Scala de severitate:  
  (10/100)

Elimină reclamele CutThePrice

123

De ce văd ‘Ads by Cut The Price’ în calculatorul meu?

‘Ads by Cut The Price’ se arată pe ecranul calculatorului dumneavoastră dintr-un motiv. Nu ar apărea fără ajutorul browser add on-ului asociat care necesită să fie instalat cumva în sistem. În acest moment, poate fi efectuat cu ajutorul tehnicii la pachet sau cu website-urile terţe de descărcare. Site-ul oficial al acestui program nu este funcţionabil, însă nu există vreo garanţie precum că nu va fi reînnoit în viitor. Se crede că majoritatea oamenilor au instalat în mod voit acest program, crezând că îi va ajuta să economisească bani. Din nefericire, însă CutThePrice a fost creat cu alte intenţii. Imediat după ce intră în calculator şi modifică toate browserele web (IE, Mozilla Firefox, Chrome, etc.), începe să câştige bani pentru dezvoltatori prin promovarea terţelor care caută să îşi mărească popularitatea. Pentru acest lucru, această aplicaţie arată reclame comerciale de tip pop-up, in-text links, banere şi alte notificări similare pe parcursul sesiunilor de căutare efectuate de oameni. Experţii din securitate nu recomandă să apăsaţi pe reclamele Cut The Price deoarece acestea pot redirecţiona oamenii către website-uri nesigure.

Tehnic, acest browser add-on nu este un virus. A fost adăugat categoriilor de „programe cu potenţial nedorit” şi „adware”. Totuşi, tot ar trebui să fiţi atent cu această aplicaţie deoarece de asemenea, poate fi utilizată pentru a urmări activitatea dumneavoastră de navigare de pe web. Ca şi regulă, astfel de programe sunt interesate de informaţiile non-personale identificabile, ceea ce înseamnă că ceea ce colectează sunt termenii de căutare şi informaţii despre website-urile cele mai vizitate de către oameni. Totuşi, virusul CutThePrice poate să afle şi adresa de IP a calculatorului, locaţia acestuia, şi informaţiile pe care le oferiţi site-urilor dumneavoastră favorite. Pentru a preveni pierderea acestor date, cea mai bună opţiune este de a elimina acest program din sistem. Puteţi face acest lucru cu ajutorului lui SpyHunter sau cu un alt anti-spyware de încredere. 

The main page of Cut The Price and its ads

Cum se răspândeşte acest program?

De obicei, adware-ul Cut The Price este instalat în sistem la pachet cu alte programe. Puteţi sfârşi în calculator cu această extensie de browser după ce aţi descărcat un administrator de descărcare, creator PDF, software de redare video, program de înregistrare video şi un alt freeware similar. În acest mod astfel de programe câştigă bani pentru dezvoltatorii lor. Deoarece nu puteţi şti care programe gratuite ajută reclamele Cut The Price să fie răspândite, vă putem oferi nişte sfaturi pe care le puteţi utiliza atunci când instalaţi un freeware. Acestea sunt:

  • Tot timpul să citiţi Politica de Confidenţialitate şi Termenii de Utilizare atunci când alegeţi o aplicaţie gratuită;
  • Selectaţi metoda de instalare Avansată sau Personalizată în locul celei Rapide sau de Bază;
  • Urmaţi cu atenţie fiecare pas din procesul de instalare pentru a deselecta căsuţele pre-selectate care permit instalarea componentelor opţionale.

În cazul în care consideraţi că virusul CutThePrice a ajuns în calculatorul dumneavoastră deoarece nu aţi urmat aceşti paşi, ar trebui să luaţi în considerare eliminarea acestei aplicaţii. Pentru acest lucru, săriţi pe pagina 2 şi urmaţi paşii daţi acolo.  

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Reclame de la CutThePrice sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Reclame de la CutThePrice. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Reclame de la CutThePrice 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Reclame de la CutThePrice (2016-01-08)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Reclame de la CutThePrice (2016-01-08)

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook