Scala de severitate:  
  (42/100)

Elimină virusul Interpol

12

Ce este virusul Interpol?

Virusul Interpol este ultima formă de ameninţare venită de la  Ukash viruses ce vă poate bloca cu uşurinţă calculatorul pentru violare de legi inventate de către aceştia şi după care vi se va cere să plătiţi o taxă prin sistemele de plată în avans de la Ukash sau Paysafecard. Acest virus Ukash lucrează sub numele departamentului de crime cibernetice Interpol şi în general atacă ţările Europene şi Nord Americane. Fiţi atenţi la faptul că alerta sa, ce în mod normal raportează că „IP-ul dumneavoastră a fost blocat din cauza a cel puţin unul dintre motivele de mai jos” este complet fals şi NU trebuie să plătiţi taxa ci să înlăturaţi virusul Interpol din calculatorul dumneavoastră. Indiferent de cât de demn de încredere pare, se pare că tot ce face este să înşele utilizatorii de PC-uri şi să adune fişiere neexistente. Pentru a vă repara PC-ul, va trebui să înlăturaţi virusul Interpol din sistem. Adevărat, înlăturarea acestui ransomware este în mod special complicată deoarece acest virus este capabil să blocheze calculatorul şi să blocheze orice software legitim sau conexiunea la internet. Cu toate acestea, în cazul în care aveţi cunoştinţe despre arhitectura sistemului sau cunoaşteţi pe cineva care este familiar cu acest lucru, puteţi scăpa cu uşurinţă de această ameninţare de tip ransomware. Vă rugăm, NU ţineţi virusul Interpol în calculator deoarece acest lucru poate conduce la alte probleme suplimentare, precum redirecţionări către website-uri ilegale, colectarea informaţiilor personale identificabile, etc. 

CUM POT DEVENI INFECTAT CU VIRUSUL INTERPOL?

Exact ca orice alt virus Ukash, virusul Interpol este răspândit prin email-uri de tip Spam încărcate cu ataşamente infectate. Desigur, puteţi deveni infectat cu acest ransomware prin actualizări false, freeware-uri şi alte fişiere ce au un virus Troian asociat adăugat lor. Pentru a vă menţine securitatea, trebuie să ştergeţi toate email-urile suspecte ce sunt pline cu greşeli gramaticale sau de scriere. În plus, vă rugăm să ignoraţi acele reclame ce raportează despre lipsa actualizărilor pentru Java, Flash Player, FLV Player sau alte actualizări similare deoarece acestea sunt utilizate pentru a răspândi programe maliţioase în schimbul celor reale. În cazul în care ransomware-ul Interpol reuşeşte să intre în sistem, poate să blocheze PC-ul cu uşurinţă, astfel încât să nu mai puteţi face nimic în legătură cu acest lucru. În plus, va începe să vă afişeze alerte, care, de fapt, arată foarte neprofesional deoarece includ greşeli gramaticale şi de scriere. Cu toate acestea, există o mare şansă că va reuşi să înşele utilizatorii de PC-uri după ce îi şochează cu faptul că aceştia îşi găsesc calculatorul suspendat de către o astfel de agenţie precum Departamentul de Crime Cibernetice Interpol. 

Reţine-ţi că Departamentul de Crime Cibernetice Interpol sau vreo altă instituţie oficială nu colectează taxele în acest mod – ei nu blochează calculatoarele şi apoi cer o plată prin Ukash. Dacă aţi fost dezactivat de vreo astfel de alertă, urmaţi sfaturile de mai jos şi eliminaţi virusul Interpol:

CUM POT ELIMINA VIRUSUL INTERPOL?

Dacă, de asemenea, aţi fost atacat de virusul Interpol, urmaţi aceşti paşi ce vă vor ajuta să eliminaţi această ameninţare din calculatorul dumneavoastră:

1. Reporniţi calculatorul în „Safe Mode with Networking” cu ajutorul tastei F8;

2. Lansaţi MSConfig şi dezactivaţi toate intrările rundll32 din Startup pornind orice aplicaţie din Application Data;

3. Reporniţi sistemul încă o dată;

4. Scanaţi-vă calculatorul cu SpyHunter, STOPzilla sau Malwarebytes Anti Malware pentru a înlătura fişierele infectate din sistem.

Înlăturare automată a Virusul Interpol

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Virusul Interpol sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
faceţi acum!
Descărcare
înlăturare pentru Virusul Interpol Fericirea
Garantată
Descărcare
înlăturare pentru Virusul Interpol
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu OS X
Notă: Se necesită asistenţa unui manual înseamnă că unul sau toate dintre programele de înlăturare nu au fost capabile de a înlătura parazitul fără intervenţia unui manual, vă rugăm să citiţi instrucţinile din manualul de înlăturare ce se află mai jos
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Virusul Interpol. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Virusul Interpol 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Virusul Interpol (2015-04-23)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Virusul Interpol (2015-04-23)
Virusul Interpol captură de ecran
Virusul Interpol captură de ecran

Virusul Interpol manual de înlăturare

Procesul de eliminare
[random].exe

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook