Scala de severitate:  
  (5/100)

Înlătură Mobogenie

12

Mobogenie este un program LEGITIM ce poate fi instalat în calculatoare şi în smartphone-uri. Acest program este promovat ca şi o unealtă utilă ce poate oferi oamenilor posibilitatea de a publica, administra şi a împărtăşi cu alţii conţinut personal. Din acest motiv, sunt sute de utilizatori ce au acest program instalat în dispozitivele lor în mod conştient. Într-adevăr, nu avem nicio îndoială că Mobogenie nu îndeplineşte ceea ce a promis pe website-ul său oficial. Mai mult, se pare că recent a fost îmbunătăţit pentru eliminarea mai multor erori ale sale, deci se pare că vor fi mai mulţi oameni ce vor decide să îl încerce. Cu toate acestea, dacă utilizaţi versiunea mai veche a acestui program, ar trebui să ştiţi că poate cauza apariţia reclamelor comerciale de tip pop-up, banere şi alte notificări pe parcursul navigărilor web. Aceste reclame pot conţine link-uri sponsorizate ce vă pot direcţiona către website-uri afiliate. Dacă, de o perioadă, suferiţi din cauza redirecţionărilor Mobogenie, ar trebui să reînnoiţi această aplicaţie, sau pur şi simplu să scăpaţi de ea. Mai mult, se pare că acest program a fost folosit pentru răspândirea altor programe la pachet. Programele ce au fost răspândite utilizând această tehnică sunt Conduit SearchOutobox,SecretSauceShopping Helper Smartbar şi alte PUP-uri similare. Dacă aţi descoperit una dintre aceste aplicaţii în calculatorul dumneavoastră fără să ştiţi cum a ajuns acolo, ar trebui să o eliminaţi. În plus, dacă decideţi să înlăturaţi Mobogenie, ar trebui folosită versiunea actualizată a SpyHunter, sau să utilizaţi pas cu pas ghidul oferit mai jos. 

Cum poate Mobogenie să apară în PC-ul meu?

Tehnic, Mobogenie NU ESTE UN VIRUS, deci oamenii îl pot descărca de pe website-ul său oficial sau site-uri de descărcare precum Cnet. Conform informaţiei oferite pe acest site, această aplicaţie este foarte populară. Totuşi, după cum am menţionat deja, ar trebui să evitaţi versiunile mai vechi ale acestei aplicaţii. Nu putem menţiona că cea mai nouă versiune a lui Mobogenie este răspândită utilizând metoda la pachet, însă s-a observat atunci când discutam despre versiunile mai vechi ale acesteia. Dacă aţi observat acest program în PC-ul sau smartphone-ul dumneavoastră ştiind că nu l-aţi descărcat în mod voit, ar trebui să vă gândiţi la ce programe gratuite aţi instalat recent. Programele gratuite, de obicei, conţin diverse extensii, plugin-uri şi add-ons, precum Mobogenie. Dacă doriţi să evitaţi infiltrarea acestora, ar trebui să vă amintiţi următoarele sfaturi… În primul rând, citiţi secţiunea cu termenii de utilizare înainte de orice instalare chestionabilă. Dacă veţi apăsa tot timpul pe butonul de continuare, este posibil să fiţi de acord cu instalarea unor componente adiţionale fără a realiza acest lucru. În cel de al doilea rând, selectaţi metoda de instalare avansată sau personalizată şi urmaţi întregul proces de instalare pas cu pas. Nu vă grăbiţi şi citiţi tot ce este oferit despre programul pe care încercaţi să îl instalaţi. În cel de al treilea rând, deselectaţi orice accesoriu adiţional, precum browser add-ons, plugin-uri, extensii şi bare de unelte. Sună simplu, nu?

Cum să înlătur Mobogenie din sistemul meu?

 Se pare că există două grupuri de oameni: oamenii care iubesc această aplicaţie şi oamenii care o urăsc. Dacă faceţi parte dintre cei care urăsc redirecţionările Mobogenie către site-uri sponsorizate, reclamele şi alte distracţii similare, puteţi înlătura acest program din sistem cu ajutorul acestor paşi. Unii oameni pretind că după dezinstalarea programului, acesta s-a arătat din nou. Pentru a evita acest lucru, trebuie să rulaţi o scanare completă a sistemului cu un anti-spyware actualizat. 

Puteţi înlătura automat Mobogenie cu ajutorul unuia dintre aceste programe: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware Recomandăm aceste aplicaţii deoarece pot şterge cu uşurinţă potenţialele programe nedorite şi viruşi cu toate fişierele şi intrările lor în regiştri ce sunt asociate cu ele.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Mobogenie sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Mobogenie. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Mobogenie 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Mobogenie (2015-05-31)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Mobogenie (2015-05-31)
Mobogenie captură de ecran
Mobogenie captură de ecran
Meniu Rapid: Manual de înlăturare Mobogenie
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Mobogenie din sistemele Windows 7 / Vista / XP

 • Apăsaţi pe Start Control Panel Programs and Features (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Add/Remove Programs)

Înlăturaţi Mobogenie din sistemele Windows 10 / Windows 8

 • Dacă sunteţi utilizator de Windows 10 / Windows 8, atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Uninstall a Program.
Dezinstalează Mobogenie şi programele ce au legătură cu acesta
 • Aici, uitaţi-vă după Mobogenie sau după orice alt program suspect instalat.
 • Dezinstalează-le şi apasă pe OK pentru a salva aceste schimbări.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare suspectă şi selectaţi 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Mobogenie din sistemul Mac OS X

Dacă utilizaţi OS X, apăsaţi pe butonul Go din partea stângă sus a ecranului şi selectaţi Applications.

Apăsaţi pe 'Go' şi selectaţi 'Applications'

Aşteptaţi până când vedeţi un dosar cu Applications şi căutaţi Mobogenie sau orice alt program suspect din el. Acum, apăsaţi pe fiecare dintre aceste intrări şi selectaţi Move to Trash.

Apăsaţi pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Mobogenie din Internet Explorer (IE)

Înlăturaţi reclamele periculoase
 • Deschideţi Internet Explorer, apăsaţi pe căsuţa Gear (meniul IE) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi alegeţi Manage Add-ons.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Manage add-ons'
 • Vi se va deschide o fereastră cu Manage Add-ons. Aici, căutaţi Mobogenie şi alte plugin-uri suspecte. Dezactivaţi aceste intrări prin apăsarea lui Disable.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Disable'. Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
 • Apăsaţi pe căsuţa gear (meniu) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi selectaţi Internet Options. Rămâneţi în tab-ul General.
 • Aici, înlăturaţi URL-ul maliţios şi de preferabil introduceţi un nume de domeniu. Apăsaţi pe Apply pentru a salva modificările.
Ştergeţi URL-ul maliţios, introduceţi numele de domeniu dorit şi apăsaţi pe 'Apply' pentru a salva modificările Resetaţi Internet Explorer
 • Apăsaţi din nou pe căsuţa gear (meniu), şi selectaţi Internet options. Mergeţi la tab-ul Advanced.
 • Aici, selectaţi Reset.
 • Când sunteţi în noua fereastră, verificaţi Delete personal settings şi selectaţi din nou Mobogenie pentru a finaliza înlăturarea Mobogenie.
Mergeţi la tab-ul 'Advanced' şi apăsaţi pe butonul de 'Reset'. Acum selectaţi 'Delete personal settings' şi apăsaţi din nou pe butonul 'Reset'.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Mobogenie din Mozilla Firefox (FF)

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi Mozilla Firefox, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Add-ons Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Add-ons'
 • Aici, selectaţi Mobogenie şi alte plugin-uri chestionabile. Apăsaţi pe Remove pentru a şterge aceste intrări.
Selectaţi 'Extensions' şi căutaţi intrările maliţioase. Apăsaţi pe 'Remove' pentru a le elimina pe toate. Resetaţi Mozilla Firefox
 • Apăsaţi pe meniul Firefox din partea stângă sus şi apăsaţi pe semnul întrebării. Aici, alegeţi Troubleshooting Information.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi apoi pe '?'. Selectaţi 'Troubleshooting Information'.
 • Acum, veţi vedea un mesaj Reset Firefox to its default state cu butonul pentru Reset Firefox. Apăsaţi pe acest buton de mai multe ori şi finalizaţi înlăturarea Mobogenie.
Apăsaţi pe butonul de 'Reset Firefox' de două ori.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Mobogenie din Google Chrome

Ştergeţi plug-urile maliţioase.
 • Deschideţi Google Chrome, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Tools Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu. Selectaţi 'Tools' şi 'Extensions'.
 • Aici, selectaţi Mobogenie şi alte plugin-uri maliţioase şi selectaţi căsuţa de gunoi pentru a şterge aceste intrări.
Căutaţi intrările maliţioase şi ştergeţi fiecare dintre ele apăsând pe căsuţa de Coş de gunoi.
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din nou şi alegeţi Settings Manage Search engines de sub secţiunea Search.
Atunci când sunteţi în 'Settings', selectaţi 'Manage search engines...'.
 • Când sunteţi în Search Engines..., înlăturaţi site-urile de căutare maliţioase. Ar trebui să lasaţi doar Google sau numele de domeniu preferat de dumneavoastră.
Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase Resetaţi Google Chrome
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din dreapta sus a Google Chrome şi selectaţi Settings.
 • Daţi în jos până la capătul paginii şi apăsaţi pe Reset browser settings.
Când sunteţi în 'Settings', daţi în jos până la butonul de 'Settings' după care apăsaţi pe el
 • Apăsaţi pe Reset pentru a confirma această secţiune şi pentru a finaliza înlăturarea lui Mobogenie.
Apăsaţi pe butonul 'Reset' pentru a finaliza eliminarea
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Mobogenie din Safari

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din meniul din stânga sus al ecranului. Odată ce aţi făcut acest lucru, selectaţi Preferences.
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Preferences'
 • Aici, selectaţi Extensions şi căutaţi Mobogenie sau alte intrări suspecte. Apăsaţi pe butonul de Uninstall pentru a le elimina pe toate.
Mergeţi la 'Extensions' şi dezinstalaţi reclamele maliţioase Resetaţi Safari
 • Deschideţi browser-ul Safari şi apăsaţi pe secţiunea de meniu cu Safari din partea stângă sus a ecranului. Aici, selectaţi Reset Safari....
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Reset Safari...'
 • Acum, veţi vedea o fereastră de dialog detaliată oferind opţiuni de resetare. Toate acele opţiuni sunt în general verificate, însă puteţi specifica pe care doriţi să le resetaţi. Apăsaţi pe butonul Reset pentru a finaliza procesul de înlăturare a Mobogenie.
Selectaţi toate opţiunile şi apăsaţi pe butonul 'Reset'

Înlăturarea completă a Mobogenie

După dezinstalarea acestui program cu potenţial nedorit (PUP) şi repararea tuturor browserelor web, vă recomandăm să vă scanaţi sistemul PC-ului cu un anti- spyware sigur. Acest lucru vă va ajuta să eliminaţi urmele din regiştri a Mobogenie şi de asemenea, să identificaţi paraziţii asociaţi sau alte infecţii malware posibile din calculatorul dumneavoastră. Pentru acest lucru, puteţi folosi eliminatorul nostru de malware, ce este foarte sigur: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook