Scala de severitate:  
  (18/100)

Înlătură RegClean Pro

12

Este RegClean Pro un virus?

Nu, RegClean Pro nu este un virus. Este un curăţător de registru legitim de la compania Sysweak. Acest program este proiectat pentru a fixa registrul prin eliminarea erorilor ce au fost detectate în calculator. Totuşi, mulţi utilizatori de pe Internet discutau despre cât este de încredere şi despre posibilitatea ca acesta să aibă o conecţie cu creatorii de malware. Conform acestora, versiunea de probă a acestui program afişează notificări continue despre erorile hard drive-ului. În plus, înlătură doar 50 dintre aceste erori, după cerând să fie cumpărat pentru a le înlătura pe restul. Deci, se pare că RegClean Pro caută să obţină bani de la dumneavoastră. Totuşi, trebuie să menţionăm că efectul curăţării registrului nu este chiar clar, şi toate programele au fost create pentru a obţine anumite credite.

Curăţătorul de registru RegClean Pro este în general distribuit cu ajutorul reclamelor online, oferindu-se să instaleze curăţător de registru gratuit. Odată ce este descărcat, programul efectuează o scanare de registru şi oferă rezultatele despre starea registrului utilizatorului. Partea enervantă este că va face acest lucru de fiecare dată când vă porniţi calculatorul.

După cum puteţi observa din analiza noastră, RegClean Pro este o aplicaţie legitimă, însă nu vă recomandăm utilizarea ei. După ce am testat-o, am observat că lasă unele erori nedetectate şi de asemenea le raportează pe cele care nu ar trebui. Dacă aţi achiziţionat-o deja, proprietarii acesteia oferă garanţia banilor.  

Înlăturare automată a RegClean Pro

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea RegClean Pro sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui RegClean Pro. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea RegClean Pro 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea RegClean Pro (2015-05-07)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea RegClean Pro (2015-05-07)
RegClean Pro captură de ecran
RegClean Pro captură de ecran

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook