Scala de severitate:  
  (10/100)

Elimină reclamele Activities.aliexpress.com

123

În timp ce unii furnizori din securitate descriu URL-ul Activities.aliexpress.com ca şi browser hijacker, noi nu suntem de acord cu acest lucru. Acest URL cu greu se poate arăta ca şi pagină de start sau furnizor de căutare. Totuşi, poate să vă ofere încontinuu notificări despre ultimele oferte şi vânzări care pot fi găsite pe website-ul magazinului online Aliexpress. În ciuda faptului că acest magazin este legitim, şi că puteţi cumpăra produse de pe el dacă aveţi nevoie, apariţia adware-ului Activities.aliexpress.com poate să vă întrerupă activitatea, deci vom încerca să vă explicăm de ce acest adware infectează calculatoarele şi cum să îl eliminaţi. 

Cum arată reclamele Activities.aliexpress.com?

În majoritatea cazurilor, reclamele de tip pop-up de la Activities.aliexpress.com se arată în formă de pop-up şi banere. Mai mult, în unele cazuri mai rare, puteţi vedea link-uri in-text sau reclame ce acoperă o pagină întreagă. După cum am menţionat deja, principalul scop al acestor reclame este să conducă trafic către Aliexpress şi, ca urmare, să le mărească vânzările. Deci, pe fiecare reclamă veţi observa un slogan de Aliexpress şi lista de articole puse în vânzare în acel moment. Prin urmare, în mod natural, dacă veţi apăsa pe astfel de reclame veţi fi condus de redirecţionarea Activities.aliexpress.com către magazinul online terţ, lucru care poate deveni o experienţă enervantă.  

Totuşi, există o problemă. Conform experţilor în securitate, reclamele Activities.aliexpress.com pot fi pline cu conţinut mai dubios decât doar oferte şi reduceri de pe Aliexpress. În cel mai bun caz, pot conţine link-uri către website-uri afiliate precum  Alibaba. Din nefericire, dar în unele ocazii rare, redirecţionarea Activities.aliexpress.com va fi către site-uri suspecte care aparţin afiliaţilor ce încearcă să răspândească malware. Astfel de site-uri nu seamănă cu un magazin online sau ceva asemănător. Pot conţine instalatori falşi de actualizare software, oferte de a vă verifica sistemul de viruşi, să apelaţi la suport tehnic, şi aşa mai departe. Astfel de propuneri precum şi altele similare pot cauza probleme precum escrocherie online sau infiltrarea unui alt freeware. Deci, în cazul în care browserul dumneavoastră web începe să genereze reclame de la Activities.aliexpress.com, noi vă recomandăm să rulaţi SpyHunter şi să înlăturaţi imediat adware-ul care le cauzează. Dacă preferaţi să faceţi cumpărături pe Alieexpress, îl puteţi accesa direct şi veţi găsi produsele dorite acolo. 

Showing Activities.aliexpress.com pop-ups

De ce sunt pop up-urile Activities.aliexpress.com atât de personale?

După cum a raportat unul dintre utilizatori, „Pop-up-urile Activities.aliexpress.com tot timpul mă informează despre oferte care au legătură cu produsele la care m-am uitat recent. Deci, deseori mă surprind apăsând pe ele în mod inconştient. Puteţi explica de ce se întâmplă acest lucru?” Virusul pop-up Activities.aliexpress.com foloseşte cookies. Înseamnă că acest program este capabil să vadă pe ce pagini navigaţi, ce produse căutaţi, care este adresa dumneavoastră de IP, geolocaţia şi aşa mai departe. În concluzie, având istoricul navigărilor dumneavoastră, este floare la ureche pentru terţele publicitare să pregătească reclame atrăgătoare. 

Cum poate această platformă publicitară să îmi atace calculatorul?

Activities.aliexpress.com este un adware promovat cu ajutorul pachetelor de software. Deci, nu este necesar să mai menţionăm că trebuie să verificaţi fiecare freeware/shareware înainte de a-l instala. Pentru a monitoriza corect procesul de instalare, trebuie să selectaţi opţiunea de instalare Avansată sau Personalizată şi să analizaţi informaţiile oferite în căsuţele de selectat. Dacă surprindeţi oferte de a instala browser add-ons, bare de unelte, plugin-uri sau alte aplicaţii cu care nu sunteţi familiarizat, debifaţi căsuţele marcate în dreptul acestora. În mod contrar, reclamele de tip pop-up de la Activities.aliexpress.com pot apărea pe ecranul dumneavoastră iar şi iar.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Reclamele Activities.aliexpress.com sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Reclamele Activities.aliexpress.com. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Reclamele Activities.aliexpress.com 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Reclamele Activities.aliexpress.com (2015-12-02)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Reclamele Activities.aliexpress.com (2015-12-02)

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook