Scala de severitate:  
  (48/100)

Elimină reclamele Pop-up

12

Ce sunt aceste reclame de tip pop-up ce apar aleatoriu în browserul meu?

Dacă reclame de tip pop-up vă întrerup pe durata sesiunilor de navigare, ar trebui să vă verificaţi PC-ul cu un anti-spyware actualizat. Suntem aproape siguri că vă va informa despre NameViewPasswordOffers4UJollywalletSuperfish sau despre alte adware-uri, browser hijackeri sau programe cu potenţial nedorit ce se ascund în spatele sistemului şi care cauzează aceste reclame şi redirecţionări enervante pe durata navigărilor. Acordaţi atenţie la faptul că astfel de programe pot ataca cu uşurinţă fiecare browser web (Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Opera, etc.) deoarece sunt compatibile cu oricare dintre acestea. După ce au atacat browserul, acestea încep să urmărească utilizatorii de PC-uri şi să colecteze informaţii despre obiceiurile lor de navigare. După ce adună cât mai multe informaţii despre termenii de căutare şi cele mai vizitate website-uri de către utilizatori, acestea încep să afişeze pop-up-urile lor, reclamele tip baner, link-uri in-text şi alt conţinut similar. Aici, încercăm să vă atenţionăm de faptul că majoritatea reclamelor de la adware-uri par să fie utile şi pot fi încărcate cu informaţii precum notificări despre reduceri, comparaţii între preţuri, informaţii despre actualizări lipsă, etc. De asemenea, pot conţine logo-uri furate, imagini convingătoare şi alte lucruri asemănătoare. Acest lucru are ca scop înşelarea oamenilor în a apăsa pe aceste reclame de tip pop-up false şi apoi redirecţionarea utilizatorilor către website-urile cerute. Desigur, nu există vreo garanţie că aceste reclame de tip pop-up nu vor încerca să vă redirecţioneze către website-uri nesigure, dubioase şi chiar maliţioase utilizate pentru a promova malware. În final, adware-ul asociat cu reclamele pop-up nedorite poate încetini cu uşurinţă sistemul calculatorului dumneavoastră şi de asemenea, poate face ca oricare browser web instalat să funcţioneze mai lent ca niciodată. 

Dacă deja aţi observat reclame de tip pop-up enervante ce apar pe fiecare din browserele web fără pauză, trebuie să vă scanaţi imediat calculatorul cu un anti-spyware de încredere, precum SpyHunter. Utilizatorii de Mac OS X ar trebui să se bazeze pe Webroot SecureAnywhere AntiVirus. Vă rugăm, NU apăsaţi pe aceste reclame deoarece pot duce la infiltrarea unui malware adiţional. 

Cum pot reclamele de tip pop-up să îmi infecteze calculatorul?

Adware-ul utilizat pentru a afişa reclame de tip pop-up la întâmplare pe durata navigării oamenilor este cauzat, în principal, utilizând o tehnică de distribuţie înşelătoare ce este cunoscută sub numele de „la pachet”. Această metodă ajută dezvoltatorii unor diverse freeware-uri (descărcare administratori, creatori PDF, software de redare video, software de înregistrare video, etc.) să câştige bani prin promovarea browser add-ons, extensiilor, plugin-urilor, barelor de unelte şi a altor aplicaţii similare ce sunt chestionabile. Dacă doriţi să le evitaţi, trebuie să vă amintiţi acest lucru: 

 • Înainte de a instala un program, citiţi Acordul de Utilizator şi Politica de Confidenţialitate. Dacă este menţionat ceva despre conţinut al terţelor, publicitate, colectarea informaţiilor ce au legătură cu navigările dumneavoastră, etc., ar trebui să anulaţi instalarea. 
 • Optaţi pentru opţiunea de instalare Personalizată sau Avansată pentru a obţine abilitatea de a vedea componente opţionale. Aici, trebuie să debifaţi toate căsuţele prebifate ce permit instalarea unor browser add-ons, extensii, plugin-uri şi bare de unelte chestionabile. 
 • După ce aţi selectat instalarea Personalizată sau Avansată, ar trebui să staţi deoparte de ofertele de a vă modifica pagina de start sau motorul de căutare. 
 • Instalaţi un anti-spyware de încredere ce vă va ajuta să observaţi programele suspecte sau încercările lor de a vă modifica setările din PC.

Cum să înlătur reclamele de tip pop-up?

Apariţia reclamelor de tip pop-up pe fiecare din browserele web este unul dintre cele mai clare semne ce vă arată că PC-ul dumneavoastră a fost infectat cu adware sau cu un program cu potenţial nedorit. Acordaţi atenţie faptului că astfel de programe sunt promovate în mod activ pe Internet cu ajutorul tehnicilor de distribuire suspecte, deci nu este surprinzător faptul că PC-ul dumneavoastră a fost atacat de unul dintre aceştia. Din fericire, nu este dificil să scăpaţi de aceste reclame de tip pop-up şi de adware-urile asociate. Desigur, puteţi de asemenea, să selectaţi înlăturarea automată a reclamelor de tip pop-up. Cu toate acestea, în acest caz particular, nu vă putem oferi numele adware-ului asociat cu această activitate nedorită din calculatorul dumneavoastră…

Puteţi înlătura automat Pop-up cu ajutorul unuia dintre aceste programe: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware Recomandăm aceste aplicaţii deoarece pot şterge cu uşurinţă potenţialele programe nedorite şi viruşi cu toate fişierele şi intrările lor în regiştri ce sunt asociate cu ele.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Reclamele de tip pop-up sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Reclamele de tip pop-up. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Reclamele de tip pop-up 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Reclamele de tip pop-up (2015-09-23)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Reclamele de tip pop-up (2015-09-23)
Reclamele de tip pop-up captură de ecran
Reclamele de tip pop-up captură de ecranReclamele de tip pop-up captură de ecranReclamele de tip pop-up captură de ecran
Meniu Rapid: Manual de înlăturare a reclamelor Pop-up
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Pop-up din sistemele Windows 7 / Vista / XP

 • Apăsaţi pe Start Control Panel Programs and Features (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Add/Remove Programs)

Înlăturaţi Pop-up din sistemele Windows 10 / Windows 8

 • Dacă sunteţi utilizator de Windows 10 / Windows 8, atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Uninstall a Program.
Dezinstalează Pop-up şi programele ce au legătură cu acesta
 • Aici, uitaţi-vă după Pop-up sau după orice alt program suspect instalat.
 • Dezinstalează-le şi apasă pe OK pentru a salva aceste schimbări.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare suspectă şi selectaţi 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Pop-up din sistemul Mac OS X

Dacă utilizaţi OS X, apăsaţi pe butonul Go din partea stângă sus a ecranului şi selectaţi Applications.

Apăsaţi pe 'Go' şi selectaţi 'Applications'

Aşteptaţi până când vedeţi un dosar cu Applications şi căutaţi Pop-up sau orice alt program suspect din el. Acum, apăsaţi pe fiecare dintre aceste intrări şi selectaţi Move to Trash.

Apăsaţi pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Pop-up din Internet Explorer (IE)

Înlăturaţi reclamele periculoase
 • Deschideţi Internet Explorer, apăsaţi pe căsuţa Gear (meniul IE) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi alegeţi Manage Add-ons.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Manage add-ons'
 • Vi se va deschide o fereastră cu Manage Add-ons. Aici, căutaţi Pop-up şi alte plugin-uri suspecte. Dezactivaţi aceste intrări prin apăsarea lui Disable.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Disable'. Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
 • Apăsaţi pe căsuţa gear (meniu) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi selectaţi Internet Options. Rămâneţi în tab-ul General.
 • Aici, înlăturaţi URL-ul maliţios şi de preferabil introduceţi un nume de domeniu. Apăsaţi pe Apply pentru a salva modificările.
Ştergeţi URL-ul maliţios, introduceţi numele de domeniu dorit şi apăsaţi pe 'Apply' pentru a salva modificările Resetaţi Internet Explorer
 • Apăsaţi din nou pe căsuţa gear (meniu), şi selectaţi Internet options. Mergeţi la tab-ul Advanced.
 • Aici, selectaţi Reset.
 • Când sunteţi în noua fereastră, verificaţi Delete personal settings şi selectaţi din nou Pop-up pentru a finaliza înlăturarea Pop-up.
Mergeţi la tab-ul 'Advanced' şi apăsaţi pe butonul de 'Reset'. Acum selectaţi 'Delete personal settings' şi apăsaţi din nou pe butonul 'Reset'.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Pop-up din Mozilla Firefox (FF)

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi Mozilla Firefox, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Add-ons Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Add-ons'
 • Aici, selectaţi Pop-up şi alte plugin-uri chestionabile. Apăsaţi pe Remove pentru a şterge aceste intrări.
Selectaţi 'Extensions' şi căutaţi intrările maliţioase. Apăsaţi pe 'Remove' pentru a le elimina pe toate. Resetaţi Mozilla Firefox
 • Apăsaţi pe meniul Firefox din partea stângă sus şi apăsaţi pe semnul întrebării. Aici, alegeţi Troubleshooting Information.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi apoi pe '?'. Selectaţi 'Troubleshooting Information'.
 • Acum, veţi vedea un mesaj Reset Firefox to its default state cu butonul pentru Reset Firefox. Apăsaţi pe acest buton de mai multe ori şi finalizaţi înlăturarea Pop-up.
Apăsaţi pe butonul de 'Reset Firefox' de două ori.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Pop-up din Google Chrome

Ştergeţi plug-urile maliţioase.
 • Deschideţi Google Chrome, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Tools Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu. Selectaţi 'Tools' şi 'Extensions'.
 • Aici, selectaţi Pop-up şi alte plugin-uri maliţioase şi selectaţi căsuţa de gunoi pentru a şterge aceste intrări.
Căutaţi intrările maliţioase şi ştergeţi fiecare dintre ele apăsând pe căsuţa de Coş de gunoi.
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din nou şi alegeţi Settings Manage Search engines de sub secţiunea Search.
Atunci când sunteţi în 'Settings', selectaţi 'Manage search engines...'.
 • Când sunteţi în Search Engines..., înlăturaţi site-urile de căutare maliţioase. Ar trebui să lasaţi doar Google sau numele de domeniu preferat de dumneavoastră.
Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase Resetaţi Google Chrome
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din dreapta sus a Google Chrome şi selectaţi Settings.
 • Daţi în jos până la capătul paginii şi apăsaţi pe Reset browser settings.
Când sunteţi în 'Settings', daţi în jos până la butonul de 'Settings' după care apăsaţi pe el
 • Apăsaţi pe Reset pentru a confirma această secţiune şi pentru a finaliza înlăturarea lui Pop-up.
Apăsaţi pe butonul 'Reset' pentru a finaliza eliminarea
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Pop-up din Safari

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din meniul din stânga sus al ecranului. Odată ce aţi făcut acest lucru, selectaţi Preferences.
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Preferences'
 • Aici, selectaţi Extensions şi căutaţi Pop-up sau alte intrări suspecte. Apăsaţi pe butonul de Uninstall pentru a le elimina pe toate.
Mergeţi la 'Extensions' şi dezinstalaţi reclamele maliţioase Resetaţi Safari
 • Deschideţi browser-ul Safari şi apăsaţi pe secţiunea de meniu cu Safari din partea stângă sus a ecranului. Aici, selectaţi Reset Safari....
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Reset Safari...'
 • Acum, veţi vedea o fereastră de dialog detaliată oferind opţiuni de resetare. Toate acele opţiuni sunt în general verificate, însă puteţi specifica pe care doriţi să le resetaţi. Apăsaţi pe butonul Reset pentru a finaliza procesul de înlăturare a Pop-up.
Selectaţi toate opţiunile şi apăsaţi pe butonul 'Reset'

Înlăturarea completă a Pop-up ads

După dezinstalarea acestui program cu potenţial nedorit (PUP) şi repararea tuturor browserelor web, vă recomandăm să vă scanaţi sistemul PC-ului cu un anti- spyware sigur. Acest lucru vă va ajuta să eliminaţi urmele din regiştri a Pop-up şi de asemenea, să identificaţi paraziţii asociaţi sau alte infecţii malware posibile din calculatorul dumneavoastră. Pentru acest lucru, puteţi folosi eliminatorul nostru de malware, ce este foarte sigur: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook