Scala de severitate:  
  (42/100)

Virusul Interpol. Cum se poate elimina? (Ghid de dezinstalare)

de Lucia Danes - - | De tip: Malware

Ce este virusul Interpol?

Virusul Interpol este ultima formă de ameninţare venită de la Ukash viruses ce vă poate bloca cu uşurinţă calculatorul pentru violare de legi inventate de către aceştia şi după care vi se va cere să plătiţi o taxă prin sistemele de plată în avans de la Ukash sau Paysafecard. Acest virus Ukash lucrează sub numele departamentului de crime cibernetice Interpol şi în general atacă ţările Europene şi Nord Americane. Fiţi atenţi la faptul că alerta sa, ce în mod normal raportează că „IP-ul dumneavoastră a fost blocat din cauza a cel puţin unul dintre motivele de mai jos” este complet fals şi NU trebuie să plătiţi taxa ci să înlăturaţi virusul Interpol din calculatorul dumneavoastră. Indiferent de cât de demn de încredere pare, se pare că tot ce face este să înşele utilizatorii de PC-uri şi să adune fişiere neexistente. Pentru a vă repara PC-ul, va trebui să înlăturaţi virusul Interpol din sistem. Adevărat, înlăturarea acestui ransomware este în mod special complicată deoarece acest virus este capabil să blocheze calculatorul şi să blocheze orice software legitim sau conexiunea la internet. Cu toate acestea, în cazul în care aveţi cunoştinţe despre arhitectura sistemului sau cunoaşteţi pe cineva care este familiar cu acest lucru, puteţi scăpa cu uşurinţă de această ameninţare de tip ransomware. Vă rugăm, NU ţineţi virusul Interpol în calculator deoarece acest lucru poate conduce la alte probleme suplimentare, precum redirecţionări către website-uri ilegale, colectarea informaţiilor personale identificabile, etc.

CUM POT DEVENI INFECTAT CU VIRUSUL INTERPOL?

Exact ca orice alt virus Ukash, virusul Interpol este răspândit prin email-uri de tip Spam încărcate cu ataşamente infectate. Desigur, puteţi deveni infectat cu acest ransomware prin actualizări false, freeware-uri şi alte fişiere ce au un virus Troian asociat adăugat lor. Pentru a vă menţine securitatea, trebuie să ştergeţi toate email-urile suspecte ce sunt pline cu greşeli gramaticale sau de scriere. În plus, vă rugăm să ignoraţi acele reclame ce raportează despre lipsa actualizărilor pentru Java, Flash Player, FLV Player sau alte actualizări similare deoarece acestea sunt utilizate pentru a răspândi programe maliţioase în schimbul celor reale. În cazul în care ransomware-ul Interpol reuşeşte să intre în sistem, poate să blocheze PC-ul cu uşurinţă, astfel încât să nu mai puteţi face nimic în legătură cu acest lucru. În plus, va începe să vă afişeze alerte, care, de fapt, arată foarte neprofesional deoarece includ greşeli gramaticale şi de scriere. Cu toate acestea, există o mare şansă că va reuşi să înşele utilizatorii de PC-uri după ce îi şochează cu faptul că aceştia îşi găsesc calculatorul suspendat de către o astfel de agenţie precum Departamentul de Crime Cibernetice Interpol.

Reţine-ţi că Departamentul de Crime Cibernetice Interpol sau vreo altă instituţie oficială nu colectează taxele în acest mod – ei nu blochează calculatoarele şi apoi cer o plată prin Ukash. Dacă aţi fost dezactivat de vreo astfel de alertă, urmaţi sfaturile de mai jos şi eliminaţi virusul Interpol:

CUM POT ELIMINA VIRUSUL INTERPOL?

Dacă, de asemenea, aţi fost atacat de virusul Interpol, urmaţi aceşti paşi ce vă vor ajuta să eliminaţi această ameninţare din calculatorul dumneavoastră:

1. Reporniţi calculatorul în „Safe Mode with Networking” cu ajutorul tastei F8;

2. Lansaţi MSConfig şi dezactivaţi toate intrările rundll32 din Startup pornind orice aplicaţie din Application Data;

3. Reporniţi sistemul încă o dată;

4. Scanaţi-vă calculatorul cu Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus sau Malwarebytes Anti Malware pentru a înlătura fişierele infectate din sistem.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Virusul Interpol sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
faceţi acum!
Descărcare
Reimage (pentru eliminare) Fericirea
Garantată
Descărcare
Reimage (pentru eliminare) Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu OS X
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi infecţia utilizând Reimage, Întrebaţi, contactaţi echipa noastră de suport şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Reimage este recomandat pentru dezinstalarea lui Virusul Interpol. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware Reimage.

Notă: Se necesită asistenţa unui manual înseamnă că unul sau toate dintre programele de înlăturare nu au fost capabile de a înlătura parazitul fără intervenţia unui manual, vă rugăm să citiţi instrucţinile din manualul de înlăturare ce se află mai jos

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia Reimage.
Menţiunile presei asupra produsului Reimage
Virusul Interpol captură de ecran
Virusul Interpol captură de ecran

Virusul Interpol manual de înlăturare

Procesul de eliminare
[random].exe

Despre autor

Lucia Danes
Lucia Danes - Cercetător viruşi

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Lucia Danes
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi