Scala de severitate:  
  (10/100)

Elimină virusul Mysurfing123.com

123

Aţi auzit vreodată despre browser hijackeri? Dacă nu, atunci apariţia lui Mysurfing123.com v-ar putea surprinde. Echipa de cercetare 2-spyware a pregătit un raport pentru a explica ce este browser hijacker-ul Mysurfing123.com.

Ce este Mysurfing123.com şi cum funcţionează?

Mysurfing123.com este un software enervant şi neplăcut care poate intra în calculatorul utilizatorului fără permisiunea lui / ei. Mulţumită metodei la pachet, astfel de programe cu potenţial nedorit (PUP-uri) pot fi răspândite într-un mod nedrept, însă surprinzător legitim. Noi vă vom explica ce este metoda la pachet în următoarea parte a acestui articol. Acum, vă vom explica ce este Mysurfing123.com.

După cum am precizat, Mysurfing123.com este un browser hijacker. Dacă acest program nedrept intră în calculatorul dumneavoastră, browserele dumneavoastră de internet vor fi afectate. Hijackerul Mysurfing123.com îşi instalează extensiile pe fiecare browser disponibil în calculatorul dumneavoastră. După, începe să vă urmărească activităţile de pe net. Este un fapt şocant, însă acesta este adevărul. Virusul Mysurfing123.com va colecta informaţii despre activităţile de navigare, de exemplu, paginile pe care le vizitaţi, ce termeni de căutare introduceţi în căsuţele de căutare, ce fel de fişiere descărcaţi, unde este localizat calculatorul (deoarece Mysurfing123.com este capabil să vă descopere adresa de IP) şi aşa mai departe. Nu cunoaştem motivul pentru care Mysurfing123.com necesită colectarea acestor date sensibile.

Mysurfing123.com redirects can happen if you will use this page

Cu toate acestea, acesta nu este ultimul fapt neplăcut despre Mysurfing123.com. Acest website pretinde a fi un motor de căutare de încredere, însă în realitate este doar un program creat pentru a invada calculatoarele utilizatorilor şi să promoveze marketing afiliat. Acest lucru poate fi obţinut foarte uşor dacă utilizatorul foloseşte motorul de căutare Mysurfing123.com (care seamănă cu motorul de căutare Yahoo, însă oferă diferite rezultate ale căutărilor). Utilizatorii au încredere în semnul de la Yahoo şi cred că acesta este un motor de căutare sigur. Din păcate, rezultatele căutărilor generate de către Mysurfing123.com pot cauza redirecţionări Mysurfing123.com către pagini web ale terţelor. Aceste pagini web pot fi periculoase sau pot căra chiar material infecţios. Pentru a evita infecţiile de calculator, treceţi de orice oferte de a instala freeware-uri sau shareware-uri nefamiliare. Vă puteţi testa calculatorul şi să descoperiţi dacă are vreun spyware suspect cu un software anti-spyware, de exemplu, SpyHunter. Este un program profesional creat pentru a vă menţine calculatorul în siguranţă.

Cum poate Mysurfing123.com să îmi infecteze sistemul?

Browser hijackerul Mysurfing123.com nu este un program util, şi este distribuit într-un mod considerat de mulţi utilizatori de PC ca fiind înşelător. Această metodă de distribuţie, după cum am precizat, este numită la pachet. Metoda la pachet înseamnă ataşarea mai multor programe unui alt program şi răspândirea acestora la un loc. Utilizatorii de calculatoare, frecvent, nu reuşesc să recunoască astfel de pachete de software-uri şi tind să instaleze noi programe utilizând modul de instalare de Bază, Standard sau Implicit. Atenţie – aceste setări nu dezvăluie sugestiile de a instala programe adiţionale. Pentru a vedea acele sugestii, trebuie să deschideţi setările Avansate sau Personalizate şi să le configuraţi. Trebuie doar să deselectaţi acordurile de a instala descărcările opţionale. După care puteţi finaliza procesul de instalare. Pentru a afla cum puteţi elimina Mysurfing123.com, mergeţi pe pagina următoare.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Virusul Mysurfing123.com sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Virusul Mysurfing123.com. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Virusul Mysurfing123.com 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Virusul Mysurfing123.com (2016-01-18)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Virusul Mysurfing123.com (2016-01-18)

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook