Scala de severitate:  
  (10/100)

Elimină reclamele GameZooks

123

GameZooks. Ce fel de software este şi ce ar trebui să ştiţi despre el?

GameZooks este un browser plugin gratuit care oferă acces la sute de jocuri Flash. Totuşi, această aplicaţie a deschis deja diverse discuţii între utilizatorii de pe Internet, şi majoritatea se plâng de faptul că această aplicaţie nu a fost aşteptată în calculatoarele lor. Pentru a fi mai precis, este acuzată pentru metoda de distribuţie nedreaptă şi clasificată ca şi virus. Utilizatorii de internet pretind că GameZooks a cauzat pop ups-uri constante, reclame deschise pe file noi, încetiniri şi blocări de sistem. 

Ca urmare, am testat această aplicaţie şi am descoperit că este un alt adware care de asemenea, poate fi adăugat în categoria de „programe cu potenţial nedorit” PUP-uri. Cu toate că jocurile de tip flash pe care le oferă pot fi accesate pe website-urile lor oficiale, acest plugin este distribuit ca şi ataşament al altor freeware-uri şi shareware-uri. Acest lucru explică faptul că utilizatorii de internet sunt confuzi de prezenţa virusului GameZooks în calculatoarele lor atunci când nu l-au instalat manual. Dacă este instalat, poate instala un plugin pe Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer şi pe alte browsere de internet ce pot fi găsite în calculator. În plus, poate corupe diverse setări şi poate urmări activităţile utilizatorului pe internet pentru a afla mai multe despre obiceiurile lui / ei de navigare. Pentru acest lucru, GameZooks instalează cookies de urmărire şi colectează termenii de căutare a-i utilizatorului, investighează cele mai frecvent vizitate website-uri, datele introduse pe acestea, click-urile, adresa de IP, locaţia PC-ului, adresa de email şi aşa mai departe. Cu toate că nu pare periculos, colectarea de date şi oferirea acestora unor terţe fără a cere permisiunea nu este nicidecum o activitate corectă. 

GameZooks adware screenshot - GameZooks ads, and the official website of the app

Apropo, GameZooks este un tip de adware care poate afişa atât reclame de încredere cât şi înşelătoare. Dacă aţi inspectat website-ul oficial al acestuia, aţi văzut că este plin de banere şi link-uri in text care promovează jocuri şi servicii chestionabile. Din nefericire, odată instalat acest plugin, puteţi primi un flux continuu de reclame de tip pop-up, banere, pop-unders, link-uri in text, etc. Acest tip de conţinut este în principal clasificat ca şi “Ads by GameZooks,” “GameZooks Ads,”, “Powered by GameZooks,” şi aşa mai departe. Acesta poate conţine nu doar oferte comerciale, dar şi oferte de actualizare software (Java, Flash Player, Media Player, etc.), să vă verificaţi gratuit calculatorul de viruşi, să participaţi la chestionare şi alte servicii similare care sunt foarte dubioase. Amintiţi-vă că GameZooks este un PUP, şi că este posibil să promoveze website-uri terţe, deci să nu fiţi surprins dacă sfârşiţi pe un website infecţios după ce aţi apăsat pe reclamele acestuia. Pentru a vă proteja calculatorul de diverse ameninţări de PC, vă recomandăm să vi-l securizaţi cu SpyHunter sau cu un alt anti-spyware şi să eliminaţi chiar acum virusul GameZooks. 

Cum poate GameZooks să îmi infecteze calculatorul?

Cu toate că adware-ul GameZooks are un website oficial, acest plugin nu poate fi descărcat decât la pachet cu alte freeware-uri şi shareware-uri. Înseamnă că este dificil să îl instalaţi cu un motiv anume. Infecţia cu GameZooks poate apărea în cazul în care aţi eşuat în a monitoriza procesul de instalare al freeware-ului. Dacă doriţi să menţineţi stabil calculatorul şi în siguranţă faţă de PUP-uri, atunci tot timpul trebuie să verificaţi setările Avansate / Personalizate şi să monitorizaţi cu atenţie întreg procesul. În mod contrar, puteţi sări peste „descărcările opţionale” nedetectate şi să le lăsaţi marcate ca şi implicit ceea ce înseamnă că în mod inconştient sunteţi de acord cu instalarea lor. În cazul în care deja aţi instalat GameZooks, eliminaţi-l imediat. Pentru a descoperi ghidul de eliminare GameZooks, continuaţi să citiţi pe Pagina 2. 

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Reclame de la GameZooks sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Reclame de la GameZooks. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Reclame de la GameZooks 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Reclame de la GameZooks (2016-01-08)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Reclame de la GameZooks (2016-01-08)

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook