Scala de severitate:  
  (19/100)

Redirecţionarea de la Google. Cum se poate elimina? (Ghid de dezinstalare)

de Jake Doevan - - | De tip: Browser hijacker
12

Problema redirecţionării de la Google şi predominarea acesteia

Experţii din securitate au observat, pe parcursul ultimilor trei ani, faptul că redirecţionările Google au devenit una dintre cele mai serioase probleme din lumea cibernetică. Cele mai multe plângeri, ce ne raportează despre redirecţionările URL de pe pagina de Google şi alte motoare de căutare similare, au ajuns la noi la începutul anului 2012. Cu toate acestea, această problemă este considerată încă una dintre cele mai relevante pentru că în continuare afectează sute de calculatoare (Windows şi Mac OS) în fiecare zi.

Dacă şi dumneavoastră sunteţi afectat de redirecţionările Google către Yahoo sau alte domenii (aceste site-uri pot fi bine cunoscute sau noi pentru dumneavoastră), există posibilitatea ca dumneavoastră să fiţi unul dintre acei utilizatori de PC ghinionişti care are de a face cu virusul de redirecţionare Google. Exact ca şi virusul de redirecţionare Yahoo şi virusul de redirecţionare Bing, acesta de asemenea a fost clasificat ca şi browser hijacker şi program cu potenţial nedorit. Principala problemă este că înlăturarea acestuia – a virusului de redirecţionare Google (sau a browser hijackerului) se poate ascunde sub un alt nume, deci este dificil de înlăturat pe cale manuală. Atunci când încercaţi să vă fixaţi calculatorul fără ajutorul experţilor în calculatoare, puteţi înlătura componente utile din calculatorul dumneavoastră. Cine ar dori acest lucru? Pentru a evita orice problemă legată de PC, ar trebui să selectaţi opţiunea de înlăturare automată. Reimage este considerat unul dintre cele mai eficiente anti-spyware pentru înlăturarea virusului de redirecţionare Google.

Probleme cauzate de către un browser hijacker

În timp ce majoritatea oamenilor cred că browser hijackerii sunt inofensivi, cercetătorii din securitate recomandă evitarea virusului de redirecţionare Googe şi a altor programe cu potenţial nedorit deoarece acestea pot cauza multe probleme diferite pe sistemul PC-ului afectat. Aici avem câteva dintre cele mai comune activităţi ce sunt cauzate de către acest malware:

 • Redirecţionări Google către Comcast, Bing, Yahoo şi alte website-uri similare. Trebuie să vă avertizăm că puteţi fi redirecţionat către ORICE website, fie inofensiv sau maliţios. În plus, atunci când calculatorul este atacat de virusul de redirecţionare Google, puteţi observa această problemă pe fiecare browser web care este instalat pe calculator. Puteţi suferi din cauza redirecţionărilor de neoprit atunci când folosiţi Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari şi alte browsere.
 • Modificări ale setărilor din browser şi sistem. În mod normal, acest virus va modifica pagina de start, motorul de căutare, noua pagină, lista de bookmark-uri, şi alte setări. Face acest lucru fără permisiunea utilizatorului.
 • O mare cantitate de conţinut publicitar pe rezultate căutărilor efectuate de către victimă. Browser hijackerii pot modifica mai mult decât setările sistemului. Acestea, de asemenea, pot afecta rezultatele căutărilor şi le pot folosi pentru a cauza redirecţionări către Yahoo şi alte website-uri similare de pe fiecare browser web.
 • Urmărirea sesiunilor de navigare ale oamenilor şi colectarea termenilor de căutare şi alte date similare. Ca şi regulă, virusul de redirecţionare Google colectează informaţii despre cele mai vizitate website-uri de către victimă, informaţii pe care el / ea le adaugă atunci când le vizitează, adresa de IP a calculatorului, locaţia, adresa de e-mail şi alte date similare.

După cum observaţi, redirecţionările Google nu pot fi ignorate deoarece acestea pot conduce la infiltrarea altor viruşi. Această problemă nu are nimic de a face cu navigările securizate, chiar dacă aveţi un anti-spyware de încredere instalat în calculator, nu puteţi fi sigur de securitatea calculatorului. De ce a devenit atât de popular virusul de redirecţionare Google? Răspunsul este foarte direct – încercarea de a obţine bani în schimbul promovării website-urilor predeterminate. După cum am menţionat deja, unele dintre aceste website-uri pot fi complet inofensive (Yahoo, Bing sau Comcast), însă nu putem spune acest lucru despre toate.

Cum se răspândeşte şi cum se infiltrează în calculatoare un virus de redirecţionare?

La o primă vedere, se pare că nu este periculos să instalaţi un program gratuit fără a verifica ce se ascunde în acesta. Totuşi, nu recomandăm să faceţi acest lucru deoarece fiecare din aceste aplicaţii pot conţine componente suspecte, precum browser hijackeri, adware-uri şi viruşi similari. Deci, principalul lucru pe care trebuie să îl faceţi atunci când instalaţi freeware şi shareware este să îi monitorizaţi instalarea selectând metoda de instalare Personalizată sau Avansată. De asemenea, atenţie la faptul că astfel de programe cu potenţial nedorit pot încerca să se infiltreze în sistemele slab protejate, deci ar trebui să luaţi în considerare instalarea unui anti-spyware de încredere. În plus, staţi departe de reclamele de tip pop-up suspecte şi reclamele de tip baner care pot fi afişate pe aproape fiecare website. În cazul în care consideraţi că PC-ul dumneavoastră a fost atacat de virusul de redirecţionare Google, ar trebui să utilizaţi ghidul oferit mai jos.

Eliminarea virusului de redirecţionare Google din sistemul PC-ului afectat

Dacă suferiţi din cauza redirecţionărilor Google către Bing, Yahoo şi alte website-uri, înseamnă că aveţi de a face cu acest browser hijacker. Infiltrarea acestei ameninţări ar trebui să vă facă să vă gândiţi la ce fel de freeware aţi instalat recent în calculator, deoarece, după cum v-am atenţionat deja, browser hijackerii, precum virusul de redirecţionare Google, au fost răspândiţi activ cu ajutorul pachetelor de software. Un lucru e clar – trebuie să înlăturaţi componentele dubioase din calculatorul dumneavoastră. Totuşi, ar trebui să notaţi că poate fi eliminat cu ajutorul paşilor de înlăturare manuală. Din acest motiv vă recomandăm să utilizaţi una dintre uneltele anti-spyware date mai jos.

Puteţi înlătura automat Google cu ajutorul unuia dintre aceste programe: Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus, Malwarebytes Anti Malware Recomandăm aceste aplicaţii deoarece pot şterge cu uşurinţă potenţialele programe nedorite şi viruşi cu toate fişierele şi intrările lor în regiştri ce sunt asociate cu ele.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Redirecţionarea de la Google sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
faceţi acum!
Descărcare
Reimage (pentru eliminare) Fericirea
Garantată
Descărcare
Reimage (pentru eliminare) Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu OS X
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi infecţia utilizând Reimage, Întrebaţi, contactaţi echipa noastră de suport şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Reimage este recomandat pentru dezinstalarea lui Redirecţionarea de la Google. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware Reimage.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia Reimage.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia Reimage.
Menţiunile presei asupra produsului Reimage
Menţiunile presei asupra produsului Reimage
Software Alternant
Plumbytes Anti-Malware
Am testat eficienţa lui Plumbytes Anti-Malware's în înlăturarea Redirecţionarea de la Google (2017-04-04)
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Redirecţionarea de la Google (2017-04-04)
Hitman Pro
Am testat eficienţa lui Hitman Pro's în înlăturarea Redirecţionarea de la Google (2017-04-04)
Webroot SecureAnywhere AntiVirus
Am testat eficienţa lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus's în înlăturarea Redirecţionarea de la Google (2017-04-04)
Redirecţionarea de la Google captură de ecran
Redirecţionarea de la Google captură de ecranRedirecţionarea de la Google captură de ecran

Manual Google redirect Removal Guide:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Google din sistemele Windows

Reimage este o unealtă pentru detectat malware.
Trebuie să achiziţionaţi Versiunea Completă pentru a înlătura infecţiile.
Mai multe informaţii despre Reimage.

 1. Apăsaţi pe Start Control Panel Programs and Features (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Add/Remove Programs)Apăsaţi pe 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (dacă sunteţi utilizator de 'Windows XP', apăsaţi pe 'Add/Remove Programs')
 2. Dacă sunteţi utilizator de Windows 10 / Windows 8, atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Uninstall a Program. Dacă sunteţi utilizator de 'Windows 10 / Windows 8', atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare 'Quick Access Menu', selectaţi 'Control Panel' şi 'Uninstall a Program'.
 3. Dezinstalează Google şi programele ce au legătură cu acesta
  Aici, uitaţi-vă după Google sau după orice alt program suspect instalat.
 4. Dezinstalează-le şi apasă pe OK pentru a salva aceste schimbări. Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare suspectă şi selectaţi 'Uninstall'
 5. Înlăturaţi Google din comenzile rapide Windows
  Apăsaţi dreapta pe comandă rapidă a Mozilla Firefox şi selectaţi Properties. Apăsaţi dreapta pe căsuţa browser-ului şi selectaţi 'Properties'
 6. Mergeţi la tab-ul Shortcut şi căutaţi câmpul Target. Ştergeţi URL-ul maliţios ce are legătură cu virusul pe care îl aveţi. Selectaţi tab-ul 'Shortcut' şi ştergeţi 'http://isearch.babylon.com...' sau alte URL-uri suspecte

Repetaţi paşii de mai sus cu toate comenzile rapide ale browser-elor, inclusiv Internet Explorer şi Google Chrome. Asiguraţi-vă că aţi verificat toate locaţiile acestor comenzi rapide, inclusiv Desktop-ul, Meniul de start şi bara de comenzi.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Google din sistemul Mac OS X

Reimage este o unealtă pentru detectat malware.
Trebuie să achiziţionaţi Versiunea Completă pentru a înlătura infecţiile.
Mai multe informaţii despre Reimage.

 1. Dacă utilizaţi OS X, apăsaţi pe butonul Go din partea stângă sus a ecranului şi selectaţi Applications. Apăsaţi pe 'Go' şi selectaţi 'Applications'
 2. Aşteptaţi până când vedeţi un dosar cu Applications şi căutaţi Google sau orice alt program suspect din el. Acum, apăsaţi pe fiecare dintre aceste intrări şi selectaţi Move to Trash.Apăsaţi pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Google din Internet Explorer (IE)

Reimage este o unealtă pentru detectat malware.
Trebuie să achiziţionaţi Versiunea Completă pentru a înlătura infecţiile.
Mai multe informaţii despre Reimage.

 1. Înlăturaţi reclamele periculoase
  Deschideţi Internet Explorer, apăsaţi pe căsuţa Gear (meniul IE) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi alegeţi Manage Add-ons. Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Manage add-ons'
 2. Vi se va deschide o fereastră cu Manage Add-ons. Aici, căutaţi Google şi alte plugin-uri suspecte. Dezactivaţi aceste intrări prin apăsarea lui Disable. Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Disable'.
 3. Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
  Apăsaţi pe căsuţa gear (meniu) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi selectaţi Internet Options. Rămâneţi în tab-ul General.
 4. Aici, înlăturaţi URL-ul maliţios şi de preferabil introduceţi un nume de domeniu. Apăsaţi pe Apply pentru a salva modificările. Ştergeţi URL-ul maliţios, introduceţi numele de domeniu dorit şi apăsaţi pe 'Apply' pentru a salva modificările
 5. Resetaţi Internet Explorer
  Apăsaţi din nou pe căsuţa gear (meniu), şi selectaţi Internet options. Mergeţi la tab-ul Advanced.
 6. Aici, selectaţi Reset.
 7. Când sunteţi în noua fereastră, verificaţi Delete personal settings şi selectaţi din nou Google pentru a finaliza înlăturarea Google. Mergeţi la tab-ul 'Advanced' şi apăsaţi pe butonul de 'Reset'. Acum selectaţi 'Delete personal settings' şi apăsaţi din nou pe butonul 'Reset'.
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Elimină redirecţionarea Google din Microsoft Edge

Reimage este o unealtă pentru detectat malware.
Trebuie să achiziţionaţi Versiunea Completă pentru a înlătura infecţiile.
Mai multe informaţii despre Reimage.

Resetează setările Microsoft Edge (Metoda 1):

 1. Lansează aplicaţia Microsoft Edge şi apăsă More (trei puncte în colţul din dreapta sus a ecranului
 2. Apasă pe Settings pentru a afişa mai multe opţiuni.
 3. După ce apare fereastra de setări, apasă pe butonul Choose what to clear de sub opţiunea Clear browsing data. Mergi la setări şi selectează 'Choose what to clear'
 4. Aici, selectează tot ce doreşti să elimini şi apasă pe Clear. Selectează butonul 'Clear'
 5. Acum, trebuie să apeşi dreapta pe butonul Start (Windows logo). Aici, selectează Task Manager. Deschide meniul de start şi selectează 'Task Manager'
 6. Atunci când eşti în fereastra Processes, caută Microsoft Edge
 7. Click dreapta pe ea şi alege opţiunea Go to details. Dacă nu vezi opţiunea Go to details, apasă pe More details şi repetă paşii anteriori. Click dreapta pe 'Microsoft Edge' şi selectează 'Go to details' Selectează 'More details' dacă opţiunea 'Go to details' nu apare
 8. Când apare fereastra Details, caută fiecare intrare cu numele Microsoft Edge. Click dreapta pe fiecare şi selectează End Task pentru a termina aceste intrări. Găseşte intrările Microsoft Edge şi selectează 'End Task'

Resetarea browserului Microsoft Edge (Metoda 2):

Dacă Metoda 1 nu a reuşit să te ajute, trebuie să alegi o metodă avansată de resetare pentru Edge.

 1. Notă: trebuie să îţi creezi copii de rezervă a datelor înainte de a utiliza această metodă.
 2. Găseşte acest dosar în calculatorul tău: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selectează fiecare intrare ce este salvată în el şi click dreapta cu mouse-ul. După, selectează opţiunea Delete. Mergi la dosarul Microsoft Edge din calculator, apasă dreapta pe fiecare intrare şi apasă 'Delete'
 4. Apasă butonul Start (Windows logo) şi scrie window power în linia Search my stuff.
 5. Apasă dreapta pe intrarea Windows PowerShell şi alege Run as administrator. Găseşte Windows PowerShell, apasă dreapta pe el şi selectează 'Run as administrator'
 6. Imediat după ce fereastra Administrator: Windows PowerShell apare, copie această linie de comandă după PS C:\WINDOWS\system32> şi apasă Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Copie comanda cerută şi apasă 'Enter'

După ce aceşti paşi sunt terminaţi, Google ar trebui să fie eliminaţi din browserul Microsoft Edge.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Google din Mozilla Firefox (FF)

Reimage este o unealtă pentru detectat malware.
Trebuie să achiziţionaţi Versiunea Completă pentru a înlătura infecţiile.
Mai multe informaţii despre Reimage.

 1. Înlăturaţi extensiile periculoase
  Deschideţi Mozilla Firefox, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Add-ons Extensions. Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Add-ons'
 2. Aici, selectaţi Google şi alte plugin-uri chestionabile. Apăsaţi pe Remove pentru a şterge aceste intrări. Selectaţi 'Extensions' şi căutaţi intrările maliţioase. Apăsaţi pe 'Remove' pentru a le elimina pe toate.
 3. Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
  Apăsaţi pe meniu (colţul din dreapta sus), alegeţi Options General.
 4. Aici, ştergeţi URL-ul maliţios şi de preferabil introduceţi un website sau apăsaţi pe Restore to default.
 5. Apăsaţi pe OK pentru a salva aceste schimbări. Când sunteţi în tab-ul 'General', ştergeţi URL-ul maliţios din secţiunea 'Home Page' sau apăsaţi pe butonul 'Restore to Default'. Apăsaţi pe 'OK' pentru a salva modificările.
 6. Resetaţi Mozilla Firefox
  Apăsaţi pe meniul Firefox din partea stângă sus şi apăsaţi pe semnul întrebării. Aici, alegeţi Troubleshooting Information. Apăsaţi pe căsuţa meniu şi apoi pe '?'. Selectaţi 'Troubleshooting Information'.
 7. Acum, veţi vedea un mesaj Reset Firefox to its default state cu butonul pentru Reset Firefox. Apăsaţi pe acest buton de mai multe ori şi finalizaţi înlăturarea Google. Apăsaţi pe butonul de 'Reset Firefox' de două ori.
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Google din Google Chrome

Reimage este o unealtă pentru detectat malware.
Trebuie să achiziţionaţi Versiunea Completă pentru a înlătura infecţiile.
Mai multe informaţii despre Reimage.

 1. Ştergeţi plug-urile maliţioase.
  Deschideţi Google Chrome, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Tools Extensions. Apăsaţi pe căsuţa meniu. Selectaţi 'Tools' şi 'Extensions'.
 2. Aici, selectaţi Google şi alte plugin-uri maliţioase şi selectaţi căsuţa de gunoi pentru a şterge aceste intrări. Căutaţi intrările maliţioase şi ştergeţi fiecare dintre ele apăsând pe căsuţa de Coş de gunoi.
 3. Schimbaţi pagina acasă şi motorul de căutare în cazul în care au fost atacate de virus.
  Apăsaţi pe căsuţa cu meniu şi alegeţi Settings.
 4. Aici, uitaţi-vă după Open a specific page or set of pages sub opţiunea On startup şi apăsaţi pe Set pages. După ce apăsaţi pe meniu şi 'Settings', selectaţi 'Set pages'.
 5. Acum, ar trebui să vedeţi o altă fereastră. Aici, ştergeţi site-urile de căutare maliţioase şi introduceţi site-ul pe care îl doriţi ca pagină principală. Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase
 6. Apăsaţi pe căsuţa de meniu din nou şi alegeţi Settings Manage Search engines de sub secţiunea Search. Atunci când sunteţi în 'Settings', selectaţi 'Manage search engines...'.
 7. Când sunteţi în Search Engines..., înlăturaţi site-urile de căutare maliţioase. Ar trebui să lasaţi doar Google sau numele de domeniu preferat de dumneavoastră. Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase
 8. Resetaţi Google Chrome
  Apăsaţi pe căsuţa de meniu din dreapta sus a Google Chrome şi selectaţi Settings.
 9. Daţi în jos până la capătul paginii şi apăsaţi pe Reset browser settings. Când sunteţi în 'Settings', daţi în jos până la butonul de 'Settings' după care apăsaţi pe el
 10. Apăsaţi pe Reset pentru a confirma această secţiune şi pentru a finaliza înlăturarea lui Google. Apăsaţi pe butonul 'Reset' pentru a finaliza eliminarea
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Google din Safari

Reimage este o unealtă pentru detectat malware.
Trebuie să achiziţionaţi Versiunea Completă pentru a înlătura infecţiile.
Mai multe informaţii despre Reimage.

 1. Înlăturaţi extensiile periculoase
  Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din meniul din stânga sus al ecranului. Odată ce aţi făcut acest lucru, selectaţi Preferences. Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Preferences'
 2. Aici, selectaţi Extensions şi căutaţi Google sau alte intrări suspecte. Apăsaţi pe butonul de Uninstall pentru a le elimina pe toate. Mergeţi la 'Extensions' şi dezinstalaţi reclamele maliţioase
 3. Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
  Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din secţiunea meniului. Aici, selectaţi Preferences după cum a fost afişat anterior şi selectaţi General.
 4. Aici, uitaţi-vă în câmpul Homepage. Dacă a fost atacat de către Homepage, înlăturaţi link-ul nedorit şi introduceţi unul pe care doriţi să îl folosiţi la căutări. Amintiţi-vă să includeţi "http://" înainte de a tasta adresa paginii. Când sunteţi în 'General' ştergeţi URL-ul maliţios şi introduceţi numele de domeniu dorit.
 5. Resetaţi Safari
  Deschideţi browser-ul Safari şi apăsaţi pe secţiunea de meniu cu Safari din partea stângă sus a ecranului. Aici, selectaţi Reset Safari.... Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Reset Safari...'
 6. Acum, veţi vedea o fereastră de dialog detaliată oferind opţiuni de resetare. Toate acele opţiuni sunt în general verificate, însă puteţi specifica pe care doriţi să le resetaţi. Apăsaţi pe butonul Reset pentru a finaliza procesul de înlăturare a Google. Selectaţi toate opţiunile şi apăsaţi pe butonul 'Reset'
După dezinstalarea acestui program cu potenţial nedorit (PUP) şi repararea tuturor browserelor web, vă recomandăm să vă scanaţi sistemul PC-ului cu un anti- spyware sigur. Acest lucru vă va ajuta să eliminaţi urmele din regiştri a Google şi de asemenea, să identificaţi paraziţii asociaţi sau alte infecţii malware posibile din calculatorul dumneavoastră. Pentru acest lucru, puteţi folosi eliminatorul nostru de malware, ce este foarte sigur: Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus sau Malwarebytes Anti Malware.
Jake Doevan
Jake Doevan - Viaţa este prea scurtă pentru a-ţi pierde timpul cu viruşi

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

sursa: http://www.2-spyware.com/remove-google-redirect.html

Ghiduri de înlăturare în alte limbi