Scala de severitate:  
  (20/100)

Elimină virusul “Microsoft Warning Alert” Tech support scam (actualizare 2021 )

de Linas Kiguolis - -   Microsoft Warning Alert | De tip: Malware

Nouă alertă de phishing – staţi departe de website-urile care vă afişează mesajul “Microsoft Warning Alert”!

“Microsoft Warning Alert” Tech support scam virus

Virusul “Microsoft Warning Alert” este un mesaj fals, care vine de pe diverse website-uri de phishing. Aceste website-uri de phishing încearcă să convingă victimele să sune la un suport tehnic fals , şi vă recomandăm cu tărie să nu cădeţi pradă acestor escrocherii. Un mesaj standard de la “Microsoft Warning Alert” raportează despre o eroare falsă Error # 0x80072ee7″ problem,” care poate fi rezolvată doar de “tehnicieni certificaţi de la Microsoft”, care de fapt sunt nişte escroci ce încearcă să obţină bani în moduri ilegale. Pop up-ul fraudulos spune:

** Microsoft Warning Alert **
A fost detectat un spyware/riskware pornografic, de tip maliţios
Error # 0x80072ee7
Suna-ne imediat la 0-800-046-5729
Nu ignora această alertă critică

Acum, să vă explicăm de ce nu ar trebui să aveţi încredere în astfel de mesaje. În primul rând, nu contează dacă PC-ul dumneavoastră îl deschide sau vă redirecţionează către website-uri pline de logo-uri de la Microsoft. Dacă aţi încercat să apăsaţi pe el sau pe secţiunile din pagini, veţi observa că nu veţi fi condus nicăieri. În plus, ar trebui să verificaţi tot timpul URL-ul website-ului ce vă trimite astfel de reclame – reţineţi că website-ul oficial al lui Microsoft este Microsoft.com şi nu un website de tipul suspicious microsoft.com-input11.info sau critical-microsoft-alert.info. Aceste website-uri sunt proiectate să semene cu adevăratul website al lui Microsoft, şi să câştige încrederea victimei. Totuşi, acordaţi atenţie detaliilor mici precum greşelile gramaticale din URL-ul site-ului lăsate în text – acestea dezvăluie că nu au vreo relaţie cu Microsoft.

În general, utilizatorii sunt redirecţionaţi către astfel de website-uri de phishing prin intermediul website-urilor dubioase, însă aceştia pot fi redirecţionaţi şi după instalarea unui program maliţios în calculatoarele lor. Programul maliţios începe redirecţionarea utilizatorului către aceste site-uri de phishing şi încearcă să îl/o convingă să sune la un suport tehnic fals. În general, suportul tehnic fals ţinteşte să încurajeze victima să ofere informaţi personale sau chiar detalii ale cardului de credit sau să convingă utilizatorul să cumpere un software inutil.

Criminalii cibernetici pot încerca să revândă un program anti-spyware, legitim pentru un preţ mult mai mare, şi să adauge Adblocker ca şi “bonus”, totuşi, trebuie să ştiţi că Adblocker este un program gratuit. Înainte de a cumpăra astfel de programe, cercetaţi şi citiţi informaţiile online despre acestea. Dacă pop up-ul “Microsoft Warning Alert” a început să apară pe ecranul dumneavoastră, efectuaţi o scanare a sistemului cu un software anti-spyware, precum ReimageIntego, pentru a descoperi toate componentele maliţioase care cauzează redirecţionări către website-urile Microsoft de phishing.

Puteţi elimina virusul “Microsoft Warning Alert” utilizând un program anti-spyware (precum ReimageIntego sau SpyHunter 5Combo Cleaner), totuşi, verificaţi mai întâi tutorialul de eliminare a lui “Microsoft Warning Alert”, de mai jos, pentru a descoperi cum să vă pregătiţi PC-ul pentru lansarea programului anti-spyware.

Virusul "Microsoft Warning Alert"Escrocii de la suport tehnic încearcă să convingă utilizatorii să îi contacteze instalând malware care redirecţionează utilizatorii către site-uri false de Microsoft Support. Aceste site-uri afişează pop up-ul "Microsoft Warning Alert", arătat în imagine.

Cum am fost infectat cu acest virus?

Puteţi fi infectat cu acest software maliţios după instalarea unui alt program gratuit, folosind setările Implicit/Standard. Vă rugăm să înţelegeţi că aceste setări sunt configurate pentru a instala toate programele “recomandate” ale partenerilor terţi, şi aceste programe au tendinţa de a fi complet inutile. Dacă doriţi să evitaţi instalarea programelor nedorite, mai bine selectaţi modul Personalizat sau Avansat.

Atunci, veţi obţine permisiunea de a deselecta aplicaţiile adiţionale ce vin la pachet cu programul dorit, deci profitaţi de această oportunitate fără a ezita. Descompuneţi pachetul de software deselectând programele extra, şi treceţi la următorul pas din procesul de instalare. În plus, evitaţi deschiderea ataşamentelor email-urilor suspicioase , mai ales dacă le primiţi de la indivizi necunoscuţi – aceste ataşamente pot compromite rapid calculatorul, fără a vă oferi şansa de a opri atacul înainte ca pagubele să fie comise.

Cum pot elimina virusul “Microsoft Warning Alert”?

Nimeni nu poate nega faptul că virusul “Microsoft Warning Alert” este un troian înşelător, malicios şi intrusiv, care încearcă să sperie utilizatorii de PC, şi să îi forţeze să contacteze un suport tehnic fals. Dacă aţi descoperit un astfel de program în calculatorul dumneavoastră, eliminaţi-l fără a sta pe gânduri.

Nu vă recomandăm să încercaţi să eliminaţi manual virusul “Microsoft Warning Alert” – o astfel de mişcare poate avea consecinţe negative asupra sistemului calculatorului şi a stabilităţii acestuia. Prin urmare, vă sugerăm să urmaţi instrucţiunile de eliminare “Microsoft Warning Alert” date mai jos – au fost pregătite de către experţii noştri.

Puteți elimina avariile aduse de virus cu ajutorul lui ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner și Malwarebytes sunt recomandate pentru a detecta programele cu potențial nedorit și virușii cu toate fișierele și regiștrii ce le sunt asociate.

Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Reimage Fericirea
Garantată
Descărcare
Intego Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Supported versions Compatibil cu OS X Supported versions
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Reimage Intego, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Reimage Intego are un scaner gratuit, limitat. Reimage Intego oferă mai multe odată cu achiziționarea versiunii lui complete. Atunci când scanerul gratuit detectează probleme, le puteți fixa folosind funcția manual repair, care este gratuită, sau puteți decide să achiziționați versiunea completă pentru a le fixa automat.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Reimage, încercați să rulați SpyHunter 5.
Software Alternant
Fiecare software are un anumit scop. Dacă nu ați reușit să fixați fișierele corupte cu Intego, încercați să rulați Combo Cleaner.
Virusul "Microsoft Warning Alert" Tech support scam captură de ecran
Virusul "Microsoft Warning Alert" Tech support scam captură de ecranVirusul "Microsoft Warning Alert" Tech support scam captură de ecran
Virusul "Microsoft Warning Alert" Tech support scam captură de ecran
Despre autor
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Linas Kiguolis
Despre compania Esolutions

Sursa: https://www.2-spyware.com/remove-microsoft-warning-alert-tech-support-scam-virus.html
Ghiduri de înlăturare în alte limbi

Opinia dumneavostră legată de “Microsoft Warning Alert” Tech support scam virus