Scala de severitate:  
  (10/100)

Înlătură Slick Savings

12

Ce este Slick Savings?

Slick Savings este un alt program care aparţine categoriilor „adware” sau a „programelor cu potenţial nedorit”. Programele care aparţin acestor două categorii se pot infiltra destul de uşor în calculatoare fără a fi observate deoarece acestea sunt răspândite utilizând tehnica la pachet sau alte tehnici la fel de dubioase. În majoritatea cazurilor, acestea sunt prezentate ca şi browser plugin-uri, add-ons, extensii şi bare de unelte „importante” şi „utile” ce se ascund adânc în freeware. Cu toate acestea, dezvoltatorii acestora nu avertizează oamenii de faptul că instalarea acestora le va afecta navigările online pentru că fiecare sesiune de navigare va conţine „ads by Slick Savings”, „brought to you by Slick Savings”, „Slick Savings ads” şi alte notificări similare. În plus, acest program poate afecta fiecare browser web pe care îl aveţi instalat, deci este posibil să descoperiţi că nu puteţi evita aceste reclame deoarece acestea apar din nou imediat după ce deschideţi unul dintre browsere. Dacă de abia aţi găsit acest adware în calculatorul dumneavoastră şi deja a început să cauzeze notificări de tip pop-up enervante ce apar imediat după ce introduceţi adresa unui website precum Amazon, eBay, Google, Facebook şi alte website-uri populare, ar trebui să fiţi îngrijorat. Atenţie la faptul că aceste reclame sunt utilizate în general pentru a înşela oamenii că pot economisi nişte bani. În realitate, acestea pot face un singur lucru- să vă înşele în a achiziţiona ceva inutil sau chiar şi în a instala programe inutile în calculatorul dumneavoastră. În final, nu există vreo garanţie precum că nu veţi fi înşelat în a vizita website-uri nesigure care încearcă să îşi mărească traficul web sau vânzările. Din acest motiv, vă recomandăm să evitaţi Slick Savings şi, dacă deja s-a infiltrat în calculatorul dumneavoastră fără să vă fi dat seama, înlăturaţi-l din sistem. Puteţi reuşi acest lucru cu ajutorul unor programe precum SpyHunter. Totuşi, aici trebuie să adăugăm că nu înseamnă că acest program este maliţios. Nu poate dăuna calculatorului dumneavoastră în vreun fel. 

Cum poate Slick Savings să îmi infecteze calculatorul?

Reclamele de la Slick Savings pot apărea în calculatorul dumneavoastră de nicăieri deoarece acest program poate fi descărcat în sistem la pachet cu diverse freeware-uri şi shareware-uri. În majoritatea cazurilor, este răspândit de către administratori de descărcare, creatori PDF, software-uri de redare sau înregistrare video şi de alte freeware-uri similare. Dacă doriţi să evitaţi astfel de programe, ar trebui să vă concentraţi asupra procesului de instalare. În majoritatea cazurilor, oamenii au nevoie doar să selecteze metoda de instalare Personalizată sau Avansată după care să debifeze toate căsuţele marcate ce menţionează că sunt de acord să instalaţi Slick Savings în calculatoarele lor. În cazul în care consideraţi că Slick Savings deja s-a infiltrat în calculatorul dumneavoastră, nu ar trebui să apăsaţi pe reclamele acestuia, deoarece vă poate înşela în a vizita website-uri necunoscute sau în a instala programe cu potenţial nedorit în calculatorul dumneavoastră. În acest caz, ar trebui să urmaţi ghidul de mai jos:

Cum să înlătur virusul Slick Savings?

Slick Savings nu este un virus sau malware, deci poate fi păstrat în sistem, dacă doriţi. Totuşi, poate începe să afişeze reclame oricând doreşte. Dacă vă enervează reclamele acestuia, ar trebui să urmaţi aceşti paşi şi să înlăturaţi Slick Savings din sistem:

Puteţi înlătura automat Slick Savings cu ajutorul unuia dintre aceste programe: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware Recomandăm aceste aplicaţii deoarece pot şterge cu uşurinţă potenţialele programe nedorite şi viruşi cu toate fişierele şi intrările lor în regiştri ce sunt asociate cu ele.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Slick Savings sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Slick Savings. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Slick Savings 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Slick Savings (2015-08-28)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Slick Savings (2015-08-28)
Slick Savings captură de ecran
Slick Savings captură de ecran
Meniu Rapid: Manual de înlăturare Slick Savings
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Slick Savings din sistemele Windows 7 / Vista / XP

 • Apăsaţi pe Start Control Panel Programs and Features (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Add/Remove Programs)

Înlăturaţi Slick Savings din sistemele Windows 10 / Windows 8

 • Dacă sunteţi utilizator de Windows 10 / Windows 8, atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Uninstall a Program.
Dezinstalează Slick Savings şi programele ce au legătură cu acesta
 • Aici, uitaţi-vă după Slick Savings sau după orice alt program suspect instalat.
 • Dezinstalează-le şi apasă pe OK pentru a salva aceste schimbări.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare suspectă şi selectaţi 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Slick Savings din sistemul Mac OS X

Dacă utilizaţi OS X, apăsaţi pe butonul Go din partea stângă sus a ecranului şi selectaţi Applications.

Apăsaţi pe 'Go' şi selectaţi 'Applications'

Aşteptaţi până când vedeţi un dosar cu Applications şi căutaţi Slick Savings sau orice alt program suspect din el. Acum, apăsaţi pe fiecare dintre aceste intrări şi selectaţi Move to Trash.

Apăsaţi pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Slick Savings din Internet Explorer (IE)

Înlăturaţi reclamele periculoase
 • Deschideţi Internet Explorer, apăsaţi pe căsuţa Gear (meniul IE) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi alegeţi Manage Add-ons.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Manage add-ons'
 • Vi se va deschide o fereastră cu Manage Add-ons. Aici, căutaţi Slick Savings şi alte plugin-uri suspecte. Dezactivaţi aceste intrări prin apăsarea lui Disable.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Disable'. Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
 • Apăsaţi pe căsuţa gear (meniu) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi selectaţi Internet Options. Rămâneţi în tab-ul General.
 • Aici, înlăturaţi URL-ul maliţios şi de preferabil introduceţi un nume de domeniu. Apăsaţi pe Apply pentru a salva modificările.
Ştergeţi URL-ul maliţios, introduceţi numele de domeniu dorit şi apăsaţi pe 'Apply' pentru a salva modificările Resetaţi Internet Explorer
 • Apăsaţi din nou pe căsuţa gear (meniu), şi selectaţi Internet options. Mergeţi la tab-ul Advanced.
 • Aici, selectaţi Reset.
 • Când sunteţi în noua fereastră, verificaţi Delete personal settings şi selectaţi din nou Slick Savings pentru a finaliza înlăturarea Slick Savings.
Mergeţi la tab-ul 'Advanced' şi apăsaţi pe butonul de 'Reset'. Acum selectaţi 'Delete personal settings' şi apăsaţi din nou pe butonul 'Reset'.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Slick Savings din Mozilla Firefox (FF)

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi Mozilla Firefox, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Add-ons Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Add-ons'
 • Aici, selectaţi Slick Savings şi alte plugin-uri chestionabile. Apăsaţi pe Remove pentru a şterge aceste intrări.
Selectaţi 'Extensions' şi căutaţi intrările maliţioase. Apăsaţi pe 'Remove' pentru a le elimina pe toate. Resetaţi Mozilla Firefox
 • Apăsaţi pe meniul Firefox din partea stângă sus şi apăsaţi pe semnul întrebării. Aici, alegeţi Troubleshooting Information.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi apoi pe '?'. Selectaţi 'Troubleshooting Information'.
 • Acum, veţi vedea un mesaj Reset Firefox to its default state cu butonul pentru Reset Firefox. Apăsaţi pe acest buton de mai multe ori şi finalizaţi înlăturarea Slick Savings.
Apăsaţi pe butonul de 'Reset Firefox' de două ori.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Slick Savings din Google Chrome

Ştergeţi plug-urile maliţioase.
 • Deschideţi Google Chrome, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Tools Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu. Selectaţi 'Tools' şi 'Extensions'.
 • Aici, selectaţi Slick Savings şi alte plugin-uri maliţioase şi selectaţi căsuţa de gunoi pentru a şterge aceste intrări.
Căutaţi intrările maliţioase şi ştergeţi fiecare dintre ele apăsând pe căsuţa de Coş de gunoi.
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din nou şi alegeţi Settings Manage Search engines de sub secţiunea Search.
Atunci când sunteţi în 'Settings', selectaţi 'Manage search engines...'.
 • Când sunteţi în Search Engines..., înlăturaţi site-urile de căutare maliţioase. Ar trebui să lasaţi doar Google sau numele de domeniu preferat de dumneavoastră.
Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase Resetaţi Google Chrome
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din dreapta sus a Google Chrome şi selectaţi Settings.
 • Daţi în jos până la capătul paginii şi apăsaţi pe Reset browser settings.
Când sunteţi în 'Settings', daţi în jos până la butonul de 'Settings' după care apăsaţi pe el
 • Apăsaţi pe Reset pentru a confirma această secţiune şi pentru a finaliza înlăturarea lui Slick Savings.
Apăsaţi pe butonul 'Reset' pentru a finaliza eliminarea
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Slick Savings din Safari

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din meniul din stânga sus al ecranului. Odată ce aţi făcut acest lucru, selectaţi Preferences.
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Preferences'
 • Aici, selectaţi Extensions şi căutaţi Slick Savings sau alte intrări suspecte. Apăsaţi pe butonul de Uninstall pentru a le elimina pe toate.
Mergeţi la 'Extensions' şi dezinstalaţi reclamele maliţioase Resetaţi Safari
 • Deschideţi browser-ul Safari şi apăsaţi pe secţiunea de meniu cu Safari din partea stângă sus a ecranului. Aici, selectaţi Reset Safari....
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Reset Safari...'
 • Acum, veţi vedea o fereastră de dialog detaliată oferind opţiuni de resetare. Toate acele opţiuni sunt în general verificate, însă puteţi specifica pe care doriţi să le resetaţi. Apăsaţi pe butonul Reset pentru a finaliza procesul de înlăturare a Slick Savings.
Selectaţi toate opţiunile şi apăsaţi pe butonul 'Reset'

Înlăturarea completă a Slick Savings

După dezinstalarea acestui program cu potenţial nedorit (PUP) şi repararea tuturor browserelor web, vă recomandăm să vă scanaţi sistemul PC-ului cu un anti- spyware sigur. Acest lucru vă va ajuta să eliminaţi urmele din regiştri a Slick Savings şi de asemenea, să identificaţi paraziţii asociaţi sau alte infecţii malware posibile din calculatorul dumneavoastră. Pentru acest lucru, puteţi folosi eliminatorul nostru de malware, ce este foarte sigur: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook