Scala de severitate:  
  (10/100)

Elimină reclamele Ninja Loader

123

Ninja Loader (sau NinjaLoader) este un software cu potenţial maliţios care este în mod activ răspândit pe internet în mod curent. Echipa 2-spyware a iniţiat o cercetare asupra acestei aplicaţii şi a descoperit că este în legătură cu  NinjaVOD, Best Price Ninja, Ninja Savings, Shopping Ninja, şi multe alte extensii de browser suportate de reclame. Virusul Ninja Loader a fost deja introdus în categoriile de „adware” şi „programe cu potenţial nedorit”. În plus, poate fi găsit în baza de date a majorităţii uneltelor anti-malware. Prin urmare, dacă aţi observat vreun semn ce indică faptul că adware-ul Ninja Loader este în sistemul Windows / Mac, rulaţi o scanare cu SpyHunter sau un alt anti-malware profesional  înainte ca această aplicaţie înşelătoare să cauzeze probleme serioase.

Cum pot recunoaşte prezenţa virusului Ninja Loader în sistem?

După o instalare cu succes, adware-ul NinjaLoader se va aşeza în Windows Startup, va crea o nouă cheie de start, şi va începe să execute mai multe procese (ninjaloader.exe; ninja maintainer.exe) în Task Manager. Totuşi, aceste funcţii tehnice cu greu pot fi observate imediat deoarece nu afectează performanţa generală a PC-ului într-un mod observabil. ÎNSĂ, după ce veţi deschide Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Safari, Opera sau un alt browser, este posibil să observaţi că acestea rulează anormal. Acest lucru se întâmplă deoarece NinjaLoader atacă toate browserele care sunt instalate într-un calculator pentru a începe să promoveze terţe. Ce fel de probleme apar pe parcursul navigării?

  • Performanţa browserului scade semnificativ;
  • Timpul de încărcare al unei pagini creşte sau unele pagini nu pot fi accesate deloc;
  • Fiecare pagină web vizitată poate conţine reclamele înşelătoare (reclame de tip pop-up, link-uri in text, reclame de tip banere, reclame pop-under, interstiţiale, etc.);
  • În loc să afişeze paginile adreselor URL pe care le tastaţi în bara de căutare, redirecţionările Ninja Loader vă pot expune unor pagini afiliate pe care nu le-aţi vizita în mod voit;
  • Extensiile pe care le foloseaţi pot fi dezactivate.

Acestea sunt principalele probleme pe care le puteţi observa imediat după ce malware-ul Ninja Loader este executat. Dacă vă aflaţi în această situaţie, nu pierdeţi timpul şi scăpaţi de această aplicaţie. Unealta de eliminare pentru Ninja Loader precum şi ghidul de înlăturare manuală pot fi găsite pe Pagina 2.

Ads by Ninja Loader removal

În ce tip de risc pune adware-ul Ninja Loader securitatea PC-ului meu?

În general, virusul Ninja Loader este utilizat pentru a promova website-uri terţe, software-uri, şi servicii. Din nefericire, nu există vreo garanţie precum că afiliaţii acestei aplicaţii sunt demni de încredere. Deci, experţii din securitate ne avertizează că este foarte important să acordăm atenţie reclamelor de tip pop-up ce sunt semnate ca şi “Ads by Ninja Loader,” “NinjaLoader Ads,” “Brought by Ninja Loader,” “Powered by NinjaLoader,” etc. pentru că acestea pot fi utilizate pentru a răspândi PUP-uri sau malware. De asemenea, această extensie de browser sprijinită de reclame poate să dea terţelor informaţii despre activităţile dumneavoastră de navigare. În consecinţă, puteţi primi reclame personalizate sau chiar e-mailuri spam.

De ce majoritatea victimelor nu îşi amintesc să fi instalat această aplicaţie?

Descărcarea NinjaLoader obişnuia să fie accesibilă pe pagina oficială. În acest moment, nu mai funcţionează, ceea ce înseamnă că este răspândită doar prin metoda „la pachet”. S-a descoperit că poate fi ataşat unor diverse freeware-uri, inclusiv Media Player Classic, VLC Player, Flash Player, Free Hearts, Media Downloader, şi multe altele. Reţinând acest lucru, ar trebui să acordaţi mai multă atenţie pe parcursul instalării oricărui tip de freeware. Cu alte cuvinte, asiguraţi-vă cu NU instalaţi software-uri gratuite doar apăsând pe butonul de „continuare”. În schimb, alegeţi opţiunea de instalare Avansată sau Personalizată şi urmaţi fiecare pas de instalare. 

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Reclamele Ninja Loader sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Reclamele Ninja Loader. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Reclamele Ninja Loader 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Reclamele Ninja Loader (2015-12-22)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Reclamele Ninja Loader (2015-12-22)

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook