Scala de severitate:  
  (10/100)

Elimină reclamele Adcash.com pop-up

12

Ce este Adcash.com?

Reclamele de tip pop-up Adcash.com nu sunt ceea ce aţi fi crezut. Nu, acestea nu sunt notificări utile ce caută să vă ajute în a economisi bani sau să va înştiinţeze despre cele mai noi tendinţe. În plus, acestea nu ar trebui să vă ajute să câştigaţi premii valoroase sau să vă informeze despre actualizările lipsă din calculatorul dumneavoastră. Indiferent de cât de demne de încredere par aceste reclame, ele pot fi numite doar o unealtă, ce este utilizată pentru a redirecţiona oamenii către website-uri predeterminate. În majoritatea cazurilor, aceste site-uri sunt locuri necunoscute ce caută să îşi mărească vânzările / traficul web / rangul paginii. Prin urmare, ar trebui să reţineţi faptul că după ce veţi apăsa pe una dintre reclame Adcash.com veţi fi redirecţionat către un website nesigur sau chiar maliţios. În plus, ar trebui să ignoraţi complet reclamele Adcash.com ce raportează despre browserul web ce trebuie actualizat, Flash Player, FLV Player, administratori de descărcare sau orice altă aplicaţie similară deoarece acestea vă pot înşela în a instala programe cu un rang foarte slab în calculatorul dumneavoastră. Din acest motiv, chiar vă recomandăm să ignoraţi reclamele acestui serviciu şi, în cazul în care consideraţi că unele programe au nevoie de actualizare, vizitaţi site-urile lor oficiale. Doar un website oficial vă poate dezvălui dacă aveţi sau nu nevoie de a actualiza ceva. În plus, apariţia reclamelor de tip pop-up înseamnă că PC-ul dumneavoastră a fost deja afectat de către virusul Adcash.com. De obicei, acest program este clasificat ca şi un adware sau un program cu potenţial nedorit. Deci, dacă doriţi să scăpaţi de notificările de tip pop-up enervante, trebuie să înlăturaţi acest program din calculatorul dumneavoastră. Cel mai uşor mod prin care îl puteţi detecta şi îndepărta din sistem este prin descărcarea SpyHunter sau a unui alt anti-spyware de încredere. 

Cum poate Adcash.com să îmi atace calculatorul?

În realitate, reclamele de tip pop-up de la Adcash.com sunt cauzate de plugin-ul browser-ului web, ce poate fi instalat în calculator fără să realizaţi. Dacă doriţi să evitaţi infiltrarea unui plugin de web browser suspect, extensiilor, add-ons-urilor şi altor aplicaţii similare, ar trebui să acordaţi mai multă atenţie instalării în calculator a freeware-urilor. În mod normal, trebuie să alegeţi metoda de instalare Personalizată sau Avansată şi după să debifaţi căsuţele care sunt de acord cu instalarea aplicaţiilor menţionate anterior. Dacă aţi sărit peste o astfel de căsuţă şi acum observaţi în mod continuu notificări de tip pop-up pe durata navigării, este posibil ca PC-ul dumneavoastră să fi fost afectat de către virusul Adcash.com. În acest caz, ar trebui să rulaţi o scanare completă a sistemului cu un anti-spyware de încredere sau să urmaţi pas cu pas ghidul oferit mai jos. Lăsând astfel de programe în sistem nu este la fel de periculos ca şi menţinerea celor de tip rogue anti-spyware sau a celor de tip ransomware. Indiferent, acestea de asemenea pot iniţia activităţi dubioase în calculatorul dumneavoastră. De exemplu: pot începe să colecteze informaţii despre obiceiurile dumneavoastră de navigare, să vă redirecţioneze către website-uri necunoscute, să afişeze reclame înşelătoare, şi să iniţieze alte activităţi nedorite. Pentru a le evita, trebuie să înlăturaţi adware-ul Adcash din sistemul PC-ului dumneavoastră fără întârziere. 

Cum să înlătur virusul Adcash.com?

În realitate, trebuie să înlăturaţi acel freeware, ce este responsabil pentru promovarea Adcash şi ce cauzează reclame enervante pe durata navigării. Pentru a reuşi acest lucru, ar trebui să urmaţi aceşti paşi: 

Puteţi înlătura automat Adcash.com pop-up cu ajutorul unuia dintre aceste programe: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware Recomandăm aceste aplicaţii deoarece pot şterge cu uşurinţă potenţialele programe nedorite şi viruşi cu toate fişierele şi intrările lor în regiştri ce sunt asociate cu ele.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Reclamele de tip pop-up Adcash.com sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Reclamele de tip pop-up Adcash.com. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Reclamele de tip pop-up Adcash.com 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Reclamele de tip pop-up Adcash.com (2015-04-14)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Reclamele de tip pop-up Adcash.com (2015-04-14)
Reclamele de tip pop-up Adcash.com captură de ecran
Reclamele de tip pop-up Adcash.com captură de ecran
Meniu Rapid: Manual de înlăturare a reclamelor Adcash.com pop-up
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Adcash.com pop-up din sistemele Windows 7 / Vista / XP

 • Apăsaţi pe Start Control Panel Programs and Features (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Add/Remove Programs)

Înlăturaţi Adcash.com pop-up din sistemele Windows 10 / Windows 8

 • Dacă sunteţi utilizator de Windows 10 / Windows 8, atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Uninstall a Program.
Dezinstalează Adcash.com pop-up şi programele ce au legătură cu acesta
 • Aici, uitaţi-vă după Adcash.com pop-up sau după orice alt program suspect instalat.
 • Dezinstalează-le şi apasă pe OK pentru a salva aceste schimbări.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare suspectă şi selectaţi 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Adcash.com pop-up din sistemul Mac OS X

Dacă utilizaţi OS X, apăsaţi pe butonul Go din partea stângă sus a ecranului şi selectaţi Applications.

Apăsaţi pe 'Go' şi selectaţi 'Applications'

Aşteptaţi până când vedeţi un dosar cu Applications şi căutaţi Adcash.com pop-up sau orice alt program suspect din el. Acum, apăsaţi pe fiecare dintre aceste intrări şi selectaţi Move to Trash.

Apăsaţi pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Adcash.com pop-up din Internet Explorer (IE)

Înlăturaţi reclamele periculoase
 • Deschideţi Internet Explorer, apăsaţi pe căsuţa Gear (meniul IE) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi alegeţi Manage Add-ons.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Manage add-ons'
 • Vi se va deschide o fereastră cu Manage Add-ons. Aici, căutaţi Adcash.com pop-up şi alte plugin-uri suspecte. Dezactivaţi aceste intrări prin apăsarea lui Disable.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Disable'. Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
 • Apăsaţi pe căsuţa gear (meniu) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi selectaţi Internet Options. Rămâneţi în tab-ul General.
 • Aici, înlăturaţi URL-ul maliţios şi de preferabil introduceţi un nume de domeniu. Apăsaţi pe Apply pentru a salva modificările.
Ştergeţi URL-ul maliţios, introduceţi numele de domeniu dorit şi apăsaţi pe 'Apply' pentru a salva modificările Resetaţi Internet Explorer
 • Apăsaţi din nou pe căsuţa gear (meniu), şi selectaţi Internet options. Mergeţi la tab-ul Advanced.
 • Aici, selectaţi Reset.
 • Când sunteţi în noua fereastră, verificaţi Delete personal settings şi selectaţi din nou Adcash.com pop-up pentru a finaliza înlăturarea Adcash.com pop-up.
Mergeţi la tab-ul 'Advanced' şi apăsaţi pe butonul de 'Reset'. Acum selectaţi 'Delete personal settings' şi apăsaţi din nou pe butonul 'Reset'.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Adcash.com pop-up din Mozilla Firefox (FF)

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi Mozilla Firefox, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Add-ons Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Add-ons'
 • Aici, selectaţi Adcash.com pop-up şi alte plugin-uri chestionabile. Apăsaţi pe Remove pentru a şterge aceste intrări.
Selectaţi 'Extensions' şi căutaţi intrările maliţioase. Apăsaţi pe 'Remove' pentru a le elimina pe toate. Resetaţi Mozilla Firefox
 • Apăsaţi pe meniul Firefox din partea stângă sus şi apăsaţi pe semnul întrebării. Aici, alegeţi Troubleshooting Information.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi apoi pe '?'. Selectaţi 'Troubleshooting Information'.
 • Acum, veţi vedea un mesaj Reset Firefox to its default state cu butonul pentru Reset Firefox. Apăsaţi pe acest buton de mai multe ori şi finalizaţi înlăturarea Adcash.com pop-up.
Apăsaţi pe butonul de 'Reset Firefox' de două ori.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Adcash.com pop-up din Google Chrome

Ştergeţi plug-urile maliţioase.
 • Deschideţi Google Chrome, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Tools Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu. Selectaţi 'Tools' şi 'Extensions'.
 • Aici, selectaţi Adcash.com pop-up şi alte plugin-uri maliţioase şi selectaţi căsuţa de gunoi pentru a şterge aceste intrări.
Căutaţi intrările maliţioase şi ştergeţi fiecare dintre ele apăsând pe căsuţa de Coş de gunoi.
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din nou şi alegeţi Settings Manage Search engines de sub secţiunea Search.
Atunci când sunteţi în 'Settings', selectaţi 'Manage search engines...'.
 • Când sunteţi în Search Engines..., înlăturaţi site-urile de căutare maliţioase. Ar trebui să lasaţi doar Google sau numele de domeniu preferat de dumneavoastră.
Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase Resetaţi Google Chrome
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din dreapta sus a Google Chrome şi selectaţi Settings.
 • Daţi în jos până la capătul paginii şi apăsaţi pe Reset browser settings.
Când sunteţi în 'Settings', daţi în jos până la butonul de 'Settings' după care apăsaţi pe el
 • Apăsaţi pe Reset pentru a confirma această secţiune şi pentru a finaliza înlăturarea lui Adcash.com pop-up.
Apăsaţi pe butonul 'Reset' pentru a finaliza eliminarea
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Adcash.com pop-up din Safari

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din meniul din stânga sus al ecranului. Odată ce aţi făcut acest lucru, selectaţi Preferences.
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Preferences'
 • Aici, selectaţi Extensions şi căutaţi Adcash.com pop-up sau alte intrări suspecte. Apăsaţi pe butonul de Uninstall pentru a le elimina pe toate.
Mergeţi la 'Extensions' şi dezinstalaţi reclamele maliţioase Resetaţi Safari
 • Deschideţi browser-ul Safari şi apăsaţi pe secţiunea de meniu cu Safari din partea stângă sus a ecranului. Aici, selectaţi Reset Safari....
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Reset Safari...'
 • Acum, veţi vedea o fereastră de dialog detaliată oferind opţiuni de resetare. Toate acele opţiuni sunt în general verificate, însă puteţi specifica pe care doriţi să le resetaţi. Apăsaţi pe butonul Reset pentru a finaliza procesul de înlăturare a Adcash.com pop-up.
Selectaţi toate opţiunile şi apăsaţi pe butonul 'Reset'

Înlăturarea completă a Adcash.com pop-up ads

După dezinstalarea acestui program cu potenţial nedorit (PUP) şi repararea tuturor browserelor web, vă recomandăm să vă scanaţi sistemul PC-ului cu un anti- spyware sigur. Acest lucru vă va ajuta să eliminaţi urmele din regiştri a Adcash.com pop-up şi de asemenea, să identificaţi paraziţii asociaţi sau alte infecţii malware posibile din calculatorul dumneavoastră. Pentru acest lucru, puteţi folosi eliminatorul nostru de malware, ce este foarte sigur: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook