Scala de severitate:  
  (10/100)

Elimină virusul Bing redirect (aug. 2019 actualizat) - actualizare aug. 2019

de Alice Woods - - | De tip: Browser hijacker

Virusul de redirecţionare Bing – un browser hijacker care poate afecta orice browser web

Exemplu al motorului de căutare Bing

Virusul de redirecţionare Bing este un browser hijacker care poate intra silenţios în sistem, la pachet cu alte programe. Odată intrat, poate aduce schimbări în sistem şi să modifice scurtăturile tuturor browserelor instalate în dispozitiv. Principala funcţie a acestui program cu potenţial nedorit – setarea lui Bing ca şi motor de căutare implicit sau / şi adresa URL a paginii principale.

Sumar
Nume Virusul de redirecţionare Bing
Tip Browser hijacker
Nivelul pericolului Mediu. Atacă browserele web şi ţinteşte să controleze sesiunile de navigare
Simptome Căutările sunt redirecţionate către Bing, modifică setările browserului, inabilitate de a schimba motorul de căutare implicit
Metode de distribuţie În pachete software
Pentru a dezinstala virusul de redirecţionare Bing, instalaţi Reimage şi rulaţi o scanare completă a sistemului.

Dorim să punctăm faptul că Bing este un motor de căutare legitim. Cu toate acestea, hackerii au tendinţa de a utiliza numele acestei unelte de navigare pentru a deghiza viruşi şi programe cu potenţial nedorit (PUP-uri). De fapt, această problemă este similară cu ce a virusului de redirecţionare Google şi a virusului de redirecţionare Yahoo despre care s-a raportat cu mult timp în urmă.

Dacă doriţi să aflaţi de ce Google Chrome se duce pe Bing fără aprobarea dumneavoastră, trebuie să vă verificaţi calculatorul de „browser hijackeri”. Astfel de ameninţări cibernetice, de obicei, se răspândesc ca şi browser add-ons ca şi componente gratuite ale unui freeware şi atacă diverse browsere web, inclusiv IE, Mozilla Firefox, Google Chrome, etc.

Distribuirea virusului de redirecţionare Bing

Aşa numitul virus Bing modifică setările browserului afectat şi poate seta Bing.com ca şi pagină de start, motor de căutare, şi adresa noii file, fără a cere permisiunea. Mai mult, poate modifica părţi din setările sistemului şi să iniţieze redirecţionări nedorite către website-uri complet irelevante .

Această activitate este iniţiată pentru a creşte traficul către domenii specifice şi pentru a le ajuta să îşi crească popularitatea. Dacă virusul reuşeşte să se infiltreze în sistem, poate oferi şi o mulţime de reclame, banere şi alt conţinut comercial. Pentru a scăpa de toate aceste funcţii negative, ar trebui să vă scanaţi calculatorul cu un program anti-malware profesional. Vă sugerăm să efectuaţi eliminarea virusului Bing folosind Reimage.

Exemple de redirecţionare Bing

După cum am menţionat deja, există sute de întrebări ce spun ceva de tipul „Bing mi-a infectat căutarea pe Google”. În realitate, căutarea pe Bing nu are nimic de a face cu această problemă. Acest motor de căutare se răspândeşte, în general, ca şi component adiţional al unui alt software.

Cu toate acestea, poate instala diverse obiecte ajutătoare care pot împiedica utilizatorii să reseteze setările pentru pagina sau motorul de căutare preferat. Aceste aplicaţii sau extensii au fost proiectate pentru a refuza toate modificările aduse de către utilizator. În afară de faptul că preia controlul asupra browserului, virusul vă poate urmări şi obiceiurile de navigare şi să trimită datele colectate către serverul lui de la distanţă.

Acest parazit cibernetic poate fi interesat de istoricul dumneavoastră de navigare, termenii de căutare, cât timp petreceţi online, reclamele accesate, adresa de IP, etc. Informaţiile adunate sunt necesare pentru a aplica strategii de comportament al pieţii. Deci, este posibil să observaţi numeroase reclame online bazate pe interesul şi istoricul dumneavoastră de navigare. Cu toate acestea, în unele cazuri, datele colectate pot fi împărtăşite sau vândute unor terţe sau reţele publicitare.

Fără îndoială, această activitate poate conduce la probleme de intimitate. Prin urmare, nu ar trebui să lăsaţi această infecţie cibernetică în calculatorul dumneavoastră. Eliminaţi virusul Bing imediat după ce aţi observat că v-a infectat PC-ul.

Captură de ecran a website-ului Bing
Virusul Bing pretinde a fi afiliat cu motorul de căutare original.

Versiuni ale virusului Bing

Bing.vc. Acest motor de căutare fals este folosit pentru a genera link-uri sponsorizate cu scopul de a redirecţiona utilizatorii către site-uri chestionabile cu ajutorul lor . De asemenea, merită menţionat faptul că acest browser hijacker este proiectat pentru a promova unelte suspicioase, precum FixbrowserRedirect şi altele similare.

Virusul de redirecţionare Bing.vc

Mai mult, având acest program instalat în calculator impactează negativ performanţa acestuia, deci nu este recomandat să ignoraţi prezenţa acestuia în calculator. Acţionaţi cât mai repede posibil!

Virusul Bing Search. Este cea mai nouă versiune din branşa virusului de redirecţionare Bing. Dacă aţi observat că website-ul Bing.com a apărut de nicăieri în locul motorului de căutare preferat sau a paginii principale, acest lucru sugerează că ar trebui să luaţi în considerare securitatea sistemului şi să căutaţi browser hijackerul care cauzează aceste probleme.

Virusul Bing Search

La fel ca majoritatea browser hijackerilor, vă poate atât spiona cât şi redirecţiona către site-uri suspicioase. Nu trebuie să păstraţi acest program instalat în calculatorul dumneavoastră.

De ce mi se schimbă motorul de căutare cu Bing

Găsirea unui motor de căutare necunoscut în locul celui preferat sau neputinţa de a utiliza unealta preferată de căutare, cu siguranţă poate fi frustrantă. Cu toate acestea, majoritatea utilizatorilor nu ştiu că ei sunt responsabili pentru setarea lui Bing ca şi motor de căutare.

Bing este promovat ca orice alt program cu potenţial nedorit sau browser hijacker. Dacă doriţi să îl evitaţi, ar trebui să ştiţi că poate apărea pe oricare dintre browserele web dacă nu vă place să monitorizaţi instalarea freeware-urilor şi vă place să apăsaţi încontinuu pe butonul „Continuare” atunci când instalaţi programe precum administratori de descărcare, creatori PDF, software de redare video, etc.

Instalarea lui Bing Search

Pentru a evita acest lucru, ar trebui să acordaţi mai multă atenţie la instalarea programelor gratuite. În primul rând, ar trebui să citiţi ce scrie în Politica de Confidenţialitate şi în Termenii de Utilizare. În plus, asiguraţi-vă că selectaţi opţiunea de instalare Personalizată sau Avansată şi deselectaţi componentele opţionale care vi s-au oferit pe parcurs.

Ar trebui să deselectaţi menţiunile, precum “Make Bing my start page,” “I agree to make Bing.com my default search engine.” etc. În mod contrar, veţi fi forţat să utilizaţi acest site pentru a căuta pe web. Vă recomandăm să nu ignoraţi acest lucru deoarece aţi putea ajunge pe website-uri necunoscute .

Cum să scăpaţi de Bing din Mac

Pentru a-l elimina pe Bing din bara de căutare Safari sau din orice alt browser instalat în Mac, aveţi două opţiuni. Prima sugerează scanarea sistemului cu un software anti-malware reputabil şi resetarea browserelor web afectate. Deci, această opţiune este recomandată pentru cei care au cunoştinţe minime de calculatoare şi care nu au mai avut de a face cu astfel de ameninţări cibernetice.

Cea de a doua metodă pentru eliminarea virusului Bing necesită găsirea şi ştergerea manuală a componentelor hijackerului. Trebuie să verificaţi lista de aplicaţii şi să mutaţi în coşul de gunoi toate intrările necunoscute. După ce goliţi coşul, verificaţi browserele web: dezinstalaţi addon-urile necunoscute şi resetaţi browserul. La sfârşitul acestui articol, puteţi găsi instrucţiuni detaliate.

Cum să dezinstalaţi motorul Bing din Windows

Pentru a-l elimina pe Bing din Chrome, Firefox, Internet Explorer sau un alt browser din Windows 10, nu este suficient doar modificarea URL-ului din setările browserului. Hijackerul a fost proiectat într-un mod ce îi permite să reseteze Bing ca şi motor de căutare implicit după repornirea sistemului.

Eliminarea virusului de redirecţionare Bing din Windows necesită fie ştergerea manuală a componentelor hijackerului, fie permiţând unui anti-malware reputabil să facă asta în locul dumneavoastră. Echipa noastră a pregătit instrucţiuni de eliminare sub acest articol. Utilizaţi-le pentru a investiga şi curăţa sistemul.

Totuşi, vă recomandăm să profitaţi de un software de securitate pentru a elimina mai rapid şi mai uşor virusul de redirecţionare Bing. Această metodă presupune scanarea dispozitivului cu un anti-malware actualizat şi resetarea fiecărui browser web instalat în maşina Windows.

Puteţi elimina automat viruşi cu ajutorul a unuia dintre aceste programe: Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Vă recomandăm aceste aplicaţii deoarece acestea pot detecta programe cu potenţial nedorit şi viruşi, împreună cu fişierele şi cheile de regiştri asociate lor.

Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Reimage (pentru eliminare) Fericirea
Garantată
Descărcare
Reimage (pentru eliminare) Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Supported versions Compatibil cu OS X Supported versions
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Reimage, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Reimage este recomandat pentru a elimina daunele aduse de viruşi Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware Reimage.

Manual de înlăturare a virusului Bing redirect:

Înlăturaţi Bing redirect din sistemele Windows

Urmaţi paşii de mai jos pentru a şterge manual virusul Bing din calculator.

 1. Apăsaţi pe Start Control Panel Programs and Features (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Add/Remove Programs) Apăsaţi pe 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (dacă sunteţi utilizator de 'Windows XP', apăsaţi pe 'Add/Remove Programs')
 2. Dacă sunteţi utilizator de Windows 10 / Windows 8, atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Uninstall a Program. Dacă sunteţi utilizator de 'Windows 10 / Windows 8', atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare 'Quick Access Menu', selectaţi 'Control Panel' şi 'Uninstall a Program'.
 3. Dezinstalează Bing redirect şi programele ce au legătură cu acesta
  Aici, uitaţi-vă după Bing redirect sau după orice alt program suspect instalat.
 4. Dezinstalează-le şi apasă pe OK pentru a salva aceste schimbări. Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare suspectă şi selectaţi 'Uninstall'
 5. Înlăturaţi Bing redirect din comenzile rapide Windows
  Apăsaţi dreapta pe comandă rapidă a Mozilla Firefox şi selectaţi Properties. Apăsaţi dreapta pe căsuţa browser-ului şi selectaţi 'Properties'
 6. Mergeţi la tab-ul Shortcut şi căutaţi câmpul Target. Ştergeţi URL-ul maliţios ce are legătură cu virusul pe care îl aveţi. Selectaţi tab-ul 'Shortcut' şi ştergeţi 'http://isearch.babylon.com...' sau alte URL-uri suspecte

Repetaţi paşii de mai sus cu toate comenzile rapide ale browser-elor, inclusiv Internet Explorer şi Google Chrome. Asiguraţi-vă că aţi verificat toate locaţiile acestor comenzi rapide, inclusiv Desktop-ul, Meniul de start şi bara de comenzi.

Înlăturaţi Bing redirect din sistemul Mac OS X

Pentru a elimina Bing din Mac OS X, trebuie să urmaţi ghidul de mai jos. Aceste instrucţiuni vă vor ajuta să localizaţi şi să eliminaţi toate componentele chestionabile, utilizate pentru a instala acest hijacker în calculatorul dumneavoastră. După. veţi putea modifica motorul de căutare din Mac.

 1. Dacă utilizaţi OS X, apăsaţi pe butonul Go din partea stângă sus a ecranului şi selectaţi Applications. Apăsaţi pe 'Go' şi selectaţi 'Applications'
 2. Aşteptaţi până când vedeţi un dosar cu Applications şi căutaţi Bing redirect sau orice alt program suspect din el. Acum, apăsaţi pe fiecare dintre aceste intrări şi selectaţi Move to Trash. Apăsaţi pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Move to Trash'

Înlăturaţi Bing redirect din Internet Explorer (IE)

Pentru a scăpa de problema de redirecţionare Bing, trebuie să eliminaţi addon-urile suspicioase din IE, şi să resetaţi browserul.

 1. Înlăturaţi reclamele periculoase
  Deschideţi Internet Explorer, apăsaţi pe căsuţa Gear (meniul IE) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi alegeţi Manage Add-ons. Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Manage add-ons'
 2. Vi se va deschide o fereastră cu Manage Add-ons. Aici, căutaţi Bing redirect şi alte plugin-uri suspecte. Dezactivaţi aceste intrări prin apăsarea lui Disable. Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Disable'.
 3. Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
  Apăsaţi pe căsuţa gear (meniu) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi selectaţi Internet Options. Rămâneţi în tab-ul General.
 4. Aici, înlăturaţi URL-ul maliţios şi de preferabil introduceţi un nume de domeniu. Apăsaţi pe Apply pentru a salva modificările. Ştergeţi URL-ul maliţios, introduceţi numele de domeniu dorit şi apăsaţi pe 'Apply' pentru a salva modificările
 5. Resetaţi Internet Explorer
  Apăsaţi din nou pe căsuţa gear (meniu), şi selectaţi Internet options. Mergeţi la tab-ul Advanced.
 6. Aici, selectaţi Reset.
 7. Când sunteţi în noua fereastră, verificaţi Delete personal settings şi selectaţi din nou Bing redirect pentru a finaliza înlăturarea Bing redirect. Mergeţi la tab-ul 'Advanced' şi apăsaţi pe butonul de 'Reset'. Acum selectaţi 'Delete personal settings' şi apăsaţi din nou pe butonul 'Reset'.

Elimină virusul Bing redirect din Microsoft Edge

După atacul lui Bing, trebuie să fixaţi Microsoft Edge urmând aceşti paşi.

Resetează setările Microsoft Edge (Metoda 1):

 1. Lansează aplicaţia Microsoft Edge şi apăsă More (trei puncte în colţul din dreapta sus a ecranului
 2. Apasă pe Settings pentru a afişa mai multe opţiuni.
 3. După ce apare fereastra de setări, apasă pe butonul Choose what to clear de sub opţiunea Clear browsing data. Mergi la setări şi selectează 'Choose what to clear'
 4. Aici, selectează tot ce doreşti să elimini şi apasă pe Clear. Selectează butonul 'Clear'
 5. Acum, trebuie să apeşi dreapta pe butonul Start (Windows logo). Aici, selectează Task Manager. Deschide meniul de start şi selectează 'Task Manager'
 6. Atunci când eşti în fereastra Processes, caută Microsoft Edge
 7. Click dreapta pe ea şi alege opţiunea Go to details. Dacă nu vezi opţiunea Go to details, apasă pe More details şi repetă paşii anteriori. Click dreapta pe 'Microsoft Edge' şi selectează 'Go to details' Selectează 'More details' dacă opţiunea 'Go to details' nu apare
 8. Când apare fereastra Details, caută fiecare intrare cu numele Microsoft Edge. Click dreapta pe fiecare şi selectează End Task pentru a termina aceste intrări. Găseşte intrările Microsoft Edge şi selectează 'End Task'

Resetarea browserului Microsoft Edge (Metoda 2):

Dacă Metoda 1 nu a reuşit să te ajute, trebuie să alegi o metodă avansată de resetare pentru Edge.

 1. Notă: trebuie să îţi creezi copii de rezervă a datelor înainte de a utiliza această metodă.
 2. Găseşte acest dosar în calculatorul tău: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selectează fiecare intrare ce este salvată în el şi click dreapta cu mouse-ul. După, selectează opţiunea Delete. Mergi la dosarul Microsoft Edge din calculator, apasă dreapta pe fiecare intrare şi apasă 'Delete'
 4. Apasă butonul Start (Windows logo) şi scrie window power în linia Search my stuff.
 5. Apasă dreapta pe intrarea Windows PowerShell şi alege Run as administrator. Găseşte Windows PowerShell, apasă dreapta pe el şi selectează 'Run as administrator'
 6. Imediat după ce fereastra Administrator: Windows PowerShell apare, copie această linie de comandă după PS C:\WINDOWS\system32> şi apasă Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Copie comanda cerută şi apasă 'Enter'

După ce aceşti paşi sunt terminaţi, Bing redirect ar trebui să fie eliminaţi din browserul Microsoft Edge.

Înlăturaţi Bing redirect din Mozilla Firefox (FF)

Pentru a fixa browserul Firefox, trebuie să dezinstalaţi toate aplicaţiile suspicioase. După ce faceţi asta, ar trebui să resetaţi şi Mozilla Firefox. Ajută la ştergerea obiectelor ajutătoare, cookie-urilor de urmărire, şi alte intrări ale virusului.

 1. Înlăturaţi extensiile periculoase
  Deschideţi Mozilla Firefox, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Add-ons Extensions. Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Add-ons'
 2. Aici, selectaţi Bing redirect şi alte plugin-uri chestionabile. Apăsaţi pe Remove pentru a şterge aceste intrări. Selectaţi 'Extensions' şi căutaţi intrările maliţioase. Apăsaţi pe 'Remove' pentru a le elimina pe toate.
 3. Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
  Apăsaţi pe meniu (colţul din dreapta sus), alegeţi Options General.
 4. Aici, ştergeţi URL-ul maliţios şi de preferabil introduceţi un website sau apăsaţi pe Restore to default.
 5. Apăsaţi pe OK pentru a salva aceste schimbări. Când sunteţi în tab-ul 'General', ştergeţi URL-ul maliţios din secţiunea 'Home Page' sau apăsaţi pe butonul 'Restore to Default'. Apăsaţi pe 'OK' pentru a salva modificările.
 6. Resetaţi Mozilla Firefox
  Apăsaţi pe meniul Firefox din partea stângă sus şi apăsaţi pe semnul întrebării. Aici, alegeţi Troubleshooting Information. Apăsaţi pe căsuţa meniu şi apoi pe '?'. Selectaţi 'Troubleshooting Information'.
 7. Acum, veţi vedea un mesaj Reset Firefox to its default state cu butonul pentru Reset Firefox. Apăsaţi pe acest buton de mai multe ori şi finalizaţi înlăturarea Bing redirect. Apăsaţi pe butonul de 'Reset Firefox' de două ori.

Înlăturaţi Bing redirect din Google Chrome

Pentru a-l elimina pe Bing din Chrome (desigur, ar trebui să faceţi asta doar în cazul în care consideraţi că motorul dumneavoastră de căutare a fost infectat de un virus), urmaţi paşii de mai jos. Asiguraţi-vă că eliminaţi toate addon-urile şi extensiile suspicioase.

 1. Ştergeţi plug-urile maliţioase.
  Deschideţi Google Chrome, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Tools Extensions. Apăsaţi pe căsuţa meniu. Selectaţi 'Tools' şi 'Extensions'.
 2. Aici, selectaţi Bing redirect şi alte plugin-uri maliţioase şi selectaţi căsuţa de gunoi pentru a şterge aceste intrări. Căutaţi intrările maliţioase şi ştergeţi fiecare dintre ele apăsând pe căsuţa de Coş de gunoi.
 3. Schimbaţi pagina acasă şi motorul de căutare în cazul în care au fost atacate de virus.
  Apăsaţi pe căsuţa cu meniu şi alegeţi Settings.
 4. Aici, uitaţi-vă după Open a specific page or set of pages sub opţiunea On startup şi apăsaţi pe Set pages. După ce apăsaţi pe meniu şi 'Settings', selectaţi 'Set pages'.
 5. Acum, ar trebui să vedeţi o altă fereastră. Aici, ştergeţi site-urile de căutare maliţioase şi introduceţi site-ul pe care îl doriţi ca pagină principală. Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase
 6. Apăsaţi pe căsuţa de meniu din nou şi alegeţi Settings Manage Search engines de sub secţiunea Search. Atunci când sunteţi în 'Settings', selectaţi 'Manage search engines...'.
 7. Când sunteţi în Search Engines..., înlăturaţi site-urile de căutare maliţioase. Ar trebui să lasaţi doar Google sau numele de domeniu preferat de dumneavoastră. Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase
 8. Resetaţi Google Chrome
  Apăsaţi pe căsuţa de meniu din dreapta sus a Google Chrome şi selectaţi Settings.
 9. Daţi în jos până la capătul paginii şi apăsaţi pe Reset browser settings. Când sunteţi în 'Settings', daţi în jos până la butonul de 'Settings' după care apăsaţi pe el
 10. Apăsaţi pe Reset pentru a confirma această secţiune şi pentru a finaliza înlăturarea lui Bing redirect. Apăsaţi pe butonul 'Reset' pentru a finaliza eliminarea

Înlăturaţi Bing redirect din Safari

Pentru a-l elimina pe Bing din browserul Safari, ar trebui să verificaţi lista cu extensii recent instalate. Asiguraţi-vă că le eliminaţi pe cele care nu vă sunt cunoscute. De asemenea, recomandăm resetarea browserului pentru a elimina componentele minore ce ar putea fi maliţioase, precum BHO-uri, şi altele similare.

 1. Înlăturaţi extensiile periculoase
  Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din meniul din stânga sus al ecranului. Odată ce aţi făcut acest lucru, selectaţi Preferences. Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Preferences'
 2. Aici, selectaţi Extensions şi căutaţi Bing redirect sau alte intrări suspecte. Apăsaţi pe butonul de Uninstall pentru a le elimina pe toate. Mergeţi la 'Extensions' şi dezinstalaţi reclamele maliţioase
 3. Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
  Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din secţiunea meniului. Aici, selectaţi Preferences după cum a fost afişat anterior şi selectaţi General.
 4. Aici, uitaţi-vă în câmpul Homepage. Dacă a fost atacat de către Homepage, înlăturaţi link-ul nedorit şi introduceţi unul pe care doriţi să îl folosiţi la căutări. Amintiţi-vă să includeţi "http://" înainte de a tasta adresa paginii. Când sunteţi în 'General' ştergeţi URL-ul maliţios şi introduceţi numele de domeniu dorit.
 5. Resetaţi Safari
  Deschideţi browser-ul Safari şi apăsaţi pe secţiunea de meniu cu Safari din partea stângă sus a ecranului. Aici, selectaţi Reset Safari.... Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Reset Safari...'
 6. Acum, veţi vedea o fereastră de dialog detaliată oferind opţiuni de resetare. Toate acele opţiuni sunt în general verificate, însă puteţi specifica pe care doriţi să le resetaţi. Apăsaţi pe butonul Reset pentru a finaliza procesul de înlăturare a Bing redirect. Selectaţi toate opţiunile şi apăsaţi pe butonul 'Reset'

Despre autor

Alice Woods
Alice Woods

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Alice Woods
Despre compania Esolutions

Sursa: https://www.2-spyware.com/remove-bing-redirect-virus.html

Ghiduri de înlăturare în alte limbi


Opinia dumneavostră legată de Bing redirect virus