Scala de severitate:  
  (10/100)

Înlătură VEEHD Plugin

12

Ce este VEEHD?

VEEHD este un program cu potenţial nedorit, creat pentru a promova conţinutul terţelor. Website-ul oficial al VEEHD menţionează că programul „a fost creat de către un grup de artişti care doresc să aducă HD-ul în lumea artei. VEEHD oferă o platformă audio / vizuală unde artiştii pot afişa / promova lucrările lor.” Ei bine, chiar şi atunci când unul dintre membrii echipei noastre de cercetare a intrat pe website-ul oficial pentru a-l investiga, cel puţin 3 ferestre de tip pop-up s-au arătat şi au fost blocate de către un program anti-spyware.

Ce se poate întâmpla dacă veţi instala plugin-ul VEEHD V10 în calculatorul dumneavoastră? În primul rând, acest plugin se va ataşa browserelor dumneavoastră de internet (Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer, etc.). După ce va face acest lucru, va începe să vă urmărească activitatea de pe Internet şi, luând în considerare cele mai vizitate website-uri de către dumneavoastră, bookmark-urile, termenii de căutare şi alte date legate de navigările dumneavoastră, îşi va selecta reclamele de pe serverul adware-ului VEEHD, reclame care v-ar putea interesa. Ţelul acestui tip de activitate este de a înşela oamenii în a apăsa pe acele reclame. Vă rugăm, nu cădeţi pradă acestora, deoarece este doar o înşelăciune pentru a mări traficul website-urilor terţe. Atenţie la faptul că puteţi descoperi un conţinut divers pe website-urile către care veţi putea fi redirecţionat: unele dintre acestea pot fi inofensive, unele dintre acestea pot fi foarte periculoase şi pot conduce la instalarea unui program cu potenţial periculos cu doar un singur click. Este puternic recomandată înlăturarea permanentă a virusului VEEHD şi a fişierelor sale pentru a vă menţine sistemul în siguranţă. Pentru acest pas vă recomandăm să utilizaţi SpyHunter.

veehd

Cum poate VEEHD să îmi atace calculatorul?

Programele ca plugin-ul VEEHD sunt răspândite prin metoda „la pachet”. Această metodă de distribuţie este un mod foarte popular de răspândire a conţinutului nedorit, de exemplu, programele de tip adware, browser hijackeri şi alte browser add-ons suspecte, plugin-uri, extensii, etc. Astfel de aplicaţii sunt împachetate cu descărcări sigure şi legitime, deci oamenii pot fi uşor înşelaţi în a instala componente chestionabile. Mulţi oameni au tendinţa de a instala neglijent programe şi pentru a evita acest lucru ar trebui să fie atenţi şi să evite opţiunile de instalare „Implicită” sau „Standard”. Aici este exact locul unde se ascund acordurile de a instala programe adiţionale. În schimb, alegeţi opţiunile „Personalizată” sau „Avansată” şi ţineţi-vă calculatorul departe de materiale îndoielnice. Dacă deja vedeţi reclame VEEHD, ar trebui să urmaţi ghidul de mai jos. 

VEEHD FAQ:

Întrebare: Am instalat recent VEEHD. La o primă vedere, părea o unealtă destul de tare de răspândire media în HD. Însă, am observat nişte lucruri destul de enervante – calculatorul meu se încarcă mai încet, şi atunci când navighez pe Internet, sunt invadat de ferestre cu reclame care apar deodată şi îmi întrerup activitatea. Mă enervează la culme! Poate îmi puteţi oferi vreun sfat pentru cum aş putea rezolva această problemă?

Răspuns: Aveţi de a face cu un program cu potenţial nedorit, deci nu ar trebui să mai pierdeţi timp şi dezinstalaţi-l din calculatorul dumneavoastră. Puteţi înlătura manual VEEHD, utilizând instrucţiunile noastre de mai jos, însă există şansa să nu recunoaşteţi toate fişierele infecţioase din sistem. Deci, este mult mai sigur să utilizaţi un anti-spyware de încredere. Programele date mai jos vă pot ajuta să scăpaţi imediat de adware-ul VEEHD. 

Puteţi înlătura automat VEEHD Plugin cu ajutorul unuia dintre aceste programe: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware Recomandăm aceste aplicaţii deoarece pot şterge cu uşurinţă potenţialele programe nedorite şi viruşi cu toate fişierele şi intrările lor în regiştri ce sunt asociate cu ele.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea VEEHD Plugin sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui VEEHD Plugin. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea VEEHD Plugin 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea VEEHD Plugin (2015-12-04)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea VEEHD Plugin (2015-12-04)
VEEHD Plugin captură de ecran
VEEHD Plugin captură de ecran
Meniu Rapid: Manual de înlăturare VEEHD Plugin
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi VEEHD Plugin din sistemele Windows 7 / Vista / XP

 • Apăsaţi pe Start Control Panel Programs and Features (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Add/Remove Programs)

Înlăturaţi VEEHD Plugin din sistemele Windows 10 / Windows 8

 • Dacă sunteţi utilizator de Windows 10 / Windows 8, atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Uninstall a Program.
Dezinstalează VEEHD Plugin şi programele ce au legătură cu acesta
 • Aici, uitaţi-vă după VEEHD Plugin sau după orice alt program suspect instalat.
 • Dezinstalează-le şi apasă pe OK pentru a salva aceste schimbări.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare suspectă şi selectaţi 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi VEEHD Plugin din sistemul Mac OS X

Dacă utilizaţi OS X, apăsaţi pe butonul Go din partea stângă sus a ecranului şi selectaţi Applications.

Apăsaţi pe 'Go' şi selectaţi 'Applications'

Aşteptaţi până când vedeţi un dosar cu Applications şi căutaţi VEEHD Plugin sau orice alt program suspect din el. Acum, apăsaţi pe fiecare dintre aceste intrări şi selectaţi Move to Trash.

Apăsaţi pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi VEEHD Plugin din Internet Explorer (IE)

Înlăturaţi reclamele periculoase
 • Deschideţi Internet Explorer, apăsaţi pe căsuţa Gear (meniul IE) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi alegeţi Manage Add-ons.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Manage add-ons'
 • Vi se va deschide o fereastră cu Manage Add-ons. Aici, căutaţi VEEHD Plugin şi alte plugin-uri suspecte. Dezactivaţi aceste intrări prin apăsarea lui Disable.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Disable'. Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
 • Apăsaţi pe căsuţa gear (meniu) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi selectaţi Internet Options. Rămâneţi în tab-ul General.
 • Aici, înlăturaţi URL-ul maliţios şi de preferabil introduceţi un nume de domeniu. Apăsaţi pe Apply pentru a salva modificările.
Ştergeţi URL-ul maliţios, introduceţi numele de domeniu dorit şi apăsaţi pe 'Apply' pentru a salva modificările Resetaţi Internet Explorer
 • Apăsaţi din nou pe căsuţa gear (meniu), şi selectaţi Internet options. Mergeţi la tab-ul Advanced.
 • Aici, selectaţi Reset.
 • Când sunteţi în noua fereastră, verificaţi Delete personal settings şi selectaţi din nou VEEHD Plugin pentru a finaliza înlăturarea VEEHD Plugin.
Mergeţi la tab-ul 'Advanced' şi apăsaţi pe butonul de 'Reset'. Acum selectaţi 'Delete personal settings' şi apăsaţi din nou pe butonul 'Reset'.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi VEEHD Plugin din Mozilla Firefox (FF)

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi Mozilla Firefox, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Add-ons Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Add-ons'
 • Aici, selectaţi VEEHD Plugin şi alte plugin-uri chestionabile. Apăsaţi pe Remove pentru a şterge aceste intrări.
Selectaţi 'Extensions' şi căutaţi intrările maliţioase. Apăsaţi pe 'Remove' pentru a le elimina pe toate. Resetaţi Mozilla Firefox
 • Apăsaţi pe meniul Firefox din partea stângă sus şi apăsaţi pe semnul întrebării. Aici, alegeţi Troubleshooting Information.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi apoi pe '?'. Selectaţi 'Troubleshooting Information'.
 • Acum, veţi vedea un mesaj Reset Firefox to its default state cu butonul pentru Reset Firefox. Apăsaţi pe acest buton de mai multe ori şi finalizaţi înlăturarea VEEHD Plugin.
Apăsaţi pe butonul de 'Reset Firefox' de două ori.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi VEEHD Plugin din Google Chrome

Ştergeţi plug-urile maliţioase.
 • Deschideţi Google Chrome, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Tools Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu. Selectaţi 'Tools' şi 'Extensions'.
 • Aici, selectaţi VEEHD Plugin şi alte plugin-uri maliţioase şi selectaţi căsuţa de gunoi pentru a şterge aceste intrări.
Căutaţi intrările maliţioase şi ştergeţi fiecare dintre ele apăsând pe căsuţa de Coş de gunoi.
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din nou şi alegeţi Settings Manage Search engines de sub secţiunea Search.
Atunci când sunteţi în 'Settings', selectaţi 'Manage search engines...'.
 • Când sunteţi în Search Engines..., înlăturaţi site-urile de căutare maliţioase. Ar trebui să lasaţi doar Google sau numele de domeniu preferat de dumneavoastră.
Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase Resetaţi Google Chrome
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din dreapta sus a Google Chrome şi selectaţi Settings.
 • Daţi în jos până la capătul paginii şi apăsaţi pe Reset browser settings.
Când sunteţi în 'Settings', daţi în jos până la butonul de 'Settings' după care apăsaţi pe el
 • Apăsaţi pe Reset pentru a confirma această secţiune şi pentru a finaliza înlăturarea lui VEEHD Plugin.
Apăsaţi pe butonul 'Reset' pentru a finaliza eliminarea
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi VEEHD Plugin din Safari

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din meniul din stânga sus al ecranului. Odată ce aţi făcut acest lucru, selectaţi Preferences.
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Preferences'
 • Aici, selectaţi Extensions şi căutaţi VEEHD Plugin sau alte intrări suspecte. Apăsaţi pe butonul de Uninstall pentru a le elimina pe toate.
Mergeţi la 'Extensions' şi dezinstalaţi reclamele maliţioase Resetaţi Safari
 • Deschideţi browser-ul Safari şi apăsaţi pe secţiunea de meniu cu Safari din partea stângă sus a ecranului. Aici, selectaţi Reset Safari....
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Reset Safari...'
 • Acum, veţi vedea o fereastră de dialog detaliată oferind opţiuni de resetare. Toate acele opţiuni sunt în general verificate, însă puteţi specifica pe care doriţi să le resetaţi. Apăsaţi pe butonul Reset pentru a finaliza procesul de înlăturare a VEEHD Plugin.
Selectaţi toate opţiunile şi apăsaţi pe butonul 'Reset'

Înlăturarea completă a VEEHD Plugin

După dezinstalarea acestui program cu potenţial nedorit (PUP) şi repararea tuturor browserelor web, vă recomandăm să vă scanaţi sistemul PC-ului cu un anti- spyware sigur. Acest lucru vă va ajuta să eliminaţi urmele din regiştri a VEEHD Plugin şi de asemenea, să identificaţi paraziţii asociaţi sau alte infecţii malware posibile din calculatorul dumneavoastră. Pentru acest lucru, puteţi folosi eliminatorul nostru de malware, ce este foarte sigur: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook