Scala de severitate:  
  (9/100)

Înlătură From Doc to PDF Toolbar (Ghid de înlăturare) - aug. 2019 actualizat

de Olivia Morelli - - | De tip: Sistem de unelte

From Doc to PDF Toolbar: tot ce trebuie să ştiţi înainte de a o instala în PC-ul dumneavoastră

Captură de ecran a lui From Doc to PDF Toolbar

From Doc to PDF Toolbar este o aplicaţie legitimă creată de Mindspark Interactive Network Inc. Cu toate acestea, utilizatorii raportează că această unealtă s-a arătat în calculatoarele lor din senin, şi că au probleme cu dezinstalarea ei. Cele mai multe probleme le cauzează utilizatorilor din Statele Unite, Germania , şi India.

Cu toate că unele persoane au tendinţa de a numi acest program virusul From Doc to PDF Toolbar, vrem să ştiţi că acest lucru nu este adevărat. Este o unealtă de sistem, care poate fi adăugată unor diverse browsere de Internet. După instalarea în sistem, setările pentru pagina principală şi noua filă vor fi modificate. Ca şi rezultat, de fiecare dată când utilizatorul va deschide browserul, un nou website va fi afişat.

Problema este că unii utilizatori instalează acest add-on în mod involuntar , şi mai târziu, încep să creadă că cineva le-a atacat sau infectat calculatoarele. Chiar dacă From Doc to PDF Toolbar este complet legitimă, se pare că unii utilizatori nu se bucură de apariţia ei.

Pe Google Chrome Store, ratingul acesteia este de 2,5 stele din 5, şi acest lucru spune ceva. De asemenea, am observat că unii utilizatori se plâng de faptul că „nu le permite” să o dezinstaleze, şi că a fost instalată fără ştirea lor. Majoritatea recenziilor caută să găsească ghiduri de dezinstalare a lui From Doc to PDF Toolbar, deci dacă faceţi parte dintre ei, mergeţi la sfârşitul acestei pagini, şi veţi găsi ceea ce aveţi nevoie.

Cu toate acestea, puteţi grăbi procedura de eliminare a lui From Doc to PDF utilizând un program anti-malware/ anti-spyware, de exemplu, Reimage sau Malwarebytes. Însă, dacă sunteţi interesat să aflaţi mai multe despre acest program, continuaţi să citiţi până jos.

Această bară de unelte oferă convertirea mai multor tipuri de fişiere. Deci, utilizatorii care au nevoie să convertească rapid documente, pot găsi această unealtă ca utilă. Programul este compatibil cu Windows 10, precum şi cu versiuni mai vechi de sisteme de operare, precum Windows 8, 7, Vista şi XP. Cu toate acestea, am primit rapoarte precum că şi utilizatorii de Mac OS X au întâlnit acest program.

Descrierea acestui program pretinde că poate converti aceste tipuri de fişiere în format de tip .doc:

 • PDF,
 • DOC,
 • TXT,
 • RTF,
 • XLS,
 • PPT,
 • BMP,
 • JPG,
 • TIFF,
 • etc.

Totuşi, mulţi utilizatori s-au plâns că această bară de unelte a apărut brusc în dispozitivele lor. Într-adevăr, este posibil să se fi răspândit la pachet cu diverse descărcări de tip freeware sau shareware. Prin urmare, forum-urile de pe Internet sunt pline de întrebări ale utilizatorilor despre cum pot scăpa de From Doc to PDF.

Dorim să vă reamintim că acest program nu este un virus, deci eliminarea lui doctopdf nu ar trebui să fie dificilă. Poate fi provocatoare dacă aţi instalat-o la pachet cu alte programe. Totuşi, cu puţină răbdare şi instrucţiunile corecte, veţi putea şterge acest program împreună cu componentele adiţionale care ar fi putut fi instalate în sistem.

Imaginea lui From Doc to Pdf
A fost raportat că eliminarea lui From Doc to PDF Toolbar este dificilă, şi că acest software poate ajunge în PC prin intermediul unui pachet de software.

Analizarea Politicii de Confidenţialitate a programului

După analizarea documentului Politica de Confidenţialitate, care este furnizat pe site-ul programului, am descoperit că dezvoltatorul anunţă că servicii terţe, ştiri, şi/sau conţinut terţ ar putea fi integrat sau pus la pachet cu acest program. În plus, avertizează că:

“prin utilizarea acestui produs puteţi fi expus unui conţinut care ar putea fi ofensiv, indecent, sau obiectabil în comunitatea dumneavoastră.

Acum, să vă explicăm unde aţi putea întâlni un astfel de conţinut. După cum am menţionat mai devreme, addon-ul From Doc to PDF modifică setările browserului şi setează un site diferit ca şi pagină principală. Pe acest website, puteţi găsi un motor de căutare pe web. Prin setări, această pagină ca şi principală, dezvoltatorul probabil s-a aşteptat să convingă utilizatorul să folosească motorul de căutare indicat.

Cu toate acestea, nu ne surprinde de ce atât de mulţi utilizati refuză să facă acest lucru, şi doresc să elimine cât mai repede From Doc to PDF Toolbar. Se pare că acest motor de căutare produce prea multe rezultate sponsorizate ale căutărilor, şi pentru utilizatorii care doresc să acceseze rapid informaţia necesară, astfel de rezultate plătite pot fi enervante.

Apăsarea pe rezultatele sponsorizate poate duce la problema de redirecţionare de la From Doc to PDF Toolbar, deci vă recomandăm să nu le ignoraţi şi, dacă doriţi, eliminaţi bara de unelte menţionată mai devreme.

Strategii de distribuţie a programului şi cum să îi evitaţi infiltrarea

Puteţi descărca această unealtă de pe Google Chrome Store, însă în unele cazuri, vă poate fi oferită de alte programe gratuite. Din acest motiv, dorim să reamintim utilizatorilor că este esenţial să ajusteze setările de instalare înainte de a instala în sistem un program nou. În mod contrar, pot fi instalate şi alte aplicaţii.

Această metodă de distribuţie software este numită „la pachet”; după cum aţi ghicit deja, ajută la distribuirea mai multor programe într-un singur pachet de software. Pentru a descompune un astfel de pachet, utilizatorul trebuie să selecteze setările Avansate sau Personalizate şi să deselecteze căsuţele de lângă menţiunile care pretind că utilizatorul este de acord cu instalarea programelor opţionale.

Nu selectaţi opţiunile de instalare Implicite sau Standard, deoarece, în acest mod, programele opţionale pot fi instalate fără să vi se ceară permisiunea.

Recent, dezvoltatorul acestui program ne-a contactat cerându-ne să eliminăm acest articol de pe website-ul fărăvirus.ro. Credem că nu ar trebui să facem acest lucru atât timp cât programele pe care le oferim pentru eliminarea lui From Doc to PDF Toolbar îl pot detecta şi pot ajuta utilizatorii să îl elimine din sistem.

După cum este menţionat sub fiecare buton de descărcare, SUNTEM afiliaţi cu aceste programe anti-malware, şi pe când unele sunt gratuite, altele pot elimina un virus doar după achiziţionarea lor. Aceste menţiuni îndeplinesc complet cerinţele FTC.

Indiferent, recent am hotărât să facem o analiză a acestui articol şi a altor articole care sunt asociate acestui dezvoltator. Menţionăm că toate sunt descrise în mod adecvat.

Ghidul de instalare pentru From doc to pdf de la myway pentru utilizatorii de Windows OS

Utilizatorii de Windows OS sunt cei care întâlnesc cel mai des această aplicaţie enervantă. Totuşi, dorim să menţionăm că virusul From Doc to PDF Toolbar nu există, deoarece acest browser add-on este complet legitim şi nu poate fi numit un virus.

Totuşi, dacă funcţionalitatea acestuia este neplăcută, eliminaţi-l din sistemul calculatorului. Eliminaţi From Doc to PDF Toolbar cu un program anti-spyware (de exemplu, Reimage) – scanaţi-vă PC-ul şi vedeţi dacă mai conţine alte programe chestionabile.

Dacă nu sunteţi dispus să utilizaţi un software de securitate, puteţi dezinstala acest program din Control Panel, şi extensiile de browser ca pe orice altă aplicaţie. La sfârşitul acestui articol, veţi găsi instrucţiuni detaliate şi ilustrate.

Sfaturi despre cum puteţi elimina from doc to pdf din Safari

Safari este un browser implicit din Mac OS X. Totuşi, nu ar trebui să credeţi îm mitul ce spune că produsele Apple sunt imune la programele cu potenţial nedorit sau viruşi . Prin urmare, dacă browserul dumneavoastră Safari a fost infectat, ar trebui să aveţi grijă de el.

Dacă trebuie să eliminaţi versiunea Mac a lui fromdoctopdf, aveţi două opţiuni. Prima sugerează scanarea sistemului cu un software de securitate actualizat, şi trebuie să îi permiteţi finalizarea acestei sarcini. Cea de a doua metodă oferă instalarea manuală a acestei extensii de browser. 

Mai jos, puteţi găsi instrucţiuni pentru a vă asigura că aplicaţiile nedorite sunt şterse definitiv din Mac. În plus, am oferit instrucţiuni pentru dezinstalarea extensiilor de browser din Safari. Reţineţi că dacă nu vă amintiţi să le fi instalat, nu ar trebui păstrate. Eliminaţi toate intrările suspicioase şi nu uitaţi să resetaţi browserul.

Resetarea lui Safari este necesară pentru a scăpa de publicatori sau de cookie-urile terţelor, sau alte tehnologii de urmărire. Această sarcină este necesară pentru a opri afacerile necunoscute din a vă spiona.

Puteţi elimina automat viruşi cu ajutorul a unuia dintre aceste programe: Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Vă recomandăm aceste aplicaţii deoarece acestea pot detecta programe cu potenţial nedorit şi viruşi, împreună cu fişierele şi cheile de regiştri asociate lor.

Descărcare
faceţi acum!
Descărcare
Reimage (pentru eliminare) Fericirea
Garantată
Descărcare
Reimage (pentru eliminare) Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Supported versions Compatibil cu OS X Supported versions
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi daunele aduse de virus folosind Reimage, sadresaţi o întrebare echipei noastre de suport tehnic şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Reimage este recomandat pentru a elimina daunele aduse de viruşi Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware Reimage.

Manual de înlăturare From Doc to PDF Toolbar:

Înlăturaţi From Doc to PDF Toolbar din sistemele Windows

 1. Apăsaţi pe Start Control Panel Programs and Features (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Add/Remove Programs) Apăsaţi pe 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (dacă sunteţi utilizator de 'Windows XP', apăsaţi pe 'Add/Remove Programs')
 2. Dacă sunteţi utilizator de Windows 10 / Windows 8, atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Uninstall a Program. Dacă sunteţi utilizator de 'Windows 10 / Windows 8', atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare 'Quick Access Menu', selectaţi 'Control Panel' şi 'Uninstall a Program'.
 3. Dezinstalează From Doc to PDF Toolbar şi programele ce au legătură cu acesta
  Aici, uitaţi-vă după From Doc to PDF Toolbar sau după orice alt program suspect instalat.
 4. Dezinstalează-le şi apasă pe OK pentru a salva aceste schimbări. Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare suspectă şi selectaţi 'Uninstall'
 5. Înlăturaţi From Doc to PDF Toolbar din comenzile rapide Windows
  Apăsaţi dreapta pe comandă rapidă a Mozilla Firefox şi selectaţi Properties. Apăsaţi dreapta pe căsuţa browser-ului şi selectaţi 'Properties'
 6. Mergeţi la tab-ul Shortcut şi căutaţi câmpul Target. Ştergeţi URL-ul maliţios ce are legătură cu virusul pe care îl aveţi. Selectaţi tab-ul 'Shortcut' şi ştergeţi 'http://isearch.babylon.com...' sau alte URL-uri suspecte

Repetaţi paşii de mai sus cu toate comenzile rapide ale browser-elor, inclusiv Internet Explorer şi Google Chrome. Asiguraţi-vă că aţi verificat toate locaţiile acestor comenzi rapide, inclusiv Desktop-ul, Meniul de start şi bara de comenzi.

Înlăturaţi From Doc to PDF Toolbar din sistemul Mac OS X

 1. Dacă utilizaţi OS X, apăsaţi pe butonul Go din partea stângă sus a ecranului şi selectaţi Applications. Apăsaţi pe 'Go' şi selectaţi 'Applications'
 2. Aşteptaţi până când vedeţi un dosar cu Applications şi căutaţi From Doc to PDF Toolbar sau orice alt program suspect din el. Acum, apăsaţi pe fiecare dintre aceste intrări şi selectaţi Move to Trash. Apăsaţi pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Move to Trash'

Înlăturaţi From Doc to PDF Toolbar din Internet Explorer (IE)

Mergeţi în lista de extensii a lui IE şi eliminaţi From Doc to PDF Toolbar, şi căutaţi şi alte bare de unelte de la MyWay.

 1. Înlăturaţi reclamele periculoase
  Deschideţi Internet Explorer, apăsaţi pe căsuţa Gear (meniul IE) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi alegeţi Manage Add-ons. Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Manage add-ons'
 2. Vi se va deschide o fereastră cu Manage Add-ons. Aici, căutaţi From Doc to PDF Toolbar şi alte plugin-uri suspecte. Dezactivaţi aceste intrări prin apăsarea lui Disable. Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Disable'.
 3. Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
  Apăsaţi pe căsuţa gear (meniu) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi selectaţi Internet Options. Rămâneţi în tab-ul General.
 4. Aici, înlăturaţi URL-ul maliţios şi de preferabil introduceţi un nume de domeniu. Apăsaţi pe Apply pentru a salva modificările. Ştergeţi URL-ul maliţios, introduceţi numele de domeniu dorit şi apăsaţi pe 'Apply' pentru a salva modificările
 5. Resetaţi Internet Explorer
  Apăsaţi din nou pe căsuţa gear (meniu), şi selectaţi Internet options. Mergeţi la tab-ul Advanced.
 6. Aici, selectaţi Reset.
 7. Când sunteţi în noua fereastră, verificaţi Delete personal settings şi selectaţi din nou From Doc to PDF Toolbar pentru a finaliza înlăturarea From Doc to PDF Toolbar. Mergeţi la tab-ul 'Advanced' şi apăsaţi pe butonul de 'Reset'. Acum selectaţi 'Delete personal settings' şi apăsaţi din nou pe butonul 'Reset'.

Înlăturaţi From Doc to PDF Toolbar din Mozilla Firefox (FF)

Găsiţi şi excludeţi addon-ul From Doc to PDF Toolbar din Firefox. După, încercaţi să căutaţi alte programe asociate acestuia, de exemplu, MyWay, şi eliminaţi-le.

 1. Înlăturaţi extensiile periculoase
  Deschideţi Mozilla Firefox, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Add-ons Extensions. Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Add-ons'
 2. Aici, selectaţi From Doc to PDF Toolbar şi alte plugin-uri chestionabile. Apăsaţi pe Remove pentru a şterge aceste intrări. Selectaţi 'Extensions' şi căutaţi intrările maliţioase. Apăsaţi pe 'Remove' pentru a le elimina pe toate.
 3. Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
  Apăsaţi pe meniu (colţul din dreapta sus), alegeţi Options General.
 4. Aici, ştergeţi URL-ul maliţios şi de preferabil introduceţi un website sau apăsaţi pe Restore to default.
 5. Apăsaţi pe OK pentru a salva aceste schimbări. Când sunteţi în tab-ul 'General', ştergeţi URL-ul maliţios din secţiunea 'Home Page' sau apăsaţi pe butonul 'Restore to Default'. Apăsaţi pe 'OK' pentru a salva modificările.
 6. Resetaţi Mozilla Firefox
  Apăsaţi pe meniul Firefox din partea stângă sus şi apăsaţi pe semnul întrebării. Aici, alegeţi Troubleshooting Information. Apăsaţi pe căsuţa meniu şi apoi pe '?'. Selectaţi 'Troubleshooting Information'.
 7. Acum, veţi vedea un mesaj Reset Firefox to its default state cu butonul pentru Reset Firefox. Apăsaţi pe acest buton de mai multe ori şi finalizaţi înlăturarea From Doc to PDF Toolbar. Apăsaţi pe butonul de 'Reset Firefox' de două ori.

Înlăturaţi From Doc to PDF Toolbar din Google Chrome

Deschideţi setările Chrome-ului şi mergeţi la pagina de extensii. După, căutaţi From Doc to PDF Toolbar şi ştergeţi-o!

 1. Ştergeţi plug-urile maliţioase.
  Deschideţi Google Chrome, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Tools Extensions. Apăsaţi pe căsuţa meniu. Selectaţi 'Tools' şi 'Extensions'.
 2. Aici, selectaţi From Doc to PDF Toolbar şi alte plugin-uri maliţioase şi selectaţi căsuţa de gunoi pentru a şterge aceste intrări. Căutaţi intrările maliţioase şi ştergeţi fiecare dintre ele apăsând pe căsuţa de Coş de gunoi.
 3. Schimbaţi pagina acasă şi motorul de căutare în cazul în care au fost atacate de virus.
  Apăsaţi pe căsuţa cu meniu şi alegeţi Settings.
 4. Aici, uitaţi-vă după Open a specific page or set of pages sub opţiunea On startup şi apăsaţi pe Set pages. După ce apăsaţi pe meniu şi 'Settings', selectaţi 'Set pages'.
 5. Acum, ar trebui să vedeţi o altă fereastră. Aici, ştergeţi site-urile de căutare maliţioase şi introduceţi site-ul pe care îl doriţi ca pagină principală. Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase
 6. Apăsaţi pe căsuţa de meniu din nou şi alegeţi Settings Manage Search engines de sub secţiunea Search. Atunci când sunteţi în 'Settings', selectaţi 'Manage search engines...'.
 7. Când sunteţi în Search Engines..., înlăturaţi site-urile de căutare maliţioase. Ar trebui să lasaţi doar Google sau numele de domeniu preferat de dumneavoastră. Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase
 8. Resetaţi Google Chrome
  Apăsaţi pe căsuţa de meniu din dreapta sus a Google Chrome şi selectaţi Settings.
 9. Daţi în jos până la capătul paginii şi apăsaţi pe Reset browser settings. Când sunteţi în 'Settings', daţi în jos până la butonul de 'Settings' după care apăsaţi pe el
 10. Apăsaţi pe Reset pentru a confirma această secţiune şi pentru a finaliza înlăturarea lui From Doc to PDF Toolbar. Apăsaţi pe butonul 'Reset' pentru a finaliza eliminarea

Înlăturaţi From Doc to PDF Toolbar din Safari

Identificaţi şi eliminaţi extensia From Doc to PDF Toolbar din browserul dumneavoastră.

 1. Înlăturaţi extensiile periculoase
  Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din meniul din stânga sus al ecranului. Odată ce aţi făcut acest lucru, selectaţi Preferences. Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Preferences'
 2. Aici, selectaţi Extensions şi căutaţi From Doc to PDF Toolbar sau alte intrări suspecte. Apăsaţi pe butonul de Uninstall pentru a le elimina pe toate. Mergeţi la 'Extensions' şi dezinstalaţi reclamele maliţioase
 3. Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
  Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din secţiunea meniului. Aici, selectaţi Preferences după cum a fost afişat anterior şi selectaţi General.
 4. Aici, uitaţi-vă în câmpul Homepage. Dacă a fost atacat de către Homepage, înlăturaţi link-ul nedorit şi introduceţi unul pe care doriţi să îl folosiţi la căutări. Amintiţi-vă să includeţi "http://" înainte de a tasta adresa paginii. Când sunteţi în 'General' ştergeţi URL-ul maliţios şi introduceţi numele de domeniu dorit.
 5. Resetaţi Safari
  Deschideţi browser-ul Safari şi apăsaţi pe secţiunea de meniu cu Safari din partea stângă sus a ecranului. Aici, selectaţi Reset Safari.... Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Reset Safari...'
 6. Acum, veţi vedea o fereastră de dialog detaliată oferind opţiuni de resetare. Toate acele opţiuni sunt în general verificate, însă puteţi specifica pe care doriţi să le resetaţi. Apăsaţi pe butonul Reset pentru a finaliza procesul de înlăturare a From Doc to PDF Toolbar. Selectaţi toate opţiunile şi apăsaţi pe butonul 'Reset'

Despre autor

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Olivia Morelli
Despre compania Esolutions

Sursa: https://www.2-spyware.com/remove-from-doc-to-pdf-toolbar.html

Ghiduri de înlăturare în alte limbi


Opinia dumneavostră legată de From Doc to PDF Toolbar