Scala de severitate:  
  (99/100)

Virusul Nacionalni Preiskovalni Urad. Cum se poate elimina? (Ghid de dezinstalare)

de Ugnius Kiguolis - - | De tip: Ransomware

Virusul Nacionalni Preiskovalni Urad este o infecţie cibernetică periculoasă, care aparţine categoriei de viruşi de tip ransomware. Atacă utilizatorii de PC care locuiesc în Slovenia şi le blochează sistemele cu alertele sale înşelătoare, scrise în această limbă. Dacă sunteţi interesat de ransomware, veţi şti cum lucrează şi ce caută acest virus. Îl puteţi identifica prin notificările false care pretind ‘POZOR! Vaš računalnik je blokiran iz varnostnih razlogov nižje’. Acest lucru înseamnă : „ATENŢIE! Calculatorul dumneavoastră a fost blocat din motivele de securitate date mai jos”. Vă rugăm, ignoraţi această alertă dacă o vedeţi pe ecranul PC-ului dumneavoastră deoarece este falsă şi caută un singur lucru – să vă facă să plătiţi taxa de deblocare a sistemului. În realitate, doar prin eliminarea acestui virus veţi reuşi să vă deblocaţi sistemul.

CUM POT SĂ FIU INFECTAT CU virusul Nacionalni Preiskovalni Urad?

Virusul Nacionalni Preiskovalni Urad se arată atunci când calculatorul este infectat cu un alt virus, cunoscut ca şi Trojan.Lockscreen. Acest parazit este folosit de către criminalii cibernetici pentru a bloca sistemul şi a descărca fişiere maliţioase în PC-ul ţintă. Dacă doriţi să evitaţi această ameninţare, trebuie să staţi departe de website-uri maliţioase, precum cele cu conţinut adult. O altă metodă, care a fost folosită activ la răspândirea virusului Nacionalni Preiskovalni Urad, implică e-mailurile înşelătoare. Dacă aţi primit un e-mail de la un expeditor necunoscut, ar trebui să îl ignoraţi şi niciodată să descărcaţi ataşamentul acestuia în maşina dumneavoastră deoarece vă poate infecta maşina cu un troian. Imediat după ce intră, virusul Nacionalni Preiskovalni Urad va bloca sistemul şi va afişa alertele sale de fiecare dată când vă reporniţi calculatorul. Vă rugăm, NU îl credeţi, indiferent de cât de demn de încredere pare. Trebuie să eliminaţi virusul Nacionalni Preiskovalni Urad CÂT MAI CURÂND POSIBIL.

CUM SĂ ELIMIN virusul Nacionalni Preiskovalni Urad?

Dacă PC-ul dumneavoastră este blocat de către virusul Nacionalni Preiskovalni Urad, ar trebui să vă scanaţi calculatorul cu un anti-spyware actualizat şi să eliminaţi fişierele maliţioase din sistem. Dacă maşina dumneavoastră este blocată, urmaţi aceşti paşi ca să o deblocaţi:

* Metoda flash drive-ului:

1. Utilizaţi o altă maşină pentru a descărca Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus sau Malwarebytes Anti Malware.
2. Actualizaţi programul şi puneţi-l pe un USB drive sau pe un CD simplu.
3. Între timp, reporniţi-vă maşina în Safe Mode cu command prompt şi introduceţi USB drive-ul în ea.
4. Reporniţi calculatorul infectat cu virusul Nacionalni Preiskovalni Urad încă o dată şi rulaţi o scanare completă a sistemului.

* Utilizatorilor infectaţi cu virusul Nacionalni Preiskovalni Urad li se permite să acceseze alte conturi în sistemul de operare Windows. Dacă unul dintre aceste conturi are drepturi de administrator, puteţi lansa programul anti-malware.

* Încercaţi să refuzaţi ca Flash-ul să oprească funcţia de ransomware după intenţia acestuia. Pentru a dezactiva Flash-ul, mergeţi la suportul Macromedia şi selectaţi „Deny”: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. După ce faceţi acest lucru, rulaţi o scanare completă a sistemului cu programul anti-malware.

* Manual de eliminare a virusului Nacionalni Preiskovalni Urad:

  • Reporniţi PC-ul infectat în „Safe mode with command prompt” pentru a dezactiva virusul Ukash (această acţiune ar trebuie să fie eficientă pe toate versiunile acestei ameninţări)
  • Rulaţi Regedit
  • Căutaţi WinLogon Entries şi scrieţi toate fişierele care nu sunt explorer.exe sau goale. Înlocuiţi-le cu explorer.exe.
  • Căutaţi regiştrii fişierelor scrise şi ştergeţi cheile de regiştri cu referinţă la acele fişiere.
  • Reporniţi calculatorul şi rulaţi o scanare completă a sistemului cu Reimage actualizat pentru a elimina restul de fişiere ale virusului. De asemenea, puteţi folosi Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus sau Malwarebytes Anti Malware.
Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Virusul Nacionalni Preiskovalni Urad sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
faceţi acum!
Descărcare
Reimage (pentru eliminare) Fericirea
Garantată
Descărcare
Reimage (pentru eliminare) Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu OS X
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi infecţia utilizând Reimage, Întrebaţi, contactaţi echipa noastră de suport şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Reimage este recomandat pentru dezinstalarea lui Virusul Nacionalni Preiskovalni Urad. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware Reimage.

Notă: Se necesită asistenţa unui manual înseamnă că unul sau toate dintre programele de înlăturare nu au fost capabile de a înlătura parazitul fără intervenţia unui manual, vă rugăm să citiţi instrucţinile din manualul de înlăturare ce se află mai jos

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia Reimage.
Menţiunile presei asupra produsului Reimage
Virusul Nacionalni Preiskovalni Urad captură de ecran
Virusul Nacionalni Preiskovalni Urad captură de ecran

Virusul Nacionalni Preiskovalni Urad manual de înlăturare

Procesul de eliminare
[random].exe

Şterge fişiere
[random].exe

Despre autor

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Iniţiatorul

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Ugnius Kiguolis
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi