Scala de severitate:  
  (12/100)

Mixidj.delta-search.com. Cum se poate elimina? (Ghid de dezinstalare)

Julie Splinters - - | De tip: Browser hijacker
12

Ce este mixidj.delta-search.com?

Mixidj.delta-search.com (cunoscut și sub denumirea de Mixi DJ Search) este unul dintre acele motoare de căutare care a fost clasificat ca și browser hijacker. În mod normal, aceștia infectează sistemul și încep să acționeze încercând să crească numărul de vizitatori de pe unele website-uri predeterminate. De fapt, se poate spune că aparține aceluiași grup precum Delta Homes, Delta Search și Mixi.dj virus. Imediat după ce acest browser hijacker se infiltrează în sistem, face unele modificări în secret și începe să redirecționeze sesiunile de căutare ale victimelor. Atenție la faptul că hijackerul mixidj.delta-search.com poate să vă arate cu ușurință rezultate modificate ale căutărilor cu intenția de a vă înșela în a vizita website-uri necunoscute și suspecte. În plus, puteți găsi acest site în locul paginii dumneavoastră de start și a motorul de căutare. Vă rugăm, nu ignorați astfel de modificări ale sistemului deoarece acestea pot dezvălui în mod clar faptul că mașina dumneavoastră a fost afectată. Vă recomandăm să verificați calculatorul cu un anti-spyware actualizat și să înlăturați virusul de redirecționare mixidj.delta-search.com din acesta. În plus, ar trebui să evitați utilizarea lui mixidj.delta-search.com pentru sesiunile de căutare deoarece oferă doar rezultate plătite ce pot conduce la infiltrarea unor viruși mai serioși în calculatorul dumneavoastră.

Cum poate mixidj.delta-search.com să îmi atace calculatorul?

Există numeroase moduri prin care puteți descărca acest browser hijacker în calculatorul dumneavoastră și să începeți să suferiți de pe urma redirecționărilor mixidj.delta-search.com și a altor probleme similare. Prima dintre ele necesită cunoștințele dumneavoastră clare deoarece există foarte multe site-uri de descărcare care promovează acest lucru. Totuși, nu ar trebui să fiți înșelat în a instala un astfel de site de căutare în mașina dumneavoastră deoarece vă poate arăta rezultate modificate ale căutărilor și poate încerca să vă redirecționeze către domenii suspecte. În plus, acest program cu potențial nedorit poate fi descărcat la pachet cu freeware și shareware. Din acest motiv ar trebui să evitați instalarea Rapidă sau Recomandată și să deselectați componentele adiționale. Dacă acest browser hijacker reușește să se infiltreze în sistemul PC-ului țintit, poate afecta cu ușurință toate browserele web, inclusiv Mozilla Firefox, Google Chrome și Internet Explorer. În plus, poate schimba pagina de start și motorul de căutare fără a vă cere permisiunea, după care poate afișa rezultate modificate ale căutărilor, reclame de tip pop-up și alt conținut similar pe parcursul sesiunilor de navigare. Mulți utilizatori au fost deja înșelați de către acesta și au început să îl utilizeze pentru sesiunile de căutare. Totuși, atenție la faptul că rezultatele căutărilor efectuate cu mixidj.delta-search.com diferă de cele afișate de Google, și tot timpul conțin diverse reclame comerciale. NU recomandăm utilizarea acestui site pentru căutările dumneavoastră.

CUM SĂ ÎNLĂTUR VIRUSUL mixidj.delta-search.com?

În cazul în care considerați că PC-ul dumneavoastră a fost deja infectat cu mixidj.delta-search.com nu ar trebui să așteptați rezultatele sale modificate și redirecționările către website-urile asociate cu acesta. În acest caz, ar trebui să înlăturați acest browser hijacker și să continuați utilizarea unui motor de căutare normal, precum Google, Yahoo sau Bing. Pentru acest lucru puteți fie efectua o scanare completă a sistemului cu un anti-spyware actualizat sau să folosiți un ghid de înlăturare manuală, ce vă este oferit mai jos. Vă rugăm, acordați atenție atunci când utilizați opțiunea de înlăturare și asigurați-vă că ați efectuat fiecare pas în ordinea corectă!

Puteţi înlătura automat mixidj.delta-search.com cu ajutorul unuia dintre aceste programe: Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus, Malwarebytes Anti Malware Recomandăm aceste aplicaţii deoarece pot şterge cu uşurinţă potenţialele programe nedorite şi viruşi cu toate fişierele şi intrările lor în regiştri ce sunt asociate cu ele.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea mixidj.delta-search.com sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
faceţi acum!
Descărcare
Reimage (pentru eliminare) Fericirea
Garantată
Descărcare
Reimage (pentru eliminare) Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu OS X

Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi infecţia utilizând Reimage, Întrebaţi, contactaţi echipa noastră de suport şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Reimage este recomandat pentru dezinstalarea lui mixidj.delta-search.com. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware Reimage.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia Reimage.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia Reimage.
Menţiunile presei asupra produsului Reimage
Menţiunile presei asupra produsului Reimage
Software Alternant
Plumbytes Anti-Malware
Am testat eficienţa lui Plumbytes Anti-Malware's în înlăturarea mixidj.delta-search.com (2015-07-09)
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea mixidj.delta-search.com (2015-07-09)
Hitman Pro
Am testat eficienţa lui Hitman Pro's în înlăturarea mixidj.delta-search.com (2015-07-09)
Webroot SecureAnywhere AntiVirus
Am testat eficienţa lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus's în înlăturarea mixidj.delta-search.com (2015-07-09)
mixidj.delta-search.com captură de ecran
mixidj.delta-search.com captură de ecran
Meniu Rapid: Manual de înlăturare mixidj.delta-search.com
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi mixidj.delta-search.com din sistemele Windows 7 / Vista / XP

 • Apăsaţi pe Start Control Panel Programs and Features (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Add/Remove Programs)
Apăsaţi pe 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (dacă sunteţi utilizator de 'Windows XP', apăsaţi pe 'Add/Remove Programs')

Înlăturaţi mixidj.delta-search.com din sistemele Windows 10 / Windows 8

 • Dacă sunteţi utilizator de Windows 10 / Windows 8, atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Uninstall a Program.
Dacă sunteţi utilizator de 'Windows 10 / Windows 8', atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare 'Quick Access Menu', selectaţi 'Control Panel' şi 'Uninstall a Program'. Dezinstalează mixidj.delta-search.com şi programele ce au legătură cu acesta
 • Aici, uitaţi-vă după mixidj.delta-search.com sau după orice alt program suspect instalat.
 • Dezinstalează-le şi apasă pe OK pentru a salva aceste schimbări.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare suspectă şi selectaţi 'Uninstall' Înlăturaţi mixidj.delta-search.com din comenzile rapide Windows
 • Apăsaţi dreapta pe comandă rapidă a Mozilla Firefox şi selectaţi Properties.
Apăsaţi dreapta pe căsuţa browser-ului şi selectaţi 'Properties'
 • Mergeţi la tab-ul Shortcut şi căutaţi câmpul Target. Ştergeţi URL-ul maliţios ce are legătură cu virusul pe care îl aveţi.
Selectaţi tab-ul 'Shortcut' şi ştergeţi 'http://isearch.babylon.com...' sau alte URL-uri suspecte

Repetaţi paşii de mai sus cu toate comenzile rapide ale browser-elor, inclusiv Internet Explorer şi Google Chrome. Asiguraţi-vă că aţi verificat toate locaţiile acestor comenzi rapide, inclusiv Desktop-ul, Meniul de start şi bara de comenzi.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi mixidj.delta-search.com din sistemul Mac OS X

Dacă utilizaţi OS X, apăsaţi pe butonul Go din partea stângă sus a ecranului şi selectaţi Applications.

Apăsaţi pe 'Go' şi selectaţi 'Applications'

Aşteptaţi până când vedeţi un dosar cu Applications şi căutaţi mixidj.delta-search.com sau orice alt program suspect din el. Acum, apăsaţi pe fiecare dintre aceste intrări şi selectaţi Move to Trash.

Apăsaţi pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Move to Trash'
Reimage este o unealtă pentru detectat malware. Trebuie să achiziţionaţi Versiunea Completă pentru a înlătura infecţiile. Mai multe informaţii despre Reimage.
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi mixidj.delta-search.com din Internet Explorer (IE)

Înlăturaţi reclamele periculoase
 • Deschideţi Internet Explorer, apăsaţi pe căsuţa Gear (meniul IE) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi alegeţi Manage Add-ons.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Manage add-ons'
 • Vi se va deschide o fereastră cu Manage Add-ons. Aici, căutaţi mixidj.delta-search.com şi alte plugin-uri suspecte. Dezactivaţi aceste intrări prin apăsarea lui Disable.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Disable'. Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
 • Apăsaţi pe căsuţa gear (meniu) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi selectaţi Internet Options. Rămâneţi în tab-ul General.
 • Aici, înlăturaţi URL-ul maliţios şi de preferabil introduceţi un nume de domeniu. Apăsaţi pe Apply pentru a salva modificările.
Ştergeţi URL-ul maliţios, introduceţi numele de domeniu dorit şi apăsaţi pe 'Apply' pentru a salva modificările Resetaţi Internet Explorer
 • Apăsaţi din nou pe căsuţa gear (meniu), şi selectaţi Internet options. Mergeţi la tab-ul Advanced.
 • Aici, selectaţi Reset.
 • Când sunteţi în noua fereastră, verificaţi Delete personal settings şi selectaţi din nou mixidj.delta-search.com pentru a finaliza înlăturarea mixidj.delta-search.com.
Mergeţi la tab-ul 'Advanced' şi apăsaţi pe butonul de 'Reset'. Acum selectaţi 'Delete personal settings' şi apăsaţi din nou pe butonul 'Reset'.
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi mixidj.delta-search.com din Microsoft Edge

Resetează setările Microsoft Edge (Metoda 1):
 • Lansează aplicaţia Microsoft Edge şi apăsă More (trei puncte în colţul din dreapta sus a ecranului
 • Apasă pe Settings pentru a afişa mai multe opţiuni.
 • După ce apare fereastra de setări, apasă pe butonul Choose what to clear de sub opţiunea Clear browsing data.
Mergi la setări şi selectează 'Choose what to clear'
 • Aici, selectează tot ce doreşti să elimini şi apasă pe Clear.
Selectează butonul 'Clear'
 • Acum, trebuie să apeşi dreapta pe butonul Start (Windows logo). Aici, selectează Task Manager.
Deschide meniul de start şi selectează 'Task Manager'
 • Atunci când eşti în fereastra Processes, caută Microsoft Edge
 • Click dreapta pe ea şi alege opţiunea Go to details. Dacă nu vezi opţiunea Go to details, apasă pe More details şi repetă paşii anteriori.
Click dreapta pe 'Microsoft Edge' şi selectează 'Go to details'Selectează 'More details' dacă opţiunea 'Go to details' nu apare
 • Când apare fereastra Details, caută fiecare intrare cu numele Microsoft Edge. Click dreapta pe fiecare şi selectează End Task pentru a termina aceste intrări.
Găseşte intrările Microsoft Edge şi selectează 'End Task'

Dacă Metoda 1 nu a reuşit să te ajute, trebuie să alegi o metodă avansată de resetare pentru Edge.

Resetarea browserului Microsoft Edge (Metoda 2):

Notă: trebuie să îţi creezi copii de rezervă a datelor înainte de a utiliza această metodă.
 • Găseşte acest dosar în calculatorul tău: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 • Selectează fiecare intrare ce este salvată în el şi click dreapta cu mouse-ul. După, selectează opţiunea Delete.
Mergi la dosarul Microsoft Edge din calculator, apasă dreapta pe fiecare intrare şi apasă 'Delete'
 • Apasă butonul Start (Windows logo) şi scrie window power în linia Search my stuff.
 • Apasă dreapta pe intrarea Windows PowerShell şi alege Run as administrator.
Găseşte Windows PowerShell, apasă dreapta pe el şi selectează 'Run as administrator'
 • Imediat după ce fereastra Administrator: Windows PowerShell apare, copie această linie de comandă după PS C:\WINDOWS\system32> şi apasă Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
Copie comanda cerută şi apasă 'Enter'

După ce aceşti paşi sunt terminaţi, mixidj.delta-search.com ar trebui să fie eliminaţi din browserul Microsoft Edge.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi mixidj.delta-search.com din Mozilla Firefox (FF)

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi Mozilla Firefox, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Add-ons Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Add-ons'
 • Aici, selectaţi mixidj.delta-search.com şi alte plugin-uri chestionabile. Apăsaţi pe Remove pentru a şterge aceste intrări.
Selectaţi 'Extensions' şi căutaţi intrările maliţioase. Apăsaţi pe 'Remove' pentru a le elimina pe toate. Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
 • Apăsaţi pe meniu (colţul din dreapta sus), alegeţi Options General.
 • Aici, ştergeţi URL-ul maliţios şi de preferabil introduceţi un website sau apăsaţi pe Restore to default.
 • Apăsaţi pe OK pentru a salva aceste schimbări.
Când sunteţi în tab-ul 'General', ştergeţi URL-ul maliţios din secţiunea 'Home Page' sau apăsaţi pe butonul 'Restore to Default'. Apăsaţi pe 'OK' pentru a salva modificările. Resetaţi Mozilla Firefox
 • Apăsaţi pe meniul Firefox din partea stângă sus şi apăsaţi pe semnul întrebării. Aici, alegeţi Troubleshooting Information.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi apoi pe '?'. Selectaţi 'Troubleshooting Information'.
 • Acum, veţi vedea un mesaj Reset Firefox to its default state cu butonul pentru Reset Firefox. Apăsaţi pe acest buton de mai multe ori şi finalizaţi înlăturarea mixidj.delta-search.com.
Apăsaţi pe butonul de 'Reset Firefox' de două ori.
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi mixidj.delta-search.com din Google Chrome

Ştergeţi plug-urile maliţioase.
 • Deschideţi Google Chrome, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Tools Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu. Selectaţi 'Tools' şi 'Extensions'.
 • Aici, selectaţi mixidj.delta-search.com şi alte plugin-uri maliţioase şi selectaţi căsuţa de gunoi pentru a şterge aceste intrări.
Căutaţi intrările maliţioase şi ştergeţi fiecare dintre ele apăsând pe căsuţa de Coş de gunoi. Schimbaţi pagina acasă şi motorul de căutare în cazul în care au fost atacate de virus.
 • Apăsaţi pe căsuţa cu meniu şi alegeţi Settings.
 • Aici, uitaţi-vă după Open a specific page or set of pages sub opţiunea On startup şi apăsaţi pe Set pages.
După ce apăsaţi pe meniu şi 'Settings', selectaţi 'Set pages'.
 • Acum, ar trebui să vedeţi o altă fereastră. Aici, ştergeţi site-urile de căutare maliţioase şi introduceţi site-ul pe care îl doriţi ca pagină principală.
Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din nou şi alegeţi Settings Manage Search engines de sub secţiunea Search.
Atunci când sunteţi în 'Settings', selectaţi 'Manage search engines...'.
 • Când sunteţi în Search Engines..., înlăturaţi site-urile de căutare maliţioase. Ar trebui să lasaţi doar Google sau numele de domeniu preferat de dumneavoastră.
Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase Resetaţi Google Chrome
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din dreapta sus a Google Chrome şi selectaţi Settings.
 • Daţi în jos până la capătul paginii şi apăsaţi pe Reset browser settings.
Când sunteţi în 'Settings', daţi în jos până la butonul de 'Settings' după care apăsaţi pe el
 • Apăsaţi pe Reset pentru a confirma această secţiune şi pentru a finaliza înlăturarea lui mixidj.delta-search.com.
Apăsaţi pe butonul 'Reset' pentru a finaliza eliminarea
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi mixidj.delta-search.com din Safari

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din meniul din stânga sus al ecranului. Odată ce aţi făcut acest lucru, selectaţi Preferences.
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Preferences'
 • Aici, selectaţi Extensions şi căutaţi mixidj.delta-search.com sau alte intrări suspecte. Apăsaţi pe butonul de Uninstall pentru a le elimina pe toate.
Mergeţi la 'Extensions' şi dezinstalaţi reclamele maliţioase Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
 • Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din secţiunea meniului. Aici, selectaţi Preferences după cum a fost afişat anterior şi selectaţi General.
 • Aici, uitaţi-vă în câmpul Homepage. Dacă a fost atacat de către Homepage, înlăturaţi link-ul nedorit şi introduceţi unul pe care doriţi să îl folosiţi la căutări. Amintiţi-vă să includeţi "http://" înainte de a tasta adresa paginii.
Când sunteţi în 'General' ştergeţi URL-ul maliţios şi introduceţi numele de domeniu dorit. Resetaţi Safari
 • Deschideţi browser-ul Safari şi apăsaţi pe secţiunea de meniu cu Safari din partea stângă sus a ecranului. Aici, selectaţi Reset Safari....
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Reset Safari...'
 • Acum, veţi vedea o fereastră de dialog detaliată oferind opţiuni de resetare. Toate acele opţiuni sunt în general verificate, însă puteţi specifica pe care doriţi să le resetaţi. Apăsaţi pe butonul Reset pentru a finaliza procesul de înlăturare a mixidj.delta-search.com.
Selectaţi toate opţiunile şi apăsaţi pe butonul 'Reset'
Reimage este o unealtă pentru detectat malware. Trebuie să achiziţionaţi Versiunea Completă pentru a înlătura infecţiile. Mai multe informaţii despre Reimage.
După dezinstalarea acestui program cu potenţial nedorit (PUP) şi repararea tuturor browserelor web, vă recomandăm să vă scanaţi sistemul PC-ului cu un anti- spyware sigur. Acest lucru vă va ajuta să eliminaţi urmele din regiştri a mixidj.delta-search.com şi de asemenea, să identificaţi paraziţii asociaţi sau alte infecţii malware posibile din calculatorul dumneavoastră. Pentru acest lucru, puteţi folosi eliminatorul nostru de malware, ce este foarte sigur: Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus sau Malwarebytes Anti Malware.
Julie Splinters
Julie Splinters - Specialist în eliminarea de malware

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

sursa: http://www.2-spyware.com/remove-mixidj-delta-search-com.html

Ghiduri de înlăturare în alte limbi