Scala de severitate:  
  (10/100)

Elimină redirecţionarea YesSearches.com

123

Pot avea încredere în YesSearches.com?

Dacă v-aţi întrebat dacă puteţi sau nu avea încredere în YesSearches.com, răspunsul dumneavoastră ar trebui să fie NU. În primul rând, acest program a intrat în calculatoarele oamenilor fără a le cere permisiunea. După ce s-a făcut confortabil (ceea ce înseamnă că a schimbat pagina de start, motorul de căutare şi noua pagină), a arătat link-uri de ale terţelor în rezultatele căutărilor. Chiar şi secţiunea de „Confidenţialitate” notifică utilizatorii de acest lucru. Totuşi, noi ar trebui să vă avertizăm de faptul că apăsând pe acele link-uri poate rezulta în problema de redirecţionare YesSearches.com pe fiecare browser web pe care îl aveţi. Principala problemă aici este că majoritatea site-urilor ce sunt promovate cu ajutorul acestei tehnici sunt pline de reclame chestionabile. De asemenea, ar trebui să ştiţi că acest motor de căutare poate începe chiar el să vă arata reclame suspecte. Unele dintre ele au în mod clar legătură cu Reimage, altele aparţin unor companii adiţionale care sunt considerate suspecte. Indiferent de versiunea reclamelor YesSearches.com pe care le vedeţi, ar trebui să le ignoraţi deoarece pot duce la instalarea unor programe inutile. De asemenea, puteţi dezvălui informaţii personale unor străini prin introducerea datelor pe chestionarele de oferte şi alte reclame similare care vă pot întrerupe atunci când folosiţi acest motor de căutare.

Cred că deja aţi auzit de faptul că ar trebui să citiţi tot timpul Politica de Confidenţialitate şi Termenii de Utilizare înainte de a descărca programe în calculator. Înainte de a testa Yes Searches am hotărât să ne uităm la secţiunea de „Confidenţialitate” şi această notificare ne-a surprins: „Yessearches nu colectează informaţii personale despre dumneavoastră (precum numele sau adresa dumneavoastră de e-mail) doar în cazul în care în mod specific şi voit oferiţi această informaţie. Păstrăm în baza de date adresele de IP ale utilizatorilor care accesează site-ul nostru. Aceste date sunt utilizate pentru administraţie internă, şi pentru a analiza modul în care oamenii ne utilizează site-ul.” Pentru a evita acest lucru, ar trebui să staţi departe de website-urile dumneavoastră preferate care necesită înregistrare sau să nu mai utilizaţi virusul YesSearches.com.  Pentru a elimina acest motor de căutare chestionabil, ar trebui să instalaţi SpyHunter, să îl actualizaţi şi să rulaţi o scanare completă a sistemului.

 The main page showing YeaSearches

Cum se infiltrează acest program în calculatoare?

Există o mare posibilitate ca dumneavoastră să fi fost cel care a decis să păstraţi YesSearches.com în calculatorul dumneavoastră. În acest caz, ar trebui să vă gândiţi dacă aţi instalat vreodată acest motor de căutare. Dacă aţi descărcat recent vreun software „sigur” de pe Internet, atunci înseamnă că aţi primit un pachet cu acesta. Shareware-ul la pachet este o metodă utilizată pentru a răspândi programe cu potenţial nedorit, precum add-ons chestionabile şi plugin-uri. Dezvoltatorii acestui freeware nu ne atenţionează despre ce stă în spatele opţiunii de instalare „standard” sau „implicită”. Majoritatea utilizatorilor de PC trec repede prin paşii de instalare, şi eronat aleg setările implicite pentru instalare şi apasă pe finalizare. Aici greşiţi. Tot timpul, ar trebui să citiţi cu atenţie Termenii de utilizare, precum şi Politica de confidenţialitate. Durează, însă, cel puţin ştiţi ce drepturi veţi oferi programului pe care îl veţi folosi. Pe pagina de setări, prioritizaţi modurile „personalizate” sau „avansate”. Debifaţi toate căsuţele ce sugerează să instalaţi şi alte programe, de asemenea, nu permiteţi modificarea paginii principale. 

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Redirecţionarea YesSearches.com sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Redirecţionarea YesSearches.com. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Redirecţionarea YesSearches.com 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Redirecţionarea YesSearches.com (2016-01-26)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Redirecţionarea YesSearches.com (2016-01-26)

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook