Evaluare:  
  (73/100)

Analizare Norton Internet Security, descărcare gratuită

de Jake Doevan - - | De tip: Antiviruşi
12

Norton Internet Security este ultimul software anti-virus de la Symantec, care a fost proiectat conform celor mai noi tendinţe. Acest program este optimizat pentru Windows XP/7/8, şi a fost setat în principal pentru a proteja oamenii care îşi petrec timpul pe reţelele de socializare şi sunt în raza escrocheriilor sau a atacurilor inginereşti. Conform cu pcmag.com, are un scor maxim de înlăturare a malware-urilor, un firewall inteligent, un blocaj de exploatare excelent, un antispam precis şi alte avantaje. Se pare că un alt bonus al Norton Internet Security include un firewall puternic şi protecţia identităţii. Cu toate acestea, scanerul Norton Internet Security poate avea un efect minor asupra performanţei sistemului, deci ar trebui să planificaţi scanarea în orele în care nu aveţi nevoie de o performanţă mai ridicată a PC-ului dumneavoastră.

Recenzia Norton Internet Security de către centrul de cercetare 2spyware:

Atunci când vine vorba de instalare, Norton Internet Security oferă acel ceva aşteptat de oameni de foarte mult timp- o instare fără nevoia unui restart. Conform cu creatorii acestuia, poate fi instalat într-un minut. Odată ce rulează instalatorul, programul începe să opereze fără a cere repornirea calculatorului. Totuşi, va necesita completarea formularului de înregistrare atunci când veţi rula o versiune gratuită a lui Norton Internet Security, deci vă va duce pe pagina sa oficială la începutul operaţiunii. Imediat ce acest program este instalat în sistem, devine clar că interfaţa acestuia este proiectată conform ultimelor tendinţe: este optimizat pentru ecran cu atingere tactilă şi Windows 8. Dacă utilizaţi Windows 7 sau un alt sistem de operare, nu vă va fi dificil. Atunci când aveţi nevoie să vă verificaţi sistemul, puteţi alege scanarea rapidă Norton Internet Security, scanarea completă a sistemului, şi scanarea personalizată pentru viruşi şi malware. Acest program de securitate este orientat către pericolele online, deci de asemenea, îl puteţi utiliza pentru scanarea peretelui Facebook pentru link-uri maliţioase sau să verificaţi site-ul de pe care doriţi să achiziţionaţi ceva.

Deci, de ce ar trebui să descarc Norton Internet Security?

Se pare că Norton Internet Security este cea mai bună soluţie pentru cei care caută o protecţie excelentă contra viruşilor. Interfaţa sa nouă şi interactivă face acest program şi mai atractiv. După ce a fost testat pe calculatorul nostru, trebuie să adăugăm că actualizările Norton Internet Security sunt automate, oferă funcţii uşor de utilizat şi pe perioada abonării include asistenţă clienţi gratuită.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator
faceţi acum!
Descărcare
Norton Internet Security Fericirea
Garantată
Descărcare
Norton Internet Security Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu OS X
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi infecţia utilizând Norton Internet Security, Întrebaţi, contactaţi echipa noastră de suport şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Norton Internet Security este o unealtă recomandată pentru scanarea sistemului de posibile ameninţări şi software-uri rele. Această versiune de probă a produsului va descoperi aplicaţiile dăunătoare din sistemul dumneavoastră Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware Norton Internet Security.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia Norton Internet Security.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia Norton Internet Security.

Despre autor

Jake Doevan
Jake Doevan - Viaţa este prea scurtă pentru a-ţi pierde timpul cu viruşi
Sursa: https://www.2-spyware.com/review-norton-internet-security.html

Recenzii în alte limbi