Scala de severitate:  
  (10/100)

Elimină reclamele Rev2pub.adk2.net pop-up

12

Ce este Rev2pub.adk2.net?

Rev2pub.adk2.net este o platformă publicitară care de obicei este utilizată pentru a aproba diverse website-uri, servicii și articole. Cu toate că nu sună atât de rău, această platformă publicitară poate fi utilizată și în scopuri dubioase. Din acest motiv ar trebui să fiți foarte atenți cu reclamele ce sunt afișate și, indiferent de faptul că par a fi foarte de încredere, evitați să apăsați pe ele. În mod contrar, puteți fi înșelat în a descărca programe suspecte care au fost clasificate ca și adware și programe cu potențial nedorit. Atenție la faptul că reclamele Rev2pub.adk2.net pot apărea pe ecranul calculatorului de nicăieri deoarece sunt cauzate de către aplicațiile de tip adware care sunt răspândite în general fără cunoștința oamenilor. Deci, dacă ați observat constant prezența acestor reclame, ar trebui să vă verificați calculatorul cu un anti-spyware de încredere precum SpyHunter. De asemenea, ar trebui să rețineți că virusul Rev2pub.adk2.net cauzează reclame în întregime înșelătoare care nu pot fi crezute. În majoritatea cazurilor, acestea raportează despre actualizări ce lipsesc, programe necesare și alte probleme similare. În realitate, nu au nimic de a face cu programele pe care le recomandă. Acestea pur și simplu se ascund sub termeni precum ”Java”, „Flash Player”, „FLV Player”, etc., pentru a încerca să vă facă să descărcați un program cu potențial nedorit, adware sau chiar o aplicație malițioasă. Dacă ați avut de a face cu această platformă publicitară, ar trebui să îi ignorați reclamele și să vă verificați PC de aplicații de tip adware deoarece acest tip este singurul care poate cauza apariția acestora pe ecran. 

Cum poate Rev2pub.adk2.net să îmi atace calculatorul?

Dacă suferiți de pe urma reclamelor ce pretind că „Vă rugăm, actualizați Flash Player pentru a vizualiza acest conținut” sau dacă experimentați redirecționări Rev2pub.adk2.net, există o mare posibilitate ca PC-ul dumneavoastră să fi fost afectat de adware, care are legătură cu această platformă publicitară. În acest caz, ar trebui să îl eliminați cât mai curând posibil deoarece există multe probleme ce pot fi inițiate de către el. Similar cu Virusul de tip pop-up Partner50.mydomainadvisor.com sau Virusul CloudFront, acesta poate cauza încetiniri, redirecționări, reclame de tip pop-up și poate chiar să încerce să vă urmărească pe web. În cazul în care una dintre aceste activități a început să vă deranjeze, ar trebui să acordați atenție și să verificați PC-ul cu un anti-spyware de încredere. Vă va ajuta să vedeți dacă virusul Rev2pub.adk2.net  se ascunde sau nu în el. De asemenea, știind că adware-urile și programele cu potențial nedorit ce pot fi asociate cu această platformă publicitară călătoresc la pachet cu diverse freeware-uri, ar trebui să începeți monitorizarea procesului de instalare. Pentru acest lucru, ar trebui să selectați tot timpul opțiunea de instalare Personalizată sau Avansată după care să deselectați toate browser add-ons, extensii și plugin-uri suspecte. Dacă aveți chiar și cea mai mică bănuială precum că virusul Rev2pub.adk2.net  se ascunde în sistem, ar trebui să verificați programele recent instalate și să încercați să descoperiți care dintre ele v-a înșelat în a descărca acest intrus nedorit. Pentru a elimina adware-urile asociate cu Rev2pub.adk2.net  ar trebui să selectați fie metoda de înlăturare automată fie cea manuală. Vă rugăm, citiți tutorialul de înlăturare de mai jos și scăpați de acest program inutil fără a mai pierde timp. 

Cum să înlătur virusul Rev2pub.adk2.net?

Dacă reclamele de la Rev2pub.adk2.net vă deranjează, ar trebui să urmați ghidul de mai jos și să rezolvați această problemă:

Puteţi înlătura automat Rev2pub.adk2.net pop-up cu ajutorul unuia dintre aceste programe: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware Recomandăm aceste aplicaţii deoarece pot şterge cu uşurinţă potenţialele programe nedorite şi viruşi cu toate fişierele şi intrările lor în regiştri ce sunt asociate cu ele.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Reclamele de tip pop-up Rev2pub.adk2.net sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Reclamele de tip pop-up Rev2pub.adk2.net. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Reclamele de tip pop-up Rev2pub.adk2.net 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Reclamele de tip pop-up Rev2pub.adk2.net (2015-09-27)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Reclamele de tip pop-up Rev2pub.adk2.net (2015-09-27)
Reclamele de tip pop-up Rev2pub.adk2.net captură de ecran
Reclamele de tip pop-up Rev2pub.adk2.net captură de ecranReclamele de tip pop-up Rev2pub.adk2.net captură de ecran
Meniu Rapid: Manual de înlăturare a reclamelor Rev2pub.adk2.net pop-up
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Rev2pub.adk2.net pop-up din sistemele Windows 7 / Vista / XP

 • Apăsaţi pe Start Control Panel Programs and Features (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Add/Remove Programs)

Înlăturaţi Rev2pub.adk2.net pop-up din sistemele Windows 10 / Windows 8

 • Dacă sunteţi utilizator de Windows 10 / Windows 8, atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Uninstall a Program.
Dezinstalează Rev2pub.adk2.net pop-up şi programele ce au legătură cu acesta
 • Aici, uitaţi-vă după Rev2pub.adk2.net pop-up sau după orice alt program suspect instalat.
 • Dezinstalează-le şi apasă pe OK pentru a salva aceste schimbări.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare suspectă şi selectaţi 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Rev2pub.adk2.net pop-up din sistemul Mac OS X

Dacă utilizaţi OS X, apăsaţi pe butonul Go din partea stângă sus a ecranului şi selectaţi Applications.

Apăsaţi pe 'Go' şi selectaţi 'Applications'

Aşteptaţi până când vedeţi un dosar cu Applications şi căutaţi Rev2pub.adk2.net pop-up sau orice alt program suspect din el. Acum, apăsaţi pe fiecare dintre aceste intrări şi selectaţi Move to Trash.

Apăsaţi pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Rev2pub.adk2.net pop-up din Internet Explorer (IE)

Înlăturaţi reclamele periculoase
 • Deschideţi Internet Explorer, apăsaţi pe căsuţa Gear (meniul IE) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi alegeţi Manage Add-ons.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Manage add-ons'
 • Vi se va deschide o fereastră cu Manage Add-ons. Aici, căutaţi Rev2pub.adk2.net pop-up şi alte plugin-uri suspecte. Dezactivaţi aceste intrări prin apăsarea lui Disable.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Disable'. Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
 • Apăsaţi pe căsuţa gear (meniu) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi selectaţi Internet Options. Rămâneţi în tab-ul General.
 • Aici, înlăturaţi URL-ul maliţios şi de preferabil introduceţi un nume de domeniu. Apăsaţi pe Apply pentru a salva modificările.
Ştergeţi URL-ul maliţios, introduceţi numele de domeniu dorit şi apăsaţi pe 'Apply' pentru a salva modificările Resetaţi Internet Explorer
 • Apăsaţi din nou pe căsuţa gear (meniu), şi selectaţi Internet options. Mergeţi la tab-ul Advanced.
 • Aici, selectaţi Reset.
 • Când sunteţi în noua fereastră, verificaţi Delete personal settings şi selectaţi din nou Rev2pub.adk2.net pop-up pentru a finaliza înlăturarea Rev2pub.adk2.net pop-up.
Mergeţi la tab-ul 'Advanced' şi apăsaţi pe butonul de 'Reset'. Acum selectaţi 'Delete personal settings' şi apăsaţi din nou pe butonul 'Reset'.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Rev2pub.adk2.net pop-up din Mozilla Firefox (FF)

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi Mozilla Firefox, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Add-ons Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Add-ons'
 • Aici, selectaţi Rev2pub.adk2.net pop-up şi alte plugin-uri chestionabile. Apăsaţi pe Remove pentru a şterge aceste intrări.
Selectaţi 'Extensions' şi căutaţi intrările maliţioase. Apăsaţi pe 'Remove' pentru a le elimina pe toate. Resetaţi Mozilla Firefox
 • Apăsaţi pe meniul Firefox din partea stângă sus şi apăsaţi pe semnul întrebării. Aici, alegeţi Troubleshooting Information.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi apoi pe '?'. Selectaţi 'Troubleshooting Information'.
 • Acum, veţi vedea un mesaj Reset Firefox to its default state cu butonul pentru Reset Firefox. Apăsaţi pe acest buton de mai multe ori şi finalizaţi înlăturarea Rev2pub.adk2.net pop-up.
Apăsaţi pe butonul de 'Reset Firefox' de două ori.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Rev2pub.adk2.net pop-up din Google Chrome

Ştergeţi plug-urile maliţioase.
 • Deschideţi Google Chrome, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Tools Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu. Selectaţi 'Tools' şi 'Extensions'.
 • Aici, selectaţi Rev2pub.adk2.net pop-up şi alte plugin-uri maliţioase şi selectaţi căsuţa de gunoi pentru a şterge aceste intrări.
Căutaţi intrările maliţioase şi ştergeţi fiecare dintre ele apăsând pe căsuţa de Coş de gunoi.
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din nou şi alegeţi Settings Manage Search engines de sub secţiunea Search.
Atunci când sunteţi în 'Settings', selectaţi 'Manage search engines...'.
 • Când sunteţi în Search Engines..., înlăturaţi site-urile de căutare maliţioase. Ar trebui să lasaţi doar Google sau numele de domeniu preferat de dumneavoastră.
Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase Resetaţi Google Chrome
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din dreapta sus a Google Chrome şi selectaţi Settings.
 • Daţi în jos până la capătul paginii şi apăsaţi pe Reset browser settings.
Când sunteţi în 'Settings', daţi în jos până la butonul de 'Settings' după care apăsaţi pe el
 • Apăsaţi pe Reset pentru a confirma această secţiune şi pentru a finaliza înlăturarea lui Rev2pub.adk2.net pop-up.
Apăsaţi pe butonul 'Reset' pentru a finaliza eliminarea
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Rev2pub.adk2.net pop-up din Safari

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din meniul din stânga sus al ecranului. Odată ce aţi făcut acest lucru, selectaţi Preferences.
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Preferences'
 • Aici, selectaţi Extensions şi căutaţi Rev2pub.adk2.net pop-up sau alte intrări suspecte. Apăsaţi pe butonul de Uninstall pentru a le elimina pe toate.
Mergeţi la 'Extensions' şi dezinstalaţi reclamele maliţioase Resetaţi Safari
 • Deschideţi browser-ul Safari şi apăsaţi pe secţiunea de meniu cu Safari din partea stângă sus a ecranului. Aici, selectaţi Reset Safari....
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Reset Safari...'
 • Acum, veţi vedea o fereastră de dialog detaliată oferind opţiuni de resetare. Toate acele opţiuni sunt în general verificate, însă puteţi specifica pe care doriţi să le resetaţi. Apăsaţi pe butonul Reset pentru a finaliza procesul de înlăturare a Rev2pub.adk2.net pop-up.
Selectaţi toate opţiunile şi apăsaţi pe butonul 'Reset'

Înlăturarea completă a Rev2pub.adk2.net pop-up ads

După dezinstalarea acestui program cu potenţial nedorit (PUP) şi repararea tuturor browserelor web, vă recomandăm să vă scanaţi sistemul PC-ului cu un anti- spyware sigur. Acest lucru vă va ajuta să eliminaţi urmele din regiştri a Rev2pub.adk2.net pop-up şi de asemenea, să identificaţi paraziţii asociaţi sau alte infecţii malware posibile din calculatorul dumneavoastră. Pentru acest lucru, puteţi folosi eliminatorul nostru de malware, ce este foarte sigur: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook