Scala de severitate:  
  (10/100)

Înlătură Hao123

123

Prezentare Hao123:

Hao123 este un browser hijacker care poate fi găsit şi sub numele de: hao.123, hao123.com, en.hao.123, br.hao.123, tw.hao.123, jp.hao.123, vn.hao.123, etc. Indiferent de faptul că acest motor de căutare pare inofensiv, se poate infiltra în calculatorul dumneavoastră fără a vă cere permisiunea. De asemenea, poate modifica setările şi să dezactiveze site-urile dumneavoastră favorite pentru a vă face să îl folosiţi pentru căutările dumneavoastră. NU vă recomandăm să utilizaţi Hao123.com deoarece poate cauza următoarele probleme:

  • Redirecţionări către website-uri necunoscute. Imediat după ce acest site de căutare devine pagina de start şi motorul de căutare din calculatorul dumneavoastră, obţine abilitatea de a arăta propriile rezultate ale căutărilor. În general, acest rezultate ale căutărilor conţin notificări comerciale şi link-uri care conduc oamenii către website-uri sponsorizate. Cea mai mare problemă este că nu puteţi fi sigur dacă Hao123.com nu vă va face să vizitaţi un website periculos utilizat pentru a promova malware. De ce ar trebui să riscaţi?
  • Urmărirea utilizatorilor de PC fără aprobarea lor. În majoritatea cazurilor, hao123.com se răspândeşte la pachet cu diverse componente. Unele dintre ele sunt obiecte de asistenţă a browserului, browser add-ons, extensii şi plugin-uri care pot fi utilizate pentru a urmări utilizatorii de PC şi să colecteze diferite informaţii. Imediat după ce aceste componente sunt adăugate în sistem, acestea încep să colecteze date precum termenii de căutare utilizaţi de oameni, cele mai vizitate website-uri, datele introduse de aceştia pe website-urile lor favorite şi aşa mai departe. Această informaţie este considerată identificabilă non-personală, însă vă recomandăm cu tărie să o păstraţi doar pentru dumneavoastră. 
  • Iniţierea de îngheţare a browserului şi alte probleme. Hao123.com este răspândit utilizând metode de distribuţie ilegale / nedrepte. În plus, poate să îşi adauge cu uşurinţă componentele sistemului PC-ului dumneavoastră fără a vă cere permisiunea. Bara de unelte Hao123 este una dintre acele componente. Indiferent de faptul că această activitate poate părea inofensivă, ar trebui să reţineţi faptul că poate cauza încetiniri pe fiecare browser web, inclusiv Internet Explorer, Google Chrome şi Mozilla Firefox. De asemenea, puteţi observa că browserul îngheaţă şi alte probleme similare care nu pot fi eliminate decât prin eliminarea acestui hijacker din sistem.

The main page of a browser hijacker called Hao123

Dacă puteţi vedea acest browser hijacker pe browserul dumneavoastră web, nu ar trebui să pierdeţi timpul şi eliminaţi virusul Hao123.com. Cel mai uşor mod de a face acest lucru este prin rularea unei scanări complete a sistemului cu un anti-spyware de încredere precum SpyHunter. Acest program vă poate ajuta să eliminaţi TOATE programele care sunt considerate maliţioase şi dubioase. De asemenea, vă va ajuta să le evitaţi în viitor. 

Cum se infiltrează în calculatoare acest motor de căutare?

În general, acest motor de căutare este propagat prin intermediul a mai multor metode de distribuţie. De reţinut este faptul că ar trebui să instalaţi un anti-spyware actualizat pentru a preveni infiltrarea lui Hao123. De asemenea, ar trebui să evitaţi freeware-urile şi shareware-urile, sau să verificaţi cu atenţie fiecare fereastră de instalare atunci când descărcaţi un astfel de program în calculatorul dumneavoastră. Pentru a obţine această abilitate, vă recomandăm să selectaţi instalarea Personalizată sau Avansată a freeware-ului şi să deselectaţi toate căsuţele chestionabile. Dacă acest program cu potenţial nedorit reuşeşte să se infiltreze în sistemul PC-ului dorit, îi poate modifica setările. În mod normal, puteţi găsi şi bara de unelte Hao123 în calculatorul dumneavoastră şi să primiţi reclame de tip pop-up enervante atunci când căutaţi pe internet. În cazul în care consideraţi că PC-ul dumneavoastră este infectat cu acest virus de redirecţionare, nu ar trebui să aşteptaţi redirecţionările acestuia către website-uri chestionabile. În acest caz, ar trebui să vă verificaţi calculatorul cu un anti-spyware actualizat sau urmaţi ghidul detaliat de eliminare Hao123 dat pe pagina următoare a acestei postări.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Hao123 sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Hao123. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Hao123 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Hao123 (2016-02-01)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Hao123 (2016-02-01)

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook