Scala de severitate:  
  (10/100)

Elimină reclamele CloudScout

12

Ce este CloudScout?

CloudScout este introdus ca şi unplugin pentru browser foarte util, capabil de a bloca website-uri nesigure, precum cele pornografice, de jocuri de noroc sau cele care promovează rasismul şi violenţa. Din nefericire, majoritatea oamenilor îl dezinstalează după doar câteva zile de la instalare datorită faptului că nu e doar inutil, dar de asemenea reprezintă o ameninţare asupra securităţii calculatorului. A fost clasificat ca şi un adware şi un program cu potenţial nedorit (PUP) datorită caracteristicilor negative pe care le are şi datorită faptului că acesta caută să expună calculatorul ţintit. De fapt, este o extensie ce sprijinită reclame ce este sprijinită de către terţe suspecte pentru abilitatea de a afişa reclame sponsorizate. În acest mod, terţele sunt capabile de a genera venituri de tip „pay per click” şi să aducă trafic website-urilor predeterminate. Pentru a obţine acest lucru, CloudScout poate să cauzeze încetiniri ale sistemului, reclame de tip pop-up enervante, redirecţionări, plus alte inconvenienţe. Fiţi atenţi la faptul că indiferent de faptul că acest plugin pretinde că este capabil de a bloca website-urile maliţioase, acesta nu dezactivează website-urile periculoase, însă poate de asemenea să cauzeze chiar el redirecţionări CloudScout către website-uri nesigure.  Din acest motiv, ar trebui să fiţi foarte atenţi cu „Ads by CloudScout” şi niciodată să nu apăsaţi pe ele. Acele reclame pot apărea foarte atractive deoarece corespund cu căutările efectuate recent de către dumneavoastră şi arată produse relevante la un preţ atractiv. Oricum, nu cădeţi în această capcană deoarece această activitate este nedreaptă şi poate fi asociată violării de intimitate. Acest lucru este deoarece acest adware suspect instalează cookie-uri de urmărire şi colectează informaţii identificabile personale pentru a genera reclame personalizate şi să vă atragă atenţia. Cu toate acestea, nimeni nu poate asigura faptul că acele date sensibile nu vor fi de asemenea afectate. Prin urmare, eliminaţi virusul CloudScout automat cu SpyHunter sau cu un alt anti – spyware şi preveniţi diverse probleme ce pot apărea. 

CloudScout

Cum poate CloudScout să îmi atace calculatorul?

În cazul în care aţi observat recent că maşina dumneavoastră rulează mai încet decât obişnuia, dacă se conectează la internet în mod suspect, livrează tone de pop-up-uri intrusive, banere, reclame de tip in-text sau de alte forme ce cauzează redirecţionări către website-uri necunoscute, nu există nicio îndoială că aţi fost infectat cu acest program de tip adware. În cazul în care acele reclame nu sunt marcate în niciun mod, at trebui să verificaţi Control Panel şi să căutaţi programele suspecte pentru a le elimina. Totuşi, în majoritatea cazurilor, acele reclame sunt marcate ca şi ‘Ads by CloudScout’, ‘CloudScout ads’, ‘Bought by CloudScout’  şi aşa mai departe. Dacă observaţi că au apărut de nicăieri astfel de  reclame,  înseamnă că recent aţi instalat un freeware cu restul pachetului. Acordaţi atenţie cu descărcările de pe Internet deoarece instalările la pachet devin din ce în ce mai populari iar oamenii sunt deseori înşelaţi în a instala programe nedorite fără să fie conştienţi de acestea. Pentru a evita acest lucru, tot timpul ar trebui să acordaţi atenţie procesului de instalare pentru fiecare freeware. Asiguraţi-vă că selectaţi opţiunea de instalare Avansată sau personalizată şi deselectaţi „descărcări opţionale” ce vă sunt oferite în timp ce instalaţi un alt program gratuit. Indiferent de cât de atractive par programele adiţionale, fiţi atenţi la faptul că în majoritatea cazurilor acestea sunt programe cu potenţial nedorit ce mai târziu veţi fi nevoit să le înlăturaţi. 

Cum să înlătur virusul CloudScout?

Puteţi scăpa de redirecţionările CloudScout manual sau automat. Puteţi găsi instrucţiuni detaliate mai jos.

 

Puteţi înlătura automat CloudScout cu ajutorul unuia dintre aceste programe: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware Recomandăm aceste aplicaţii deoarece pot şterge cu uşurinţă potenţialele programe nedorite şi viruşi cu toate fişierele şi intrările lor în regiştri ce sunt asociate cu ele.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Reclame de către CloudScout sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Reclame de către CloudScout. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Reclame de către CloudScout 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Reclame de către CloudScout (2015-08-21)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Reclame de către CloudScout (2015-08-21)
Reclame de către CloudScout captură de ecran
Reclame de către CloudScout captură de ecranReclame de către CloudScout captură de ecran
Meniu Rapid: Manual de înlăturare a reclamelor CloudScout
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi CloudScout din sistemele Windows 7 / Vista / XP

 • Apăsaţi pe Start Control Panel Programs and Features (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Add/Remove Programs)

Înlăturaţi CloudScout din sistemele Windows 10 / Windows 8

 • Dacă sunteţi utilizator de Windows 10 / Windows 8, atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Uninstall a Program.
Dezinstalează CloudScout şi programele ce au legătură cu acesta
 • Aici, uitaţi-vă după CloudScout sau după orice alt program suspect instalat.
 • Dezinstalează-le şi apasă pe OK pentru a salva aceste schimbări.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare suspectă şi selectaţi 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi CloudScout din sistemul Mac OS X

Dacă utilizaţi OS X, apăsaţi pe butonul Go din partea stângă sus a ecranului şi selectaţi Applications.

Apăsaţi pe 'Go' şi selectaţi 'Applications'

Aşteptaţi până când vedeţi un dosar cu Applications şi căutaţi CloudScout sau orice alt program suspect din el. Acum, apăsaţi pe fiecare dintre aceste intrări şi selectaţi Move to Trash.

Apăsaţi pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi CloudScout din Internet Explorer (IE)

Înlăturaţi reclamele periculoase
 • Deschideţi Internet Explorer, apăsaţi pe căsuţa Gear (meniul IE) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi alegeţi Manage Add-ons.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Manage add-ons'
 • Vi se va deschide o fereastră cu Manage Add-ons. Aici, căutaţi CloudScout şi alte plugin-uri suspecte. Dezactivaţi aceste intrări prin apăsarea lui Disable.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Disable'. Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
 • Apăsaţi pe căsuţa gear (meniu) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi selectaţi Internet Options. Rămâneţi în tab-ul General.
 • Aici, înlăturaţi URL-ul maliţios şi de preferabil introduceţi un nume de domeniu. Apăsaţi pe Apply pentru a salva modificările.
Ştergeţi URL-ul maliţios, introduceţi numele de domeniu dorit şi apăsaţi pe 'Apply' pentru a salva modificările Resetaţi Internet Explorer
 • Apăsaţi din nou pe căsuţa gear (meniu), şi selectaţi Internet options. Mergeţi la tab-ul Advanced.
 • Aici, selectaţi Reset.
 • Când sunteţi în noua fereastră, verificaţi Delete personal settings şi selectaţi din nou CloudScout pentru a finaliza înlăturarea CloudScout.
Mergeţi la tab-ul 'Advanced' şi apăsaţi pe butonul de 'Reset'. Acum selectaţi 'Delete personal settings' şi apăsaţi din nou pe butonul 'Reset'.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi CloudScout din Mozilla Firefox (FF)

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi Mozilla Firefox, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Add-ons Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Add-ons'
 • Aici, selectaţi CloudScout şi alte plugin-uri chestionabile. Apăsaţi pe Remove pentru a şterge aceste intrări.
Selectaţi 'Extensions' şi căutaţi intrările maliţioase. Apăsaţi pe 'Remove' pentru a le elimina pe toate. Resetaţi Mozilla Firefox
 • Apăsaţi pe meniul Firefox din partea stângă sus şi apăsaţi pe semnul întrebării. Aici, alegeţi Troubleshooting Information.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi apoi pe '?'. Selectaţi 'Troubleshooting Information'.
 • Acum, veţi vedea un mesaj Reset Firefox to its default state cu butonul pentru Reset Firefox. Apăsaţi pe acest buton de mai multe ori şi finalizaţi înlăturarea CloudScout.
Apăsaţi pe butonul de 'Reset Firefox' de două ori.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi CloudScout din Google Chrome

Ştergeţi plug-urile maliţioase.
 • Deschideţi Google Chrome, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Tools Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu. Selectaţi 'Tools' şi 'Extensions'.
 • Aici, selectaţi CloudScout şi alte plugin-uri maliţioase şi selectaţi căsuţa de gunoi pentru a şterge aceste intrări.
Căutaţi intrările maliţioase şi ştergeţi fiecare dintre ele apăsând pe căsuţa de Coş de gunoi.
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din nou şi alegeţi Settings Manage Search engines de sub secţiunea Search.
Atunci când sunteţi în 'Settings', selectaţi 'Manage search engines...'.
 • Când sunteţi în Search Engines..., înlăturaţi site-urile de căutare maliţioase. Ar trebui să lasaţi doar Google sau numele de domeniu preferat de dumneavoastră.
Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase Resetaţi Google Chrome
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din dreapta sus a Google Chrome şi selectaţi Settings.
 • Daţi în jos până la capătul paginii şi apăsaţi pe Reset browser settings.
Când sunteţi în 'Settings', daţi în jos până la butonul de 'Settings' după care apăsaţi pe el
 • Apăsaţi pe Reset pentru a confirma această secţiune şi pentru a finaliza înlăturarea lui CloudScout.
Apăsaţi pe butonul 'Reset' pentru a finaliza eliminarea
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi CloudScout din Safari

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din meniul din stânga sus al ecranului. Odată ce aţi făcut acest lucru, selectaţi Preferences.
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Preferences'
 • Aici, selectaţi Extensions şi căutaţi CloudScout sau alte intrări suspecte. Apăsaţi pe butonul de Uninstall pentru a le elimina pe toate.
Mergeţi la 'Extensions' şi dezinstalaţi reclamele maliţioase Resetaţi Safari
 • Deschideţi browser-ul Safari şi apăsaţi pe secţiunea de meniu cu Safari din partea stângă sus a ecranului. Aici, selectaţi Reset Safari....
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Reset Safari...'
 • Acum, veţi vedea o fereastră de dialog detaliată oferind opţiuni de resetare. Toate acele opţiuni sunt în general verificate, însă puteţi specifica pe care doriţi să le resetaţi. Apăsaţi pe butonul Reset pentru a finaliza procesul de înlăturare a CloudScout.
Selectaţi toate opţiunile şi apăsaţi pe butonul 'Reset'

Înlăturarea completă a Ads by CloudScout

După dezinstalarea acestui program cu potenţial nedorit (PUP) şi repararea tuturor browserelor web, vă recomandăm să vă scanaţi sistemul PC-ului cu un anti- spyware sigur. Acest lucru vă va ajuta să eliminaţi urmele din regiştri a CloudScout şi de asemenea, să identificaţi paraziţii asociaţi sau alte infecţii malware posibile din calculatorul dumneavoastră. Pentru acest lucru, puteţi folosi eliminatorul nostru de malware, ce este foarte sigur: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook