Scala de severitate:  
  (10/100)

Elimină virusul Ebon Browser

123

Ce este Ebon Browser şi este legitim?

Ebon Browser de la Ebonmedia Corp. este un browser web, legitim care este bazat pe Firefox (browser sursă – deschisă). Totuşi, vă recomandăm să nu îl utilizaţi deoarece poate acţiona în mod nedrept. În primul rând, oamenii trebuie să fie atenţi atunci când instalează programe gratuite, precum diverşi administratori de descărcare, creatori PDF, media playere, etc. deoarece Ebon Browser poate fi adăugat acestora ca şi „descărcare opţională”. Desigur, poate fi deselectat; totuşi, acest lucru necesită ca oamenii să fie atenţi atunci când instalează un freeware. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că mulţi oameni l-au instalat deja fără să îşi dea seama. În cazul în care intră în sistem, va corupe diverse setări din sistem, se va auto instala în Windows Startup şi va deveni browserul dumneavoastră principal. Este foarte important să vă avertizăm în legătură cu problemele legate de confidenţialitate pe care le poate cauza Ebon Browser. S-a descoperit că acesta poate utiliza cookies pentru a vă spiona şi a urmări informaţiile despre obiceiurile dumneavoastră de navigare. Totuşi, după cum a fost menţionat în Politica de Confidenţialitate a acestuia, „Atunci când comunicaţi cu noi sau utilizaţi Ebon, noi putem colecta informaţii identificabile despre dumneavoastră.” Poate lua numele dumneavoastră complet,  numărul de telefon, adresa de acasă, adresa de e-mail, adresa de IP a PC-ului, şi alte informaţii similare, care pot fi folosite în scopuri dubioase. În plus, virusul Ebon Browser poate fi în strânsă legătură cu un web browser suspect, precum V9 redirectConduitHao123 sau oricare altul. Dacă un program chestionabil ar deveni furnizorul dumneavoastră de căutare şi pagina principală, precum Ebon fiind setat ca şi browserul dumneavoastră principal, puteţi începe să experimentaţi redirecţionări către website-uri suspecte sau puteţi primi sute de reclame comerciale pe parcursul navigării pe internet. Prin urmare, vă recomandăm să evitaţi Ebon Browser şi să îl eliminaţi din sistem împreună cu alte aplicaţii suspecte. Cel mai rapid mod de a face acest lucru este să rulaţi o scanare completă a sistemului cu SpyHunter sau oricare alt anti-malware de încredere. 

Poate acest adware să îmi atace calculatorul şi cum aş putea preveni acest lucru

După cum am menţionat mai sus, virusul Ebon Browser a fost clasificat ca şi program cu potenţial nedorit. În plus, majoritatea furnizorilor reputabili din securitate îl consideră ca fiind adware. După cum puteţi vedea, Ebon Browser nu este considerat maliţios. Totuşi, nu este recomandat să îl utilizaţi din moment ce este în strânsă legătură cu terţe şi poate fi setat să iniţieze activităţi suspecte. Este foarte important să reţineţi că acest browser web dubios este în general distribuit cu ajutorul altor freeware-uri şi shareware-uri. Vă recomandăm să nu utilizaţi Propeller System, Vetaform Developments s.I şi alţi administratori de descărcare chestionabili deoarece aceştia pot promova virusul Ebon Browser şi alte aplicaţii terţe. Pentru a preveni instalarea acestora, trebuie să debifaţi căsuţele ce menţionează cu sunteţi de acord cu instalarea lor. Puteţi face acest lucru pe parcursul instalării freeware-ului selectat, însă nu uitaţi să selectaţi opţiunea de instalare Avansată sau Personalizată. Atenţie la faptul că după selectarea opţiunii de instalare Rapidă sau de Bază, „componentele adiţionale” pot fi instalate ca implicit. Deci, nu vă grăbiţi şi instalaţi freeware-urile cu cât mai multă grijă. 

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Virusul Ebon Browser sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Virusul Ebon Browser. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Virusul Ebon Browser 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Virusul Ebon Browser (2015-11-22)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Virusul Ebon Browser (2015-11-22)

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook