Scala de severitate:  
  (10/100)

Elimină reclamele LaSuperba

12

Ce este LaSuperba?

La Superba este o aplicaţie cu potenţial nedorit, care a fost dezvoltată cu un singur scop –  să genereze venituri din publicitate. O cercetare de malware recent iniţiată a descoperit că această aplicaţie caută să îşi mulţumească dezvoltatorii prin colectarea de click-uri, cauzând redirecţionări, trimiţând trafic website-urilor afiliate şi aşa mai departe. Prin urmare, să nu credeţi cumva că adware-ul LaSuperba vă va oferi cele mai bune oferte, cupoane, coduri promoţionale, reduceri şi alte lucruri ce au legătură cu cumpărăturile care ar trebui să fie utilizate pentru ca dumneavoastră să economisiţi timp şi bani. Din contră, dacă această aplicaţie intră în sistem, poate cauza haos pe parcursul navigărilor dumneavoastră şi să vă risipească timpul preţios. 

De obicei, acest adware exploatează vulnerabilităţile browserului dumneavoastră şi se infiltrează în sistem cu ajutorul altor freeware-uri şi shareware-uri. Deoarece este compatibil cu Google Chrome, Mozilla Firefox şi Internet Explorer, efectele secundare ale lui LaSuperba vor fi simţite pe fiecare din ele, fără excepţie. În primul rând, acest adware va începe să consume resursele PC-ului şi prin urmare va cauza încetiniri, blocări şi terminarea programelor. În plus, poate începe să iniţieze diverse campanii publicitare care, fiind blând acum, vă vor enerva la culme. Cu acest adware instalat, de fiecare dată când veţi încerca să navigaţi pe net va fi o misiune imposibilă din moment ce poate genera sute de reclame intrusive de tip pop-up, pop-unders, banere, in-text links şi alte forme de reclame. În timp ce reclamele LaSuperba sunt foarte enervante, miezul problemei nu este reprezentat de reclame. În mod normal, ar trebui să fiţi îngrijorat de faptul dacă acel conţinut de la „Ads by LaSuperba” este de încredere. De notat este că reclamele generate de către această extensie sprijinită de reclame poate deghiza conţinut terţ care poate varia de la diverse mărfuri, software, ştiri, etc. la conţinut adult, cazino, premii şi alte lucruri dubioase. Prin urmare, indiferent dacă apăsaţi pe una dintre aceste reclame din curiozitate sau din întâmplare, puteţi experimenta o redirecţionare LaSuperba şi, în cel mai rău caz, să sfârşiţi cu o altă infecţie în calculator. Totuşi, asta nu e tot. Acest software dubios de asemenea reprezintă un risc la adresa intimităţii dumneavoastră. Poate lăsa un software de urmărire (cookies) pe fiecare browser şi poate începe să analizeze activităţile şi obiceiurile dumneavoastră de navigare. Prin urmare, pentru a minimiza riscul de a pierde date senzitive precum şi expunerea maşinii dumneavoastră la diverse ameninţări cibernetice, recomandarea noastră ar fi să instalaţi SpyHunter sau un alt anti-malware reputabil, să efectuaţi o scanare completă a sistemului şi să eliminaţi fără întârziere virusul LaSuperba.

Ads by LaSuperba

Cum poate LaSuperba să îmi atace calculatorul?

Nu sunteţi doritor să primiţi reclame LaSuperba? Nu sunteţi încântat în a vizita website-uri către care veţi fi condus de redirecţionările LaSuperba? Atunci ar trebui să preveniţi infiltrarea acestui adware. Din moment ce este răspândit la pachet cu alte freeware-uri şi shareware-uri, nu vă grăbiţi atunci când instalaţi diverşi administratori de descărcare, media playere, şi creatori PDF, indiferent de cât de încredere par a fi, şi cât de încrezătoare poate fi sursa de descărcare. Asiguraţi-vă că tot timpul alegeţi opţiunea de instalare Avansată sau Personalizată şi verificaţi fiecare pas cu atenţie sporită. În acest mod, veţi obţine abilitatea de a vedea şi deselecta toate „descărcările opţionale”, inclusiv LaSuperba.

Cum să înlătur virusul LaSuperba?

LaSuperba poate fi eliminat manual sau automat. Indiferent de mod, noi vă recomandăm să utilizaţi un anti-spyware de încredere pentru a scăpa de toate PUP-urile, viruşi, malware care pot fi în maşina dumneavoastră:

Puteţi înlătura automat LaSuperba cu ajutorul unuia dintre aceste programe: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware Recomandăm aceste aplicaţii deoarece pot şterge cu uşurinţă potenţialele programe nedorite şi viruşi cu toate fişierele şi intrările lor în regiştri ce sunt asociate cu ele.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Reclame de la LaSuperba sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Reclame de la LaSuperba. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Reclame de la LaSuperba 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Reclame de la LaSuperba (2015-11-12)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Reclame de la LaSuperba (2015-11-12)
Reclame de la LaSuperba captură de ecran
Reclame de la LaSuperba captură de ecranReclame de la LaSuperba captură de ecran
Meniu Rapid: Manual de înlăturare a reclamelor LaSuperba
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi LaSuperba din sistemele Windows 7 / Vista / XP

 • Apăsaţi pe Start Control Panel Programs and Features (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Add/Remove Programs)

Înlăturaţi LaSuperba din sistemele Windows 10 / Windows 8

 • Dacă sunteţi utilizator de Windows 10 / Windows 8, atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Uninstall a Program.
Dezinstalează LaSuperba şi programele ce au legătură cu acesta
 • Aici, uitaţi-vă după LaSuperba sau după orice alt program suspect instalat.
 • Dezinstalează-le şi apasă pe OK pentru a salva aceste schimbări.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare suspectă şi selectaţi 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi LaSuperba din sistemul Mac OS X

Dacă utilizaţi OS X, apăsaţi pe butonul Go din partea stângă sus a ecranului şi selectaţi Applications.

Apăsaţi pe 'Go' şi selectaţi 'Applications'

Aşteptaţi până când vedeţi un dosar cu Applications şi căutaţi LaSuperba sau orice alt program suspect din el. Acum, apăsaţi pe fiecare dintre aceste intrări şi selectaţi Move to Trash.

Apăsaţi pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi LaSuperba din Internet Explorer (IE)

Înlăturaţi reclamele periculoase
 • Deschideţi Internet Explorer, apăsaţi pe căsuţa Gear (meniul IE) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi alegeţi Manage Add-ons.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Manage add-ons'
 • Vi se va deschide o fereastră cu Manage Add-ons. Aici, căutaţi LaSuperba şi alte plugin-uri suspecte. Dezactivaţi aceste intrări prin apăsarea lui Disable.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Disable'. Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
 • Apăsaţi pe căsuţa gear (meniu) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi selectaţi Internet Options. Rămâneţi în tab-ul General.
 • Aici, înlăturaţi URL-ul maliţios şi de preferabil introduceţi un nume de domeniu. Apăsaţi pe Apply pentru a salva modificările.
Ştergeţi URL-ul maliţios, introduceţi numele de domeniu dorit şi apăsaţi pe 'Apply' pentru a salva modificările Resetaţi Internet Explorer
 • Apăsaţi din nou pe căsuţa gear (meniu), şi selectaţi Internet options. Mergeţi la tab-ul Advanced.
 • Aici, selectaţi Reset.
 • Când sunteţi în noua fereastră, verificaţi Delete personal settings şi selectaţi din nou LaSuperba pentru a finaliza înlăturarea LaSuperba.
Mergeţi la tab-ul 'Advanced' şi apăsaţi pe butonul de 'Reset'. Acum selectaţi 'Delete personal settings' şi apăsaţi din nou pe butonul 'Reset'.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi LaSuperba din Mozilla Firefox (FF)

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi Mozilla Firefox, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Add-ons Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Add-ons'
 • Aici, selectaţi LaSuperba şi alte plugin-uri chestionabile. Apăsaţi pe Remove pentru a şterge aceste intrări.
Selectaţi 'Extensions' şi căutaţi intrările maliţioase. Apăsaţi pe 'Remove' pentru a le elimina pe toate. Resetaţi Mozilla Firefox
 • Apăsaţi pe meniul Firefox din partea stângă sus şi apăsaţi pe semnul întrebării. Aici, alegeţi Troubleshooting Information.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi apoi pe '?'. Selectaţi 'Troubleshooting Information'.
 • Acum, veţi vedea un mesaj Reset Firefox to its default state cu butonul pentru Reset Firefox. Apăsaţi pe acest buton de mai multe ori şi finalizaţi înlăturarea LaSuperba.
Apăsaţi pe butonul de 'Reset Firefox' de două ori.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi LaSuperba din Google Chrome

Ştergeţi plug-urile maliţioase.
 • Deschideţi Google Chrome, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Tools Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu. Selectaţi 'Tools' şi 'Extensions'.
 • Aici, selectaţi LaSuperba şi alte plugin-uri maliţioase şi selectaţi căsuţa de gunoi pentru a şterge aceste intrări.
Căutaţi intrările maliţioase şi ştergeţi fiecare dintre ele apăsând pe căsuţa de Coş de gunoi.
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din nou şi alegeţi Settings Manage Search engines de sub secţiunea Search.
Atunci când sunteţi în 'Settings', selectaţi 'Manage search engines...'.
 • Când sunteţi în Search Engines..., înlăturaţi site-urile de căutare maliţioase. Ar trebui să lasaţi doar Google sau numele de domeniu preferat de dumneavoastră.
Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase Resetaţi Google Chrome
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din dreapta sus a Google Chrome şi selectaţi Settings.
 • Daţi în jos până la capătul paginii şi apăsaţi pe Reset browser settings.
Când sunteţi în 'Settings', daţi în jos până la butonul de 'Settings' după care apăsaţi pe el
 • Apăsaţi pe Reset pentru a confirma această secţiune şi pentru a finaliza înlăturarea lui LaSuperba.
Apăsaţi pe butonul 'Reset' pentru a finaliza eliminarea
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi LaSuperba din Safari

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din meniul din stânga sus al ecranului. Odată ce aţi făcut acest lucru, selectaţi Preferences.
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Preferences'
 • Aici, selectaţi Extensions şi căutaţi LaSuperba sau alte intrări suspecte. Apăsaţi pe butonul de Uninstall pentru a le elimina pe toate.
Mergeţi la 'Extensions' şi dezinstalaţi reclamele maliţioase Resetaţi Safari
 • Deschideţi browser-ul Safari şi apăsaţi pe secţiunea de meniu cu Safari din partea stângă sus a ecranului. Aici, selectaţi Reset Safari....
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Reset Safari...'
 • Acum, veţi vedea o fereastră de dialog detaliată oferind opţiuni de resetare. Toate acele opţiuni sunt în general verificate, însă puteţi specifica pe care doriţi să le resetaţi. Apăsaţi pe butonul Reset pentru a finaliza procesul de înlăturare a LaSuperba.
Selectaţi toate opţiunile şi apăsaţi pe butonul 'Reset'

Înlăturarea completă a Ads by LaSuperba

După dezinstalarea acestui program cu potenţial nedorit (PUP) şi repararea tuturor browserelor web, vă recomandăm să vă scanaţi sistemul PC-ului cu un anti- spyware sigur. Acest lucru vă va ajuta să eliminaţi urmele din regiştri a LaSuperba şi de asemenea, să identificaţi paraziţii asociaţi sau alte infecţii malware posibile din calculatorul dumneavoastră. Pentru acest lucru, puteţi folosi eliminatorul nostru de malware, ce este foarte sigur: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook