Scala de severitate:  
  (99/100)

Elimină virusul .vvv File Extension

123

Ce s-a întâmplat cu calculatorul meu? Nu pot să mai deschid documentele pe care am lucrat ieri. Toate numele fişierelor au fost modificate şi acum au la sfârşitul numelui fişierului extensia .vvv. Ce înseamnă asta? Vă rog să îmi răspundeţi!

Descrierea virusului cu extensia de fişier .vvv:

Virusul cu extensia de fişier .vvv este un ransomware maliţios cunoscut ca o versiune actualizată a ransomware-ului Teslacrypt 2.0. Acest virus poate intra în calculatorul dumneavoastră ca şi troian (înseamnă că virusul pretinde că este un fişier legal şi cel mai frecvent călătoreşte ca şi ataşament de e-mail). Dacă un ransomware vă infectează calculatorul, va folosi un algoritm de criptare AES-256-CBC şi va cripta toate fişierele personale (inclusiv pe cele cu extensiile: .docx, .docm, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx, .pptm, .pdf, .eps, .ai, .indd, .cdr, .dng, .lnk, .jpg, .png, .pdd, .doc, .jfif, .jpeg, .gif, .bmp, .exif, .txt, .wps, .mp3, stocate pe acesta. Atunci când fişierul este criptat, acest malware va modifica extensia fişierului cu .vvv. Odată ce ransomware-ul criptează fişierele, va plasa un mesaj de informare în fişiere HOW_RECOVER.HTML, HELP_RESTORE.HTML şi HOW_RECOVER.TXT sau HELP_RESTORE.TXT. Aceste fişiere vor fi stocate în fiecare dosar care conţine fişiere criptate. Ambele fişiere conţin informaţii despre cum puteţi să vă decriptaţi fişierele. Vi se va cere să plătiţi o recompensă (de obicei de până la 500 de dolari) prin intermediul de plată bitcoin pentru a obţine o cheie de decriptare. De asemenea, se menţionează că dacă nu plătiţi recompensa într-un anumit timp nu veţi mai recupera niciodată fişierele. Nu ar trebui să fiţi intimidat, şi nu ar trebui să plătiţi recompensa deoarece nimeni nu vă poate garanta că criminalii cibernetici care v-au criptat fişierele vă vor ajuta să le recuperaţi. 

Primul lucru pe care trebuie să îl faceţi atunci când observaţi un mesaj care pretinde că fişierele dumneavoastră au fost criptate este să eliminaţi IMEDIAT virusul cu extensia de fişier .vvv. Acest lucru vă poate ajuta să salvaţi câteva dintre fişiere, pentru că eliminarea virusul cu extensia de fişier .vvv poate opri procesul de criptare a fişierului. Vă recomandăm să utilizaţi un software de eliminare malware (de exemplu, SpyHunter) pentru a elimina virusul cu extensia de fişier .vvv.

.vvv File Extension virus ransom payment method

Cum a reuşit virusul cu extensia de fişier .vvv să intre în sistemul calculatorului meu şi să îl infecteze?

Virusul cu extensia de fişier .vvv este răspândit ca şi troian, ceea ce înseamnă că poate să fie descărcat online sau să vă fie trimis prin e-mail. Din acest motiv echipa noastră de cercetare vă recomandă să nu descărcaţi software-uri suspecte de pe web. Ar trebui să verificaţi tot timpul dacă website-ul care oferă link-uri de descărcare pentru aplicaţii gratuite este securizat; mai mult, staţi departe de website-urile care vă cer să completaţi chestionare dubioase sau să introduceţi informaţii personale sau bancare, mai ales dacă este un site cu care nu sunteţi familiarizat! Tot timpul ar trebui să instalaţi noi programe în siguranţă. Pentru a vă asigura că nu se vor infiltra în calculator ataşamente suspecte, optaţi pentru modul de instalare Avansat sau Personalizat şi analizaţi lista de aplicaţii recomandate. Majoritatea aplicaţiilor ataşate unor freeware-uri sau shareware-uri sunt programe cu potenţial nedorit sau sunt sprijinite de reclame, deci nu veţi pierde nimic dacă le deselectaţi pe toate. 

Totuşi, cea mai comună metodă de distribuţie a ransomware-urilor este în mod specific prin e-mailuri scrise. Trebuie să fiţi foarte atent atunci când primiţi un e-mail de la un expeditor necunoscut – mai ales dacă astfel de e-mailuri conţin şi ataşamente. Acordaţi atenţie la adresa de e-mail a expeditorului, uneori criminalii cibernetici încearcă să imite că vă trimit un document de tip “CHECK.TXT,” “AWARD.TXT” sau “PENALTY.TXT” de pe un website de încredere. Totuşi, nu cădeţi plasă acestor înşelăciuni şi nu deschideţi astfel de ataşamente. Dacă doriţi să aflaţi cum puteţi elimina malware-ul cu extensia de fişier .vvv, vă rugăm să mergeţi pe pagina următoare.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Virusul cu extensia de fişier .vvv sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Virusul cu extensia de fişier .vvv. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Virusul cu extensia de fişier .vvv 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Virusul cu extensia de fişier .vvv (2015-12-12)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Virusul cu extensia de fişier .vvv (2015-12-12)

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook