Super Optimizer. Cum se poate elimina? (Ghid de dezinstalare)

de Linas Kiguolis - - | De tip: Browser hijacker
12

Ce este Super Optimizer?

Super Optimizer de către Super PC Tools ltd este un program ce pretinde a fi capabil de a înlătura intrările de regiştri inutile şi fişierele maliţioase ce scad performanţa sistemului. Utilizatorii îl pot descărca cu uşurinţă în mod voit, deoarece este promovat de către diverse website-uri terţe ca şi o unealtă utilă. Totuşi, am observat că Super Optimizer poate intra în calculatoare prin alte software-uri fără acordul direct al utilizatorilor. Pentru acesta şi alte motive, a fost clasificat deja ca fiind un program cu potenţial nedorit (PUP). Deci, cu toate că dezvoltatorii Super Optimizer descriu acest program ca fiind unul foarte bun, ar trebui să vă gândiţi de două ori înainte de a-l descărca.

După testarea acestui program, am observat că după instalarea sa, Super Optimizer începe să iniţieze scanări de regiştri de fiecare dată când reporniţi sistemul. Ar trebui să caute intrări de regiştri vechi ce cauzează încetinirile sistemului dumneavoastră. Prin urmare, va oferi o listă cu intrări de regiştri care aparent sunt vechi şi inutile. Fiţi atenţi la faptul că în majoritatea cazurilor această listă include doar o mică parte a regiştrilor inutili, deci înlăturarea acestora cu greu poate îmbunătăţi funcţionalitatea PC-ului. În plus, dacă veţi decide să ştergeţi aceşti regiştri plus acele fişiere inutile, veţi observa că acest lucru este imposibil fără versiunea licenţiată a acestuia. Dacă deja aţi achiziţionat Super Optimizer, veţi înţelege imediat că v-aţi cheltuit banii în zadar. Poate înlătura câteva sute de intrări inutile; totuşi, cu greu vă poate face calculatorul să lucreze mai bine. Mai mult, Super Optimizer poate începe să cauzeze redirecţionări către website-uri afiliate, încetiniri şi alte probleme.

Prin urmare, nu aveţi încredere şi NICIODATĂ să nu plătiţi bani sau să oferiţi informaţii personale oamenilor pe care nu îi ştiţi. Dacă doriţi să scăpaţi de acest program fără să mai pierdeţi timp, vă rugăm să vă scanaţi calculatorul cu Reimage.

Cum poate Super Optimizer să apară în calculatorul meu?

Deoarece Super Optimizer este promovat ca şi o aplicaţie legitimă, poate fi descărcat de pe diverse website-uri de descărcare. Totuşi, fiţi atent la faptul că de asemenea se poate ivi în calculatorul dumneavoastră deodată. Acest lucru se poate întâmpla deoarece poate fi răspândit utilizând şi metoda la pachet. De obicei este ascuns în administratori, creatori PDF şi alte programe similare. Pentru a evita acest lucru, evitaţi să alegeţi opţiuni de instalare precum cea rapidă sau de bază. În schimb, optaţi pentru instalarea Personalizată sau Avansată şi urmaţi fiecare pas pentru a refuza instalarea virusului Super Optimizer sau a altor programe similare. Vă rugăm, nu acceptaţi să instalaţi programe nefamiliare ce pot încerca să se infiltreze pe lângă programul pe care îl doriţi. Puteţi găsi sugestii de a instala diverse extensii, add-ons şi plugin-uri, precum şi să schimbaţi pagina de start sau motorul de căutare implicit, însă niciodată să nu acceptaţi astfel de propuneri, în special atunci când instalaţi vreun software necunoscut. Dacă aţi observat deja în PC scanări ale Super Optimizer, ar trebui să le ignoraţi.

Cum să înlătur Super Optimizer din calculatorul meu?

Deoarece Super Optimizer nu este un virus sau un malware, cel mai probabil îl veţi găsi în lista cu Programe Adaugă/ Înlătură. Totuşi, este foarte probabil ca acesta să îşi fi instalat intrări de regiştri ce îl vor ajuta să rămână activ chiar şi în cazul în care principala intrare a fost înlăturată. Prin urmare, este recomandată înlăturarea automată a acestuia, utilizând un anti-spyware de încredere. Jos, puteţi găsi programele sugerate de către noi: Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus sau Malwarebytes Anti Malware. Pentru a înlătura Super Optimizer manual, urmaţi aceşti paşi:

– Apăsaţi pe Start → Control Panel → Programe şi Funcţii (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Adaugă/Înlătură Programe).

-Aici, căutaţi Super Optimizer.

– Dezinstalaţi-l precum şi alte programe dubioase.

– Apăsaţi OK pentru a salva aceste modificări.

Dacă sunteţi utilizator de Windows 8, apăsaţi dreapta pe colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare Quick Access Mnu, selectaţi Control Panel şi Dezinstalaţi un Program.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Super Optimizer sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
faceţi acum!
Descărcare
Reimage (pentru eliminare) Fericirea
Garantată
Descărcare
Reimage (pentru eliminare) Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu OS X
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi infecţia utilizând Reimage, Întrebaţi, contactaţi echipa noastră de suport şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Reimage este recomandat pentru dezinstalarea lui Super Optimizer. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware Reimage.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia Reimage.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia Reimage.
Menţiunile presei asupra produsului Reimage
Menţiunile presei asupra produsului Reimage
Super Optimizer captură de ecran
Super Optimizer captură de ecran
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Sursa: http://www.2-spyware.com/remove-super-optimizer.html

Ghiduri de înlăturare în alte limbi