Evaluare:  
  (72/100)

Analizare RegCure Pro, descărcare gratuită

de Gabriel E. Hall - - | De tip: Optimizatorii de PC

RegCure Pro este un curăţător de regiştri puternic de la ParetoLogic. Poate fi utilizat pentru a elimina erorile din regiştri, pentru a îmbunătăţi performanţa calculatorului şi pentru a-i repara viteza. În plus, de asemenea, poate fi folosit pentru a optimiza memoria PC-ului, să îmbunătăţească timpul de start, să oprească procesele nedorite şi BHO-urile, să înlăture malware şi să ajute oamenii la executarea unor activităţi similare. Conform cu dezvoltatorii acestuia, scanerul RegCure Pro va intra adânc în sistem şi va permite oamenilor să găsească până şi cele mai mici erori. Pe lângă acest lucru, acesta mai oferă ca bonus o unealtă care oferă protecţie pentru informaţiile confidenţiale ale oamenilor, precum parole, date de autentificare, numerele cardurilor de credit, date bancare plus altele similare. Versiunea curentă a acestui program este 3.1.6. Versiunea gratuită a lui RegCure Pro este compatibilă cu sistemele de operare Windows XP, Vista, 7 şi 8.

Recenzia RegCure Pro de către centrul de cercetare 2spyware:

Echipa 2spyware, de asemenea, a testat acest program de optimizare a calculatorului pe mai multe maşini. Pentru a descărca RegCure Pro în sistemul dumneavoastră, trebuie să aveţi 20 MB spaţiu liber pe hard disk şi conexiune la Internet. În plus, trebuie să fiţi autentificat ca şi administrator. Totuşi, veţi fi notificat de faptul că dacă doriţi o reacţie mai bună din partea acestui program ar trebui să luaţi în considerare specificaţii ale sistemului mai înalte.

Imediat ce RegCure Pro a fost instalat în calculatorul dumneavoastră, se va oferi să scaneze sistemul şi să îi verifice statutul. Trebuie menţionat că interfaţa acestuia este foarte intuitivă, deci nu ar trebuie să întâmpinaţi probleme atunci când veţi folosi această aplicaţie. În mod normal, va scana zonele care în general au probleme pentru a găsi ce scade performanţa PC-ului, şi imediat ce scanarea cu RegCure Pro a fost finalizată, va afişa zonele problematice şi se va oferi să le elimine. În majoritatea cazurilor, trebuie doar să apăsaţi pentru a elimina problemele detectate şi pentru a repara PC-ul cu RegCure Pro.

Totuşi, au fost observate mai multe încetiniri ale sistemului atunci când a fost efectuată scanarea PC-ului cu RegCure Pro.

Deci, de ce ar trebui să descarc RegCure Pro?

Ca şi concluzie, este o aplicaţie uşor de utilizat, care a fost construită pentru utilizatorii individuali de PC-uri. Totuşi, nu prea poate fi folosită pentru a proteja PC-ul de malware avansat, precum rogue anti-spyware sau ransomware, deci ar trebui utilizată în acelaşi timp cu alţi antiviruşi. Poate încetini calculatorul puţin, însă nu îi va diminua viteza în mod considerabil.

În final, ar trebui să adăugăm că un furnizor din securitate (Norton) a decis să includă RegCure Pro în baza sa de date. Aici, a fost clasificat ca şi un program cu potenţial nedorit. Conform echipei acestuia, acest program este răspândit la pachet cu alte aplicaţii şi caută doar să îşi vândă licenţa. Noi NU suntem dezvoltatorii lui RegCure Pro, deci nu vă putem spune cu exactitate ce metode sunt folosite pentru răspândirea acestui program sau ce fel de tehnici foloseşte pentru vânzare. Echipa noastră nu a observat nimic dubios, încă. Chiar şi aşa, trebuie să vă atenţionăm că dacă decideţi să descărcaţi RegCure Pro în calculatorul dumneavoastră, o veţi face pe propriul risc.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator
RegCure Pro captură de ecran
RegCure Pro captură de ecranRegCure Pro captură de ecran

Despre autor

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall

Cercetător pasionat de viruşi...

Contactați Gabriel E. Hall
Despre compania Esolutions

Recenzii în alte limbi