Scala de severitate:  
  (10/100)

Înlătură Search.protectedio.com

123

Ce este Search.protectedio.com?

Search.protectedio.com de la ProtectedIO este un site de căutare care ar trebui să protejeze calculatoarele de ameninţările online, precum viruşi, troieni, malware-uri, etc. Din nefericire, s-ar putea să vă dezamăgească deoarece experţii din securitate au început să îl includă în categoria de browser hijacker. Exact ca şi ProtectedIO, acest software poate încerca să preia controlul asupra fiecărui web browser pe care îl aveţi, inclusiv Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer şi alte browsere setând Search.protectedio.com ca şi motor de căutare implicit, pagină de start şi filă nouă. Atenţie la faptul că o astfel de modificare a sistemului poate conduce la diverse probleme. Dacă le veţi ignora şi veţi continua să utilizaţi browser hijacker-ul ProtectediO pentru căutările dumneavoastră, vă veţi supune la risc deoarece acest motor de căutare vă poate arăta rezultate modificate ale căutărilor ce pot conţine link-uri sponsorizate. Din nefericire, dezvoltatorii acestui motor de căutare încă nu reuşesc să monitorizeze terţele pe care ei le promovează, deci nu puteţi şti dacă acest website-uri conţin sau nu conţinut suspect. Oamenii, de asemenea, au raportat despre redirecţionările Search.protectedio.com către website-ul oficial care îi forţează pe aceştia să achiziţioneze versiunea premium licenţiată a ProtectedIO şi reclamele de tip pop-up foarte enervante care vă pot întrerupe pe durata navigărilor. Indiferent de cât de atractive par acestea, reţineţi că sunt utilizate pentru a promova website-uri afiliate şi că vă pot redirecţiona către website-uri terţe dubioase. Dacă doriţi să rămâneţi în siguranţă, ar trebui să căutaţi un alt motor de căutare sau o unealtă care poate fi folosită pentru a vă proteja în timp ce navigaţi pe internet. Dacă doriţi să înlăturaţi din sistem Search.protectedio.com, vă recomandăm să utilizaţi SpyHunter.

Protectedio

Cum poate Search.protectedio.com să îmi atace calculatorul?

Search.protectedio.com este o parte din software-ul ProtectedIO care poate fi descărcat gratuit de pe website-ul său oficial. Din nefericire, utilizatorii nu sunt informaţi în mod direct de faptul că instalarea acestei unelte de securitate chestionabilă va duce la modificarea setărilor DNS şi la redirecţionări Search.protectedio.com către website-uri chestionabile. Apropo, acest browser hijacker poate, de asemenea, să călătorească împreună cu alte freeware-uri şi shareware-uri. Cercetătorii au arătat că programele gratuite distribuite de către website-uri de descărcare terţe conţin, cel mai des, „componente adiţionale” precum acest browser hijacker, OrbitumBinkiland SearchSoftSafe,Intelli Term şi alte aplicaţii nedorite. Dacă doriţi să preveniţi instalarea lor precum şi a altor browser add-ons, plugin-uri, bare de unelte şi extensii similare, este necesar să selectaţi opţiunea de instalare Avansată sau Personalizată şi să verificaţi cu atenţie fiecare notificare. NU ar trebui să acceptaţi să instalaţi nimic în afară de freeware-ul pe care l-aţi selectat. Dacă veţi găsi o căsuţă marcată implicat care pretinde că sunteţi de acord să instalaţi componente gratuite „utile”, asiguraţi-vă că o veţi deselecta. În mod contrar, virusul Search.protectedio.com poate apărea ca pagina de start, motorul de căutare şi poate începe să iniţieze diverse operaţii nedorite. 

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Search.protectedio.com sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Search.protectedio.com. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Search.protectedio.com 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Search.protectedio.com (2016-01-28)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Search.protectedio.com (2016-01-28)

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook