Scala de severitate:  
  (10/100)

Elimină reclamele AllStarDeals

12

Despre AllStarDeals

AllStarDeals este un alt adware şi program cu potenţial nedorit (PUP) care vă poate ruina în totalitate experienţa de navigare. Pretinde a fi un „asistent la cumpărături” util, care ar trebui să vă ofere „cel mai mare avantaj prin compararea celor mai bune oferte, reduceri, şi promoţii de pe toate magazinele dumneavoastră online favorite”. Totuşi, în realitate, această aplicaţie este puţin diferită. A fost dezvoltată doar în scopuri publicitare şi este sponsorizată de către diverse terţe, deci, aşteptând ceva din partea acestei aplicaţii ar fi naiv.

Trebuie să acordaţi atenţie deoarece aceasta se poate infiltra în calculatoare cu ajutorul freeware-urilor / shareware-urilor. Din acest motiv este posibil ca nici măcar să nu vă daţi seama cum şi când a reuşit să se infiltreze în maşina dumneavoastră. Odată instalată, poate ataca toate browserele populare (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari), şi poate începe să iniţieze campanii publicitare după cum a fost setat. De fapt, puteţi începe să primiţi zeci de reclame de tip pop-up, banere, link-uri in text, şi alte forme de reclame care sunt clasificate ca şi “Ads by AllStarDeals” sau “AllStarDeals Ads.” Cu toate acestea, după cum este menţionat în Acordul de Utilizare:

“Compania nu are niciun control asupra acestor site-uri, fiecare având termeni de utilizare diferiţi guvernând acţiunea lor şi practici de confidenţialitate şi colectare de date independente de cele ale Companiei. Deci, Compania nu este responsabilă pentru, nici nu are control asupra, conţinutului sau politicii de confidenţialitate sau a termenilor de utilizare a acelor terţe ”

Acest lucru înseamnă că dacă veţi apăsa pe acele reclame o veţi face pe propriul risc. Atenţie la faptul că redirecţionările AllStarDeals vă pot face să vizitaţi domenii terţe îndoielnice ce pot fi implicate în distribuirea programelor cu potenţial nedorit. Mai mult, acest program de tip adware poate să vă spioneze instalând cookies şi colectând informaţii personale non-identificabile (termeni de căutare, website-uri vizitate, click-uri, adresa de IP, etc.). În plus, poate influenţa stabilitatea PC-ului şi performanţa acestuia într-un mod negativ. Prin urmare, vi se recomandă cu tărie să eliminaţi virusul AllStarDeals din sistem fără întârziere cu ajutorul lui SpyHunter sau cu un alt anti-spyware de încredere. 

Ads by AllStarDeals

Cum poate AllStarDeals să îmi invadeze calculatorul?

AllStarDeals are un website oficial. Totuşi, nu înseamnă că această aplicaţie este demnă de încredere şi că este distribuită prin mijloace corecte. De fapt, dezvoltatorii acesteia o răspândesc de obicei la pachet cu alte freeware-uri şi shareware-uri, motiv pentru care se poate infiltra în calculatoare fără a fi observată. Deci, oricând decideţi să instalaţi un freeware, asiguraţi-vă că aţi optat pentru opţiunea de instalare „Avansată” sau „Personalizată” şi deselectaţi toate căsuţele care pretind că sunteţi de acord cu instalarea lui AllStarDeals sau a oricărui alt add-on, plugin, bară de unelte sau extensie. În mod contrar, reclamele AllStarDeals, redirecţionările, şi toate încetinirile vor fi tovarăşii dumneavoastră zilnici de navigare. 

AllStarDeals FAQ

Întrebare. Ajutor! Cred că PC-ul meu este infectat cu virusul AllStarDeals. Ce ar trebui să fac?

Răspuns. În primul rând, este important să reţineţi că acest add-on NU este maliţios. Infectarea cu AllStarDeals reprezintă un potenţial risc la adresa stabilităţii şi securităţii PC-ului dumneavoastră, deci nu trebuie să vă panicaţi. Dacă aţi început să îi observaţi reclamele, să experimentaţi redirecţionări, încetiniri, şi alte probleme, în primul rând ignoraţi toate conţinuturile şi luaţi acţiunile corespunzătoare pentru a-l elimina. Pentru acest lucru, puteţi utiliza ghidul oferit mai jos:

Puteţi înlătura automat AllStarDeals cu ajutorul unuia dintre aceste programe: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware Recomandăm aceste aplicaţii deoarece pot şterge cu uşurinţă potenţialele programe nedorite şi viruşi cu toate fişierele şi intrările lor în regiştri ce sunt asociate cu ele.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Reclame de la AllStarDeals sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Reclame de la AllStarDeals. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Reclame de la AllStarDeals 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Reclame de la AllStarDeals (2015-12-05)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Reclame de la AllStarDeals (2015-12-05)
Reclame de la AllStarDeals captură de ecran
Reclame de la AllStarDeals captură de ecranReclame de la AllStarDeals captură de ecran
Meniu Rapid: Manual de înlăturare a reclamelor AllStarDeals
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi AllStarDeals din sistemele Windows 7 / Vista / XP

 • Apăsaţi pe Start Control Panel Programs and Features (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Add/Remove Programs)

Înlăturaţi AllStarDeals din sistemele Windows 10 / Windows 8

 • Dacă sunteţi utilizator de Windows 10 / Windows 8, atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Uninstall a Program.
Dezinstalează AllStarDeals şi programele ce au legătură cu acesta
 • Aici, uitaţi-vă după AllStarDeals sau după orice alt program suspect instalat.
 • Dezinstalează-le şi apasă pe OK pentru a salva aceste schimbări.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare suspectă şi selectaţi 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi AllStarDeals din sistemul Mac OS X

Dacă utilizaţi OS X, apăsaţi pe butonul Go din partea stângă sus a ecranului şi selectaţi Applications.

Apăsaţi pe 'Go' şi selectaţi 'Applications'

Aşteptaţi până când vedeţi un dosar cu Applications şi căutaţi AllStarDeals sau orice alt program suspect din el. Acum, apăsaţi pe fiecare dintre aceste intrări şi selectaţi Move to Trash.

Apăsaţi pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi AllStarDeals din Internet Explorer (IE)

Înlăturaţi reclamele periculoase
 • Deschideţi Internet Explorer, apăsaţi pe căsuţa Gear (meniul IE) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi alegeţi Manage Add-ons.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Manage add-ons'
 • Vi se va deschide o fereastră cu Manage Add-ons. Aici, căutaţi AllStarDeals şi alte plugin-uri suspecte. Dezactivaţi aceste intrări prin apăsarea lui Disable.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Disable'. Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
 • Apăsaţi pe căsuţa gear (meniu) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi selectaţi Internet Options. Rămâneţi în tab-ul General.
 • Aici, înlăturaţi URL-ul maliţios şi de preferabil introduceţi un nume de domeniu. Apăsaţi pe Apply pentru a salva modificările.
Ştergeţi URL-ul maliţios, introduceţi numele de domeniu dorit şi apăsaţi pe 'Apply' pentru a salva modificările Resetaţi Internet Explorer
 • Apăsaţi din nou pe căsuţa gear (meniu), şi selectaţi Internet options. Mergeţi la tab-ul Advanced.
 • Aici, selectaţi Reset.
 • Când sunteţi în noua fereastră, verificaţi Delete personal settings şi selectaţi din nou AllStarDeals pentru a finaliza înlăturarea AllStarDeals.
Mergeţi la tab-ul 'Advanced' şi apăsaţi pe butonul de 'Reset'. Acum selectaţi 'Delete personal settings' şi apăsaţi din nou pe butonul 'Reset'.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi AllStarDeals din Mozilla Firefox (FF)

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi Mozilla Firefox, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Add-ons Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Add-ons'
 • Aici, selectaţi AllStarDeals şi alte plugin-uri chestionabile. Apăsaţi pe Remove pentru a şterge aceste intrări.
Selectaţi 'Extensions' şi căutaţi intrările maliţioase. Apăsaţi pe 'Remove' pentru a le elimina pe toate. Resetaţi Mozilla Firefox
 • Apăsaţi pe meniul Firefox din partea stângă sus şi apăsaţi pe semnul întrebării. Aici, alegeţi Troubleshooting Information.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi apoi pe '?'. Selectaţi 'Troubleshooting Information'.
 • Acum, veţi vedea un mesaj Reset Firefox to its default state cu butonul pentru Reset Firefox. Apăsaţi pe acest buton de mai multe ori şi finalizaţi înlăturarea AllStarDeals.
Apăsaţi pe butonul de 'Reset Firefox' de două ori.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi AllStarDeals din Google Chrome

Ştergeţi plug-urile maliţioase.
 • Deschideţi Google Chrome, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Tools Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu. Selectaţi 'Tools' şi 'Extensions'.
 • Aici, selectaţi AllStarDeals şi alte plugin-uri maliţioase şi selectaţi căsuţa de gunoi pentru a şterge aceste intrări.
Căutaţi intrările maliţioase şi ştergeţi fiecare dintre ele apăsând pe căsuţa de Coş de gunoi.
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din nou şi alegeţi Settings Manage Search engines de sub secţiunea Search.
Atunci când sunteţi în 'Settings', selectaţi 'Manage search engines...'.
 • Când sunteţi în Search Engines..., înlăturaţi site-urile de căutare maliţioase. Ar trebui să lasaţi doar Google sau numele de domeniu preferat de dumneavoastră.
Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase Resetaţi Google Chrome
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din dreapta sus a Google Chrome şi selectaţi Settings.
 • Daţi în jos până la capătul paginii şi apăsaţi pe Reset browser settings.
Când sunteţi în 'Settings', daţi în jos până la butonul de 'Settings' după care apăsaţi pe el
 • Apăsaţi pe Reset pentru a confirma această secţiune şi pentru a finaliza înlăturarea lui AllStarDeals.
Apăsaţi pe butonul 'Reset' pentru a finaliza eliminarea
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi AllStarDeals din Safari

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din meniul din stânga sus al ecranului. Odată ce aţi făcut acest lucru, selectaţi Preferences.
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Preferences'
 • Aici, selectaţi Extensions şi căutaţi AllStarDeals sau alte intrări suspecte. Apăsaţi pe butonul de Uninstall pentru a le elimina pe toate.
Mergeţi la 'Extensions' şi dezinstalaţi reclamele maliţioase Resetaţi Safari
 • Deschideţi browser-ul Safari şi apăsaţi pe secţiunea de meniu cu Safari din partea stângă sus a ecranului. Aici, selectaţi Reset Safari....
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Reset Safari...'
 • Acum, veţi vedea o fereastră de dialog detaliată oferind opţiuni de resetare. Toate acele opţiuni sunt în general verificate, însă puteţi specifica pe care doriţi să le resetaţi. Apăsaţi pe butonul Reset pentru a finaliza procesul de înlăturare a AllStarDeals.
Selectaţi toate opţiunile şi apăsaţi pe butonul 'Reset'

Înlăturarea completă a Ads by AllStarDeals

După dezinstalarea acestui program cu potenţial nedorit (PUP) şi repararea tuturor browserelor web, vă recomandăm să vă scanaţi sistemul PC-ului cu un anti- spyware sigur. Acest lucru vă va ajuta să eliminaţi urmele din regiştri a AllStarDeals şi de asemenea, să identificaţi paraziţii asociaţi sau alte infecţii malware posibile din calculatorul dumneavoastră. Pentru acest lucru, puteţi folosi eliminatorul nostru de malware, ce este foarte sigur: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook