Scala de severitate:  
  (97/100)

Elimină virusul .ccc File Extension

123

Ce înseamnă extensia de fişier .ccc de la sfârşitul fişierelor?

La sfârşitul lui octombrie, furnizorii din securitate au început să avertizeze oamenii despre o nouă versiunea a ransomware-ului TeslaCrypt. Această nouă ameninţare lansată este diferită faţă de versiunile anterioare deoarece adaugă „extensia de fişier .ccc” fişierelor personale care sunt stocate în PC-ul dumneavoastră. Deci, dacă observaţi fişiere, inclusiv  .docx, .docm, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx, .pptm, .pdf, .eps, .ai, .indd, .cdr, .dng, .lnk, .jpg, .png, .pdd, .doc, .jfif, .jpeg, .gif, .bmp, .exif, .txt, .wps, .mp3., şi multe altele care au extensia .ccc, înseamnă că aţi fost infectat cu un ransomware. 

Cum poate ransomware-ul cu extensia de fişier .ccc să îmi infecteze calculatorul?

Exact ca şi versiunile anterioare, virusul cu extensia de fişier .ccc, este răspândit cu ajutorul troianilor. Se poate ascunde în ataşamentele e-mailurilor spam, avertizări de actualizări false, pagini ilegale, şi prin alte mijloace similare. Prin urmare, este vital să aveţi obiceiuri de navigare securizate. Vă recomandăm să:

  • Instalaţi un anti-spyware de încredere şi să îl menţineţi actualizat;
  • NU deschideţi mesajele e-mailurilor pe care nu le aşteptaţi. Indiferent dacă titlul vă informează despre achiziţii pre-plătite, plăţi lipsă, taxe şi alte probleme importante, în primul rând acordaţi atenţie asupra gramaticei şi modului în care a fost scris. Dacă observaţi greşeli, raportaţi e-mailul ca spam imediat deoarece e-mailurile oficiale NU pot fi trimise cu greşeli!
  • În cazul în care consideraţi că din PC-ul dumneavoastră lipsesc actualizări de software (Java, Flash Player, Media Player, etc.) vizitaţi paginile oficiale şi descărcaţi-le direct de acolo. Niciodată să apăsaţi pe notificări de actualizare software ce pot pot apărea la întâmplare pe ecran deoarece acestea sunt în mod comun utilizate de către fraudatorii cibernetici. 

.ccc File Extension ransomware

Ce semne dezvăluie că acest ransomware se află deja în sistem?

Virusul cu extensia de fişier .ccc aparţine celui mai înalt nivel de periculozitate deoarece poate dăuna unor date importante precum imagini, fişiere video, documente, etc., care sunt stocate în sistemul PC-ului dumneavoastră. Prin urmare, poate fi cea mai urâtă experienţă a dumneavoastră dacă nu aveţi copii ale fişierelor.  Imediat după ce acest ransomware actualizat TeslaCrypt 2.0 este executat, toate datele care conţin extensiile de fişier date mai sus vor conţine extensia de fişier .ccc. În plus, va genera mesaje la întâmplare care în mod normal sunt denumite howto_recover_file_.txt şi howto_recover_file_.html. Victimei i se va cere să plătească 2 bitcoin sau aproximativ 500 de dolari pentru a obţine o cheie privată de decriptare. Astfel de mesaje vor fi vizibile în fiecare dosar care conţine fişiere criptate. Experţii din securitate avertizează că este practic imposibil să mai recuperezi fişierele avariate deoarece virusul cu extensia de fişier .ccc TeslaCrypt utilizează un cod de criptare înşelător AES-256-CBC şi „stochează doar o cheie publică a SHA256 a cheii private generate de bitcoinaddress”. Deci, se pare că singurul mod prin care se poate decripta data este prin a plăti suma cerută. Totuşi, experienţa din a avea de a face cu ameninţări cibernetice precum virusul cu extensia de fişier .ccc, arată că plătind recompensa nu oferă nimic decât pierderea unei sume mari de bani. Desigur, plata recompensei poate aduce o cheie privată în adresa dumneavoastră de e-mail şi o recuperare cu succes a datelor dumneavoastră. Totuşi, nu puteţi fi sigur de acest lucru. Dezvăluind datele despre cardul dumneavoastră de credit, riscaţi să vi se atace contul bancar. Deci, vă recomandăm să eliminaţi virusul cu extensia de fişier .ccc utilizând SpyHunter şi să încercaţi să vă recuperaţi fişierele pierdure cu ajutorul uneltelor de recuperare. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre eliminarea extensiei de fişier .ccc, ar trebui să mergeţi pe pagina următoare. 

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Virusul cu extensia de fişier .ccc sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Virusul cu extensia de fişier .ccc. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Virusul cu extensia de fişier .ccc 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Virusul cu extensia de fişier .ccc (2015-12-16)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Virusul cu extensia de fişier .ccc (2015-12-16)

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook