Scala de severitate:  
  (98/100)

Virusul Ministerul Afacerilor de Interne. Cum se poate elimina? (Ghid de dezinstalare)

de Jake Doevan - - | De tip: Anti-Program spion Rogue

Virusul Ministerul Afacerilor de Interne este un ransomware românesc care este utilizat pentru a ataca calculatoarele localizate în această ţară. Imediat după ce intră în calculatorul dorit, va bloca sistemul astfel încât victima să aibă probleme serioase atunci când va încerca să găsească conexiunea la internet sau pur şi simplu să lanseze un anti-spyware pentru a elimina fişierele maliţioase. În plus, această ameninţare afişează o alertă uriaşă, care conţine detalii precum adresa de IP a calculatorului, sistemul de operare, locaţia plus alte informaţii similare. În mod normal, va menţiona că victima ar fi violat diferite legi: a urmărit pornografie infantilă, utilizat copii piratate ale unor fişiere de muzică sau video şi altele similare. Totuşi, nu ar trebui să credeţi un astfel de raport deoarece acesta caută doar să vă facă să achitaţi o taxă inventată. Nu ar trebui să o plătiţi. Pentru a vă debloca maşina, trebuie să eliminaţi virusul Ministerul Afacerilor de Interne.

Cum pot fi infectat cu virusul Ministerul Afacerilor de Interne?

Virusul Ministerul Afacerilor de Interne se bazează pe troiani atunci când trebuie să infecteze calculatorul ţintit. În mod normal, poate fi descărcat la pachet cu freeware / shareware sau poate intra în sistem imediat după deschiderea unui e-mail infectat. După ce se infiltrează, va bloca PC-ul şi va descărca fişiere maliţioase care aparţin virusului Ministerul Afacerilor de Interne. Această ameninţare nu aşteaptă mult – imediat după ce victima îşi redeschide calculatorul, el / ea va începe să observe o alertă uriaşă care foloseşte încălcări de legi pentru a vă înşele în a plăti taxa. Vă rugăm, nu vă cheltuiţi banii pentru aceşti escroci! Trebuie să eliminaţi CÂT MAI CURÂND POSIBIL virusul Ministerul Afacerilor de Interne.

Cum să elimin virusul Ministerul Afacerilor de Interne?

În cazul în care PC-ul dumneavoastră este blocat de către virusul Ministerul Afacerilor de Interne, urmaţi aceşti paşi pentru a-l debloca:

* Metoda Flash drive-ului:

1. Folosiţi o altă maşină pentru a descărca Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus, Reimage sau Malwarebytes Anti Malware.
2. Actualizaţi programul şi copiaţi-l pe un USB drive sau CD.
3. Între timp, reporniţi maşina în Safe Mode with command prompt şi introduceţi USB drive-ul în aceasta.
4. Reporniţi calculatorul infectat cu virusul Ministerul Afacerilor de Interne şi rulaţi o scanare completă a acestuia.

* Utilizatorilor infectaţi cu virusul Ministerul Afacerilor de Interne li se permite să acceseze alte conturi pe sistemul lor Windows. Dacă unul dintre aceste conturi are drepturi de administrator, ar trebui să puteţi lansa programul anti-malware.

* Încercaţi să refuzaţi Flash-ului să oprească funcţia de ransomware după cum intenţiona. Pentru a dezactiva Flash, mergeţi la suport Macromedia şi selectaţi ‘Deny’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. După ce veţi face acest lucru, rulaţi o scanare completă a sistemului cu un program anti-malware.

* Eliminarea manuală a virusului Ministerul Afacerilor de Interne:

  • Reporniţi calculatorul infectat în „Safe Mode with command prompt” pentru a dezactiva virusul Ukash (ar trebui să funcţioneze cu toate versiunile acestei ameninţări)
  • Rulaţi Regedit
  • Căutaţi WinLogon Entries şi scrieţi toate fişierele care nu sunt explorer.exe sau goale. Înlocuiţi-le cu explorer.exe.
  • Căutaţi regiştrii acestor fişiere şi ştergeţi cheile de regiştri ale fişierelor cu referinţă.
  • Reporniţi şi rulaţi o scanare completă a sistemului cu Reimage actualizat sau Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus pentru a elimina fişierele virusului rămase.
Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Virusul Ministerul Afacerilor de Interne sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
faceţi acum!
Descărcare
Reimage (pentru eliminare) Fericirea
Garantată
Descărcare
Reimage (pentru eliminare) Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu OS X
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi infecţia utilizând Reimage, Întrebaţi, contactaţi echipa noastră de suport şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Reimage este recomandat pentru dezinstalarea lui Virusul Ministerul Afacerilor de Interne. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware Reimage.

Notă: Se necesită asistenţa unui manual înseamnă că unul sau toate dintre programele de înlăturare nu au fost capabile de a înlătura parazitul fără intervenţia unui manual, vă rugăm să citiţi instrucţinile din manualul de înlăturare ce se află mai jos

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia Reimage.
Menţiunile presei asupra produsului Reimage
Virusul Ministerul Afacerilor de Interne captură de ecran
Virusul Ministerul Afacerilor de Interne captură de ecran

Virusul Ministerul Afacerilor de Interne manual de înlăturare

Procesul de eliminare
[random].exe

Şterge fişiere
[random].exe

Despre autor

Jake Doevan
Jake Doevan - Viaţa este prea scurtă pentru a-ţi pierde timpul cu viruşi

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Jake Doevan
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi