Ce este HPNotify.exe? Ar trebui să îl elimin?

de Olivia Morelli - -

Pentru ce este procesul HPNotify.exe?

HPNotify.exe este un parazit cibernetic, asociat în principal cu browser hijackeri. Acest fişier, cunoscut şi ca virusul SearchProtect, este răspândit de obicei odată cu aceştia. Acest proces poate fi numit şi SupHPNot.exe. Acest program se autorulează la fiecare startup, şi scopul acestuia este de a vă împiedica din eliminarea aplicaţiilor de tip browser hijackeri din PC-ul dumneavoastră.

HPNotify.exe poate fi răspândit cu numeroşi browser hijackeri, de exemplu, MyStartSearch.com, WebsSearches.com, Omiga-Plus.com, Delta-Homes.com, Search.myway.com (apăsaţi pe link-uri pentru a afla mai multe informaţii despre aceste aplicaţii) şi alte programe spyware maliţioase. Reţineţi că procesul HPNotify.exe are scopul de a se asigura că nu puteţi elimina aceşti browser hijackeri sau că puteţi modifica setările aplicate de către aceştia. De exemplu, dacă PC-ul dumneavoastră a fost atacat de către un browser hijacker, acesta în mod normal va înlocui pagina de start cu un website anume. Să spunem că nu doriţi să păstraţi acel website ca şi pagină principală şi că doriţi să îl schimbaţi cu altul. Data viitoare când vă reporniţi calculatorul, website-ul asociat browser hijackerului va fi setat din nou ca şi pagină de start. De ce? Acest lucru este exact ceea ce face procesul HPNotify.exe.

Cum să evit HPNotify.exe?

După cum am menţionat deja, aplicaţia HPNotify.exe este răspândită la un loc cu browser hijackeri. Browser hijackerii sunt răspândiţi în mod normal prin tehnica la pachet, deci pentru a evita instalarea acestora, trebuie să monitorizaţi procesul de instalare oricând instalaţi un nou software în PC-ul dumneavoastră. Din nefericire, nu puteţi şti dacă software-ul gratuit pe care doriţi să îl instalaţi poartă aplicaţii opţionale (de exemplu, browser hijackeri, adware, sau altele), ataşate acestuia. Pentru a descoperi acest lucru, ar trebui să selectaţi tot timpul setările de instalare Avansată sau Personalizată şi să deselectaţi orice sugestie de a instala un software terţ.

Cum să elimin acest parazit nedorit?

Nu vă recomandăm să încercaţi să localizaţi pe cont propriu acest proces – poate fi ascuns în diverse locuri din calculator. Pentru a vă asigura că aţi eliminat acest virus în maniera potrivită, ar trebui să faceţi acest lucru cu ajutorul unei unelte de eliminare automată. Vă recomandăm să utilizaţi software-ul anti malware Reimage. Este un software foarte puternic al cărui scop este să scaneze calculatorul de ameninţări şi să le elimine.

verdict- statutul acestui fişier
fişier periculos
Sfat În cazul în care calculatorul dumneavoastră pare încet, sau dacă suferiţi datorită reclamelor nedorite şi sunteţi redirecţionaţi înspre site-uri necunoscute, vă recomandăm scanarea cu un program anti program spion respectabil. Puteţi efectua câteva teste GRATUITE şi să verificaţi sistemul de aplicaţii nedorite ce pot fi responsabile pentru aceste probleme
Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator
faceţi acum!
Descărcare
Program de diagnosticare a problemei Fericirea
Garantată
Descărcare
Program de diagnosticare a problemei Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu OS X
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi infecţia utilizând Reimage, Întrebaţi, contactaţi echipa noastră de suport şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Reimage este o unealtă recomandată pentru scanarea sistemului de posibile ameninţări şi software-uri rele. Această versiune de probă a produsului va descoperi aplicaţiile dăunătoare din sistemul dumneavoastră
Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia Reimage.
Menţiunile presei asupra produsului Reimage
Software Alternant
Malwarebytes
Malwarebytes

Despre autor

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Olivia Morelli
Despre compania Esolutions

Sursa: https://www.2-spyware.com/file-hpnotify-exe.html

Ghiduri de înlăturare în alte limbi


Fişiere
Software
Comparaţi