Scala de severitate:  
  (10/100)

Elimină virusul InitialSite123.com (Ghid simplu de înlăturare) - Instrucţiuni de înlăturare virus

de Ugnius Kiguolis - - | De tip: Browser hijacker

Ar trebui să folosesc InitialSite123.com ca şi motor de căutare implicit?

Dacă browserul dumneavoastră a început deodată să vă redirecţioneze către pagina InitialSite123.com, să nu vă aşteptaţi la ceva bun. Este un semn evident precum că PC-ul dumneavoastră este infectat cu virusul InitialSite123.com. În ciuda faptului că nu este un program maliţios şi că este posibil să nu creeze prea mult stres precum, să spunem, un troian sau un virus de tip ransomware poate să facă, poate fi o durere de cap, şi nu este surprinzător faptul că utilizatorii caută instrucţiuni de eliminare pentru InitialSite123.com, imediat după testarea acestui motor de căutare pentru câteva ori. După cum aţi observat deja, acest program suspicios despre care scriem este numit după URL-ul pe care îl setează ca şi pagină principală, noua filă, şi în plus, adresa motorului de căutare, imediat după ce este instalat în sistem. Fără a-i cere utilizatorului dacă vrea sau nu să folosească unealta de căutare descrisă, acesta rămâne pe browserele web principale precum Chrome sau Firefox şi refuză să plece până când utilizatorul găseşte o metodă să elimine browser hijackerul InitialSite123.com. Acest program cu potenţial nedorit se răspândeşte în moduri nu prea cinstite; ca şi consecinţă, foarte mulţi utilizatori îl instalează fără să realizeze acest lucru. Virusul InitialSite123.com
Cercetătorii arată motorul de căutare pe website-ul InitialSite123.com. Dacă această pagină web apare de fiecare dată când deschideţi Chrome sau Mozilla, înseamnă că browserele dumneavoastră au fost infectate cu virusul InitialSite123.com.

Virusul de redirecţionare InitialSite123.com este considerat ca fiind nedemn de încredere pentru că nu îi pasă să ofere informaţii relevante utilizatorilor. În schimb, aleargă după profit din pay-per-click , prin urmare, încorporează numeroase link-uri terţe în rezultatele căutărilor. Atenţie atunci când folosiţi o unealtă de căutare definită deoarece poate cauza în mod neaşteptat redirecţionări către website-uri terţe şi să vă forţeze să le vizitaţi. Nu puteţi şti ce vă aşteaptă pe astfel de site-uri, deci mai bine păstraţi distanţa. Dacă aţi observat că acest motor de căutare creează o cale către website-uri cu jocuri de noroc, orientate către adulţi sau de jocuri care vă atacă cu oferte de instalat programe noi sau să oferiţi informaţiile dumneavoastră personale , opriţi-vă imediat din utilizarea acestei unelte de căutare şi instalaţi un software anti-spyware bun pentru a elimina imediat browser hijackerul indicat. Cel mai bun mod de a scăpa de el este prin utilizarea lui Reimage, cu toate că puteţi folosi şi instrucţiunile de sub acest articol.

Cum să vă protejaţi PC-ul de spyware?

Programele cu potenţial nedorit precum adware sau hijackeri cad în categoria de spyware, deoarece au tendinţa de a colecta informaţii despre obiceiurile de navigare ale utilizatorului. Astfel de programe ar trebui evitate, deoarece neintenţionat, pot colecta unele detalii personale, identificabile despre utilizator. Pentru a vă proteja PC-ul de infecţia InitialSite123.com şi alte programe dubioase care încearcă să intre în sistemul calculatorului fără permisiunea utilizatorului, vă sugerăm să alegeţi cu atenţie sursele de descărcare ale programelor. Vă sfătuim să alegeţi setările de instalare Personalizate sau Avansate, şi nu Standard sau Implicit. Aceste setări vă vor oferi o listă cu descărcări terţe sugerate, şi vă vor permite să le deselectaţi. Dacă nu configuraţi manual componentele descărcării, reţineţi — toate programele ce sunt în pachet cu software-ul dorit vor fi instalate fără să vă întrebe a doua oară . Acesta este principalul motiv pentru care nu recomandăm alegerea setărilor Standard/De bază/Express/Implicit, atunci când instalaţi un program nou.

Cum pot elimina InitialSite123.com din browserele Chrome şi Firefox?

După cum am spus deja, browser hijackerul descris, atacă în principal utilizatorii care au browserele Chrome şi Firefox instalate în calculatoare. Pentru a elimina virusul InitialSite123.com din amândouă, trebuie să urmaţi cu atenţie instrucţiunile oferite. Ghidul de mai jos vă va ghida printr-un proces detaliat de eliminare a lui InitialSite123.com, şi vă va ajuta să eliminaţi manual infecţia; totuşi, vă recomandăm să vă verificaţi sistemul cu un software anti-malware după asta.

Puteţi elimina automat viruşi cu ajutorul a unuia dintre aceste programe: Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Vă recomandăm aceste aplicaţii deoarece acestea pot detecta programe cu potenţial nedorit şi viruşi, împreună cu fişierele şi cheile de regiştri asociate lor.

Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Reimage (pentru eliminare) Fericirea
Garantată
Descărcare
Reimage (pentru eliminare) Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Supported versions Compatibil cu OS X Supported versions
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Reimage, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Reimage este recomandat pentru a elimina daunele aduse de viruşi Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware Reimage.

Manual de înlăturare a virusului InitialSite123.com:

Înlăturaţi InitialSite123.com din sistemele Windows

Ţelul dumneavoastră este să găsiţi toate programele ce par dubioase sau acele programe care au fost instalate fără ştirea dumneavoastră, şi să le dezinstalaţi din calculator. Aici, aveţi un ghid cu imagini pentru cum puteţi face acest lucru.

 1. Apăsaţi pe Start Control Panel Programs and Features (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Add/Remove Programs) Apăsaţi pe 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (dacă sunteţi utilizator de 'Windows XP', apăsaţi pe 'Add/Remove Programs')
 2. Dacă sunteţi utilizator de Windows 10 / Windows 8, atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Uninstall a Program. Dacă sunteţi utilizator de 'Windows 10 / Windows 8', atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare 'Quick Access Menu', selectaţi 'Control Panel' şi 'Uninstall a Program'.
 3. Dezinstalează InitialSite123.com şi programele ce au legătură cu acesta
  Aici, uitaţi-vă după InitialSite123.com sau după orice alt program suspect instalat.
 4. Dezinstalează-le şi apasă pe OK pentru a salva aceste schimbări. Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare suspectă şi selectaţi 'Uninstall'
 5. Înlăturaţi InitialSite123.com din comenzile rapide Windows
  Apăsaţi dreapta pe comandă rapidă a Mozilla Firefox şi selectaţi Properties. Apăsaţi dreapta pe căsuţa browser-ului şi selectaţi 'Properties'
 6. Mergeţi la tab-ul Shortcut şi căutaţi câmpul Target. Ştergeţi URL-ul maliţios ce are legătură cu virusul pe care îl aveţi. Selectaţi tab-ul 'Shortcut' şi ştergeţi 'http://isearch.babylon.com...' sau alte URL-uri suspecte

Repetaţi paşii de mai sus cu toate comenzile rapide ale browser-elor, inclusiv Internet Explorer şi Google Chrome. Asiguraţi-vă că aţi verificat toate locaţiile acestor comenzi rapide, inclusiv Desktop-ul, Meniul de start şi bara de comenzi.

Înlăturaţi InitialSite123.com din sistemul Mac OS X

Încercaţi să detectaţi aplicaţiile suspicioase care au fost instalate fără consimţământul dumneavoastră. Dezinstalaţi-le cu atenţie.

 1. Dacă utilizaţi OS X, apăsaţi pe butonul Go din partea stângă sus a ecranului şi selectaţi Applications. Apăsaţi pe 'Go' şi selectaţi 'Applications'
 2. Aşteptaţi până când vedeţi un dosar cu Applications şi căutaţi InitialSite123.com sau orice alt program suspect din el. Acum, apăsaţi pe fiecare dintre aceste intrări şi selectaţi Move to Trash. Apăsaţi pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Move to Trash'

Înlăturaţi InitialSite123.com din Mozilla Firefox (FF)

În Firefox, mergeţi la lista cu extensii instalate şi eliminaţi IMEDIAT add-onul InitialSite123 add-on. Dacă nu găsiţi o extensie cu un astfel de nume, verificaţi celelalte extensii care sunt instalate în Firefox, şi ştergeţi-le pe cele care par periculoase/ de neîncredere. 

 1. Înlăturaţi extensiile periculoase
  Deschideţi Mozilla Firefox, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Add-ons Extensions. Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Add-ons'
 2. Aici, selectaţi InitialSite123.com şi alte plugin-uri chestionabile. Apăsaţi pe Remove pentru a şterge aceste intrări. Selectaţi 'Extensions' şi căutaţi intrările maliţioase. Apăsaţi pe 'Remove' pentru a le elimina pe toate.
 3. Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
  Apăsaţi pe meniu (colţul din dreapta sus), alegeţi Options General.
 4. Aici, ştergeţi URL-ul maliţios şi de preferabil introduceţi un website sau apăsaţi pe Restore to default.
 5. Apăsaţi pe OK pentru a salva aceste schimbări. Când sunteţi în tab-ul 'General', ştergeţi URL-ul maliţios din secţiunea 'Home Page' sau apăsaţi pe butonul 'Restore to Default'. Apăsaţi pe 'OK' pentru a salva modificările.
 6. Resetaţi Mozilla Firefox
  Apăsaţi pe meniul Firefox din partea stângă sus şi apăsaţi pe semnul întrebării. Aici, alegeţi Troubleshooting Information. Apăsaţi pe căsuţa meniu şi apoi pe '?'. Selectaţi 'Troubleshooting Information'.
 7. Acum, veţi vedea un mesaj Reset Firefox to its default state cu butonul pentru Reset Firefox. Apăsaţi pe acest buton de mai multe ori şi finalizaţi înlăturarea InitialSite123.com. Apăsaţi pe butonul de 'Reset Firefox' de două ori.

Înlăturaţi InitialSite123.com din Google Chrome

Găsiţi şi ştergeţi extensia InitialSite123 din Chrome. Verificaţi dacă mai sunt alte extensii chestionabile oferite în fereastra Extensions, şi ştergeţi-le fără ezitare.

 1. Ştergeţi plug-urile maliţioase.
  Deschideţi Google Chrome, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Tools Extensions. Apăsaţi pe căsuţa meniu. Selectaţi 'Tools' şi 'Extensions'.
 2. Aici, selectaţi InitialSite123.com şi alte plugin-uri maliţioase şi selectaţi căsuţa de gunoi pentru a şterge aceste intrări. Căutaţi intrările maliţioase şi ştergeţi fiecare dintre ele apăsând pe căsuţa de Coş de gunoi.
 3. Schimbaţi pagina acasă şi motorul de căutare în cazul în care au fost atacate de virus.
  Apăsaţi pe căsuţa cu meniu şi alegeţi Settings.
 4. Aici, uitaţi-vă după Open a specific page or set of pages sub opţiunea On startup şi apăsaţi pe Set pages. După ce apăsaţi pe meniu şi 'Settings', selectaţi 'Set pages'.
 5. Acum, ar trebui să vedeţi o altă fereastră. Aici, ştergeţi site-urile de căutare maliţioase şi introduceţi site-ul pe care îl doriţi ca pagină principală. Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase
 6. Apăsaţi pe căsuţa de meniu din nou şi alegeţi Settings Manage Search engines de sub secţiunea Search. Atunci când sunteţi în 'Settings', selectaţi 'Manage search engines...'.
 7. Când sunteţi în Search Engines..., înlăturaţi site-urile de căutare maliţioase. Ar trebui să lasaţi doar Google sau numele de domeniu preferat de dumneavoastră. Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase
 8. Resetaţi Google Chrome
  Apăsaţi pe căsuţa de meniu din dreapta sus a Google Chrome şi selectaţi Settings.
 9. Daţi în jos până la capătul paginii şi apăsaţi pe Reset browser settings. Când sunteţi în 'Settings', daţi în jos până la butonul de 'Settings' după care apăsaţi pe el
 10. Apăsaţi pe Reset pentru a confirma această secţiune şi pentru a finaliza înlăturarea lui InitialSite123.com. Apăsaţi pe butonul 'Reset' pentru a finaliza eliminarea

Despre autor

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Iniţiatorul

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Ugnius Kiguolis
Despre compania Esolutions

Sursa: https://www.2-spyware.com/remove-initialsite123-com-virus.html

Ghiduri de înlăturare în alte limbi


Opinia dumneavostră legată de InitialSite123.com virus