Scala de severitate:  
  (10/100)

Elimină reclamele Digital More

12

Ce este Digital More?

Digital More este recunoscut ca unul din acele programe ce nu ar trebui utilizat vreodată. De fapt, este un alt adware sau PUP (program cu potenţial nedorit) ce aparţine lui SuperWeb LLC, ce în general este răspândit ca şi un browser plugin. Fiţi atenţi la faptul că îl puteţi instala în calculator la pachet cu alte freeware-uri. Luând în calcul tendinţa oamenilor de a instala programe gratuite fără să acorde atenţie permisiunilor cerute, devine clar de ce atât de mulţi dintre aceştia au găsit deja acest adware în calculatoarele lor. Fiţi atenţi la faptul că acest program poate ataca oricare dintre browserele web (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari), şi apoi pot încerca să scadă experienţa de navigare prin afişarea de reclame sponsorizate. Poate livra tone de „Ads by Digital More”, „Digital More Ads”, „Digital More Deals”, plus alte mesaje similare ce vă pot informa despre oferte, reduceri, cupoane plus alte lucruri similare. Din nefericire, aceste reclame sunt aplicate nu pentru a vă îmbunătăţi experienţa online, ci pentru a conduce trafic către website-uri predeterminate cu intenţia de a le creşte rangul, vânzările sau pentru a răspândi alte programe. Din nefericire, nu este clar dacă website-urile pe care virusul Digital More încearcă să le promoveze sunt de încredere, deci ar trebui să fiţi atenţi ca să nu vă expuneţi PC-ul ameninţărilor cibernetice. Apropo, această aplicaţie nesigură este de asemenea capabilă să vă urmărească şi să transmită datele colectate (termeni de căutare, website-uri vizitate, datele introduse, adresa de IP, adresa de email, etc. ) către altor terţe. Nu permiteţi terţelor să vă folosească datele din PC şi să apară pe durata sesiunilor de navigare. Vă recomandăm să utilizaţi SpyHunter (Windows OS), Webroot SecureAnywhere AntiVirus (Mac OS X) sau un alt anti-spyware cu reputaţie bună şi să înlăturaţi acest adware înainte să vă forţeze să vizitaţi website-uri suspecte. 

Cum poate Digital More să îmi atace calculatorul?

Digital More este o clonă a  GirafarriWeb AmplifiedDollar Dream şi a multor alte programe de tip adware. De fapt, poate fi tratat ca o clonă a tuturor add-ons pentru browsere  dezvoltate de către SuperWeb LLC deoarece această companie este cunoscută pentru dezvoltarea de programe ce sunt identice, cu excepţia faptului că se găsesc sub nume diferite. După cum am menţionat deja, virusul Digital More este cu potenţial periculos deoarece poate redirecţiona oamenii către website-uri suspecte, să încetinească sistemul, şi poate cauza apariţia altor PUP-uri. Cu toate că este promovat pe site-ul său oficial, majoritatea utilizatorilor se plâng de faptul că au obţinut acest adware după ce au instalat un alt freeware, precum administrator, software de redare audio sau video, creator PDF, o platformă de jocuri şi aşa mai departe. Pentru a preveni acest lucru, selectaţi opţiunea de instalare Avansată sau Personalizată şi monitorizaţi cu atenţie întreaga opţiune de instalare. Nu săriţi peste niciun pas deoarece este posibil să rataţi lista de „descărcări opţionale”. În consecinţă, toate add-ons pentru browsere, plugin-uri, bare de unelte şi extensii suspecte vor fi instalate ca implicit. Prin urmare, asiguraţi-vă că aţi debifat toate căsuţele ce vă atenţionează asupra „componentelor adiţionale”. 

Cum să înlătur virusul Digital More?

În cazul în care căutaţi instrucţiunile de înlăturare pentru Digital More, atunci sunteţi în locul potrivit. Desigur, acest program poate fi înlăturat manual. Cu toate acestea, vă recomandăm scanarea PC-ului cu un anti-spyware de încredere pentru a vă asigura că nu au rămas fişiere sau alte programe suspecte. 

Puteţi înlătura automat Digital More cu ajutorul unuia dintre aceste programe: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware Recomandăm aceste aplicaţii deoarece pot şterge cu uşurinţă potenţialele programe nedorite şi viruşi cu toate fişierele şi intrările lor în regiştri ce sunt asociate cu ele.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Reclame de către Digital More sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Reclame de către Digital More. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Reclame de către Digital More 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Reclame de către Digital More (2015-09-22)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Reclame de către Digital More (2015-09-22)
Reclame de către Digital More captură de ecran
Reclame de către Digital More captură de ecran
Meniu Rapid: Manual de înlăturare a reclamelor Digital More
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Digital More din sistemele Windows 7 / Vista / XP

 • Apăsaţi pe Start Control Panel Programs and Features (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Add/Remove Programs)

Înlăturaţi Digital More din sistemele Windows 10 / Windows 8

 • Dacă sunteţi utilizator de Windows 10 / Windows 8, atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Uninstall a Program.
Dezinstalează Digital More şi programele ce au legătură cu acesta
 • Aici, uitaţi-vă după Digital More sau după orice alt program suspect instalat.
 • Dezinstalează-le şi apasă pe OK pentru a salva aceste schimbări.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare suspectă şi selectaţi 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Digital More din sistemul Mac OS X

Dacă utilizaţi OS X, apăsaţi pe butonul Go din partea stângă sus a ecranului şi selectaţi Applications.

Apăsaţi pe 'Go' şi selectaţi 'Applications'

Aşteptaţi până când vedeţi un dosar cu Applications şi căutaţi Digital More sau orice alt program suspect din el. Acum, apăsaţi pe fiecare dintre aceste intrări şi selectaţi Move to Trash.

Apăsaţi pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Digital More din Internet Explorer (IE)

Înlăturaţi reclamele periculoase
 • Deschideţi Internet Explorer, apăsaţi pe căsuţa Gear (meniul IE) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi alegeţi Manage Add-ons.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Manage add-ons'
 • Vi se va deschide o fereastră cu Manage Add-ons. Aici, căutaţi Digital More şi alte plugin-uri suspecte. Dezactivaţi aceste intrări prin apăsarea lui Disable.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Disable'. Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
 • Apăsaţi pe căsuţa gear (meniu) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi selectaţi Internet Options. Rămâneţi în tab-ul General.
 • Aici, înlăturaţi URL-ul maliţios şi de preferabil introduceţi un nume de domeniu. Apăsaţi pe Apply pentru a salva modificările.
Ştergeţi URL-ul maliţios, introduceţi numele de domeniu dorit şi apăsaţi pe 'Apply' pentru a salva modificările Resetaţi Internet Explorer
 • Apăsaţi din nou pe căsuţa gear (meniu), şi selectaţi Internet options. Mergeţi la tab-ul Advanced.
 • Aici, selectaţi Reset.
 • Când sunteţi în noua fereastră, verificaţi Delete personal settings şi selectaţi din nou Digital More pentru a finaliza înlăturarea Digital More.
Mergeţi la tab-ul 'Advanced' şi apăsaţi pe butonul de 'Reset'. Acum selectaţi 'Delete personal settings' şi apăsaţi din nou pe butonul 'Reset'.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Digital More din Mozilla Firefox (FF)

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi Mozilla Firefox, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Add-ons Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Add-ons'
 • Aici, selectaţi Digital More şi alte plugin-uri chestionabile. Apăsaţi pe Remove pentru a şterge aceste intrări.
Selectaţi 'Extensions' şi căutaţi intrările maliţioase. Apăsaţi pe 'Remove' pentru a le elimina pe toate. Resetaţi Mozilla Firefox
 • Apăsaţi pe meniul Firefox din partea stângă sus şi apăsaţi pe semnul întrebării. Aici, alegeţi Troubleshooting Information.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi apoi pe '?'. Selectaţi 'Troubleshooting Information'.
 • Acum, veţi vedea un mesaj Reset Firefox to its default state cu butonul pentru Reset Firefox. Apăsaţi pe acest buton de mai multe ori şi finalizaţi înlăturarea Digital More.
Apăsaţi pe butonul de 'Reset Firefox' de două ori.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Digital More din Google Chrome

Ştergeţi plug-urile maliţioase.
 • Deschideţi Google Chrome, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Tools Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu. Selectaţi 'Tools' şi 'Extensions'.
 • Aici, selectaţi Digital More şi alte plugin-uri maliţioase şi selectaţi căsuţa de gunoi pentru a şterge aceste intrări.
Căutaţi intrările maliţioase şi ştergeţi fiecare dintre ele apăsând pe căsuţa de Coş de gunoi.
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din nou şi alegeţi Settings Manage Search engines de sub secţiunea Search.
Atunci când sunteţi în 'Settings', selectaţi 'Manage search engines...'.
 • Când sunteţi în Search Engines..., înlăturaţi site-urile de căutare maliţioase. Ar trebui să lasaţi doar Google sau numele de domeniu preferat de dumneavoastră.
Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase Resetaţi Google Chrome
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din dreapta sus a Google Chrome şi selectaţi Settings.
 • Daţi în jos până la capătul paginii şi apăsaţi pe Reset browser settings.
Când sunteţi în 'Settings', daţi în jos până la butonul de 'Settings' după care apăsaţi pe el
 • Apăsaţi pe Reset pentru a confirma această secţiune şi pentru a finaliza înlăturarea lui Digital More.
Apăsaţi pe butonul 'Reset' pentru a finaliza eliminarea
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Digital More din Safari

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din meniul din stânga sus al ecranului. Odată ce aţi făcut acest lucru, selectaţi Preferences.
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Preferences'
 • Aici, selectaţi Extensions şi căutaţi Digital More sau alte intrări suspecte. Apăsaţi pe butonul de Uninstall pentru a le elimina pe toate.
Mergeţi la 'Extensions' şi dezinstalaţi reclamele maliţioase Resetaţi Safari
 • Deschideţi browser-ul Safari şi apăsaţi pe secţiunea de meniu cu Safari din partea stângă sus a ecranului. Aici, selectaţi Reset Safari....
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Reset Safari...'
 • Acum, veţi vedea o fereastră de dialog detaliată oferind opţiuni de resetare. Toate acele opţiuni sunt în general verificate, însă puteţi specifica pe care doriţi să le resetaţi. Apăsaţi pe butonul Reset pentru a finaliza procesul de înlăturare a Digital More.
Selectaţi toate opţiunile şi apăsaţi pe butonul 'Reset'

Înlăturarea completă a Ads by Digital More

După dezinstalarea acestui program cu potenţial nedorit (PUP) şi repararea tuturor browserelor web, vă recomandăm să vă scanaţi sistemul PC-ului cu un anti- spyware sigur. Acest lucru vă va ajuta să eliminaţi urmele din regiştri a Digital More şi de asemenea, să identificaţi paraziţii asociaţi sau alte infecţii malware posibile din calculatorul dumneavoastră. Pentru acest lucru, puteţi folosi eliminatorul nostru de malware, ce este foarte sigur: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook