Scala de severitate:  
  (10/100)

Elimină virusul Extreme Blocker

12

Ce este Extreme Blocker?

Extreme Blocker este un program de tip adware ce poate iniţia diverse modificări pe fiecare din browserele dumneavoastră de navigare, şi apoi vă poate conduce la diverse probleme. De fapt, nu este un program maliţios, în sine. Cu toate acestea, se poate infiltra uşor în calculatorul dumneavoastră neobservat şi poate implementa acolo activităţi suspecte. Din acest motiv, a fost deja clasificat ca fiind un program cu potenţial nedorit. Odată ce s-a infiltrat în sistem, Extreme Blocker modifică setările browserelor de navigare şi activează afişarea unor diverse reclame. Poate lucra pe toate browserele de navigare cunoscute, inclusiv Google Chrome, Mozilla Firefox şi Internet Explorer, prin urmare, nu contează ce browser folosiţi, reclamele sale putând începe urmărirea dumneavoastră oriunde. „Ads by Extreme Blocker” pot apărea în diverse forme, precum pop-up, pop-unders, banere, link-uri în texte, interstiţiale şi aşa mai departe. Ele pot fi afişate asupra altor reclame ce sunt deja prezente pe browserele de navigare. Indiferent de cât de tentante par, nu ar trebui să apăsaţi pe ele niciodată deoarece vă pot redirecţiona către un website terţ şi să vă ofere să cumpăraţi ceva de care nu aveţi nevoie. Vă rugăm, nu cădeţi pradă acestei escrocherii deoarece puteţi sfârşi prin a descărca un alt adware în calculatorul dumneavoastră sau puteţi fi înşelat în a oferi datele personale unor escroci online. Fiţi atenţi la faptul că în unele cazuri acest browser add-on vă poate ataca pagina de start şi motorul de căutare implicit. Pentru a evita acest lucru, singurul lucru pe care îl puteţi face este de elimina virusul Extreme Blocker împreună cu regiştrii săi de intrare. 

Cum poate Extreme Blocker să îmi atace calculatorul?

„Ads by Extreme Blocker” apare în mod normal pe fiecare din browserele de navigare după instalarea unui program de tip adware. Astfel de programe se infiltrează în sistem la pachet cu un software gratuit. Utilizatorii cad pradă descărcării programelor la pachet atunci când instalează programe gratuite orbeşte şi nu acordă atenţie procesului de instalare. În cazul în care Extreme Blocker se infiltrează în calculator, poate cauza probleme serioase prin afişarea de reclame intrusive şi redirecţionarea către website-uri suspecte. Prin urmare, dacă doriţi să evitaţi infiltrarea unui asemenea program sau a programelor similare, trebuie să acordaţi mai multă atenţie în timp ce instalaţi administratori sau software-uri de redare video ce sunt dubioase. Nu vă bazaţi pe website-urile cu o anumită reputaţie, deoarece acestea distribuie programe cu componente adiţionale. Din acest motiv, ar trebui să citiţi tot timpul Acordul de licenţă al utilizatorului final şi Politica de Confidenţialitate a unui program pe care doriţi să îl instalaţi pentru că în aceste secţiuni, de obicei, se menţionează dacă programul poartă reclame ale unei terţe. Mai mult, pentru a opta pentru componentele adiţionale, precum add-ons, bare de unelte, plugin-uri sau extensii, selectaţi instalare Personalizată sau Avansată, ce vă va arăta toate căsuţele de bifat disponibile şi vă va permite deselectarea celor nedorite. În cazul în care calculatorul dumneavoastră a fost deja infectat cu virusul Extreme Blocker şi experimentaţi activităţile sale dubioase, nu ar trebui să îi ignoraţi prezenţa şi să îl eliminaţi din sistem imediat. 

Cum să înlătur virusul Extreme Blocker?

Dacă suferiţi din cauza redirecţionărilor Extreme Blocker, pop-up-urilor constante şi alte probleme asemănătoare, ar trebui să îl înlăturaţi fără întârziere. Puteţi face acest lucru cu ajutorul unui anti-spyware sigur sau manual. Puteţi găsi programe anti-spyware sugerate şi ghid de înlăturare manuală mai jos. 

Puteţi înlătura automat Extreme Blocker cu ajutorul unuia dintre aceste programe: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware Recomandăm aceste aplicaţii deoarece pot şterge cu uşurinţă potenţialele programe nedorite şi viruşi cu toate fişierele şi intrările lor în regiştri ce sunt asociate cu ele.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Extreme Blocker virus sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
SpyHunter este recomandat pentru dezinstalarea lui Extreme Blocker virus. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware SpyHunter.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia SpyHunter.

Dacă decideţi să selectaţi un alt anti-spyware, dezinstalaţi SpyHunter din calculatorul dumneavoastră.
este recomandată înlăturarea lui Webroot SecureAnywhere AntiVirus prin instalarea Extreme Blocker virus 

Ar trebui să confirmaţi utilizarea probei gratuite ce detectează versiunea curentă a parazitului
mai mult de 40.000.000 descărcări!
Software Alternant
Malwarebytes Anti Malware
Am testat eficienţa lui Malwarebytes Anti Malware's în înlăturarea Extreme Blocker virus (2015-03-18)
Reimage
Am testat eficienţa lui Reimage's în înlăturarea Extreme Blocker virus (2015-03-18)
Extreme Blocker virus captură de ecran
Extreme Blocker virus captură de ecran
Meniu Rapid: Manual de înlăturare a virusului Extreme Blocker
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Extreme Blocker din sistemele Windows 7 / Vista / XP

 • Apăsaţi pe Start Control Panel Programs and Features (dacă sunteţi utilizator de Windows XP, apăsaţi pe Add/Remove Programs)

Înlăturaţi Extreme Blocker din sistemele Windows 10 / Windows 8

 • Dacă sunteţi utilizator de Windows 10 / Windows 8, atunci apăsaţi dreapta în colţul din stânga jos al ecranului. Odată ce apare Quick Access Menu, selectaţi Control Panel şi Uninstall a Program.
Dezinstalează Extreme Blocker şi programele ce au legătură cu acesta
 • Aici, uitaţi-vă după Extreme Blocker sau după orice alt program suspect instalat.
 • Dezinstalează-le şi apasă pe OK pentru a salva aceste schimbări.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare suspectă şi selectaţi 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Extreme Blocker din sistemul Mac OS X

Dacă utilizaţi OS X, apăsaţi pe butonul Go din partea stângă sus a ecranului şi selectaţi Applications.

Apăsaţi pe 'Go' şi selectaţi 'Applications'

Aşteptaţi până când vedeţi un dosar cu Applications şi căutaţi Extreme Blocker sau orice alt program suspect din el. Acum, apăsaţi pe fiecare dintre aceste intrări şi selectaţi Move to Trash.

Apăsaţi pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Extreme Blocker din Internet Explorer (IE)

Înlăturaţi reclamele periculoase
 • Deschideţi Internet Explorer, apăsaţi pe căsuţa Gear (meniul IE) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi alegeţi Manage Add-ons.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Manage add-ons'
 • Vi se va deschide o fereastră cu Manage Add-ons. Aici, căutaţi Extreme Blocker şi alte plugin-uri suspecte. Dezactivaţi aceste intrări prin apăsarea lui Disable.
Apăsaţi dreapta pe fiecare intrare maliţioasă şi selectaţi 'Disable'. Modificaţi pagina acasă dacă aceasta a fost modificată de către virus.
 • Apăsaţi pe căsuţa gear (meniu) din colţul din dreapta sus al browser-ului şi selectaţi Internet Options. Rămâneţi în tab-ul General.
 • Aici, înlăturaţi URL-ul maliţios şi de preferabil introduceţi un nume de domeniu. Apăsaţi pe Apply pentru a salva modificările.
Ştergeţi URL-ul maliţios, introduceţi numele de domeniu dorit şi apăsaţi pe 'Apply' pentru a salva modificările Resetaţi Internet Explorer
 • Apăsaţi din nou pe căsuţa gear (meniu), şi selectaţi Internet options. Mergeţi la tab-ul Advanced.
 • Aici, selectaţi Reset.
 • Când sunteţi în noua fereastră, verificaţi Delete personal settings şi selectaţi din nou Extreme Blocker pentru a finaliza înlăturarea Extreme Blocker.
Mergeţi la tab-ul 'Advanced' şi apăsaţi pe butonul de 'Reset'. Acum selectaţi 'Delete personal settings' şi apăsaţi din nou pe butonul 'Reset'.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Extreme Blocker din Mozilla Firefox (FF)

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi Mozilla Firefox, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Add-ons Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi selectaţi 'Add-ons'
 • Aici, selectaţi Extreme Blocker şi alte plugin-uri chestionabile. Apăsaţi pe Remove pentru a şterge aceste intrări.
Selectaţi 'Extensions' şi căutaţi intrările maliţioase. Apăsaţi pe 'Remove' pentru a le elimina pe toate. Resetaţi Mozilla Firefox
 • Apăsaţi pe meniul Firefox din partea stângă sus şi apăsaţi pe semnul întrebării. Aici, alegeţi Troubleshooting Information.
Apăsaţi pe căsuţa meniu şi apoi pe '?'. Selectaţi 'Troubleshooting Information'.
 • Acum, veţi vedea un mesaj Reset Firefox to its default state cu butonul pentru Reset Firefox. Apăsaţi pe acest buton de mai multe ori şi finalizaţi înlăturarea Extreme Blocker.
Apăsaţi pe butonul de 'Reset Firefox' de două ori.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Extreme Blocker din Google Chrome

Ştergeţi plug-urile maliţioase.
 • Deschideţi Google Chrome, apăsaţi pe căsuţa de meniu (colţul dreapta sus) şi selectaţi Tools Extensions.
Apăsaţi pe căsuţa meniu. Selectaţi 'Tools' şi 'Extensions'.
 • Aici, selectaţi Extreme Blocker şi alte plugin-uri maliţioase şi selectaţi căsuţa de gunoi pentru a şterge aceste intrări.
Căutaţi intrările maliţioase şi ştergeţi fiecare dintre ele apăsând pe căsuţa de Coş de gunoi.
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din nou şi alegeţi Settings Manage Search engines de sub secţiunea Search.
Atunci când sunteţi în 'Settings', selectaţi 'Manage search engines...'.
 • Când sunteţi în Search Engines..., înlăturaţi site-urile de căutare maliţioase. Ar trebui să lasaţi doar Google sau numele de domeniu preferat de dumneavoastră.
Apăsaţi pe 'X' pentru a elimina URL-urile maliţioase Resetaţi Google Chrome
 • Apăsaţi pe căsuţa de meniu din dreapta sus a Google Chrome şi selectaţi Settings.
 • Daţi în jos până la capătul paginii şi apăsaţi pe Reset browser settings.
Când sunteţi în 'Settings', daţi în jos până la butonul de 'Settings' după care apăsaţi pe el
 • Apăsaţi pe Reset pentru a confirma această secţiune şi pentru a finaliza înlăturarea lui Extreme Blocker.
Apăsaţi pe butonul 'Reset' pentru a finaliza eliminarea
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Înlăturaţi Extreme Blocker din Safari

Înlăturaţi extensiile periculoase
 • Deschideţi browser-ul web Safari şi apăsaţi pe Safari din meniul din stânga sus al ecranului. Odată ce aţi făcut acest lucru, selectaţi Preferences.
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Preferences'
 • Aici, selectaţi Extensions şi căutaţi Extreme Blocker sau alte intrări suspecte. Apăsaţi pe butonul de Uninstall pentru a le elimina pe toate.
Mergeţi la 'Extensions' şi dezinstalaţi reclamele maliţioase Resetaţi Safari
 • Deschideţi browser-ul Safari şi apăsaţi pe secţiunea de meniu cu Safari din partea stângă sus a ecranului. Aici, selectaţi Reset Safari....
Apăsaţi pe 'Safari' şi selectaţi 'Reset Safari...'
 • Acum, veţi vedea o fereastră de dialog detaliată oferind opţiuni de resetare. Toate acele opţiuni sunt în general verificate, însă puteţi specifica pe care doriţi să le resetaţi. Apăsaţi pe butonul Reset pentru a finaliza procesul de înlăturare a Extreme Blocker.
Selectaţi toate opţiunile şi apăsaţi pe butonul 'Reset'

Înlăturarea completă a Extreme Blocker virus

După dezinstalarea acestui program cu potenţial nedorit (PUP) şi repararea tuturor browserelor web, vă recomandăm să vă scanaţi sistemul PC-ului cu un anti- spyware sigur. Acest lucru vă va ajuta să eliminaţi urmele din regiştri a Extreme Blocker şi de asemenea, să identificaţi paraziţii asociaţi sau alte infecţii malware posibile din calculatorul dumneavoastră. Pentru acest lucru, puteţi folosi eliminatorul nostru de malware, ce este foarte sigur: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Ghiduri de înlăturare în alte limbiUrmăriţi-ne pe Facebook