Scala de severitate:  
  (63/100)

Eroarea "The Requested Resource is in Use". Cum se poate elimina? (Ghid de dezinstalare)

de Lucia Danes - - | De tip: Troiani

Ce ar trebui să ştiţi despre eroarea „The Requested Resource is in Use”?

Dacă vedeţi eroarea „The Requested Resource is in Use” în sistemul de operare Windows, nu este un semn bun. Acest avertisment informează că un troian s-a infiltrat în calculator. Dacă nu sunteţi sigur ce este, troianii sunt programe maliţioase, foarte des utilizate pentru a ataca PC-uri. Există numeroşi troiani; totuşi, cel responsabil pentru declanşarea acestei erori este cunoscut ca şi SmartService Trojan. Această infecţie cibernetică este extrem de periculoasă şi dificil de eliminat. Este capabil să blocheze programele antivirus şi să prevină utilizatorii să acceseze uneltele de securitate. Dacă decideţi să vă scanaţi calculatorul cu un program de securitate după ce aţi primit mesajul „The Requested Resource is in Use”, nu veţi putea face acest lucru. Acest mesaj de eroare apare atunci când utilizatorii încearcă să acceseze software-ul de securitate instalat în calculatoarele lor. Acest mesaj mic de eroare, de asemenea, indică ce program de tip troian a blocat şi oferă calea către fişierul executabil blocat. În afară de blocarea programului antivirus, acest program protejează şi anumite procese din sistemul afectat şi permite programelor cu potenţial nedorit să rămână sau să intre în sistem. Prin urmare, „The Requested Resource is in Use” vă avertizează că PC-ul este în mare pericol, şi trebuie luate măsuri imediate.

Eliminarea lui „The Requested Resource is in Use” necesită terminarea troianului SmartService. Majoritatea infecţiilor cibernetice sunt terminate din sistem cu ajutorul uneltelor de securitate, precum Reimage sau Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus. Chiar şi aşa, această infecţie cibernetică este proiectată pentru a bloca programele antivirus; ar trebui să daţi o şansă acestor programe anti-malware. Vă sugerăm să încercaţi să porniţi PC-ul în Safe Mode with Networking . Acest lucru ar trebui să vă ajute să instalaţi sau accesa programul de securitate. Reţineţi că este extrem de periculos să eliminaţi manual eroarea „The Requested Resource is in Use”. Încercările de a elimina pe cont propriu acest troian, pot duce la daune asupra sistemului calculatorului.

Cum se poate infiltra în sistem acest troian?

Cel mai comun mod prin care troianul SmartService poate intra în sistem este prin descărcare de programe dubioase. Poate veni la pachet cu diverse programe gratuite pe care le-aţi descărcat de pe torrente, website-uri de răspândire fişiere, şi alte surse online. Deci, este important să alegeţi surse reputabile pentru instalare de software, dacă doriţi să evitaţi infecţia SmartService. Mai mult, trebuie să acordaţi atenţie procesului de instalare pentru a evita programele cu potenţial nedorit sau maliţios. În primul rând, atunci când descărcaţi un program, asiguraţi-vă că vă puteţi baza pe dezvoltatorii acestuia. Citiţi Termenii de Utilizare şi Politica de Confidenţialitate . Acolo veţi găsi informaţii despre parteneriate cu terţe şi ce programe veţi mai instala. Dacă programul ales nu oferă aceste documente, înseamnă că nu este demn de încredere. Împreună cu el, puteţi instala un troian responsabil pentru eroarea „The Requested Resource is in Use”. În al doilea rând, alegeţi setările corecte de instalare. În loc să alegeţi setarea Rapidă sau Standard, alegeţi Avansată sau Personalizată. În al treilea rând, selectarea ghidului de instalare Avansat/Personalizat nu este suficient. Trebuie să treceţi cu atenţie prin fiecare pas şi să deselectaţi toate aplicaţiile terţe ce pot fi oferite pentru descărcare.

Cum să trataţi eroarea „The Requested Resource is in Use”?

Eliminarea lui „The Requested Resource is in Use” ar trebui efectuată la un loc cu cea a troianului care este responsabil pentru ea. Vrem să vă reamintim că troianii sunt ameninţări cibernetice periculoase care pot cauza diverse probleme calculatorului sau pot fura informaţii personale. După cum ştiţi deja, troianul SmartService protejează programele cu potenţial nedorit; deci, poate instala şi alte aplicaţii nedorite sau chiar maliţioase. Deci, trebuie eliminat imediat. Chiar şi aşa, este dificil să eliminaţi manual eroarea „The Requested Resource is in Use”, trebuie să încercaţi cu Reimage sau Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus. Încercaţi să porniţi calculatorul în Safe Mode şi să dezactivaţi troianul. După, puteţi să instalaţi unelte de securitate. Dacă SmartService blochează programele menţionate, încercaţi Malwarebytes Anti Malware. Dorim să vă avertizăm că dacă veţi încerca să eliminaţi manual troianul, acest lucru poate conduce la avarii ireversibile.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Eroarea "The Requested Resource is in Use" sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
faceţi acum!
Descărcare
Reimage (pentru eliminare) Fericirea
Garantată
Descărcare
Reimage (pentru eliminare) Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu OS X
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi infecţia utilizând Reimage, Întrebaţi, contactaţi echipa noastră de suport şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Reimage este recomandat pentru dezinstalarea lui Eroarea "The Requested Resource is in Use". Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware Reimage.
Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia Reimage.
Menţiunile presei asupra produsului Reimage

Despre autor

Lucia Danes
Lucia Danes - Cercetător viruşi

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Contactați Lucia Danes
Despre compania Esolutions

Ghiduri de înlăturare în alte limbi