Evaluare:  
  (89/100)

Analizare OSHI Defender, descărcare gratuită

de Olivia Morelli - - | De tip: Anti- Program spion

ACTUALIZARE: Pe baza rapoartelor de la dezvoltatorii lui OSHI Defender, se pare că programul va fi întrerupt. Cu toate că numeroase surse terţe de descărcare încă îl mai arată în lista de unelte anti-malware disponibile, website-ul său oficial, oshidefender.com, nu mai este activ.

În cazul în care mai folosiţi OSHI Defender, reţineţi că versiunea veche a acestei unelte nu recunoaşte sau elimină ameninţările cibernetice. În plus, mulţi vendori reputabili din securitate l-au inclus în lista internaţională de PUP-uri din cauză că livrează descoperiri pozitive false de obiecte periculoase în dispozitive fără viruşi.

Cu toate că acum câţiva ani OSHI Defender a fost o unealtă utilă, starea curentă, suportul şi abilităţile sunt chestionabile. Prin urmare, vă recomandăm să treceţi la o altă unealtă de securitate pentru a asigura protecţia completă a sistemului. Unealta recomandată de noi este Reimage.

OSHI Defender este o soluţie anti-malware valoroasă, care a fost dezvoltată de către OSHI LIMITED, şi care s-a dovedit a fi o unealtă benefică care oferă o protecţie superbă împotriva spyware-ului şi a malware-ului, plus că are şi o interfaţă de utilizare simplificată care o face o unealtă uşor de utilizat. Spre deosebire de alte programe anti-malware, nu supraîncarcă utilizatorul cu butoane numeroase şi setări personalizabile, ceea ce înseamnă că utilizatorii fără pic de experienţă vor putea să o folosească.

Programul are trei panouri principale –  Scan, care se divide în secţiunile Scan şi Quarantine, după care, Settings, care se divide în panourile Settings şi Exclusions, şi în final – secţiunea License. Interfaţa este directă şi uşor de utilizat. Utilizatorul poate decide să scaneze întregul sistem cu funcţia Full Scan sau doar să verifice cele mai importante locuri cu funcţia Quick Scan.

Mai mult, utilizatorul poate personaliza scanarea şi să verifice dacă un anumit dosar sau fişier este periculos sau nu. Mai mult, utilizatorul poate să ajusteze un nivel de securitate dorit, care controlează sensibilitatea lui OSHI Defender. Toate aceste setări oferă oportunitatea utilizatorului de a verifica rapid zone îngrijorătoare sau să ruleze o scanare completă şi să îi permită lui Defender să verifice în detaliat sistemul. Este clar că OSHI Defender este o unealtă anti-malware personalizabilă, însă este şi foarte uşor de utilizat în acelaşi timp.

Desigur, interfaţa prietenoasă cu utilizatorul nu este singura funcţia avantajoasă de la OSHI Defender. O altă funcţie benefică este protecţia faţă de accesul extern, care construieşte bariere contra hackerilor, sau pur şi simplu contra programelor de tip spyware şi malware care bântuie pe site-urile de internet nesecurizate. Reţineţi că multe programe anti-malware nu au această funcţie, ceea ce face ca OSHI Defender să se evidenţieze faţă de alte programe de acest tip.

Mai simplu, acest program poate bloca atacurile maliţioase şi vă poate proteja în cazul în care apăsaţi pe un link corupt sau dacă încercaţi să intraţi pe un website maliţios, şi mai mult, asigură siguranţa plăţilor online efectuate de către utilizator, viaţa digitală, şi asigură că informaţiile personale ale utilizatorului rămân private. Programul este capabil să detecteze programe dubioase precum adware, browser hijackeri şi alte programe cu potenţial nedorit, precum şi programe maliţioase ca troiani şi aşa mai departe.

În final, OSHI Defender oferă o funcţie de scanare bazată pe cloud, care face din acest program anti-malware un produs uşor care scanează sistemul fără a cauza încetiniri. Acest software anti-malware este un agent uşor, care trimite majoritatea datelor obţinute din investigaţii dezvoltatorilor infrastructurii de la OSHI Defender.

După, informaţia despre fişierele analizate este trimisă înapoi în calculatorul clientului, şi software-ul OSHI Defender prezintă lista cu cele periculoase, utilizatorului. O astfel de tehnică permite programului anti-malware să scaneze calculatorul mai rapid, să ofere detectare anti-malware mai precisă şi protecţie în timp real, şi, desigur, să evite efectele neplăcute ale scanării precum încetinirea calculatorului.

Descărcare OSHI Defender

Utilizatorii care doresc să obţină OSHI Defender, pot descărca acest program apăsând pe link-ul de descărcare. Acest program este foarte uşor de instalat – setarea prietenoasă cu utilizatorul ghidează utilizatorii prin procesul de instalare, şi sunt necesare doar câteva click-uri pentru a finaliza instalarea.

Programul este compatibil cu Windows XP, 7, 8 şi 10. În acest moment, nu există vreo versiune pentru utilizatorii de Mac, însă este posibil să apară una în curând. Programul poate fi descărcat gratuit şi scanează sistemul în detaliat. După examinarea sistemului, va oferi o listă cu ameninţările detectate. Fiecare intrare arată locaţia unde a fost detectat fişierul suspicios sau periculos.

Versiunea gratuită de la OSHI Defender nu oferă serviciu de eliminare spyware şi malware, însă versiunea completă face acest lucru. Puteţi achiziţiona cheia de licenţă OSHI Defender pentru 39,99 de dolari (sau 38,02 euro + 7,98 euro TVA pentru rezidenţii oricărei ţări europene). Abonamentul este valid pentru 6 luni, şi dacă utilizatorul nu deselectează serviciul de reînnoire automată, software-ul va reînnoi automat licenţa software-ului.

Nu este o tehnică de marketing dubioasă – toate informaţiile despre acesta pot fi găsite pe pagina „Buy” a lui OSHI Defender. Utilizatorii care nu sunt satisfăcuţi de produs îşi pot primi banii înapoi însă nu mai târziu de 30 de zile de la data de achiziţie, deci utilizatorii pot testa versiunea completă a acestui software de protecţie a calculatorului, şi îşi pot primi banii înapoi în cazul în care nu le place.

Atenţie la versiunile false sau piratate ale software-urilor anti-spyware!

OSHI Defender este un produs calitativ, deci nu este o surpriză faptul că utilizatorii de calculatoare încearcă să îl obţină. Totuşi, dorim să vă avertizăm că încercările de a obţine versiunea completă a acestui program pot avea anumite consecinţe.

  • În primul rând, utilizarea de software piratat este o încălcare a drepturilor de autor, şi clar, este o crimă ce poate fi pedepsită.
  • În al doilea rând, există riscul de a adăuga un fişier ce poartă malware în PC-ul dumneavoastră. De exemplu, acel crack pentru OSHI Defender ce pare a fi inofensiv poate conţine malware-uri noi şi critice precum troiani, ransomware şi chiar UAD-uri (Unelte de Administrare de la Distanţă). Aceste programe pot fi proiectate pentru a dezactiva versiunea piratată a software-ului anti-malware şi să iniţieze activităţi ilegale în calculatorul compromis.
  • Al treilea motiv pentru care trebuie să evitaţi versiunile piratate ale lui OSHI este faptul că un software fals nu poate fi actualizat. Nu trebuie să menţionăm faptul că actualizările sunt esenţiale programelor anti-malware deoarece pot extinde baza de date a malware-ului cu noi definiţii de viruşi, care fac programul capabil să detecteze şi să elimine ultimele versiuni de spyware şi malware. Aparent, nu există vreun rost să păstraţi o versiune piratată a unui anti-malware în calculator, deoarece, cel mai probabil, nu va putea identifica şi elimina majoritatea ameninţărilor cibernetice.

Întrebări frecvente despre OSHI Defender

Întrebare de la Mirela, 19: Bună. Tocmai mi-am cumpărat un calculator nou, şi prietenul meu mi-a recomandat să îl protejez cu un tip de anti-malware sau antivirus. Am auzit multe recenzii pozitive la adresa lui OSHI Defender, însă nu sunt sigură ce fel de program este. Este un program anti-malware, antivirus sau anti-spyware.

Răspuns: Bună, Mirela. Prietenul tău a avut dreptate – este recomandat să îţi protejezi sistemul cu un software puternic – este un pas esenţial pentru păstrarea calculatorului în siguranţă şi la performanţă maximă. OSHI Defender este un software anti-spyware, ceea ce înseamnă că este capabil să elimine atât programe de tip spyware cât şi malware. Prin urmare, poate elimina programele cu potenţial nedorit care iniţiază activităţi dubioase în sistemul calculatorului, şi de asemenea, viruşii mai serioşi care efectuează activităţi ilegale.

Întrebare de la Radu, 47: Vreau să cumpăr codul de activare OSHI Defender, însă nu sunt sigur ce face cu adevărat acest program. Ce voi primi în schimbul celor 39,99 de dolari?

Răspuns: Dragă Radu, versiunea completă OSHI Defender oferă acces la toate funcţiile benefice ale lui OSHI Defender. Înseamnă că acest program că va proteja browserul şi calculatorul de atacuri malware şi cibernetice, va bloca încercări neautorizate de a vă accesa extern calculatorul, asigură siguranţa plăţilor online şi vă protejează datele personale. În plus, vei putea contacta experţi din IT oricând doreşti să le ceri ajutorul în cazul în care programul nu reuşeşte să elimine un anumit virus sau program.

Întrebare de la Călin, 25: Mă pot baza pe OSHI Defender? Cum ştiu dacă acest program chiar poate să elimine viruşii din calculatorul meu?

Răspuns: Dragă Călin, este foarte simplu. Pur şi simplu instalează OSHI Defender şi rulează o scanare a sistemului cu acesta. Scanarea sistemului este gratuită – nu trebuie să plăteşti pentru a vedea dacă sistemul este infectat. Totuşi, pentru a elimina viruşii, trebuie să obţii versiunea licenţiată a programului. Toţi utilizatorii îşi pot primi banii înapoi în cazul în care nu le place funcţionalitatea acestui software – totuşi, suntem siguri că vei fi satisfăcut de acest produs şi de faptul că îi vei recunoaşte abilităţile.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator
faceţi acum!
Descărcare
OSHI Defender Fericirea
Garantată
Descărcare
OSHI Defender Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi infecţia utilizând OSHI Defender, Întrebaţi, contactaţi echipa noastră de suport şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
OSHI Defender este o unealtă recomandată pentru scanarea sistemului de posibile ameninţări şi software-uri rele. Această versiune de probă a produsului va descoperi aplicaţiile dăunătoare din sistemul dumneavoastră Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware OSHI Defender.
Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia OSHI Defender.
OSHI Defender captură de ecran
OSHI Defender captură de ecran

Despre autor

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Analist malware...

Contactați Olivia Morelli
Despre compania Esolutions

Recenzii în alte limbi