Scala de severitate:  
  (10/100)

Înlătură Superfish

123

Ce este Superfish?

Superfish (poate fi de asemenea găsit ca şi Superfish Window Shopper sau simplu Window Shopper) este un program cu potenţial nedorit, ce poate începe a-şi arăta reclamele pe durata sesiunilor dumneavoastră de căutare. În cazul în care acest lucru a început deja să vă deranjeze, înseamnă că PC-ul dumneavoastră este atacat de un program cu potenţial nedorit, ce poate fi denumit adware. Desigur, este posibil ca dumneavoastră să fi fost conştienţi de faptul că aţi instalat adware-ul Superfish în calculatorul dumneavoastră crezind că poate fi util în a vă ajuta să economisiţi nişte bani prin faptul că vă arată cele mai mari reduceri şi cele mai bune comparaţii de preţ. Indiferent de cât de bine sună, poate fi adevărat doar parţial, deoarece principalul motiv pentru care sunt răspândite astfel de programe este pentru a obţine bani. Prin afişarea de reclame comerciale de tip pop-up-uri pe care oamenii le văd atunci când vizitează site-uri precum eBay, Best Buy, Wallmart şi alte site-uri comerciale online, Superfish caută să redirecţioneze oamenii către website-uri afiliate. Din acest motiv, reclamele sale sunt în general pline cu informaţii care atrag oamenii. Deci, în cazul în care acest PUP reuşeşte să se infiltreze în calculatorul dumneavoastră, veţi începe să observaţi comparaţii de preţuri, notificări despre cupoane, reduceri plus alt conţinut similar. Vă rugăm, ignoraţi aceste oferte şi nu apăsaţi niciodată pe ele deoarece vă pot redirecţiona înspre site-uri dubioase. În plus, în legătură cu redirecţionările Superfish, oamenii ar trebui să ştie că astfel de programe sunt capabile de a urmări obiceiurile de navigare şi să colecteze informaţii non-personale identificabile. Dacă aţi observat deja mesaje în care se menţionează că acestea v-au fost aduse de către Superfish Window Shopper şi dacă credeţi că sunt capabile de a aduce probleme PC-ului, ar trebui să îl eliminaţi. Cel mai uşor mod de a face acest lucru este să rulaţi o scanare completă a sistemului cu SpyHunter sau cu un alt anti-spyware sigur. 

Cum poate Superfish să îmi atace calculatorul?

Similar cu  Window Shopper şi  Yontoo, virusul Superfish este în general distribuit la pachet cu freeware-uri şi shareware-uri. Din acest motiv, are tendinţa de a apărea de nicăieri în calculatoare şi să pară că a infectat întreg sistemul, exact cum fac viruşii. Cu toate acestea, problema este că oamenii sunt înşelaţi în a fi de acord cu instalarea de astfel de programe în calculatoarele lor deoarece nu acordă suficientă atenţie procesului de instalare a freeware-ului sau a shareware-ului. Dacă doriţi să evitaţi descărcări de acest fel, ar trebui să verificaţi ce fel de programe descărcaţi în calculatorul dumneavoastră. Pentru acest lucru, ar trebui să vă uitaţi la Politica de Confidenţialitate, Acordul de Utilizator, etc. În plus, ar trebui să începeţi să alegeţi doar instalare Personalizată sau Avansată atunci când descărcaţi programe de pe Internet. Acest lucru vă va ajuta în a vedea toate componentele „suplimentare” ce sunt în general oferite gratuit la pachet cu un software gratuit. Dacă deja aţi observat că Superfish v-a atacat fiecare dintre browserele dumneavoastră (Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, etc.), ar trebui să urmaţi acest ghid şi să vă reparaţi calculatorul: 

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Superfish sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Superfish. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Superfish 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Superfish (2016-01-29)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Superfish (2016-01-29)

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook