Scala de severitate:  
  (10/100)

Elimină reclamele ReimagePlus.com

12

Ce este ReimagePlus.com?

ReimagePlus.com  este o platformă de marketing utilizată pentru promovarea lui Reimage.  Acest domeniu, de obicei, începe prin a se arăta pe aproape toate browserele web populare (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer) imediat după instalarea unei descărcări gratuite. Din nefericire, încă nu este clar ce programe în mod anume combină browserele web cu reclamele de tip pop-up de la ReimagePlus.com. Chiar şi aşa, este evident că se încearcă promovarea unui optimizator legitim numit Reimage.

Reclamele Reimage sunt cauzate de către add ons-urile specifice browserului. După ce oricare dintre acestea este instalată, se va activa de fiecare dată când vă porniţi calculatorul. În plus, este posibil să descoperiţi o scurtătură pe ecran, pe care, dacă apăsaţi, vă va redirecţiona către domeniul ReimagePlus.com. Website-ul afişează utilizatorilor un mesaj prin care le transmite să instaleze o unealtă de optimizare a PC-ului sau să sune la asistenţă tehnică. Dacă aveţi nevoie de ajutor, puteţi apela la serviciul lor. Totuşi, trebuie să ştiţi că acest program nu este gratuit, exact ca alte sute sau alte programe de securitate similare sau optimizatori de PC.  În plus redirecţionărilor de la ReimagePlus.com, va continua să apară şi o alertă informativă de tip pop-up ce vă atenţionează despre diverse riscuri la adresa PC-ului dumneavoastră. Dacă a trecut ceva timp de când observaţi această alertă de tip pop-up ar trebui să vă gândiţi la performanţa calculatorului dumneavoastră. Este scăzută? Poate conţine regiştri răi? Reţineţi că Reimage este o unealtă care ar putea îmbunătăţi performanţa şi viteza calculatorului dumneavoastră. Mai mult, puteţi contacta tehnicienii profesionişti şi să primiţi ajutorul de care aveţi nevoie fără întârziere.

Cum poate ReimagePlus.com să îmi atace calculatorul?

După cum am menţionat deja, ReimagePlus este o platformă publicitară, deci este imposibil să atace ceva. Reclamele acesteia sunt cauzate de către add ons-urile browserului şi extensiilor care au fost promovate activ la pachet cu un software gratuir. După cum probabil ştiţi deja, astfel de componente au tendinţa de a se răspândi utilizând alte freeware-uri şi shareware-uri. Prin urmare, de fiecare dată când instalaţi sau descărcaţi un administrator de căutare, un media player, un creator PDF sau un oricare alt software gratuit, puteţi descărca o mulţime de alte programe, inclusiv ReimagePlus.com şi alte programe precum Discount BuddySearch Safer,VeriBrowse, şi multe altele. Din fericire, distribuitorii de freeware-uri ne-au lăsat şansa de a deselecta astfel de componente nedorite; totuşi, pentru acest lucru, aceştia cer ca utilizatorii să dedice o atenţie sporită procesului de instalare a freeware-ului. Este necesar să selectaţi opţiunea de instalare Avansată sau Personalizată şi să verificaţi fiecare căsuţă cu atenţie. În mod contrar, puteţi sări peste lista de „componente opţionale” şi inconştient să fiţi de acord cu instalarea unei întregi liste cu aplicaţii.

Cum să înlătur virusul ReimagePlus.com?

ReimagePlus.com NU este un virus iar acest lucru trebuie înţeles. Totuşi, dacă nu doriţi să mai păstraţi în calculator acest program, ar trebui să eliminaţi Reimage din sistem. Pentru acest lucru, urmaţi ghidul de eliminare Reimage:

  • Apăsaţi pe ‘Start menu’ → ‘Control Panel’ → ‘Uninstall a Program’ sau ‘Add/Remove Programs.’
  • Găsiţi Reimage, click dreapta pe el şi selectaţi  ‘Uninstall.’

Înlăturare automată a Reclamele ReimagePlus.com

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Reclamele ReimagePlus.com sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
este recomandată înlăturarea lui ReimageReimage prin instalarea Reclamele ReimagePlus.com

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
Software Alternant
Reclamele ReimagePlus.com captură de ecran
Reclamele ReimagePlus.com captură de ecranReclamele ReimagePlus.com captură de ecran

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook