Scala de severitate:  
  (15/100)

Înlătură Systheal Optimizer

12

Ce este Systheal Optimizer?

Systheal Optimizer este o altă aplicaţie ce promite să ajute oamenii în a mări viteza calculatoarelor lor. Din nefericire, după testarea acestuia pe mai multe din calculatoarele noastre, credem că această aplicaţie cu greu face ceea ce promite şi că nu ar trebui să plătiţi pentru versiunea „licenţiată” sau „completă” a acesteia. Se pare că acest program se comportă ca un scareware normal, ce începe să atenţioneze oamenii despre diverse probleme ale sistemului imediat ce intră în calculator. După ce face acest lucru, se oferă în a elimina aceste probleme şi pretinde că acest lucru vă va ajuta în a mări viteza PC-ului. Desigur, veţi obţine această abilitate doar după ce îi achiziţionaţi versiunea „licenţiată”… Din nefericire, principalul lucru pe care oamenii care au achiziţionat deja Systheal Optimizer nu îl ştiu este că această aplicaţie raportează doar despre o mică parte din intrările de regiştri şi alte probleme mai vechi. Dacă le veţi înlătura, nu veţi mări viteza PC-ului, deci nu este nevoie să plătiţi pentru Systheal Optimizer. Apropo, veţi observa reclame ale acestuia apărând deodată, deoarece acest program este răspândit în mod activ utilizând freeware-uri şi shareware-uri. În acest caz, ar trebui să înlăturaţi Systheal Optimizer din sistem deoarece nu puteţi şti ce fel de schimbări poate iniţia în sistemul PC-ului dumneavoastră.

Cum poate Systheal Optimizer să se infiltreze în calculatorul meu?

Systheal Optimizer este promovat pe diverse website-uri de descărcare şi pe website-ul său oficial systheal.com ce pretinde că acest program este o unealtă valoroasă pentru cei care doresc să mărească viteza calculatoarelor lor. Desigur, după cum am menţionat deja, ar trebui să vă gândiţi de două ori înainte de instala Systheal Optimizer în calculatoarele dumneavoastră. Indiferent de faptul că arată inofensiv, versiunea trial a acestui program nu are un dezinstalator, deci s-ar putea să întâmpinaţi probleme grave atunci când veţi dori să îl dezinstalaţi. Din nefericire, se pare că dezvoltatorii Systheal Optimizer au început deja să folosească o altă metodă de a răspândi această unealtă de optimizare. Se numeşte „la pachet” şi nu poate fi imaginată fără freeware-uri şi shareware-uri. Dacă doriţi să evitaţi infiltrarea acestui program sau a unui alt software chestionabil, trebuie să acordaţi mai multă atenţie atunci când descărcaţi în calculatorul dumneavoastră programe gratuite. Ar trebui să fiţi atent, în mod special, atunci când instalaţi administratori, creatori PDF sau alte programe similare. În cazul în care virusul Systheal Optimizer primeşte abilitatea de a intra în PC-ul dumneavoastră fără a fi observat, ar trebui să îi observaţi reclamele şi notificările. Vă rugăm, ignoraţi-le deoarece puteţi pierde bani. În cazul în care credeţi că PC-ul dumneavoastră este mai încet ca niciodată, ar trebui să căutaţi alte programe cu o reputaţie mai bună.

Cum să înlătur Systheal Optimizer?

Pentru a elimina Systheal Optimizer din calculatorul dumneavoastră, aveţi două opţiuni. Puteţi dezinstala acest program din sistem ca pe oricare altă aplicaţie sau să îl înlăturaţi cu ajutorul programelor recomandate de către noi. Dacă doriţi să evitaţi ca unele fişiere chestionabile să rămână în sistemul dumneavoastră precum  şi alte resturi de la Systheal Optimizer, ar trebui să alegeţi înlăturarea automată. Pentru acest lucru vă recomandăm să utilizaţi  SpyHunter, STOPzilla sau Malwarebytes Anti Malware

Pentru înlăturarea manuală a Systheal Optimizer, vă recomandăm să utilizaţi aceşti paşi: 

– Apăsaţi pe Start → Control Panel → Programe şi Funcţii (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Înlătură / Adaugă Programe).

– Aici, căutaţi Systheal Optimizer.

-Dezinstalaţi-l pe acesta precum şi alte programe dubioase.

– Apăsaţi OK pentru a salva aceste schimbări. 

Dacă sunteţi utilizator de Windows 8, apăsaţi dreapta în colţul de jos din partea stângă a ecranului. Odată ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Dezinstalaţi un Program.

Înlăturare automată a Systheal Optimizer

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Systheal Optimizer sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Systheal Optimizer. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Systheal Optimizer 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Systheal Optimizer (2015-04-07)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Systheal Optimizer (2015-04-07)
Systheal Optimizer captură de ecran
Systheal Optimizer captură de ecran

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook