Scala de severitate:  
  (99/100)

Elimină virusul Radamant

123

Descrierea virusului Radamant:

Radamant (sau virusul cu extensia de fişier .RDM) este ultimul ransomware din aceeaşi familie ca şi  TeslaCrypt, virusul cu extensia de fişier .vvv şi alte ameninţări cibernetice. A apărut prima dată în mijlocul lunii decembrie, 2015. Exact ca şi versiunile anterioare, acest virus este răspândit cu ajutorul spam-ului. Conform experţilor din securitate, puteţi fi infectat cu acest ransomware după ce aţi deschis mesajul unui e-mail ce conţine un ataşament de tip Microsoft Word sau PDF. Majoritatea acestor tipuri de mesaje susţin că trebuiesc deschise deoarece conţin informaţii financiare, personale sau alte informaţii personale. Din nefericire, există un singur lucru ce veţi obţine după ce descărcaţi un astfel de ataşament în calculatorul dumneavoastră. Acesta este un troian, care va infecta sistemul cu kit-ul ransomware-ului Radamant şi îl va salva în dosarul %Temp% ca şi fişier .tmp. Imediat după ce această ameninţare infectează calculatorul, va verifica drive-ul pentru caractere specifice şi va cripta fişierele necesare. Va face acest lucru cu ajutorul unui algoritm de criptare avansat numit criptarea AES-256. De asemenea, va modifica toate extensiile fişierelor criptate cu extensia .RDM şi va afişa un mesaj uriaş de avertizare care declară că singurul mod prin care se pot recupera fişierele este prin plata unei recompense.

Dacă vă aflaţi în acest caz, trebuie să vă avertizăm că aveţi o mare problemă. În primul rând, fişierele criptate de către Radamant nu mai pot fi decriptate decât cu o cheie specială de decriptare. Pentru a o obţine, trebuie să plătiţi o recompensă de aproximativ 300 de dolari. Această plată ar trebui făcută, în zilele acestea, sub formă de bitcoins. În mod contrar, virusul va distruge cheia şi va ascunde fişierele afectate. În plus, puteţi fi escrocat şi să vă pierdeţi fişierele ŞI banii. Ce puteţi face într-o astfel de situaţie? În primul rând, trebuie să vă deconectaţi calculatorul de la internet pentru a preveni pierderea de alte date importante. De asemenea, rulaţi o scanare completă cu SpyHunter şi eliminaţi fişierele maliţioase ce sunt asociate cu ransomware-ul Radamant. Dacă imaginile dumneavoastră, documentele de afaceri sau alte fişiere au fost deja criptate, ar trebui să încercaţi să le recuperaţi utilizând copiile acestora. Puteţi face această procedură cu ajutorul a două unelte, cunoscute ca şi Photorec  şi R-Studio. Totuşi, dacă acestea două nu au funcţionat pentru dumneavoastră, ar trebui să uitaţi de ele pentru că sunt pierdute pentru totdeauna.

The main warning messages of Radamant virus

Cum pot deveni infectat cu Radamant?

Kitul ransomware-ului Radamant este în mod special activ acum şi puteţi deveni infectat în timp ce navigaţi pe internet. Din acest motiv vă recomandăm să instalaţi un anti-spyware de încredere şi să îl menţineţi actualizat. De asemenea, asiguraţi-vă că staţi departe de website-urile ilegale ce caută să înşele utilizatorii de PC arătându-le notificări şi reclame de tip pop-up ce sunt false. Desigur, nu ar trebui să uitaţi să fiţi atent la spam. După cum am menţionat deja la începutul acestui articol, principala metodă utilizată de către virusul Radamant se bazează pe e-mailuri înşelătoare ce se prezintă ca şi notificări financiare şi alte documente importante. Dacă această ameninţare intră în sistem, va începe să lucreze continuu şi va continua să ruleze în fundalul sistemului aşteptând plata. După ce primeşte un semnal precum că plata a fost efectuată, va începe decriptarea fişierelor. Totuşi, nu există vreo garanţie precum că acest proces va începe. Din acest motiv, experţii din securitate NU recomandă achitarea recompensei pentru dezvoltatorii malware-ului Radamant. Mai multe informaţii despre eliminarea acestui virus pot fi găsite pe pagina următoare. 

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Radamant sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Radamant. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Radamant 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Radamant (2015-12-23)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Radamant (2015-12-23)

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook