Scala de severitate:  
  (10/100)

Elimină virusul Binkiland.com

12

Ce este Binkiland.com?

Binkiland.com este un site de căutare de neîncredere ce nu este recomandat pentru utilizare. Este răspândit pe Internet ca şi un plugin de browser, la pachet cu diverse freeware-uri şi shareware-uri. Este compatibil cu majoritatea browser-elor web populare, inclusiv Google Chrome, Mozilla Firefox şi Internet Explorer. Din nefericire, spunând „compatibil”, vrem să spunem că acest site de căutare poate ateriza pe oricare din mai sus menţionatele web browsere fără să ceară permisiunea, şi să le atace. Imediat ce reuşeşte acest lucru, se setează ca şi pagină de start implicită, prin urmare Binkiland Search devine un motor de căutare implicit. În acest mod, terţele primesc acces la calculatorul dumneavoastră şi vor fi capabile să vă monitorizeze activităţile de navigare pe web. Nu vă îngrijoraţi, deoarece nu colectează informaţii personale; cu toate acestea, este capabil de a colecta termeni de căutare, website-urile vizitate, datele introduse şi timpul petrecut pe acestea, adresa şi locaţia IP-ului calculatorului, tipul de browser, limba şi aşa mai departe. Cu toate că adunarea acestui fel de informaţii poate fi văzută ca şi inofensivă, nu ar trebui să ignoraţi acest lucru deoarece informaţia colectată poate fi utilizată pentru a vă înşela. De exemplu, conform acesteia, terţele pot pregăti reclame personalizate pe care, dacă le apăsaţi, vă pot redirecţiona către website-uri suspecte, sau pot fi utilizate pentru a vă inunda email-ul cu spam. În plus, nu ar trebui să vă bazaţi pe rezultatele căutării furnizate de către Binkiland.com deoarece acestea pot fi modificate şi să conţină link-uri către website-uri sponsorizate ce au prioritate. Din nefericire, unele dintre website-urile pe care acest site încearcă să le promoveze pot fi administrate de către terţe dubioase şi încărcate cu conţinut chestionabil. Dacă doriţi să preveniţi redirecţionările Binkiland.com, vă recomandăm să îl eliminaţi chiar acum. Cel mai sigur mod de a obţine acest lucru este prin rularea unei scanări complete a sistemului cu un anti-spyware de încredere, precum SpyHunter

Cum poate Binkiland.com  să îmi atace calculatorul?

Binkiland.com  este răspândit în forma unui browser plugin şi, de obicei, se infiltrează în calculatoare împreună cu diverse freeware-uri şi shareware-uri. O astfel de metodă de distribuţie este numită „la pachet” şi este foarte utilizată în aceste zile. Dacă nu aţi auzit despre ea, trebuie să ştiţi că este strâns relaţionată cu software-urile gratuite şi permite terţelor şi dezvoltatorilor de freeware-uri să câştige bani. Pentru a fi mai exacţi, dezvoltatorii de freeware-uri acceptă să îşi încarce software-ul cu diverse add-ons, plugin-uri, bare de unelte, şi extensii în schimbul banilor, prin urmare, terţele primesc posibilitatea de a-şi răspândi aplicaţiile peste tot. Din nefericire, oamenii trebuie să fie atenţi cu redirecţionările Binkiland.com  şi alte probleme similare datorate unui risc înalt de a ateriza pe un website suspect şi a vă infecta calculatoarele cu viruşi sau malware-uri. Pentru a evita instalarea adware-urilor sau a hijacker-ilor de browsere, precum Binkiland.com , trebuie să verificaţi fiecare freeware pe care doriţi să îl instalaţi. Principalul motiv pentru care oamenii instalează aceste aplicaţii este neatenţia. Majoritatea utilizatorilor instalează software-uri gratuite pur şi simplu apăsând pe butonul de „continuare” şi sărind peste căsuţele de bifat fără să le citească. În acest mod, componentele adiţionale sunt instalate implicit. Pentru a preveni acest lucru, ar trebui să selectaţi opţiunea de instalare Avansată sau Personalizată şi să verificaţi cu atenţie întregul proces. Debifaţi toate căsuţele ce sunt marcate implicit de a lungul diverselor add-ons, plugin-uri, bare de unelte sau extensii. În mod contrar, puteţi începe să experimentaţi redirecţionări, încetiniri, plus alte inconvenienţe asemănătoare. Browser-ul dumneavoastră web a fost atacat de Binkiland.com ? Dacă da, faceţi un efort pentru a aduce la normal schimbările şi pentru a dezinstala imediat acest plugin. 

Cum să înlătur virusul Binkiland.com ?

Vă recomandăm să eliminaţi automat programele cu potenţial nedorit. Cu toate acestea, puteţi de asemenea, să încercaţi să ştergeţi virusul Binkiland.com  manual. Pentru mai multe detalii, urmaţi ghidul de mai jos:

Puteţi înlătura automat Binkiland.com cu ajutorul unuia dintre aceste programe: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware Recomandăm aceste aplicaţii deoarece pot şterge cu uşurinţă potenţialele programe nedorite şi viruşi cu toate fişierele şi intrările lor în regiştri ce sunt asociate cu ele.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Virusul Binkiland.com sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Virusul Binkiland.com. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Virusul Binkiland.com 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Virusul Binkiland.com (2015-04-22)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Virusul Binkiland.com (2015-04-22)
Virusul Binkiland.com captură de ecran
Virusul Binkiland.com captură de ecran
Meniu Rapid: Manual de înlăturare a virusului Binkiland.com
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Binkiland.com din sistemele Windows 7 / Vista / XP

 • Apăsaţi pe Start Control Panel Programs and Features (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Add/Remove Programs)

Înlăturaţi Binkiland.com din sistemele Windows 10 / Windows 8

 • Dacă sunteţi utilizator de Windows 10 / Windows 8, atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Uninstall a Program.
Dezinstalează Binkiland.com şi programele ce au legătură cu acesta
 • Aici, uitaţi-vă după Binkiland.com sau după orice alt program suspect instalat.
 • Dezinstalează-le şi apasă pe OK pentru a salva aceste schimbări.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare suspectă şi selectaţi 'Uninstall' Înlăturaţi Binkiland.com din comenzile rapide Windows
 • Apăsaţi dreapta pe comandă rapidă a Mozilla Firefox şi selectaţi Properties.
Apăsaţi dreapta pe căsuţa browser-ului şi selectaţi 'Properties'
 • Mergeţi la tab-ul Shortcut şi căutaţi câmpul Target. Ştergeţi URL-ul maliţios ce are legătură cu virusul pe care îl aveţi.
Selectaţi tab-ul 'Shortcut' şi ştergeţi 'http://isearch.babylon.com...' sau alte URL-uri suspecte

Repetaţi paşii de mai sus cu toate comenzile rapide ale browser-elor, inclusiv Internet Explorer şi Google Chrome. Asiguraţi-vă că aţi verificat toate locaţiile acestor comenzi rapide, inclusiv Desktop-ul, Meniul de start şi bara de comenzi.

WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Binkiland.com din sistemul Mac OS X

Dacă utilizaţi OS X, apăsaţi pe butonul Go din partea stângă sus a ecranului şi selectaţi Applications.

Apăsaţi pe 'Go' şi selectaţi 'Applications'

Aşteptaţi până când vedeţi un dosar cu Applications şi căutaţi Binkiland.com sau orice alt program suspect din el. Acum, apăsaţi pe fiecare dintre aceste intrări şi selectaţi Move to Trash.

Apăsaţi pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Binkiland.com din Internet Explorer (IE)

Înlăturaţi reclamele periculoase
 • Deschideţi Internet Explorer, apăsaţi pe căsuţa Gear (meniul IE) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi alegeţi Manage Add-ons.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Manage add-ons'
 • Vi se va deschide o fereastră cu Manage Add-ons. Aici, căutaţi Binkiland.com şi alte plugin-uri suspecte. Dezactivaţi aceste intrări prin apăsarea lui Disable.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Disable'. Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
 • Apăsaţi pe căsuţa gear (meniu) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi selectaţi Internet Options. Rămâneţi în tab-ul General.
 • Aici, înlăturaţi URL-ul maliţios şi de preferabil introduceţi un nume de domeniu. Apăsaţi pe Apply pentru a salva modificările.
Ştergeţi URL-ul maliţios, introduceţi numele de domeniu dorit şi apăsaţi pe 'Apply' pentru a salva modificările Resetaţi Internet Explorer
 • Apăsaţi din nou pe căsuţa gear (meniu), şi selectaţi Internet options. Mergeţi la tab-ul Advanced.
 • Aici, selectaţi Reset.
 • Când sunteţi în noua fereastră, verificaţi Delete personal settings şi selectaţi din nou Binkiland.com pentru a finaliza înlăturarea Binkiland.com.
Mergeţi la tab-ul 'Advanced' şi apăsaţi pe butonul de 'Reset'. Acum selectaţi 'Delete personal settings' şi apăsaţi din nou pe butonul 'Reset'.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Binkiland.com din Mozilla Firefox (FF)

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi Mozilla Firefox, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Add-ons Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Add-ons'
 • Aici, selectaţi Binkiland.com şi alte plugin-uri chestionabile. Apăsaţi pe Remove pentru a şterge aceste intrări.
Selectaţi 'Extensions' şi căutaţi intrările maliţioase. Apăsaţi pe 'Remove' pentru a le elimina pe toate. Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
 • Apăsaţi pe meniu (colţul din dreapta sus), alegeţi Options General.
 • Aici, ştergeţi URL-ul maliţios şi de preferabil introduceţi un website sau apăsaţi pe Restore to default.
 • Apăsaţi pe OK pentru a salva aceste schimbări.
Când sunteţi în tab-ul 'General', ştergeţi URL-ul maliţios din secţiunea 'Home Page' sau apăsaţi pe butonul 'Restore to Default'. Apăsaţi pe 'OK' pentru a salva modificările. Resetaţi Mozilla Firefox
 • Apăsaţi pe meniul Firefox din partea stângă sus şi apăsaţi pe semnul întrebării. Aici, alegeţi Troubleshooting Information.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi apoi pe '?'. Selectaţi 'Troubleshooting Information'.
 • Acum, veţi vedea un mesaj Reset Firefox to its default state cu butonul pentru Reset Firefox. Apăsaţi pe acest buton de mai multe ori şi finalizaţi înlăturarea Binkiland.com.
Apăsaţi pe butonul de 'Reset Firefox' de două ori.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Binkiland.com din Google Chrome

Ştergeţi plug-urile maliţioase.
 • Deschideţi Google Chrome, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Tools Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu. Selectaţi 'Tools' şi 'Extensions'.
 • Aici, selectaţi Binkiland.com şi alte plugin-uri maliţioase şi selectaţi căsuţa de gunoi pentru a şterge aceste intrări.
Căutaţi intrările maliţioase şi ştergeţi fiecare dintre ele apăsând pe căsuţa de Coş de gunoi. Schimbaţi pagina acasă şi motorul de căutare în cazul în care au fost atacate de virus.
 • Apăsaţi pe căsuţa cu meniu şi alegeţi Settings.
 • Aici, uitaţi-vă după Open a specific page or set of pages sub opţiunea On startup şi apăsaţi pe Set pages.
După ce apăsaţi pe meniu şi 'Settings', selectaţi 'Set pages'.
 • Acum, ar trebui să vedeţi o altă fereastră. Aici, ştergeţi site-urile de căutare maliţioase şi introduceţi site-ul pe care îl doriţi ca pagină principală.
Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din nou şi alegeţi Settings Manage Search engines de sub secţiunea Search.
Atunci când sunteţi în 'Settings', selectaţi 'Manage search engines...'.
 • Când sunteţi în Search Engines..., înlăturaţi site-urile de căutare maliţioase. Ar trebui să lasaţi doar Google sau numele de domeniu preferat de dumneavoastră.
Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase Resetaţi Google Chrome
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din dreapta sus a Google Chrome şi selectaţi Settings.
 • Daţi în jos până la capătul paginii şi apăsaţi pe Reset browser settings.
Când sunteţi în 'Settings', daţi în jos până la butonul de 'Settings' după care apăsaţi pe el
 • Apăsaţi pe Reset pentru a confirma această secţiune şi pentru a finaliza înlăturarea lui Binkiland.com.
Apăsaţi pe butonul 'Reset' pentru a finaliza eliminarea
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Binkiland.com din Safari

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din meniul din stânga sus al ecranului. Odată ce aţi făcut acest lucru, selectaţi Preferences.
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Preferences'
 • Aici, selectaţi Extensions şi căutaţi Binkiland.com sau alte intrări suspecte. Apăsaţi pe butonul de Uninstall pentru a le elimina pe toate.
Mergeţi la 'Extensions' şi dezinstalaţi reclamele maliţioase Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
 • Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din secţiunea meniului. Aici, selectaţi Preferences după cum a fost afişat anterior şi selectaţi General.
 • Aici, uitaţi-vă în câmpul Homepage. Dacă a fost atacat de către Homepage, înlăturaţi link-ul nedorit şi introduceţi unul pe care doriţi să îl folosiţi la căutări. Amintiţi-vă să includeţi "http://" înainte de a tasta adresa paginii.
Când sunteţi în 'General' ştergeţi URL-ul maliţios şi introduceţi numele de domeniu dorit. Resetaţi Safari
 • Deschideţi browser-ul Safari şi apăsaţi pe secţiunea de meniu cu Safari din partea stângă sus a ecranului. Aici, selectaţi Reset Safari....
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Reset Safari...'
 • Acum, veţi vedea o fereastră de dialog detaliată oferind opţiuni de resetare. Toate acele opţiuni sunt în general verificate, însă puteţi specifica pe care doriţi să le resetaţi. Apăsaţi pe butonul Reset pentru a finaliza procesul de înlăturare a Binkiland.com.
Selectaţi toate opţiunile şi apăsaţi pe butonul 'Reset'

Înlăturarea completă a Binkiland.com virus

După dezinstalarea acestui program cu potenţial nedorit (PUP) şi repararea tuturor browserelor web, vă recomandăm să vă scanaţi sistemul PC-ului cu un anti- spyware sigur. Acest lucru vă va ajuta să eliminaţi urmele din regiştri a Binkiland.com şi de asemenea, să identificaţi paraziţii asociaţi sau alte infecţii malware posibile din calculatorul dumneavoastră. Pentru acest lucru, puteţi folosi eliminatorul nostru de malware, ce este foarte sigur: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook