Evaluare:  
  (91/100)

Analizare STOPzilla, descărcare gratuită

Analizare STOPzilla

STOPzilla

STOPzilla Antimalware este un program anti-virus puternic ce detectează, blochează şi înlătură eficient software-urile maliţioase din sistem. Acest program permite utilizatorilor să navigheze pe internet şi să uite de grijile programelor spion, ransomware, caii troieni, hijacker-ii de browsere şi alţi viruşi. Conform creatorilor, scanerul STOPzilla este setat să intre adânc în sistem şi să îl verifice mult mai detaliat decât alte produse de securitate. Totuşi, este un program uşor şi rapid, ce cu greu poate încetini calculatorul, cu excepţia momentului în care se efectuează o scanare completă de sistem. Cu toate acestea, puteţi amâna scanarea STOPzilla conform nevoilor. Versiunea gratuită STOPzilla a primit foarte multe recenzii pozitive de la reviste cunoscute despre PC în întreaga lume. Este un produs de securitate unic, ce este recomandat de foarte mulţi experţi.

Recenzia STOPzilla de către centrul de cercetare 2spyware:

Odată ce aţi descărcat STOPzilla în calculator veţi observa că grafica interfeţei de utilizator este cu adevărat directă şi bine organizată. Utilizatorii nu ar trebui să întâmpine probleme la scanarea calculatorului, la înlăturarea programelor spion sau la actualizarea software-ului. Tehnologia sa premiată asigură detectare înaltă a viruşilor şi eficienţă în înlăturarea lor.

Bonusul STOPzilla este acela de a fi probabil cel mai avansat blocator de reclame pop-up disponibil pe piaţă. Blocatorul de pop-up prinde şi blochează toate pop-up-urile şi reclamele maliţioase, inclusiv alerte de securitate de tip rogue, şi erori false de sistem. Blochează reclame bazate pe web foarte eficient. De asemenea, merită menţionat faptul că STOPzila are acest modul grozav ce “ucide” toate procesele maliţioase ce rulează în calculator. În acest mod, nu doar restricţionează accesul către calculatoare infectate, însă de asemenea previne software-urile maliţioase de a descărca componenţi malware adiţionali sau să adune informaţii personale.

STOPzilla este actualizat în mod frecvent. Acest lucru este foarte important deoarece escrocii şi hackerii creează noi malware-uri în fiecare zi. Orice problemă sau întrebare poate fi rezolvată gratuit prin Serviciul Clienţi STOPzilla. În loc să trimiteţi un e-mail puteţi să sunaţi la linia de serviciu clienţi sau să utilizaţi dialogul online. Acest lucru este mai rapid şi mai eficient.

Deci, de ce ar trebui să descarc STOPzilla?

STOPzilla este un anti- virus puternic, ce nu intră în conflict cu vreun software de securitate al PC-ului, precum suitele de securitate de pe Internet şi firewall-urile. Vă poate ajuta să descoperiţi viruşii şi locaţia lor exactă prin primirea de rapoarte detaliate despre infecţiile descoperite. Vă puteţi repara PC-ul cu STOPzilla oricând doriţi deoarece această aplicaţie blochează fiecare proces şi program maliţios în parte atât timp cât este nevoie. Totuşi, vă recomandăm să înlăturaţi programul spion cât mai curând posibil.

Achiziţiile sunt efectuate prin servicii de încredere ce folosesc conexiuni securizate.

STOPzilla captură de ecran

Recenzii în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook