Scala de severitate:  
  (10/100)

Elimină reclamele MediaPlayersvideos 1.1

12

Ce este MediaPlayersvideos 1.1?

MediaPlayersvideos 1.1 (de asemenea, cunoscut ca şi  MediaPlayersvideos) este un program cu potenţial nedorit ce vă poate înşela în a crede că este capabil de a îmbunătăţi rezoluţia videoclipurilor pe care le vizionaţi pe diferite website-uri. Dacă încă nu aveţi instalată această aplicaţie în calculatoarele dumneavoastră, vă recomandăm să staţi departe de ea deoarece se pare că este doar un alt adware şi program cu potenţial nedorit ce caută să promoveze website-uri terţe prin livrarea enervantelor reclame de tip pop-up. Dacă citiţi acest articol, putem ghici că fie sunteţi foarte interesat de infecţii ale calculatoarelor sau aţi observat recent „Ads by MediaPlayer videos 1.1” pe browserul web şi aţi decis să investigaţi ce fel de program este acesta. Dacă citiţi acest articol din cauza ultimului motiv, atunci trebuie să fiţi foarte atent şi să evitaţi să apăsaţi pe acele reclame cu toate că par atrăgătoare. Păstraţi în minte faptul că acestea conţin link-uri sponsorizate şi caută să vă redirecţioneze către site-uri predeterminate. Din nefericire, câteva dintre redirecţionările MediaPlayersvideos 1.1  pot fi maliţioase şi vă pot redirecţiona către website-uri nesigure. Apropo, nu subestimaţi faptul că aceste programe de tip adware utilizează cookie-uri pentru a investiga obiceiurile de navigare ale utilizatorilor. Cu toate că a fost menţionat că acestea nu fură date sensibile, nu refuzaţi faptul că acest adware poate fi afectat de criminali cibernetici şi utilizat pentru a urmări apăsările pe taste pentru a fura date personale. Pentru a ajunge la o concluzie. cu toate că virusul MediaPlayersvideos 1.1  nu este maliţios, acesta este absolut inutil şi poate reprezenta un risc pentru securitatea cibernetică. Prin urmare, scăpaţi de el utilizând un anti-spyware de încredere, precum SpyHunter.

 

Cum poate  MediaPlayersvideos 1.1 să îmi infecteze calculatorul?

MediaPlayersvideos 1.1 a fost clasificat ca şi un program cu potenţial nedorit imediat după ce experţii în securitate l-au găsit ataşat unui software gratuit ca şi component adiţional. Această metodă de distribuţie aşa numită „la pachet” nu este corectă datorită faptului că această aplicaţie terţă, de obicei, se infiltrează în calculatoare neobservată. Diverse add-ons, plugin-uri, bare de unelte şi extensii sunt indicate într-o manieră înşelătoare astfel încât să rămână neatinse şi neobservate. În cazul în care doriţi să deselectaţi toate componentele adiţionale, trebuie să selectaţi opţiunea de instalare Avansată sau Personalizată şi să monitorizaţi întregul proces de instalare. Căutaţi căsuţele ce pretind că acceptaţi să instalaţi programe nefamiliare, precum MediaPlayersvideos 1.1. Dacă nu doriţi să faceţi acest lucru, puteţi obţine experienţa de browser hijacking şi reclame continue ale MediaPlayersvideos 1.1 pe browserul dumneavoastră. Apropo, acest program poate, de asemenea, cauza apariţia reclamelor înşelătoare ce vă anunţă că trebuie să vă actualizaţi browserul, Java, Flash Player sau orice alt program. Vă rugăm, ignoraţi astfel de pop-up-uri deoarece acestea sunt utilizate în general pentru a face oamenii să instaleze alte adware-uri, hijacker-uri, şi programe cu potenţial nedorit în sistem. Pentru a opri redirecţionările intrusive, reclamele, alertele, încetinirile şi alte probleme, trebuie să înlăturaţi acest adware din sistem imediat. 

Cum să înlătur virusul MediaPlayersvideos 1.1?

Redirecţionările şi reclamele de tip pop-up de la MediaPlayersvideos 1.1 pot cauza diverse probleme asociate cu calculatorul, precum încetiniri ale sistemului, infiltrarea altor programe nedorite sau chiar şi pierderea de date personale identificabile. Cu toate că este posibil ca nimic din ce a fost precizat anterior să aibă loc, este mai bine să fiţi pregătit pentru acest lucru şi să preveniţi din a se întâmpla. 

Puteţi înlătura automat MediaPlayersvideos 1.1 cu ajutorul unuia dintre aceste programe: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware Recomandăm aceste aplicaţii deoarece pot şterge cu uşurinţă potenţialele programe nedorite şi viruşi cu toate fişierele şi intrările lor în regiştri ce sunt asociate cu ele.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Reclame de la MediaPlayersvideos 1.1 sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Reclame de la MediaPlayersvideos 1.1. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Reclame de la MediaPlayersvideos 1.1 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Reclame de la MediaPlayersvideos 1.1 (2015-06-11)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Reclame de la MediaPlayersvideos 1.1 (2015-06-11)
Reclame de la MediaPlayersvideos 1.1 captură de ecran
Reclame de la MediaPlayersvideos 1.1 captură de ecran
Meniu Rapid: Manual de înlăturare a reclamelor MediaPlayersvideos 1.1
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi MediaPlayersvideos 1.1 din sistemele Windows 7 / Vista / XP

 • Apăsaţi pe Start Control Panel Programs and Features (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Add/Remove Programs)

Înlăturaţi MediaPlayersvideos 1.1 din sistemele Windows 10 / Windows 8

 • Dacă sunteţi utilizator de Windows 10 / Windows 8, atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Uninstall a Program.
Dezinstalează MediaPlayersvideos 1.1 şi programele ce au legătură cu acesta
 • Aici, uitaţi-vă după MediaPlayersvideos 1.1 sau după orice alt program suspect instalat.
 • Dezinstalează-le şi apasă pe OK pentru a salva aceste schimbări.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare suspectă şi selectaţi 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi MediaPlayersvideos 1.1 din sistemul Mac OS X

Dacă utilizaţi OS X, apăsaţi pe butonul Go din partea stângă sus a ecranului şi selectaţi Applications.

Apăsaţi pe 'Go' şi selectaţi 'Applications'

Aşteptaţi până când vedeţi un dosar cu Applications şi căutaţi MediaPlayersvideos 1.1 sau orice alt program suspect din el. Acum, apăsaţi pe fiecare dintre aceste intrări şi selectaţi Move to Trash.

Apăsaţi pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi MediaPlayersvideos 1.1 din Internet Explorer (IE)

Înlăturaţi reclamele periculoase
 • Deschideţi Internet Explorer, apăsaţi pe căsuţa Gear (meniul IE) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi alegeţi Manage Add-ons.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Manage add-ons'
 • Vi se va deschide o fereastră cu Manage Add-ons. Aici, căutaţi MediaPlayersvideos 1.1 şi alte plugin-uri suspecte. Dezactivaţi aceste intrări prin apăsarea lui Disable.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Disable'. Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
 • Apăsaţi pe căsuţa gear (meniu) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi selectaţi Internet Options. Rămâneţi în tab-ul General.
 • Aici, înlăturaţi URL-ul maliţios şi de preferabil introduceţi un nume de domeniu. Apăsaţi pe Apply pentru a salva modificările.
Ştergeţi URL-ul maliţios, introduceţi numele de domeniu dorit şi apăsaţi pe 'Apply' pentru a salva modificările Resetaţi Internet Explorer
 • Apăsaţi din nou pe căsuţa gear (meniu), şi selectaţi Internet options. Mergeţi la tab-ul Advanced.
 • Aici, selectaţi Reset.
 • Când sunteţi în noua fereastră, verificaţi Delete personal settings şi selectaţi din nou MediaPlayersvideos 1.1 pentru a finaliza înlăturarea MediaPlayersvideos 1.1.
Mergeţi la tab-ul 'Advanced' şi apăsaţi pe butonul de 'Reset'. Acum selectaţi 'Delete personal settings' şi apăsaţi din nou pe butonul 'Reset'.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi MediaPlayersvideos 1.1 din Mozilla Firefox (FF)

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi Mozilla Firefox, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Add-ons Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Add-ons'
 • Aici, selectaţi MediaPlayersvideos 1.1 şi alte plugin-uri chestionabile. Apăsaţi pe Remove pentru a şterge aceste intrări.
Selectaţi 'Extensions' şi căutaţi intrările maliţioase. Apăsaţi pe 'Remove' pentru a le elimina pe toate. Resetaţi Mozilla Firefox
 • Apăsaţi pe meniul Firefox din partea stângă sus şi apăsaţi pe semnul întrebării. Aici, alegeţi Troubleshooting Information.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi apoi pe '?'. Selectaţi 'Troubleshooting Information'.
 • Acum, veţi vedea un mesaj Reset Firefox to its default state cu butonul pentru Reset Firefox. Apăsaţi pe acest buton de mai multe ori şi finalizaţi înlăturarea MediaPlayersvideos 1.1.
Apăsaţi pe butonul de 'Reset Firefox' de două ori.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi MediaPlayersvideos 1.1 din Google Chrome

Ştergeţi plug-urile maliţioase.
 • Deschideţi Google Chrome, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Tools Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu. Selectaţi 'Tools' şi 'Extensions'.
 • Aici, selectaţi MediaPlayersvideos 1.1 şi alte plugin-uri maliţioase şi selectaţi căsuţa de gunoi pentru a şterge aceste intrări.
Căutaţi intrările maliţioase şi ştergeţi fiecare dintre ele apăsând pe căsuţa de Coş de gunoi.
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din nou şi alegeţi Settings Manage Search engines de sub secţiunea Search.
Atunci când sunteţi în 'Settings', selectaţi 'Manage search engines...'.
 • Când sunteţi în Search Engines..., înlăturaţi site-urile de căutare maliţioase. Ar trebui să lasaţi doar Google sau numele de domeniu preferat de dumneavoastră.
Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase Resetaţi Google Chrome
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din dreapta sus a Google Chrome şi selectaţi Settings.
 • Daţi în jos până la capătul paginii şi apăsaţi pe Reset browser settings.
Când sunteţi în 'Settings', daţi în jos până la butonul de 'Settings' după care apăsaţi pe el
 • Apăsaţi pe Reset pentru a confirma această secţiune şi pentru a finaliza înlăturarea lui MediaPlayersvideos 1.1.
Apăsaţi pe butonul 'Reset' pentru a finaliza eliminarea
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi MediaPlayersvideos 1.1 din Safari

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din meniul din stânga sus al ecranului. Odată ce aţi făcut acest lucru, selectaţi Preferences.
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Preferences'
 • Aici, selectaţi Extensions şi căutaţi MediaPlayersvideos 1.1 sau alte intrări suspecte. Apăsaţi pe butonul de Uninstall pentru a le elimina pe toate.
Mergeţi la 'Extensions' şi dezinstalaţi reclamele maliţioase Resetaţi Safari
 • Deschideţi browser-ul Safari şi apăsaţi pe secţiunea de meniu cu Safari din partea stângă sus a ecranului. Aici, selectaţi Reset Safari....
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Reset Safari...'
 • Acum, veţi vedea o fereastră de dialog detaliată oferind opţiuni de resetare. Toate acele opţiuni sunt în general verificate, însă puteţi specifica pe care doriţi să le resetaţi. Apăsaţi pe butonul Reset pentru a finaliza procesul de înlăturare a MediaPlayersvideos 1.1.
Selectaţi toate opţiunile şi apăsaţi pe butonul 'Reset'

Înlăturarea completă a Ads by MediaPlayersvideos 1.1

După dezinstalarea acestui program cu potenţial nedorit (PUP) şi repararea tuturor browserelor web, vă recomandăm să vă scanaţi sistemul PC-ului cu un anti- spyware sigur. Acest lucru vă va ajuta să eliminaţi urmele din regiştri a MediaPlayersvideos 1.1 şi de asemenea, să identificaţi paraziţii asociaţi sau alte infecţii malware posibile din calculatorul dumneavoastră. Pentru acest lucru, puteţi folosi eliminatorul nostru de malware, ce este foarte sigur: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook