Driver Support. Cum se poate elimina? (Ghid de dezinstalare)

de Gabriel E. Hall - - | De tip: Sistem de unelte
12

Ce esteDriver Support?

Driver Support este un program legitim care permite oamenilor să afle despre problemele PC-ului (erori de drive). După ce le detectează, această aplicaţie cere o anumită sumă de bani pentru a le repara. Desigur, ar trebui să achiziţionaţi versiunea licenţiată a acestui program în cazul în care consideraţi că este necesar să fixaţi acele probleme. Totuşi, nu există vreo garanţie precum că aceasta vă va ajuta să îmbunătăţiţi funcţionalitatea PC-ului. În plus, există foarte mulţi oameni care pretind că acest program a apărut în calculatoarele lor din senin şi că nu au reuşit să îl înlăture din sistem utilizând o metodă simplă de înlăturare. Unele exemple din acele discuţii sunt aici: Cum pot înlătura software-ul DriverSupport.,Nu Pot Dezinstala „Driver Support”, Malware „Driver Support” „My PC Backup” „Sync Folder” „Cut the Rope”. Deci, indiferent de faptul că a fost prezentat ca şi o unealtă inovativă care poate fi utilizată pentru a detecta drivere lipsă, neactualizate sau corupte, ar trebui să vă gândiţi de două ori înainte de a instala Driver Support în calculatorul dumneavoastră. În plus, este posibil să înceapă să vă apară pe ecran reclame ale acestuia fără a le descărca deoarece acest program a fost răspândit în mod activ utilizând tehnica „la pachet”. Acest termen înseamnă că poate apărea în calculatorul dumneavoastră după instalarea unui freeware, shareware sau a unui software similar. În cazul în care chiar consideraţi că este necesar să îmbunătăţiţi performanţa calculatorului dumneavoastră, puteţi să alegeţi Driver Support sau să căutaţi o aplicaţie mai cunoscută. În plus, dacă deja aţi observat reclamele Driver Support în calculatorul dumneavoastră fără a fi descărcat această aplicaţie, ar trebui să o înlăturaţi. Ar trebui să încercaţi să găsiţi şi să dezinstalaţi fiecare component al acestei aplicaţii pentru a scăpa de ea definitiv. Altfel, este posibil să aveţi de a face din nou cu reclamele Driver Support.

The picture of Driver Support software

Cum poate Driver Support să apară în calculatorul meu?

Driver Support poate fi instalat de pe diverse site-uri de descărcare ca şi o aplicaţie foarte folositoare, ce poate fi utilizată pentru a îmbunătăţi performanţa PC-ului. Totuşi, trebuie să vă avertizăm că acest program poate fi instalat în sistem după ce aşi descărcat un freeware sau shareware. Pentru a evita acest lucru, ar trebui să alegeţi metoda de instalare Personalizată sau Avansată atunci când descărcaţi programe gratuite de pe web. În plus, ar trebui să deselectaţi căsuţele marcate ce pretind că sunteţi de acord cu instalarea lui Driver Support sau a altor „aplicaţii gratuite” în sistemul PC-ului dumneavoastră. Imediat ce intră în sistem, acest program scanează sistemul după care arată o analiză detaliată. Veţi primi informaţii despre drive-urile neactualizate şi alte probleme similare. Cu toate acestea, trebuie să vă atenţionăm despre faptul că aceste alerte pot apărea de fiecare dată când decideţi să vă deschideţi calculatorul. Înainte de a plăti pentru versiunea licenţiată a Driver Support, credem că ar trebui să verificaţi sistemul cu o altă aplicaţie.

Cum să înlătur Driver Support?

Dacă aţi instalat deja Driver Support în calculatorul dumneavoastră şi consideraţi că nu este suficient de satisfăcător, ar trebui să dezinstalaţi această aplicaţie. Pentru acest lucru, puteţi utiliza aceşti paşi:

  1. Apăsaţi Start -> Control Panel -> Dezinstalează un Program.
  2. Atunci când sunteţi în Adaugă/Înlătură Programe/ Dezinstalează un Program, căutaţi Driver Support.
  3. Apăsaţi „Dezinstalare” şi OK pentru a salva modificările.

După dezinstalarea acestui program, ar trebui să vă scanaţi calculatorul cu un anti-spyware actualizat şi să vă asiguraţi că în calculatorul dumneavoastră nu se mai ascunde vreo aplicaţie dubioasă. Pentru acest lucru, vă recomandăm să utilizaţi Reimage sau Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus.

Putem fi afiliaţi cu orice produs ce noi recomandăm pe acest site. Întreaga descriere se află în Acordul de Utilizator. Prin descărcarea oricărui software anti program spion furnizat pentru înlăturarea Driver Support sunteţi de acord cu politica de confidenţialitate şi acordul de utilizator al nostru.
faceţi acum!
Descărcare
Reimage (pentru eliminare) Fericirea
Garantată
Descărcare
Reimage (pentru eliminare) Fericirea
Garantată
Compatibil cu Microsoft Windows Compatibil cu OS X
Ce trebuie să fac dacă a eşuat
Dacă nu aţi reuşit să eliminaţi infecţia utilizând Reimage, Întrebaţi, contactaţi echipa noastră de suport şi oferiţi cât mai multe detalii posibile.
Reimage este recomandat pentru dezinstalarea lui Driver Support. Acest scaner gratuit vă permite să verificaţi dacă PC-ul dumneavoastră este infectat sau nu. Dacă trebuie să înlăturaţi malware, trebuie să achiziţionaţi versiunea licenţiată a uneltei de eliminare malware Reimage.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia Reimage.

Mai multe informaţii despre acest program pot fi găsite în recenzia Reimage.
Menţiunile presei asupra produsului Reimage
Menţiunile presei asupra produsului Reimage

Despre autor

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall

Dacă acest ghid gratuit de înlăturare v-a ajutat şi sunteţi satisfăcut de serviciile noastre, vă rugăm să luaţi în considerare a face o donaţie pentru a menţine acest serviciu în viaţă. Chiar şi o sumă mică va fi apreciată.

Mai multe informaţii despre autor

Sursa: http://www.2-spyware.com/remove-driver-support.html

Ghiduri de înlăturare în alte limbi