Scala de severitate:  
  (10/100)

Elimină reclamele Sekindo

Jake Doe - -
12

Ce este Sekindo?

Sekindo este un program cu potenţial nedorit (PUP) care poate cauza un haos total pe parcursul navigărilor dumneavoastră. Nu este un nou browser add-on din moment ce primul său val de distribuţie a fost înregistrat acum doi ani. Totuşi, experţii în securitate au observat că recent acesta a devenit mult mai activ. Forum-urile online sunt încărcate de oameni care raportează despre invazia reclamelor Sekindo. În plus, majoritatea victimelor pretind că această unealtă este un virus original deoarece este capabilă să infecteze PC-urile într-o manieră foarte dubioasă. Din fericire, nu e nici virus şi nici vreo altă infecţie maliţioasă a PC-ului. Este un alt adware răspândit pe Internet pentru a-şi ajuta dezvoltatorii şi afiliaţii acestora să câştige bani uşori din publicitate. Prin urmare, indiferent dacă apăsaţi pe “Ads by Sekindo”, “Sekindo Deals”, “Delivered by Sekindo” sau alte notificări marcate similar din greşeală sau doar atras de ceea ce conţin, rezultatul este acelaşi – bani pentru dezvoltatori şi conţinut inutil pentru dumneavoastră. În cel mai rău caz, apăsarea pe reclamele de tip pop-up şi banere care sunt afişate de acest adware pot conduce la infiltrarea unui alt program cu potenţial nedorit, precum Pc Optimizer Pro, Bo-Browser, Triple Pose, şi aşa mai departe. De ce? Pentru că majoritatea reclamelor sunt sponsorizate de către terţe şi pot fi utilizate în diverse scopuri, incluzând răspândirea PUP-urilor, creşterea traficului, şi aşa mai departe. În plus, exact ca orice alt adware, Sekindo poate instala cookies şi poate colecta informaţii despre utilizatori şi obiceiurile de navigare ale acestora. În acest mod, terţele publicitare îşi pot îmbunătăţi serviciul şi să capteze atenţiea utilizatorilor cu mai mult succes. Din nefericire, terţele suspecte le pot angaja pentru reclame înşelătoare sau chiar şi pentru spam, deci cel mai bine este să păstraţi aceste informaţii doar pentru dumneavoastră. Oricum, ar trebui să înlăturaţi virusul Sekindo din sistemul PC-ului dumneavoastră şi doar dacă nu intenţionaţi să fiţi redirecţionaţi către website-uri suspecte. Pentru acest lucru, vă recomandăm să utilizaţi Reimage.

Sekindo ads

Cum mi-a atacat Sekindo calculatorul?

Sekindo nu este disponibil pe website-ul său oficial sau pe alte website-uri de descărcare. Este prezentat prin alte freeware-uri/ shareware-uri ca şi o unealtă utilă pentru cumpărături. Problema este că poate fi prezentat într-o manieră înşelătoare şi setat ca implicit, motiv pentru care atât de mulţi oameni au sfârşit cu adware-ul Sekindo fără a observa acest lucru. Din fericire, este posibilă detectarea pachetelor de software şi evitarea instalării uneltelor gratuite ale terţelor fără prea mult efort. Pentru acest lucru, trebuie să selectaţi modul de instalare Avansat sau Personalizat (în locul celui Rapid/ De Bază), să citiţi toţi termenii, să acordaţi atenţie notificărilor ce sunt bifate şi să le deselectaţi în cazul în care vă cer consimţământul pentru a instala Sekindo sau un alt component adiţional.

Ce opţiuni am pentru înlăturarea lui Sekindo?

Puteţi înlătura singur Sekindo sau cu ajutorul unui anti-spyware cunoscut. Deoarece este o aplicaţie legitimă, în principiu ar trebui să o găsiţi în lista de Add/Remove Programs. Totuşi, în realitate, nu poate fi găsită acolo tot timpul. Prin urmare, cea de a doua soluţie, şi cea mai practică, este să vă verificaţi sistemul cu un anti-spyware de încredere, care va descoperi locaţia adware-ului, a programelor cu potenţial nedorit şi le va înlătura pe fiecare în parte automat.

Puteţi înlătura automat Sekindo cu ajutorul unuia dintre aceste programe: Reimage, Plumbytes Anti-Malware, Malwarebytes Anti Malware Recomandăm aceste aplicaţii deoarece pot şterge cu uşurinţă potenţialele programe nedorite şi viruşi cu toate fişierele şi intrările lor în regiştri ce sunt asociate cu ele.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Reclamele Sekindo sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
Reimage este recomandat pentru dezinstalarea lui Reclamele Sekindo. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware Reimage.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia Reimage.
Reimage este recomandat pentru dezinstalarea lui Reclamele Sekindo. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware Reimage.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia Reimage.
Menţiunile presei asupra produsului Reimage
Menţiunile presei asupra produsului Reimage
Software Alternant
Plumbytes Anti-Malware
Am testat eficienţa lui Plumbytes Anti-Malware's în înlăturarea Reclamele Sekindo (2015-10-18)
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Reclamele Sekindo (2015-10-18)
Webroot SecureAnywhere AntiVirus
Am testat eficienţa lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus's în înlăturarea Reclamele Sekindo (2015-10-18)
Reclamele Sekindo captură de ecran
Reclamele Sekindo captură de ecran
Meniu Rapid: Manual de înlăturare a reclamelor Sekindo
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Sekindo din sistemele Windows 7 / Vista / XP

 • Apăsaţi pe Start Control Panel Programs and Features (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Add/Remove Programs)

Înlăturaţi Sekindo din sistemele Windows 10 / Windows 8

 • Dacă sunteţi utilizator de Windows 10 / Windows 8, atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Uninstall a Program.
Dezinstalează Sekindo şi programele ce au legătură cu acesta
 • Aici, uitaţi-vă după Sekindo sau după orice alt program suspect instalat.
 • Dezinstalează-le şi apasă pe OK pentru a salva aceste schimbări.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare suspectă şi selectaţi 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Sekindo din sistemul Mac OS X

Dacă utilizaţi OS X, apăsaţi pe butonul Go din partea stângă sus a ecranului şi selectaţi Applications.

Apăsaţi pe 'Go' şi selectaţi 'Applications'

Aşteptaţi până când vedeţi un dosar cu Applications şi căutaţi Sekindo sau orice alt program suspect din el. Acum, apăsaţi pe fiecare dintre aceste intrări şi selectaţi Move to Trash.

Apăsaţi pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Sekindo din Internet Explorer (IE)

Înlăturaţi reclamele periculoase
 • Deschideţi Internet Explorer, apăsaţi pe căsuţa Gear (meniul IE) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi alegeţi Manage Add-ons.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Manage add-ons'
 • Vi se va deschide o fereastră cu Manage Add-ons. Aici, căutaţi Sekindo şi alte plugin-uri suspecte. Dezactivaţi aceste intrări prin apăsarea lui Disable.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Disable'. Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
 • Apăsaţi pe căsuţa gear (meniu) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi selectaţi Internet Options. Rămâneţi în tab-ul General.
 • Aici, înlăturaţi URL-ul maliţios şi de preferabil introduceţi un nume de domeniu. Apăsaţi pe Apply pentru a salva modificările.
Ştergeţi URL-ul maliţios, introduceţi numele de domeniu dorit şi apăsaţi pe 'Apply' pentru a salva modificările Resetaţi Internet Explorer
 • Apăsaţi din nou pe căsuţa gear (meniu), şi selectaţi Internet options. Mergeţi la tab-ul Advanced.
 • Aici, selectaţi Reset.
 • Când sunteţi în noua fereastră, verificaţi Delete personal settings şi selectaţi din nou Sekindo pentru a finaliza înlăturarea Sekindo.
Mergeţi la tab-ul 'Advanced' şi apăsaţi pe butonul de 'Reset'. Acum selectaţi 'Delete personal settings' şi apăsaţi din nou pe butonul 'Reset'.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Sekindo din Mozilla Firefox (FF)

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi Mozilla Firefox, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Add-ons Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Add-ons'
 • Aici, selectaţi Sekindo şi alte plugin-uri chestionabile. Apăsaţi pe Remove pentru a şterge aceste intrări.
Selectaţi 'Extensions' şi căutaţi intrările maliţioase. Apăsaţi pe 'Remove' pentru a le elimina pe toate. Resetaţi Mozilla Firefox
 • Apăsaţi pe meniul Firefox din partea stângă sus şi apăsaţi pe semnul întrebării. Aici, alegeţi Troubleshooting Information.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi apoi pe '?'. Selectaţi 'Troubleshooting Information'.
 • Acum, veţi vedea un mesaj Reset Firefox to its default state cu butonul pentru Reset Firefox. Apăsaţi pe acest buton de mai multe ori şi finalizaţi înlăturarea Sekindo.
Apăsaţi pe butonul de 'Reset Firefox' de două ori.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Sekindo din Google Chrome

Ştergeţi plug-urile maliţioase.
 • Deschideţi Google Chrome, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Tools Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu. Selectaţi 'Tools' şi 'Extensions'.
 • Aici, selectaţi Sekindo şi alte plugin-uri maliţioase şi selectaţi căsuţa de gunoi pentru a şterge aceste intrări.
Căutaţi intrările maliţioase şi ştergeţi fiecare dintre ele apăsând pe căsuţa de Coş de gunoi.
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din nou şi alegeţi Settings Manage Search engines de sub secţiunea Search.
Atunci când sunteţi în 'Settings', selectaţi 'Manage search engines...'.
 • Când sunteţi în Search Engines..., înlăturaţi site-urile de căutare maliţioase. Ar trebui să lasaţi doar Google sau numele de domeniu preferat de dumneavoastră.
Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase Resetaţi Google Chrome
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din dreapta sus a Google Chrome şi selectaţi Settings.
 • Daţi în jos până la capătul paginii şi apăsaţi pe Reset browser settings.
Când sunteţi în 'Settings', daţi în jos până la butonul de 'Settings' după care apăsaţi pe el
 • Apăsaţi pe Reset pentru a confirma această secţiune şi pentru a finaliza înlăturarea lui Sekindo.
Apăsaţi pe butonul 'Reset' pentru a finaliza eliminarea
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Sekindo din Safari

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din meniul din stânga sus al ecranului. Odată ce aţi făcut acest lucru, selectaţi Preferences.
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Preferences'
 • Aici, selectaţi Extensions şi căutaţi Sekindo sau alte intrări suspecte. Apăsaţi pe butonul de Uninstall pentru a le elimina pe toate.
Mergeţi la 'Extensions' şi dezinstalaţi reclamele maliţioase Resetaţi Safari
 • Deschideţi browser-ul Safari şi apăsaţi pe secţiunea de meniu cu Safari din partea stângă sus a ecranului. Aici, selectaţi Reset Safari....
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Reset Safari...'
 • Acum, veţi vedea o fereastră de dialog detaliată oferind opţiuni de resetare. Toate acele opţiuni sunt în general verificate, însă puteţi specifica pe care doriţi să le resetaţi. Apăsaţi pe butonul Reset pentru a finaliza procesul de înlăturare a Sekindo.
Selectaţi toate opţiunile şi apăsaţi pe butonul 'Reset'

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Sursa: http://www.2-spyware.com/remove-sekindo-ads.html

Ghiduri de înlăturare în alte limbi