Scala de severitate:  
  (10/100)

Elimină infecţia Istartpageing.com

123

Cărei categorii de programe aparţine Istartpageing.com?

Istartpageing.com a fost adăugat categoriei „browser hijacker” deoarece vă poate invada calculatorul imediat după ce aţi instalat un software gratuit de pe internet. De fapt, experţii noştri din securitate au investigat această aplicaţie detaliat şi au descoperit suficiente informaţii, care manifestă motivul pentru care acesta ar trebui eliminat din calculator cât mai curând posibil. Cu toate că este promovat ca un site de căutare în care se poate avea încredere care ar trebui să ofere cele mai bune rezultate de la motoarele de căutare populare (Google, Yahoo, Bing), nu ar trebui să aveţi încredere niciodată în astfel de promisiuni. În realitate, acest motor de căutare este un browser hijacker, care poate furniza rezultate ale căutărilor sponsorizate pentru a vă face să vizitaţi website-uri predeterminate. Dacă doriţi să le evitaţi, staţi departe de virusul Istartpageing.com!

În general, Istartpageing.com se răspândeşte prin descărcări gratuite, precum administratori de descărcare, creatori PDF,  media playere, şi aşa mai departe. Odată instalat în sistem, hijackerul va începe să promoveze website-uri afiliate făcând oamenii să viziteze domenii predeterminate. Acesta este motivul pentru care poate să înceapă să se arate în locul paginii de start, a motorului de căutare, şi a noii pagine pe browserele  Google Chrome, Mozilla Firefox, şi Internet Explorer. Imediat după acest lucru, virusul Istartpageing.com poate să vă livreze rezultate ale căutărilor predeterminate ce conţin link-uri sponsorizate şi reclame. Reţineţi că dezvoltatorii acestui hijacker sunt plătiţi pentru a crea trafic website-urilor terţe şi pentru a mări rangul acestora. 

Din nefericire, problema de redirecţionare de la Istartpageing.com vă poate conduce la probleme diverse. Cea mai rea dintre acestea este, bineînţeles, redirecţionarea către site-uri chestionabile care caută să infiltreze viruşi sau malware. Din acest motiv, NU vă recomandăm să utilizaţi acest motor de căutare şi să apăsaţi pe rezultatele oferite de acesta. Apropo, păstrând instalat acest hijacker, riscaţi să dezvăluiţi terţelor informaţii păstrate în calculatorul dumneavoastră. Poate instala cookies de urmărire pe fiecare browser web al dumneavoastră şi să acumuleze încontinuu informaţii personale non-identificabile despre dumneavoastră şi obiceiurile dumneavoastră de navigare. Prin urmare, imediat după ce Istartpageing.com vă înlocuieşte pagina de start şi motorul de căutare, vi se recomandă să resetaţi acele schimbări eliminând hijackerul din sistem în totalitate. Pentru acest lucru, vă recomandăm să utilizaţi SpyHunter sau o altă unealtă de încredere anti-spyware. 

an example of the main page that belongs to Istartpageing.com browser hijacker

Cum se infiltrează hijackerii în calculatoare?

Cu toate că Istartpageing.com poate părea veritabil la o primă vedere, reţineţi că majoritatea website-urilor care îl promovează au scopuri comerciale în timp ce altele pot căuta să vă infecteze sistemul cu viruşi. În plus, poate cauza diverse încetiniri şi să slăbească securitatea PC-ului dumneavoastră. Dacă doriţi să vă protejaţi calculatorul de astfel de ameninţări, ar trebui să nu mai gândiţi că toate programele gratuite sunt de încredere.

Cum poate Istartpageing.com să vă atace calculatorul? Răspunsul este foarte simplu. Poate face acest lucru cu ajutorul descărcărilor gratuite care au acest program adăugat ca şi componentă suplimentară gratuită. Atenţie că pachetele de software-uri pot fi adăugate pe website-uri populare precum download.com, soft32.com, softonic.com, cnet.com şi aşa mai departe. Prin urmare, oricând selectaţi un freeware ca să îl instalaţi, verificaţi-l înainte de a face acest lucru. Citiţi Termenii de utilizare, Politica de Confidenţialitate şi alte informaţii accesibile. După ce faceţi acest lucru, optaţi pentru opţiunea de instalare Avansată / Personalizată şi deselectaţi căsuţele care spun că sunteţi de acord să setaţi Istartpageing.com ca şi pagina dumneavoastră de start / motorul de căutare. 

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Istartpageing.com hijack sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Istartpageing.com hijack. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Istartpageing.com hijack 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Istartpageing.com hijack (2015-12-02)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Istartpageing.com hijack (2015-12-02)

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook