Scala de severitate:  
  (18/100)

Înlătură RegClean Pro

Ugnius Kiguolis - -
12

Este RegClean Pro un virus?

Nu, RegClean Pro nu este un virus. Este un curăţător de registru legitim de la compania Sysweak. Acest program este proiectat pentru a fixa registrul prin eliminarea erorilor ce au fost detectate în calculator. Totuşi, mulţi utilizatori de pe Internet discutau despre cât este de încredere şi despre posibilitatea ca acesta să aibă o conecţie cu creatorii de malware. Conform acestora, versiunea de probă a acestui program afişează notificări continue despre erorile hard drive-ului. În plus, înlătură doar 50 dintre aceste erori, după cerând să fie cumpărat pentru a le înlătura pe restul. Deci, se pare că RegClean Pro caută să obţină bani de la dumneavoastră. Totuşi, trebuie să menţionăm că efectul curăţării registrului nu este chiar clar, şi toate programele au fost create pentru a obţine anumite credite.

Curăţătorul de registru RegClean Pro este în general distribuit cu ajutorul reclamelor online, oferindu-se să instaleze curăţător de registru gratuit. Odată ce este descărcat, programul efectuează o scanare de registru şi oferă rezultatele despre starea registrului utilizatorului. Partea enervantă este că va face acest lucru de fiecare dată când vă porniţi calculatorul.

După cum puteţi observa din analiza noastră, RegClean Pro este o aplicaţie legitimă, însă nu vă recomandăm utilizarea ei. După ce am testat-o, am observat că lasă unele erori nedetectate şi de asemenea le raportează pe cele care nu ar trebui. Dacă aţi achiziţionat-o deja, proprietarii acesteia oferă garanţia banilor.  

Înlăturare automată a RegClean Pro

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea RegClean Pro sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
este recomandată înlăturarea lui ReimageReimage prin instalarea RegClean Pro

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
Menţiunile presei asupra produsului Reimage
Menţiunile presei asupra produsului Reimage
Software Alternant
SpyHunter
Am testat eficienţa lui SpyHunter's în înlăturarea RegClean Pro (2015-05-07)
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea RegClean Pro (2015-05-07)
Webroot SecureAnywhere AntiVirus
Am testat eficienţa lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus's în înlăturarea RegClean Pro (2015-05-07)
RegClean Pro captură de ecran
RegClean Pro captură de ecran
Sursa: http://www.2-spyware.com/remove-regclean-pro.html

Ghiduri de înlăturare în alte limbi