Scala de severitate:  
  (11/100)

Înlătură Reimage Express

12

Imediat după ce PC-ul meu e complet încărcat, primesc un mesaj de tip pop-up care spune, „Reimage Express a găsit 120 de probleme în PC-ul dumneavoastră”. Puteţi fixa aceste erori utilizând Reimage Express.” Sunt îngrijorat de faptul că acest program este un fel de virus deoarece eu nu am instalat vreun program numit Reimage Express. Sunt sigur de acest lucru. Dacă este un virus, vă rog să îmi explicaţi cum pot să îl elimin. Mulţumesc anticipat.

Este Reimage Express un virus?

Reimage Express NU este un virus şi puteţi avea încredere în el. Este prezentat ca şi o unealtă de optimizare a PC-ului, care poate fi utilizată pentru îmbunătăţirea vitezei PC-ului şi pentru îmbunătăţirea funcţionalităţii acestuia. Credem că deja aţi auzit de strămoşii acestei unelte, cunoscuţi ca şi Reimage sau Reimage Plus. Reimage Express este doar o versiune nou lansată a acestor două, deci dacă doriţi să vă păstraţi calculatorul în siguranţă, ar trebui să selectaţie fie această versiune fie una din celelalte versiuni ale optimizatorului Reimage. Chiar şi aşa, am văzut mai multe opinii despre acest program. Aici, vom încerca să explicăm ce este acest program şi la ce vă puteţi aştepta din partea lui.

  1. Reimage Express a fost clasificat ca şi PUP deoarece uneori oamenii îl instalează la pachet cu alte programe.  Cu toate că are o pagină oficială, în majoritatea cazurilor este instalat ca şi component opţional.  Din acest motiv majoritatea utilizatorilor nu îşi amintesc să îl fi instalat. Totuşi, se pot învinovăţi.
  2. Această unealtă de optimizare poate lucra ca şi o unealtă de utilizare adecvată deoarece s-a testat că are o bază de date precisă de regiştri, actualizări de software, fişiere maliţioase, şi aşa mai departe. 
  3. Odată instalat, Reimage Express efectuează încontinuu scanări ale sistemului şi oferă alerte despre starea calculatorului. Vă poate avertiza despre zeci sau chiar sute de eşecuri/erori ale sistemului ce sunt importante pentru funcţionalitatea PC-ului dumneavoastră.
  4. Dacă veţi şterge toate problemele raportate, performanţa PC-ului dumneavoastră se va îmbunătăţi.

Reimage Express malware

Deci, aţi putea întreba, care este scopul lui Reimage Express?

Reimage Express scanează calculatoare şi trimite rezultate având un singur scop – să ajute utilizatorii de PC să îmbunătăţească funcţionalitatea calculatorului. Atenţie la faptul că probabil va trebui să cumpăraţi versiunea licenţiată a acestuia pentru a obţine funcţionalitatea completă a lui Reimage. Atenţie la faptul că acele scanări pot diminua performanţa calculatorului, lucru ce este normal atunci când discutăm despre o scanare completă a sistemului. Dacă doriţi să vă refaceţi PC-ul şi să îl faceţi să ruleze în mod adecvat, ar trebui să luaţi în considerare  achiziţionarea versiunii licenţiate de la Reimage Express deoarece poate fixa erorile de sistem. Cu ceva timp în urmă, analiştii de malware avertizau că versiunea completă a acestei unelte poate elimina fişierele greşite, însă acest lucru nu este adevărat. Datele cele mai noi, arată că toate erorile de sistem pot fi fixate cu Reimage.  Deci, dacă deja aţi observat fişierul Reimageexpressnu.exe în calculatorul dumneavoastră, ar trebui să luaţi în considerare achiziţionarea lui Reimage Express deoarece este o unealtă de optimizare de încredere care poate îmbunătăţi viteza calculatorului dumneavoastră.

Cum poate această unealtă de optimizare să apară în PC-ul meu?

Reimage Express este promovat pe website-ul său oficial care permite descărcarea gratuită a unei versiuni de testare a uneltei sau descărcarea versiunii complete în schimbul unei anumite sume de bani. Totuşi, dacă nu aţi instalat această aplicaţie cu un scop, înseamnă că a fost descărcată în PC-ul dumneavoastră prin intermediul unui alt freeware. De obicei, este promovată la pachet cu alte software-uri ce pot fi găsite pe pagini precum Softonic, Soft32, Cnet şi aşa mai departe. Această tehnică de distribuţie este legitimă, însă dacă doriţi să preveniţi infiltrarea lui Reimage Express puteţi face ceva. În primul rând, trebuie să acordaţi o anumită atenţie procesului de instalare a fiecărui freeware. Asiguraţi-vă că tot timpul verificaţi fie opţiunea de instalare Avansată sau Personalizată şi deselectaţi instalarea „descărcărilor opţionale”. Dacă doriţi să descoperiţi cum puteţi descărca sau elimina Reimage Express, ar trebui să citiţi ghidul de mai jos.

Cum să elimin această aplicaţie?

În realitate, „virusul Reimage Express” NU este un virus, deci poate fi eliminat manual. Acest lucru poate fi realizat urmând aceşti paşi:

  • Apăsaţi pe ‘Start menu’ → ‘Control Panel’ → ‘Uninstall a Program’ sau ‘Add/Remove Programs.’
  • Găsiţi Reimage Express, click dreapta pe el şi selectaţi ‘Uninstall.’

Totuşi, puteţi lua în considerare actualizarea acestui program la versiunea sa „completă” pentru a obţine abilitatea de a vă verifica maşina de regiştri răi, programe cu potenţial nedorit şi alte componente similare. 

 

Înlăturare automată a Reimage Express

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Reimage Express sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
este recomandată înlăturarea lui ReimageReimage prin instalarea Reimage Express

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
Software Alternant
Reimage Express captură de ecran
Reimage Express captură de ecran

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook