Scala de severitate:  
  (11/100)

Elimină reclamele DNS Unblocker

12

Ce este DNS Unblocker?

DNS Unblocker poate fi descărcat în sistem crezând că este o extensie foarte utilă, care poate fi folosită pentru a debloca accesul care este blocat pe web. Cu toate acestea, vă vom dezamăgi deoarece aceasta nu este singura activitate ce poate fi cauzată în calculatorul dumneavoastră după instalarea acestei aplicaţii. Indiferent de faptul că această aplicaţie vă poate ajuta cu uşurinţă să vedeţi ceea ce aveţi nevoie, de asemenea poate să şi afişeze notificări continue de tip pop-up pe durata navigărilor. Puteţi începe să observaţi link-uri in-text, reclame de tip baner şi alt conţinut similar în timp ce vizitaţi website-urile favorite. De fapt, reclamele de la DNS Unblocker au enervat mii de utilizatori de PC, iar dacă dumneavoastră sunteţi unul dintre aceştia, trebuie să realizaţi că acestea apar deoarece aveţi de a face cu un program de tip adware. Dacă veţi apăsa pe oricare dintre reclamele acestuia, veţi observa că va încerca să vă redirecţioneze către website-urile asociate lui DNS Unblocker, care încearcă să îşi mărească popularitatea sau vânzările. Chiar dacă arată ca ceva inofensiv trebuie să reţineţi că aceste site-uri terţe nu sunt verificate în mod adecvat, deci puteţi sfârşi pe un website foarte dubios. De asemenea, astfel de extensii pot urmări destul de uşor utilizatorii de PC şi să colecteze informaţii care au legătură cu activitatea de navigare. Dacă nu doriţi să dezvăluiţi şi altora cele mai vizitate website-uri de către dumneavoastră şi datele pe care le introduceţi atunci când le vizitaţi, ar trebui să înlăturaţi DNS Unblocker. Cel mai uşor mod prin care puteţi reuşi acest lucru este printr-o scanare a PC-ului cu SpyHunter.

DNSUnblocker

Cum poate DNS Unblocker să se arate în calculatorul meu?

Adware-ul DNS Unblocker este foarte asemănător cu DNS Unlocker, care a deranjat mii de utilizatori de PC din întreaga lume. Dacă unul dintre aceste programe s-a arătat în calculatorul dumneavoastră, trebuie să vă amintiţi ce freeware sau shareware aţi instalat recent. Menţionăm acest lucru deoarece aceste două programe au fost răspândite activ cu ajutorul metodei „la pachet”. Această metodă este o tehnică de distribuţie legitimă, însă există multe întrebări puse la adresa ei deoarece oamenii nu sunt în mod adecvat atenţionaţi despre instalarea componentelor suplimentare. Pentru a afla mai multe despre componentele adăugate freeware-ului pe care aveţi de gând să îl instalaţi, ar trebui să selectaţi metoda de instalare Avansată sau Personalizată. Desigur, este recomandată şi citirea Politicii de Confidenţialitate şi Termenilor de Utilizare. Dacă puteţi vedea clar că virusul DNS Unblocker s-a infiltrat deja în calculatorul dumneavoastră, ar trebui să urmaţi ghidul oferit mai jos şi să îl înlăturaţi din calculatorul dumneavoastră. 

DNS Unblocker FAQ: 

Întrebare: Constant, văd reclame de la DNS Unblocker pe parcursul navigărilor mele. De ce nu apar când folosesc calculatorul prietenului meu? Mi se pare foarte suspect…

Răspuns: Reclamele de la DNS Unblocker pot fi observate doar de cei a căror calculatoare sunt afectate de către acest program de tip adware. În mod normal, programele care aparţin acestei categorii sunt browser add-ons, extensii şi plugin-uri dubioase. Dacă doriţi să le evitaţi, ar trebui să luaţi în considerare un anti-spyware de încredere, precum SpyHunter, care vă poate ajuta să preveniţi infiltrarea virusului DNS Unblocker şi a altor aplicaţii chestionabile. Acest program poate fi utililizat şi pentru eliminarea acestui adware din sistem. 

Întrebare: Am încercat să înlătur virusul DNS Unblocker din calculatorul meu, însă nu îi pot găsi fişierele sale în listele mele de fişiere şi extensii. Mă puteţi ajuta să înlătur această chestie enervantă?

Răspuns: DNS Unblocker, exact ca şi DNS Unlocker, nu este un virus. Cu toate acestea, a fost adăugat listei de programe cu potenţial nedorit şi a adware-urilor, ceea ce înseamnă că puteţi elimina acest program cu ajutorul unui anti-spyware actualizat. Reţineţi că opţiunea de înlăturare automată vă poate ajuta să vă asiguraţi că PC-ul dumneavoastră este în siguranţă. 

Puteţi înlătura automat DNS Unblocker cu ajutorul unuia dintre aceste programe: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware Recomandăm aceste aplicaţii deoarece pot şterge cu uşurinţă potenţialele programe nedorite şi viruşi cu toate fişierele şi intrările lor în regiştri ce sunt asociate cu ele.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Reclame de la DNS Unblocker sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Reclame de la DNS Unblocker. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Reclame de la DNS Unblocker 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Reclame de la DNS Unblocker (2015-09-30)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Reclame de la DNS Unblocker (2015-09-30)
Reclame de la DNS Unblocker captură de ecran
Reclame de la DNS Unblocker captură de ecranReclame de la DNS Unblocker captură de ecran
Meniu Rapid: Manual de înlăturare a reclamelor DNS Unblocker
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi DNS Unblocker din sistemele Windows 7 / Vista / XP

 • Apăsaţi pe Start Control Panel Programs and Features (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Add/Remove Programs)

Înlăturaţi DNS Unblocker din sistemele Windows 10 / Windows 8

 • Dacă sunteţi utilizator de Windows 10 / Windows 8, atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Uninstall a Program.
Dezinstalează DNS Unblocker şi programele ce au legătură cu acesta
 • Aici, uitaţi-vă după DNS Unblocker sau după orice alt program suspect instalat.
 • Dezinstalează-le şi apasă pe OK pentru a salva aceste schimbări.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare suspectă şi selectaţi 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi DNS Unblocker din sistemul Mac OS X

Dacă utilizaţi OS X, apăsaţi pe butonul Go din partea stângă sus a ecranului şi selectaţi Applications.

Apăsaţi pe 'Go' şi selectaţi 'Applications'

Aşteptaţi până când vedeţi un dosar cu Applications şi căutaţi DNS Unblocker sau orice alt program suspect din el. Acum, apăsaţi pe fiecare dintre aceste intrări şi selectaţi Move to Trash.

Apăsaţi pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi DNS Unblocker din Internet Explorer (IE)

Înlăturaţi reclamele periculoase
 • Deschideţi Internet Explorer, apăsaţi pe căsuţa Gear (meniul IE) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi alegeţi Manage Add-ons.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Manage add-ons'
 • Vi se va deschide o fereastră cu Manage Add-ons. Aici, căutaţi DNS Unblocker şi alte plugin-uri suspecte. Dezactivaţi aceste intrări prin apăsarea lui Disable.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Disable'. Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
 • Apăsaţi pe căsuţa gear (meniu) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi selectaţi Internet Options. Rămâneţi în tab-ul General.
 • Aici, înlăturaţi URL-ul maliţios şi de preferabil introduceţi un nume de domeniu. Apăsaţi pe Apply pentru a salva modificările.
Ştergeţi URL-ul maliţios, introduceţi numele de domeniu dorit şi apăsaţi pe 'Apply' pentru a salva modificările Resetaţi Internet Explorer
 • Apăsaţi din nou pe căsuţa gear (meniu), şi selectaţi Internet options. Mergeţi la tab-ul Advanced.
 • Aici, selectaţi Reset.
 • Când sunteţi în noua fereastră, verificaţi Delete personal settings şi selectaţi din nou DNS Unblocker pentru a finaliza înlăturarea DNS Unblocker.
Mergeţi la tab-ul 'Advanced' şi apăsaţi pe butonul de 'Reset'. Acum selectaţi 'Delete personal settings' şi apăsaţi din nou pe butonul 'Reset'.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi DNS Unblocker din Mozilla Firefox (FF)

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi Mozilla Firefox, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Add-ons Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Add-ons'
 • Aici, selectaţi DNS Unblocker şi alte plugin-uri chestionabile. Apăsaţi pe Remove pentru a şterge aceste intrări.
Selectaţi 'Extensions' şi căutaţi intrările maliţioase. Apăsaţi pe 'Remove' pentru a le elimina pe toate. Resetaţi Mozilla Firefox
 • Apăsaţi pe meniul Firefox din partea stângă sus şi apăsaţi pe semnul întrebării. Aici, alegeţi Troubleshooting Information.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi apoi pe '?'. Selectaţi 'Troubleshooting Information'.
 • Acum, veţi vedea un mesaj Reset Firefox to its default state cu butonul pentru Reset Firefox. Apăsaţi pe acest buton de mai multe ori şi finalizaţi înlăturarea DNS Unblocker.
Apăsaţi pe butonul de 'Reset Firefox' de două ori.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi DNS Unblocker din Google Chrome

Ştergeţi plug-urile maliţioase.
 • Deschideţi Google Chrome, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Tools Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu. Selectaţi 'Tools' şi 'Extensions'.
 • Aici, selectaţi DNS Unblocker şi alte plugin-uri maliţioase şi selectaţi căsuţa de gunoi pentru a şterge aceste intrări.
Căutaţi intrările maliţioase şi ştergeţi fiecare dintre ele apăsând pe căsuţa de Coş de gunoi.
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din nou şi alegeţi Settings Manage Search engines de sub secţiunea Search.
Atunci când sunteţi în 'Settings', selectaţi 'Manage search engines...'.
 • Când sunteţi în Search Engines..., înlăturaţi site-urile de căutare maliţioase. Ar trebui să lasaţi doar Google sau numele de domeniu preferat de dumneavoastră.
Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase Resetaţi Google Chrome
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din dreapta sus a Google Chrome şi selectaţi Settings.
 • Daţi în jos până la capătul paginii şi apăsaţi pe Reset browser settings.
Când sunteţi în 'Settings', daţi în jos până la butonul de 'Settings' după care apăsaţi pe el
 • Apăsaţi pe Reset pentru a confirma această secţiune şi pentru a finaliza înlăturarea lui DNS Unblocker.
Apăsaţi pe butonul 'Reset' pentru a finaliza eliminarea
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi DNS Unblocker din Safari

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din meniul din stânga sus al ecranului. Odată ce aţi făcut acest lucru, selectaţi Preferences.
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Preferences'
 • Aici, selectaţi Extensions şi căutaţi DNS Unblocker sau alte intrări suspecte. Apăsaţi pe butonul de Uninstall pentru a le elimina pe toate.
Mergeţi la 'Extensions' şi dezinstalaţi reclamele maliţioase Resetaţi Safari
 • Deschideţi browser-ul Safari şi apăsaţi pe secţiunea de meniu cu Safari din partea stângă sus a ecranului. Aici, selectaţi Reset Safari....
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Reset Safari...'
 • Acum, veţi vedea o fereastră de dialog detaliată oferind opţiuni de resetare. Toate acele opţiuni sunt în general verificate, însă puteţi specifica pe care doriţi să le resetaţi. Apăsaţi pe butonul Reset pentru a finaliza procesul de înlăturare a DNS Unblocker.
Selectaţi toate opţiunile şi apăsaţi pe butonul 'Reset'

Înlăturarea completă a Ads by DNS Unblocker

După dezinstalarea acestui program cu potenţial nedorit (PUP) şi repararea tuturor browserelor web, vă recomandăm să vă scanaţi sistemul PC-ului cu un anti- spyware sigur. Acest lucru vă va ajuta să eliminaţi urmele din regiştri a DNS Unblocker şi de asemenea, să identificaţi paraziţii asociaţi sau alte infecţii malware posibile din calculatorul dumneavoastră. Pentru acest lucru, puteţi folosi eliminatorul nostru de malware, ce este foarte sigur: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook